Gość: samanta IP: 195.94.218.* 18.07.02, 00:25 melduje ze jezdem juz u czorta! kuwa,caly centralny zamarl na czas naszego powitania! tobylo dluuugie calowanie. a teraz poznaje nocne zycie stolycy:))))pozdrowionka dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motor Re: PODBIJAM STOLYCE!:))))) 18.07.02, 09:12 Serdecznie witamy w skromnych progach Odpowiedz Link Zgłoś
m_ona Re: PODBIJAM STOLYCE!:))))) 18.07.02, 09:15 Samcia, slij pocztowke do SamCity, ..z Syrenka koniecznie.. ..Zygmus na slupie tez moze byc, ostatecznie Baw sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PODBIJAM STOLYCE!:))))) 18.07.02, 09:18 a to dlatego Kwasniewski polecial do USA, teraz juz wszystko rozumiem...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 bal sie, ze mu samantka............. 18.07.02, 09:21 znowu to samo pokaze:((( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: mnie w razie czego............. 18.07.02, 09:25 tez nie ma w Wawie.......:))) to tak na marginesie........ zreszta, widzial mnie ktos????? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: pracuje w podziemiu........ 18.07.02, 09:34 ....i wlasnie przerabiam identyfikatory Krajowego Centrum Edukacji Nauczycieli na cos bardziej pozytecznego......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: pracuje w podziemiu........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 09:38 piszesz z jednego ze swoich WC? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: pracuje w podziemiu........ 18.07.02, 09:45 nie, w tym momencie nadaje z pralni....jest tu grzejnik gazowy....w razie namierzenia go zdetonuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 przywracasz normalnosc........... 18.07.02, 09:39 koniec z fikcja, tzw. wyedukowanych nauczycieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: przywracasz normalnosc........... 18.07.02, 09:46 tak, wiecej kart wstepu do bankow...... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: PODBIJAM STOLYCE!:))))) 18.07.02, 09:24 .. no tak zycie w SAMCITY zamarlo ... teraz juz wiem dlaczego .. .. dawaj jakies regularne raporty cobysma wiedzieli jak to jest ..w STOLYCY .. .. milego pobytu Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
m_ona Re: PODBIJAM STOLYCE!:))))) 18.07.02, 09:27 Z docieraniem raportow moze byc ciezko, jezeli Samcia dobrze to zycie nocne zdolala wczoraj poznac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: PODBIJAM STOLYCE!:))))) 18.07.02, 09:29 w stolicy jak to w stolicy, szczesliwie dzieci na wakacje wyjechaly...... stocznia nam jeszcze nie strajkuje......ale wszystko przed nami.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: PODBIJAM STOLYCE!:))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 10:31 zapodajem co nastepuje= sen?????? nie ma! gadanie????? multum!!!! smiech - toze:))) a terozki ona mi obiad robi!!!!!!!! A co i jeszcze majtochy kitra! oczywizda te fiuletowe po nieboszczyku leziu:))) Oj jak dobrze miec zonem!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PODBIJAM STOLYCE!:))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 18:38 goraco kuwa macia w tej stolycy ,ledwo dycham:(((( terozki naleze do grupy dziwek nadwislanskich nota beane razem z yesska;)))) Kurde,fajnie mnie siem pracuje z yessinka.Ruda niezla laska jezd ,no i mlodka to klientow nam nagania;)))Buziaki dla wszyskich pojebow ,nawet dla naszego psychiatry:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: PODBIJAM STOLYCE!:))))) 18.07.02, 18:39 ...ale Wam zazdroszczę:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś