Dodaj do ulubionych

Tez mam MP3

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 18:52
Men- J. Kaczmarski "krajobraz po uczcie"
Oona- Piwnica pod baranami "Bo taka glupia to ja juz nie jestem"
Samanta- Tomasz Opoka "Mewy, biale mewy"
Czort- Budka Suflera "Suita szalony kon"
Only- mel lud. "czemu ty dreczysz mnie corko grabarza"
XP- mel. lud. "czarny chleb i czarna kawa"
Pomka- J. Kaczmarski "Marsz intelektualistow"
Szakira- Deep Purple "Smoke on the wother"
Laeila- I. Jarocka "Motylem jestem"
Janek- piesn koscielna " Wisi na krzyzu"
Tygrysek - Oratorium K. Gaertner " Juz zachodzi czerwone sloneczko"
Leziox- J. Kaczmarski " A my damy w banie a my damy w szyje"
Crimen- J. Kiepura " Brunetki Blondynki"
Kitek- Cz. Niemen "Sen o Warszawie"
Motor- C. Krimson "Cigarets Ice creme, Cadillac, blue jeans"
Mati- Pink Floyd "Athom Heard of Mather"
Ronia- .... "Wio koniku a jak sie postarasz"
Yesska- Afric Simone "Ramaja"
Jasmina- Bony M. " Hej hej Rasputin"
Mario- "Rota" - zwrotka.."Nie bedzie Niemiec plul nam w twarz"

Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Suplement IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:16
      Magnolia- D. Rinn " Kto ma tyle wdzieku co ja"
      Wrew- Chopin "Marsz zalobny"
      Mackie- Tercet egzotyczny "Niebo skapi suchej ziemi kropli deszczu"
      Wawka- Niemen "Pod papugami"
      Kubek- mel. lud. " wypic co zadupcyc to jeszcze to jeszcze"
      Messja- mel. z filmu "Koziolek Matolek"
      Aniela- Kocon "Pajac"
      • men_ Re: Suplement 08.07.02, 19:26
        TYGRYSEK - S.Krajewski: "Baw mnie"
        AROSKA - M. GRECHUTA: "Nie dokazuj miła .."
        • Gość: mario2 Re: Suplement IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 08:06
          no i Mina- "Deszcze niespokojne" :o)
      • Gość: Crimen Re: Suplement IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 19:26
        Maryś, brak tu Maryjki.Czyżby brak odwagi? :)))
        • Gość: mario2 Re: Suplement IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:28
          Chory anielskie (przynajmniej dla mnie ) :o))
        • Gość: samanta Re: Suplement IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:32
          dobre;)) Chociaz ja to raczej powinnam byc Elektryczne Gitary" Przewrocilo sie niech lezy .." Mam to
          talny bajzel ale nieeeee chce mi sie posprzatac,za goraco;)))
          A to piosenka Mario2:)
          "bylem w Ryjo bylem w Bajo
          mialem bilet na Hawajo
          bylem na wsi bylem w miescie
          bylem nawet w Budapeszcie
          wszystko chuj
          o ja wam mówie wszystko chuj
          moze czasem troche mniejszy
          ale potem jeszcze wiekszyyyyyyy" ;))))))))) Rowniez Kuba Sienkiewicz
          • Gość: mario2 Re: Suplement IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 21:07
            jesli juz gitary, to powinnas byc "czerwone" :o)
    • saqqara ja mam dzisiaj "murder on the dance floor" 09.07.02, 09:35
      albo "no more drama in my life":))

M2, ale ze taka klasyka mnie uraczyles, nono:))
    • men_ Re: Tez mam MP3- do Autora wątku :))) 09.07.02, 10:21
      Jarocka - "Motylem byłem.."
      • jasmina_tdi ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? 09.07.02, 10:23
        No dlaczego? :)
        • men_ Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? 09.07.02, 10:25
          Moje typowania były ładniejsze, hę ?:)
          • Gość: oona Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 10:33
            a mnie sie moj utwór podoba:)))))
            • men_ Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? 09.07.02, 10:37
              Gość portalu: oona napisał(a):

> a mnie sie moj utwór podoba:)))))

chiba znalazłem tytuł ..:))

• Gość: oona Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 10:39
                ??:)
                • men_ Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? 09.07.02, 10:39
                  Napisać tutaj ?:))
                  • Gość: oona Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 10:41
                    no nie wiem,sam oceń:)
                    w razie czego zrobie rozróbę równiez na forum:)))
                    • men_ Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? 09.07.02, 10:42
                      Również, hę ?:)))

zapomniałem ...
                      • Gość: oona Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 10:43
                        ok:)

a w domu sobie przypomnisz?:)
                        • men_ Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? 09.07.02, 10:44
                          może wieczorkiem sobie przypomnę ..:))
                          • Gość: oona Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 10:45
                            tia?:)
                            • men_ Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? 09.07.02, 10:52
                              Nioooooooo !!!:)
                              • Gość: oona Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 10:59
                                to jestesmy umowieni...:))
                                • men_ Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? 09.07.02, 11:25
                                  yhm:))
        • emperor Re: ale dlaczego ja mam taki brzydki utwor??? 09.07.02, 10:32
          haha, bo z ciebie zonka to chyba prawdziwa rosyjska "love machine" :)))

jasmina_tdi napisał(a):

> No dlaczego? :)
          • jasmina_tdi empciu moj kochany! 09.07.02, 10:40
            To Wy tak myslicie hahahaha! Ja nawet nie musze nic robic. Jak powiedzial Goebbels - ludzie uwierza w kazda bzdure, byleby
            czesto ja powtarzac! :) Uwielbiam to! Zawodowo tez :))
          • tygrysek_ Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 10:49
            ...ja mam kawałek "Baw mnie"????? a Aroska " Nie dokazuj miła..."????
            • men_ Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 10:51
              A tak se filozoficznie walnąłem !!!:)

Chyba się nie gniewacie ?:)
            • emperor Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 10:52
              bo za czesto dzielisz swoj grzech na pol:)))))

tygrysek_ napisał(a):

> ...ja mam kawałek "Baw mnie"????? a Aroska " Nie dokazuj miła..."????
              • tygrysek_ Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 10:55
                ...jak to na pół?????:))
                • emperor Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 11:11
                  no wiesz, zazwyczaj to grzeszy sie we dwoje:)
                  • saqqara Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 11:12
                    noooo, chyba ze ma sie pod reka jakies paluszki rybne albo batoniki;))))
                    • tygrysek_ Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 11:15
                      a po co mi batoniki!!???
                      • saqqara Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 11:19
                        czekolada dobrze wplywa na rozkurcz miesni... podobno:)))
                    • emperor Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 11:21
                      ooh i know, i know, i know, i know, i know, i know, i know.....,
                      and so? and so? and so? and so? and so? and so? and so?........:))))

jeszcze slowo i bedzie "murder on the forum!" :)))

saqqara napisał(a):

> noooo, chyba ze ma sie pod reka jakies paluszki rybne albo batoniki;))))
                      • tygrysek_ Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 11:28
                        ja nie musze rozkurczać mięśni!!!:))))
                        • men_ Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 11:29
                          już niestety nie ???
                          :)

tygrysek_ napisał(a):

> ja nie musze rozkurczać mięśni!!!:))))

• tygrysek_ Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 11:33
                            a bo ja wiem czy stety czy niestety.....
                            • saqqara Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 11:56
                              a ile lat masz Kochanie, jesli mozna spytac?;)
                              • men_ Hi, hi - Sagqareczko, nie 09.07.02, 12:05
                                dołuj Tyfryska !:)

saqqara napisał(a):

> a ile lat masz Kochanie, jesli mozna spytac?;)

• saqqara Re: Hi, hi - Sagqareczko, nie 09.07.02, 12:11
                                  a niby od czego ja jestem jak nie od dolowania??? :)))
                                  • men_ Re: Hi, hi - Sagqareczko, nie 09.07.02, 12:13
                                    Wiedżma !!!:)))
                                    Nie masz sumienia !:)
                                    • saqqara Re: Hi, hi - Sagqareczko, nie 09.07.02, 12:16
                                      sumienie mam wtedy jak mi jest potrzebne:))

e tam, jaka wiedzma, aniol nie kobieta:))
                                      • men_ Re: Hi, hi - Sagqareczko, nie 09.07.02, 12:33
                                        saqqara napisał(a):

> sumienie mam wtedy jak mi jest potrzebne:))
                                        >
                                        > e tam, jaka wiedzma, aniol nie kobieta:))-NIE RÓB SOBIE Z TYM ANIOŁEM TAKIEJ
                                        ANTYREKLAMY, BO STAR(SZ)Ą PANIENKĄ ZOSTANIESZ !:)

• saqqara Re: Hi, hi - Sagqareczko, nie 09.07.02, 12:44
                                          a moze wlasnie o to mi chodzi?:)
                                          • men_ Re: Hi, hi - Sagqareczko, nie 09.07.02, 12:47
                                            brrrrrrrrrrrrrrrrr
                                            :)))

"Stara panna - roślina długotrwała i pnąca, czepiająca się wszystkiego i
                                            wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych nie wiadomo z kim." :))

• saqqara Re: Hi, hi - Sagqareczko, nie 09.07.02, 12:48
                                              hehehe, najbardziej podoba mi sie "zyjaca niewiadomo z kim":))))

• men_ Re: Hi, hi - Sagqareczko, nie 09.07.02, 13:02
                                                podobno lepsza roozwódka:

"Rozwódka - należy do owadów występujących w dużych ilościach, zwana w
                                                przyrodzie pod nazwą szarańcza. Samiczki pozostawia w spokoju, samców niszczy
                                                od korzenia. Czyni szkody w ubraniu - zwłaszcza w kieszeni."

:)))

• saqqara Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 11:51
                        slowo, slowo, slowo...... wystarczy?;)
                        • tygrysek_ Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 12:00
                          twentyfive : )))
                          • saqqara Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 12:01
                            to milo, i nie jestes juz takim dziecieciem jak polowa tego forum:)))
                            to jesli masz tyle to Ci powiem ze jednak niestety:)) ale nie martw sie, sa na
                            to sposoby:))
                            • emperor Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 12:08
                              a ja jestem mlodszy Saqqara,
                              wiec wedlug ciebie rowniez jestem "niestety",
                              mysle ze koniecznie musze w najblizszej przyszlosci przerobic z toba paluszki
                              rybne i batoniki,
                              moze sie czegos naucze :)))
                              • saqqara Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 12:15
                                hahahaha, sam sie podkladasz:)))
                                Kochanie, widze ze jednak paluszki rybne i batoniki to dla Ciebie koniecznosc..:))
                                naprawde, przykro mi, ale wiesz co, ja wole faceta a nie artykuly spozywcze
                                zamiast:)))
                                • emperor Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 12:21
                                  tak na marginesie,
                                  dlaczego na tym nowym forum twoj nick i posty sa takie bladoszare i
                                  niewidoczne? :)))
                                  • saqqara Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 12:24
                                    nie wiesz? bo ja niereformowalna jestem, wszystko sie zmienia a ja nie! dlatego
                                    egzystujemy w dwoch roznych swiatach, a kiedy nastepuje zapetlenie czaso-
                                    przestrzeni i udaje nam sie spotkac to jedynym wynikiem tego spotkania jest
                                    swiadomosc jak malo mamy wspolnego:)))
                                    to tak na marginesie:))))
                                    • emperor Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 12:36
                                      masz racje, widze ze twoj swiat jest bardzo denny, zamulony i przygnebiajacy:)
                                      miejmy nadzieje ze nigdy tam nie bede:)))
                                      • saqqara Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 12:41
                                        nigdy nie mow nigdy, Gwiazdeczko:))))

dobra, zarty na bok, chcesz moze zmienic temat?:)))
                                    • emperor Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 12:38
                                      masz racje, widze ze twoj swiat jest bardzo denny, zamulony i przygnebiajacy:)
                                      miejmy nadzieje ze nigdy tam nie bede:)))
                                      • saqqara Re: Men!!!!!,...a dlaczego..............??? 09.07.02, 12:42
                                        ja tez jestem zamulowna przygnebiona itd ale glucha jeszcze nie jestem, do mnie
                                        wystarczy raz powiedziec:)

• Gość: mario2 Jasmina, jak chcesz, ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 12:04
      .... to mozesz miesz piosenke Rewinskiego "Moj stary Star"

:o))
      • jasmina_tdi Re: Jasmina, jak chcesz, ... 09.07.02, 12:21
        ale dlaczego???? Kto niby jest moim starym starem??? hahahahaha.... stary, ale jary, tak? :) ach ta slabosc do rupieci!!!!!!!!

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> .... to mozesz miesz piosenke Rewinskiego "Moj stary Star"
        >
        > :o))

• Gość: mario2 Re: Jasmina, jak chcesz, ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 12:24
          Twoj stary "Star" marki toyota... :o)
          • jasmina_tdi Re: Jasmina, jak chcesz, ... 09.07.02, 12:26
            Jezdze Nissanem! zapamietasz kiedys? Tyle razy wyrywales mi na zakretach kierowniece z rak! :)

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Twoj stary "Star" marki toyota... :o)

• tygrysek_ Re: Jasmina, jak chcesz, ... 09.07.02, 12:36
              cześc mario!!!! co słychac chopie!!???:))
              • tygrysek_ Re: a tak w ogóle.............. 09.07.02, 14:19
                ...to do mnie pasuje ten kawałek:
                "I'm like a bird , I only fly away...
                I don't know where my home is, I dont know where my soul is.."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka