robert8888 23.05.05, 18:53 kupić mojej żonie - jutro ma imieniny. Może jakaś burza mózgów na forum pomoże w wyborze. Aha, pomysły mogą być różne od przyziemnych po najbardziej zwariowane. Poradźcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuxman Re: ludziska, co na prezent 23.05.05, 18:59 Mi zawsze podobało się szkło artystyczne, ale gusta są różne, a więc proponuję: jakaś ozdóbka, świeczka, wino czerwone (nie trzeba schładzać - tak jest spontaniczniej) i oczywiście kwiaty. Wariant droższy: kwiaty + biżuteria Kawiaty niesamowicie działają na kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: ludziska, co na prezent 23.05.05, 19:01 chcesz sie jej pozbyć czy zatrzymać ? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: ludziska, co na prezent 23.05.05, 19:06 może kufer i naftalina ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: ludziska, co na prezent 23.05.05, 19:07 Kup jej coś takiego, o czym sobie marzy, a czego sobie sama nie kupi, bo jej żal pieniędzy. Na pewno nieraz o czymś takim wspominała. Odpowiedz Link Zgłoś
robert8888 Re: ludziska, co na prezent 23.05.05, 19:18 marzy o odpoczynku we dwoje, ale to to będzie w lipcu bo i mi się należy. Chyba skłonię się w stronę kosmetyków (podpatrując czego używa). Bielizna chyba odpada, bo do tej pory zawsze było to moją domeną, no i trzeba zmienić się trochę aby miło zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: ludziska, co na prezent 23.05.05, 19:36 Oj, tylko może nie kupuj żonie kremu p.zmarszczkom, bo jeszcze pomyśli, że uważasz, że się starzeje. A może by jakiś fajny strój kąpielowy, tak w nawiązaniu do planowanego wypoczynku? Odpowiedz Link Zgłoś
robert8888 Re: ludziska, co na prezent 23.05.05, 19:49 o tym nie pomyślałem, w sumie taki strój to dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
robert8888 Re: ludziska, co na prezent 24.05.05, 18:57 jednak kupilem belizne Triumpfa - nie mozna sie bylo nie oprzec. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna5 Re: ludziska, co na prezent 24.05.05, 19:04 a jaka bielizna? dodaj kwiatki i całusy namiętne! Odpowiedz Link Zgłoś
robert8888 Re: ludziska, co na prezent 24.05.05, 19:13 pani w sklepie powiedziala ze to najnowszy model, oczywiscie ladny bistonsz B80 plus do tego majteczki (stringi) plis do tego kwiatki i plus zyczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
robaczekbis Re: ludziska, co na prezent 24.05.05, 19:23 Mialo byc zwariowanie, a kupiles majtki i stanik, zle zrobiles, powinienes jej kupic samochod. Co, moze Ci sie nie podoba ostatnia Micra ? Dopiero kobitka bylaby zadowolona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
robert8888 Re: ludziska, co na prezent 24.05.05, 19:59 zwariowane to samochód?? e chyba nie, zwariowane to by było gdyby zafundować wycieczkę na koło podbiegunowe teraz gdy przyszla wiosna coby pooglądac fiordy. W sumie chętnie bym poogladał. Co do samochodu, hm... posiada takowy, D klasa. Micra faktycznie ładna, ale troszkę za mała wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: ludziska, co na prezent 24.05.05, 20:14 Duuuuży flakon dobrych perfum...oryginalnych....To będzie dla jej przyjemności. Ta bielizna, to przecież pod siebie kupowałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
robert8888 Re: ludziska, co na prezent 24.05.05, 20:25 perfumy, parę razy kupowąałem, ale jakoś ostatnio zapach nie podpasował, a bielizne i pod siebie i dla niej - jak się okazalo jest zadowolona z niej Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna5 Re: ludziska, co na prezent 24.05.05, 19:26 elegancja-francja!miłej zabawy w nowej bieliźnie (i bez niej też)! Odpowiedz Link Zgłoś