tonya4 12.05.05, 09:07 chamskich watkow. Moze ich autorom sie znudzi? Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Proponuje ignorowanie 12.05.05, 09:13 Dawno, dawno temu gdzieś strasznie daleko było sobie królestwo, w którym królował król erotoman. A że w jego okolicy zabrakło mu już podniet, wysłał swojego rycerza w świat, aby miał przygody i po powrocie miał co opowiadać. Gdy rycerz po kilku latach wrócił, król wezwał go do siebie i kazał opowiadać. Rycerz zaczął: - Za górami, za lasami...... spotkałem strasznego trzygłowego smoka, który więził piękną blond dziewicę. Walczyłem z nim trzy tygodnie i w końcu zwyciężyłem. - No i co??? I co zrobiłeś z tą księżniczką??? - Eeeee.... zignorowałem ją i poszedłem dalej. - Uuuuu... i co było później??? - Za kolejnymi górami, lasami, jeziorami ..... spotkałem straszliwego pięciogłowego smoka, który więził piękną blond dziewicę. Walczyłem z nim dwa miesiące i zwyciężyłem. - No i co??? I co zrobiłeś z tą księżniczką???? - Eeeee.... zignorowałem ją i poszedłem dalej. - Uuuuuu... no i co dalej? - Za 10 jeziorami, 5 oceanami, 6 górami .... spotkałem straszliwego dziesięciogłowego smoka, który więził piękną blond dziewicę. Walczyłem z nim pół roku, aż w końcu zwyciężyłem. - No i co z tą księżniczką?? Też ją zignorowałeś??? - Nooo... ze trzy razy. Odpowiedz Link Zgłoś