fiodorop 01.06.05, 19:57 kto dał do ręki kosiarki tzw fryzjerom serialowych bohaterek? jeżdżą po nich jak po luckowych owcach?moda teraz jakaś czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paprotka-gd Re: serialowe fyzury 01.06.05, 20:07 Cześka z Klanu chyba hery podoczepiała i prostowała , ela-aptekarka niby ten sam fryz a jednak cosik lepiej na głowie miała Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: serialowe fyzury 01.06.05, 20:13 gorzej z tymi co jak wyżej kosiarą po łbie np.marta NW,czy owad,którego otyłość twarzy zwiększyła się nie wspominając korczowej 5 lat do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: serialowe fyzury 01.06.05, 20:23 owad w tej grzywce kojarzy mi się z mongolską kobietą , ktora dopiero co wyszła z jurty , to tak , bez żadnej złośliwości , lepiej wyglądała bez grzywki , twarz faktycznie szczuplejsza i rysy łagodniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: serialowe fyzury 01.06.05, 20:35 "wyszła z jurty" dobre:))))nie wiem czy od siłowni czy też od przybrania wagi ręka jej się zrobiła jak u chłopa Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: serialowe fyzury 01.06.05, 20:57 No ale przyznacie,ze wszystkich bije na głowę Papuga. Kiedyś wygladała może nie oszałamiająco , ale przynajmniej jak człowiek. A teraz ma fryzurę "na wiejskie pacholę" i patrzeć na nią nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: serialowe fyzury 01.06.05, 21:10 taaaa dokładnie, Papuga z fryzurką ala pastuszek z obrazu Wyczółkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa a serialowe szaty ?? 01.06.05, 21:25 Małgoś w portkach, które "uroku" nie dodają papuga - ... szkoda mówić kamizela - cuś piknego a niedrogo Lucek w nieśmiertelnych flanelówkach i waciaku Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks grzywka owada 02.06.05, 14:42 mi się podoba. Mówcie co chcecie, ale buźke ona ma ładną. I czy z grzywką, czy bez, z twarzy jest ok. A jej talia (czy raczej jej brak) i masywne ramiona - to już inny temat, zresztą już tu poruszany. Przynajmniej dziewczyna ma siłę nosić na rekach Kubę, bo on taki wątły - to chyba nie udźwignie tego słodkiego ciężaru:-) Odpowiedz Link Zgłoś