herbarium 21.05.05, 19:51 Masz za swoje - Jajco Cię ocenzurował - i mnie przy okazji, i Abstrakta...;))) Odgrywa się na katolikach;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Kochanico, 21.05.05, 20:26 herbarium napisała: > Masz za swoje - Jajco Cię ocenzurował - i mnie przy okazji, i Abstrakta...;))) > Odgrywa się na katolikach;))) No co Ty...? Serio? Chyba nie może znieść,że przywalam jego totumfackiemu i nadwornemu menelowi,ważnej postaci jego forumowej świty - dupkowi_żołędnemu.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
herbarium Re: Kochanico, 21.05.05, 20:41 No to zdradzę Ci wielką tajemnicę: Dupek żołędny (czyzunia) jest fałszywką. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanico, 21.05.05, 20:46 herbarium napisała: > No to zdradzę Ci wielką tajemnicę: > Dupek żołędny (czyzunia) jest fałszywką. Eeeee? Jajcem w kolejnym wcieleniu? Niemożliwe,Jajco nie jest tak menelski. Sama "robisz" dupka? Albo ktoś ci znany? Odpowiedz Link Zgłoś
herbarium Re: Kochanico, 21.05.05, 20:50 Absolutnie nie jajco, (a ja bym nie zdążyła, kiedy ja bym miała mieć tyle nicków) ale jakiś katolik, podszywający się pod "ateistę". A pod Ciebie podszył się psychopata z borderline, też nie czyzunia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanico, 21.05.05, 21:00 herbarium napisała: > Absolutnie nie jajco, (a ja bym nie zdążyła, kiedy ja bym miała mieć tyle > nicków) ale jakiś katolik, podszywający się pod "ateistę". eeee,optymistka jesteś.według mnie czyżunia to czyżunia,zwykły menel,który podszył się pode mnie,pod nickiem "kochanica.francuza" napisał "jestem do dupy". Napisał mi już z 11 razy,że "po pijanemu napisałam,że jestem do dupy",w różnych wątkach,więc utwerdzam się w przekonaniu,że to on był. A pod Ciebie podszył > > się psychopata z borderline, też nie czyzunia. Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
herbarium Re: Kochanico, 21.05.05, 22:33 Co do Czyzuni - pozostaję przy swoim. Co do psychopaty - robił(a) bardzo podobne numery na forum psychologia, podszywając się, np. pod Hubkulika (jako Hubbkulik) i pod kilka innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanico, 21.05.05, 23:45 herbarium napisała: > Co do Czyzuni - pozostaję przy swoim. Ty masz jakieś dane.Przyznaj się,koleżanka ze zgromadzenia z drugiego komputera robi za czyżunię.;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Kochanico, 22.05.05, 12:33 > Jakiego zgromadzenia? Narodowego? Jak to, jakiego? Bene Gesserit :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanico, 22.05.05, 13:23 stephen_s napisał: > > Jakiego zgromadzenia? Zakonnego.A jakiego dokładnie,to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
herbarium Re: Kochanico, 22.05.05, 17:59 Heh, wystarczy, że człowiek napisze, że nie tylko zakonnice miewają jawienia, i już go za zakonnicę uważają:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza OBjawienia!!! 22.05.05, 22:57 herbarium napisała: > Heh, wystarczy, że człowiek napisze, że nie tylko zakonnice miewają jawienia, i > > już go za zakonnicę uważają:) Jak ktoś mi jeszcze raz napisze "jawienia",to wirusa prześlę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
herbarium Re: OBjawienia!!! 22.05.05, 23:04 No to prześlij, bo OBjawienie i jawienia to nie to samo, i właśnie tak będę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OBjawienia!!! 22.05.05, 23:12 herbarium napisała: > No to prześlij, bo OBjawienie i jawienia to nie to samo, i właśnie tak będę > pisać. To łaskawie wyłóż,na czym polega różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
herbarium Re: OBjawienia!!! 22.05.05, 23:22 Objawienie było jedno - biblijne, i skończyło się razem ze śmiercią Jana Ewangelisty. Nic więcej Bóg nie zamierza objawić. Objawienie (czyli Biblia) i Tradycja to jest podstawa nauki Kościoła. Natomiast prywatne jawienia (zwane czasem objawieniami), inaczej - czyjeś wizje, są tylko powtórzeniem jakiejś treści Objawienia, przypomnieniem czy podkreśleniem jakiejś prawdy wiary, i nie musisz w nie wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OBjawienia!!! 23.05.05, 18:45 herbarium napisała: > Natomiast prywatne jawienia (zwane czasem objawieniami) Rany boskie,kto ustalił,że nazywają się "jawienia"???Co za obrzydliwe słowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś