fiodorop 06.06.05, 10:11 właśnie rozpoczął sie na jedynce,cholera jaki on już stary jest! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregpatter4 Re: wekejszyn z gołstami 06.06.05, 10:45 stary, ale jary... ale i tak wole Tolka Banana - mam wszystkie odcinki na plytkach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: wekejszyn z gołstami 06.06.05, 10:52 tak mi się na wspomnienia zebrało... oj chętnie bym "Wakacje z duchami" sobie obejrzała... tak mi się miło z wakacjami kojarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: wekejszyn z gołstami 06.06.05, 11:24 dziś w odc.był autobus typu "ogór"takim właśnie na kolonie nad morzem jechałam chyba z kilkanaście godz.mordęga! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: wekejszyn z gołstami 06.06.05, 11:38 jeeeeeeeeee, gdzie? kiedy? jak? ja to zawsze marzyłem o tym,żeby obejrzeć wszystkie odcinki na raz... a czy wy wiecie ,że przez ten film i "podróż za jeden uśmiech" Dżejm ruszył w teren? taka trauma!!! ślad na całe życie... tylko czasy się zmieniły i stan struktury kostnej podróżującego...ech... a słynne "ogórki" miały też kiedyś coś takiego jak przyczepy osobowe... to dopiero była jazda...a jak tam rzucało ludźmi...bożesz ty moooj... Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: wekejszyn z gołstami 06.06.05, 11:44 oj tak to był sprawdzian na wytrzymałość żołądka Odpowiedz Link Zgłoś
frogg_in_the_fog Re: wekejszyn z gołstami 06.06.05, 14:31 żołądek jak żołądek wracałem przyczepką z wakacji [lata temu] znad morza [Olsztyn abo Gdańsk]; droga długa [cel: skrajne południe naszej Ojczyzny], a oparcie od kanapy [podziału na fotele wtedy jeszcze nie znano] kończyło mi się gdzieś pod łopatkami [powyżej była jeszcze taka metalowa rura w ramach uchytu, ale tego nie zaliczam do ułatwień]; po ostatniej nocy na kolonii człowiek silnie zmęczony szybko osłabł i zapadł w letarg; z przyczyn opisanych powyżej [oparcie - łopatki i itd.] głowa tak mi latała, że mało się nie zerwała; najbardziej po podróży bolała mnie szyja, a zara zpotem nogi - kolan nie mogłem rozprostować przez dobre pare minut Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: wekejszyn z gołstami 06.06.05, 14:34 oj Tolka banana też bym chciał zobaczyć i koniecznie szaleństwo Majki Skowron. Kuuurde, muszę to gdzieś dorwać a potem odszedł, odszedł daleko, za siedem gór, siedem rzek Odpowiedz Link Zgłoś