Dodaj do ulubionych

Uprzejmie prosze wszystkich tu obecnych o...

08.07.02, 10:16
... nie pisanie ze:
- wsadzaja tylek na rower i gdzies jada!
- ze jada nad jezioro
- ze jada nad morze
- ze jada na plaze
- ze leza
- ze spia
- ze maja urlop!

Jak jeszcze raz cos takiego przeczytam to zaczne wrzeszczec, tupac, i walic klawiatura o sciane!!!!
Czy wy do cholery nie macie litosci???
Ja tu cierpie! Cierpie bez widoku na niecierpienie!!!!
Obserwuj wątek
    • ellen Re: Uprzejmie prosze wszystkich tu obecnych o... 08.07.02, 10:16
      och, bidulko!...
      • tygrysek_ Re: Uprzejmie prosze wszystkich tu obecnych o... 08.07.02, 10:18
        cześć Ellen!!:),...a Ty jedziesz na te Mazury???
        • ellen Re: Uprzejmie prosze wszystkich tu obecnych o... 08.07.02, 10:21
          na jakie kurde TE Mazury niby?....
          • jasmina_tdi nienienienienienienienie 08.07.02, 10:29
            zadnych Mazur! :)
            • ellen Re: nienienienienienienienie 08.07.02, 10:30
              to może Mazura chociaż. Barczystego, w opiętym podkoszulku.
              • jasmina_tdi taktaktaktaktaktaktaktaktaktak 08.07.02, 10:33
                Mazura TAK!!!!!!!! Jestes genialan Ellen :)))))

ellen napisał(a):

> to może Mazura chociaż. Barczystego, w opiętym podkoszulku.

• tygrysek_ Re: taktaktaktaktaktaktaktaktaktak 08.07.02, 10:44
                  jak to na jakie Mazury!!!!!:))
                  ..od 2 tygodni o tym gadamy,...a Ty sie pytasz na jakie!!!:))
                  ..spotkanie Forumowe na Mazurach jest!!!,..tak ok. 20 Lipca...
                  ...szczegóły zna Lezio!!:))

..może tam spotkasz tego Mazura w opiętej koszulce!!:))
                  • jasmina_tdi Re: taktaktaktaktaktaktaktaktaktak 08.07.02, 10:46
                    Och daj spokoj takie fajne towary jak Lezio i Tygrysek a Ty mi tu o tambylcach :))) Ubierzecie sie ladnie i nie bedzie trzeba za Mazurami
                    ganiac :)

tygrysek_ napisał(a):

> jak to na jakie Mazury!!!!!:))
                    > ..od 2 tygodni o tym gadamy,...a Ty sie pytasz na jakie!!!:))
                    > ..spotkanie Forumowe na Mazurach jest!!!,..tak ok. 20 Lipca...
                    > ...szczegóły zna Lezio!!:))
                    >
                    > ..może tam spotkasz tego Mazura w opiętej koszulce!!:))

• tygrysek_ Re: taktaktaktaktaktaktaktaktaktak 08.07.02, 10:48
                      ja sie zawsze ładnie ubieram!!:)
                      ..i wyłącznie w opięte koszulki!!:))
                      • jasmina_tdi biedactwo :) 08.07.02, 10:53
                        Ja tam wole panow pod krawatem :))) No ale nie martw sie - moze wyrosniesz hahahahaha!!!!

tygrysek_ napisał(a):

> ja sie zawsze ładnie ubieram!!:)
                        > ..i wyłącznie w opięte koszulki!!:))

• wawka30 Re: Uprzejmie prosze wszystkich tu obecnych o... 08.07.02, 10:53
      ja wrociłam ale zaraz wracam znow nad cieplutkie morze !-:)
      • czarna_pantera2 Re: Uprzejmie prosze wszystkich tu obecnych o... 08.07.02, 11:15
        wawka jestes sadystka!!!:)
    • lalka74 Re: Uprzejmie prosze wszystkich tu obecnych o... 08.07.02, 10:55
      Hej - wstałam rano, ubrałam się i poszłam do pracy. Siedzę tu i będę siedzieć
      jeszcze parę godzin, później zmęczona dotrę do domu, jutro i pojutrze i jeszcze
      długo tak samo. Czy już Ci lepiej? :))))
      • jasmina_tdi lalka! 08.07.02, 11:02
        NIE! Nie cierpie jak ktos marudzi :))) Moglas napisac, ze po pracy jedziesz na basen! Stworzyloby to nowe mozliwosci dla mojego
        marudzenia - nie mam kostiumu kapielowego :)))

lalka74 napisał(a):

> Hej - wstałam rano, ubrałam się i poszłam do pracy. Siedzę tu i będę siedzieć
        > jeszcze parę godzin, później zmęczona dotrę do domu, jutro i pojutrze i jeszcze
        >
        > długo tak samo. Czy już Ci lepiej? :))))

• lalka74 Re: lalka! 08.07.02, 11:24
          po pracy nie idę na basen, ani do kina ani nigdzie. Po pracy mam plan
          wysprzątania chałupy! Będę padać na nos i latać ze szmatą. Już teraz to powinno
          być Ci lepiej:)Aha - i ja wcale nie marudzę.
          • jasmina_tdi Re: lalka! 08.07.02, 11:28
            Jest mi sto razy gorzej lalka!!!! Przypomnial mi sie ten niecywilizowany syf jaki woze w samochodzie! Wzbudzilas we mnie wyrzuty
            sumienia! Teraz bede musiala to posprzatac!!! Eh! :)

lalka74 napisał(a):

> po pracy nie idę na basen, ani do kina ani nigdzie. Po pracy mam plan
            > wysprzątania chałupy! Będę padać na nos i latać ze szmatą. Już teraz to powinno
            >
            > być Ci lepiej:)Aha - i ja wcale nie marudzę.

• lalka74 Re: lalka! 08.07.02, 11:33
              a faktycznie - ja w aucie też mam syf. I jeszcze muszę zrobić zakupy i pranie -
              i co Ty na to?
              • jasmina_tdi Re: lalka! 08.07.02, 11:38
                Jeeeeeeeeeeeezuuuuuu pranie.... Musze uprac kocyk! Jak upiore kocyk to jeszcze spodnie a potem polezc z nimi do krawca....
                Jestem juz na dnie czarnej rozpaczy....

lalka74 napisał(a):

> a faktycznie - ja w aucie też mam syf. I jeszcze muszę zrobić zakupy i pranie -
                >
                > i co Ty na to?

• lalka74 Re: lalka! 08.07.02, 11:40
                  mam dla Ciebie radosną wiadomość - obiadu gotować nie będę!!!
                  • jasmina_tdi Re: lalka! 08.07.02, 11:42
                    No wlasnie ja tez nie i znow bede jesc zimne jogurty z lodowki zamiast dobrego obiadku! Umre na zapalenie watroby albo inne takie...

lalka74 napisał(a):

> mam dla Ciebie radosną wiadomość - obiadu gotować nie będę!!!

• tygrysek_ Re: lalka! 08.07.02, 11:42
                    panów pod krawatem???,...to ubiore krawat na tę koszulkę!!")))
                    ..ok???:)
                    • jasmina_tdi Tygrysek 08.07.02, 11:43
                      OK tylko wloz fajne bokserki :))))

ygrysek_ napisał(a):

> panów pod krawatem???,...to ubiore krawat na tę koszulkę!!")))
                      > ..ok???:)

• lalka74 Re: Tygrysek 08.07.02, 11:47
                        Zimne jogurty nie są złe. A na zapalenie wątroby to byś umarła jakbyś zamiast
                        zimnym jogurtem żywiła się zimną wódeczką. :)
                        • jasmina_tdi Re: Tygrysek 08.07.02, 11:49
                          Fakt! Dlaczego mam umrzec na watrobe od jogurtow? To takie banalne! Przestawiam sie na wodke! :)

lalka74 napisał(a):

> Zimne jogurty nie są złe. A na zapalenie wątroby to byś umarła jakbyś zamiast
                          > zimnym jogurtem żywiła się zimną wódeczką. :)

• lalka74 Re: Tygrysek 08.07.02, 12:01
                            ooo - to już lepiej.
                            • Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 13:01
                              to ja kcem zobaczyc w takim razie Twoj atak zlosci,o!:))) Wlasnie wrocilam znad jeziorka.Pociesz sie
                              ,ze goraco bylo jak w piekle a woda tak zimna ,ze skurczylam sie chyba o 5 cm.:)) Ale w sumie
                              bylo...bosko!!!:)))))))))
                              • Gość: Crimen Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:06
                                Samcia, Ty jeszcze nie masz rowerka pod pupcią? ;)
                              • jasmina_tdi Re: jasminus ty moja..;)))) 08.07.02, 13:08
                                .............. jest mi TAK, tak bardzo, tak niezwykle, tak niewymownie, ze juz nawet sily nie mam sie wsciec! W dodatku moje morze z
                                kazdym dniem odplywa w sina dal.....
                                Co do kurczenia to dobrze, ze nie masz tego fajnego instrumentu ktory tak uroczo reaguje na niskie temperatury hahahahahaha!!!!

Gość portalu: samanta napisał(a):

> to ja kcem zobaczyc w takim razie Twoj atak zlosci,o!:))) Wlasnie wrocilam zna
                                > d jeziorka.Pociesz sie
                                > ,ze goraco bylo jak w piekle a woda tak zimna ,ze skurczylam sie chyba o 5 cm.:
                                > )) Ale w sumie
                                > bylo...bosko!!!:)))))))))

• Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 13:10
                                  Ups...skoro Twoje morze cosik sie oddala ,to nie bede Cie juz draznic,sorki:((((
                                  Crimen,zebys Ty jeszcze czasami czytal co ja pisze;) Wlasnie odpoczywam po karkolomnej jezdzie po
                                  wertepach .chyba mnie dupsko boli od siodelka..uffff!:)))))
                                  • Gość: Crimen Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:13
                                    Pewnie jeszcze mam otwierać Twoje posty? :)))
                                    • Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 13:19
                                      Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Pewnie jeszcze mam otwierać Twoje posty? :))) Masz racje,baw sie w jasnowidza,hahahaha!:)))))))

• Gość: Crimen Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:21
                                        Założyłem że niczym mnie już nie zaskoczysz.A jednak... :)))
                                        • Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 13:23

> Założyłem że niczym mnie już nie zaskoczysz.A jednak... :))) No wiesz,dowiedzialam sie wczoraj ( ze tez
                                          ja wczesniej tego nie wiedzialam) ze jestem najprawdziwsza czarownica .No i kto by cholercia
                                          pomyslal,nooo.....Wiec nie dziw sie ,ze jednak jeszcze czyms Cie zaskakuje;)

• Gość: Crimen Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:27
                                            I oczywiście było to dla Ciebie ogromnym zaskoczeniem :)))
                                            • Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 13:34
                                              Wlasciwie ...to nie ,hahahaha!!!!!:) Ale chyba sie tym glebiej jednak zainteresuje,a co!:)
                                              • Gość: Crimen Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:43
                                                Biedne będą ofiary Twoich eksperymentów:)))
                                                • Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 13:44
                                                  wiesz coooo??? A moze zglosilbys siem na ochotnika jako kroliczek doswiadczalny? na kims musze
                                                  wyprobowac swoje zdolnosci w koncu;))
                                                  • Gość: Crimen Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:04
                                                    Znowu?Przecież ja już jestem Twoją ofiarą:)))
                                                  • Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 14:10
                                                    No wlasnie ,wiec masz juz wprawe..;)
                                                  • Gość: Crimen Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:14
                                                    Tylko czy ja to przetrzymam??? :)
                                                  • Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 14:32

> Tylko czy ja to przetrzymam??? :) A tego to nie moge Ci obiecac...Skad moge wiedziec jaka moc we
                                                    mnie drzemie? Wiesz jak to jest z experymentami..........;)

• Gość: Crimen Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:38
                                                    To może poeksperymentujesz na kimś innym? :)))
                                                  • Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 14:40
                                                    A masz kogos konkretnego na oku?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:43
                                                    Weź Kitusia.To duuuuuże wyzwanie:)))
                                                  • Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 14:46
                                                    Jezdes genialny!!!! Hahahahahahaha!!!!! Tylko...co ja pozniej z nim zrobie?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:54
                                                    Jak to co?Porzucisz:)))
                                                  • Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:37
                                                    Chyba zatrudnie cie jako specjaliste w sprawie ofiar experymentalnych;))))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 20:08
                                                    Chętnie.Z przyjemnością pomogę Ci dręczyć samczyki:)))
                                  • jasmina_tdi Re: jasminus ty moja..;)))) 08.07.02, 13:16
                                    eeeeeeeeeeeeeee.... wstretne jest to zycie. Nawet na impreze nie dotarlam co by sie z Pomcia i reszta towarzystwa zobaczyc. jakos
                                    tak sie wszystko chrzani i tyle.
                                    Co nie oznacza, ze zycie nie jest cudne chwilami :)))) BO JEST :)))

> Ups...skoro Twoje morze cosik sie oddala ,to nie bede Cie juz draznic,sorki:(((
                                    > (
                                    > Crimen,zebys Ty jeszcze czasami czytal co ja pisze;) Wlasnie odpoczywam po kark
                                    > olomnej jezdzie po
                                    > wertepach .chyba mnie dupsko boli od siodelka..uffff!:)))))

• Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 13:20
                                      Ajjjj,to Czorcicho chyba jadem plulo na ciem;))))
                                      • jasmina_tdi Re: jasminus ty moja..;)))) 08.07.02, 13:30
                                        Mam nadzieje, ze nie - czort wie dlaczego nie moglam przyjechac. To sie chyba nazywa fachowow "wypadek losowy" hahahaha...
                                        Kurwa mac tak naprawde :)) mam nadzieje tylko ze Pomci sie spodobalo, i jeszcze tu przyjedzie :))

> Ajjjj,to Czorcicho chyba jadem plulo na ciem;))))

• Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 13:33
                                          wroci Pom to zda relacje z pobytu:)))))
                                          • jasmina_tdi Re: jasminus ty moja..;)))) 08.07.02, 13:34
                                            a to ona jeszcze tu siedzi??? Nawet nie wiedzialam - wyjeta bylam przez caly weekend.

> wroci Pom to zda relacje z pobytu:)))))

• Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 13:39
                                              Z tego co wiem to do jutra miala byc
                                              • jasmina_tdi Re: jasminus ty moja..;)))) 08.07.02, 13:40
                                                Nie wypuscimy jej stad :)))) To calkiem fajne miasto! Nie bedzie sie nudzic :)

> Z tego co wiem to do jutra miala byc

• Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 13:43
                                                  Nie strasz bo bidulka ukradkiem w nocy ucieknie;))))
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminus ty moja..;)))) 08.07.02, 13:56
                                                    No noca to bym jej nie radzila wloczyc sie po miescie :))) Rekomenduje opcje dzienna a i to nie we wszystkich okolicach :)

> Nie strasz bo bidulka ukradkiem w nocy ucieknie;))))

• Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 14:11
                                                    To ja juz wole Szczecinowo jednak:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminus ty moja..;)))) 08.07.02, 14:20
                                                    a wiesz, ze nigdy w zyciu nie bylam w Szczecinie! nie wiem wiec, czy przychylic sie do ponizszego stwierdzenia czy z nie :)

> To ja juz wole Szczecinowo jednak:)

• Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 14:32
                                                    I blad! Trzeba odwiedzic kiedys moja droga Samantogrod ;)))))))
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminus ty moja..;)))) 08.07.02, 14:35
                                                    a co tam macie fajnego? Towary jakies sa czy mam zabrac swoj?? :) Jest sie gdzie zabawic? No prosze bardzo - krotka prezentacja:)
                                                    zachecajaca rzecz jasna :)

> I blad! Trzeba odwiedzic kiedys moja droga Samantogrod ;)))))))

• Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 14:37
                                                    jak to co tam jest? Ja jestem!!!!!!!!! Malo???:))))))))))) Ja jak park rozrywki,hahaha!!!!:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminus ty moja..;)))) 08.07.02, 14:47
                                                    No daj spokoj ! O Tobie pomyslalam w pierwszej kolejnosci :))) Chodzi mi teraz o te gorsze rozrywki :))

> jak to co tam jest? Ja jestem!!!!!!!!! Malo???:))))))))))) Ja jak park rozryw
                                                    > ki,hahaha!!!!:)

• Gość: samanta Re: jasminus ty moja..;)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:38
                                                    Gorsza rozrywka sa doki portowe...bo juz nieczynne;)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminus ty moja..;)))) 09.07.02, 10:30
                                                    No to by pasowalo :))) Jeden taki tu przyjemniaczek zaliczyl mnie do kategorii dla zdesperowanych :) Nic tylko w nieczynne doki. Na
                                                    poczatku mialam zamiar sie burzyc i straszyc prostackim waleniem w gebe, ale z drugiej strony zmieklo mi serduszko bo pomyslalam:
                                                    "No kto jak kto, ale on na pewno wie bardzo duzo na temat desperacji! Specjalista taki znaczy sie". Chyba pojde prosto do nieba!
                                                    hahaha!

> Gorsza rozrywka sa doki portowe...bo juz nieczynne;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka