Dodaj do ulubionych

Pogadam o pierdołach

08.07.02, 09:16
Pogadam na każdy temat. To jest mój ostatni tydzień przed urlopem
i nie mam zamiaru pracować. Przeznaczam ten czas na rozmowy.
Obserwuj wątek
    • emperor Re: Pogadam o pierdołach 08.07.02, 09:45
      ok, nawijaj! :)
      • iwusia Re: Pogadam o pierdołach 08.07.02, 09:50
        Witam:)) Adasiu czyżby przedurlopowe lenistwo wzięło górę?....zazdroszcze:)))
      • randia Re: Pogadam o pierdołach 08.07.02, 09:51
        Nie śmiali czy jak ???

To Ja Wam powiem, jestem chora, boli Mnie gardło, głowa i pare innych rzeczy,
        ooo !!! :)))
        • emperor witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 09:53
          • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 09:55
            Cześć Słonko :))
            Jak po sobótce ???
            • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 09:58
              spox,
              nie mialem w ten weekend niedzieli:( po prostu wycieta z zycia:)
              spalem prawie caly dzien
              • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 09:59
                o widze że nie tylko ja w niedziele wracałam do świata żywych po gorączce
                sobotniej nocy:)))))
                • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:04
                  a jakie atrakcje pamietasz? :)))

iwusia napisał(a):

> o widze że nie tylko ja w niedziele wracałam do świata żywych po gorączce
                  > sobotniej nocy:)))))

• iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:07
                    wszystkie!!:)))....pewnych rzeczy nie da się opisać...to trzeba zobaczyć:))))
                    • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:19
                      Kobieto, nie pij tyle bo pozniej proste rzeczy wydaja sie byc nie do opisania:)))

iwusia napisał(a):

> wszystkie!!:)))....pewnych rzeczy nie da się opisać...to trzeba zobaczyć:))))

• iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:21
                        wypić to ja moge jeszcze więcej hihihihi
                        • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:25
                          wiecej niz 5 Karmi? jak szalec to szalec:))))
                          • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:30
                            hihihi....karmi...pijasz coś takiego?...ja wole bardziej szlachetne i
                            procentowe trunki:)))
                            • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:33
                              REDDS? :)))
                              • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:38
                                moje ulubione procenciki?.....poprostu czysta :))))))
                                • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:00
                                  z kieliszka czy w drinku? :)
                                  • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:03
                                    no jak to w czym!!.......w kieliszku oczywizda:)))
                                    • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:05
                                      tanczysz na stole? :)
                                      • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:10
                                        a skąd wiesz? hihihihi
                                        • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:12
                                          no i juz cie lubie:))))
                                          • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:14
                                            nie spytałeś jeszcze czy ubrana?...hihihi
                                            • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:31
                                              ubrana? :)))
                                              • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:33
                                                jasne że ubrana:))))) to nie klub go go:))))))
                                                • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:38
                                                  wiec ktora parafia? :))))
                                                  • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:49
                                                    parafia pod wezwaniem rozkoszy :)))
                                            • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:31
                                              masz sie czym pochwalic na tym stole? :))))
                                              • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:33
                                                a co konkretnie kolega ma na myśli?
                                                • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:39
                                                  no nie wiem:))) moze tatuaz na lydce:)))
                                                  • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:56
                                                    a czy tatuaż to powód do chwały?:))
                                                  • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 12:20
                                                    to zalezy jak lezy:)))
                                                  • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 12:35
                                                    masz dziwne skojarzenia....mi tam nic nie lezy:)))
                                                  • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 12:45
                                                    a ty lubisz lezec? :)))))
                                                  • iwusia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 14:02
                                                    no koniem nie jestem i na stojąco nie śpie....więc w takich przypadkach lubie
                                                    się połozyć:)))
              • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:06
                Ja po piątku......tragedia, musiałam jeszcze w sobote do pracy jechać :))
                W sobotkę miałam być grzeczna do póki nie wytargali Mnie z domu o pierwszej w
                nocy...................cały weekend gdzies Mi zginą, nie lubię tak :))))
                • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:07
                  jeszcze tylko 5 dni przezyc i spadam z Krakowa:)
                  • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:13
                    ............gdzie się wybierasz ???
                    • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:15
                      13/07 - prawdopodobnie "join to love republic" :))) - one world, one future:)))
                      a pozniej chyba nad Soline:)
                      • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:17
                        Skarbie szykuje Ci się urlopik ???
                        • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:20
                          na 80% - tak:)

randia napisał(a):

> Skarbie szykuje Ci się urlopik ???

• randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:24
                            Jak ja Ci zazdroszczę............
                            Miałam iść na urlop od 15-tego, ale pozmieniały nam sie plany, kumpel bierze
                            urlop później i dlatego tak :)))
                            • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:31
                              a gdzie sie wybierasz? :)
                              • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:43
                                Mieliśmy jechać we czwórkę do Egiptu, ale w związku ze zmianą planów do końca
                                jeszcze nie wiadomo.On ma tydzień urlopu, więc gdzieś w Polsce, a we wrześniu
                                gdzieś na dwa tygodnie.............
                                • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:59
                                  jedz na Ibize, ja sie tam wybieram od 4 lat:)))
                                  tam to dopiero jest zycie! :))))
                                  • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:05
                                    A w Tajlandii jeszcze lepsze...........:)))))
                                    Tylko co nieco możma ze sobą przytargać.......:))))
                                    • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:12
                                      nie wiem, nigdy nie mialem doczynienia z chorobami wenerycznymi:)))))
                                      • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:42
                                        A mówiłeś, że nic co ludzkie nie jest Ci obce................:))))
                                        • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:48
                                          to nie znaczy ze mam kazdego syfa nosic! :)))))))
                                          • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:50
                                            A czy Ja powiedziałam, że masz nosić ?????
                                            Ja tylko ostrzegam przed zgubnymi skutkami zabaw z nieodpowiednim
                                            towarzystwem :)))))))))))
                                            • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 12:19
                                              oki doki:)
                                              droga powietrzna jestem bezpieczny:)))
                                              • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 12:39
                                                A jak to jest drogą powietrzną ???
                                                Bo chyba doświadczenia na tyle nie posiadam, co by wiedzieć.............:))))
                                                • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 12:46
                                                  vis a vis, 2 metry odleglosci:)))
                                                  zawsze tak robie:)
                                                  • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 12:53
                                                    Kochanie zaczynasz Mnie martwić..........
                                                    Zawsze? To chyba nie o to chodzi :)))))))))))
                                                  • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 12:59
                                                    mnie zawsze tylko o jedno chodzi! :)))))))
                                                  • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 13:07
                                                    W to nie wątpie............:)))))
                                                    Ale żeby "vis a vis dwa metry: ????
                                                  • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 13:08
                                                    kontakt duchowy, sloneczko:))))
                                                  • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 13:19
                                                    To teraz, to Ja Ci wspólczuję...............:))))
                                                    Brak kontaktu cielesnego............to musi boleć.............
                                                  • emperor Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 13:27
                                                    duch jest ponad cialo:)
                                                    kontakt duchowy ponad cielesny:)
                                                    cielesnego jeszcze nie probowalem, prawy jestem:)
                                                  • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 13:39
                                                    Jasne, "a świstak siedzi i zawija w sreberka"..............
                                                    Nie rozśmieszaj Mnie do tego stopnia, bo już chcą dać Mi dzień
                                                    wolny............:)))))
                    • czarnyadam Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:16
                      Każdy temat jest dobry proponuję wakacje :))))
                      • randia Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:21
                        Ok. może być choć, Mnie się narazie nie szykuje, życzę milego wypoczynku
                        innym :)))
                        • czarnyadam Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:40
                          Predzej czy póxniej beziesz miała urlop. Ja sie wybieram nad morze :)
                          • czarna_pantera2 Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:40
                            jakie miejsce nad morzem?:)
                            • czarnyadam Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 10:53
                              Krynica morska Panterko :))
                              • czarna_pantera2 Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:14
                                oj to szykuj kase na pierdoly:) hihihi
                                • czarnyadam Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 11:26
                                  Mysle, że 2 tyś na tydzien starczy :))
                                  • czarna_pantera2 Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 12:06
                                    powinno:) byle pogoda dopisala:)
                                    • czarnyadam Re: witam panie w kazdym stanie:) 08.07.02, 12:24
                                      Podobno ma byc super pogoda :)
    • ellen Re: Pogadam o pierdołach 08.07.02, 10:17
      Ja w sprawie pierduł.
      Czy to prawda, że jesteś czarny niczym Otello?
      • czarnyadam Re: Pogadam o pierdołach 08.07.02, 10:28
        to zalezy gdzie :))), włosy mam czarne jak smoła, skóra nie :)))
        • ellen Re: Pogadam o pierdołach 08.07.02, 10:49
          jakąś mitu dwuznacznością zaleciało
          • czarnyadam Re: Pogadam o pierdołach 08.07.02, 10:52
            Co masz na mysli ?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka