xemxija 08.06.05, 20:52 Ale Olka pietno wycisla na panaprotokolanta ustach!! Ah!!! Normalnie protokolowac nie bedzie muk przez conajmi 7 dni!!! Zem sie usmiala jak norka!!! Ale to chyba nie byla jeszcze TA sytuacja z ruramy??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemxija Re: Ale go usta palom!! 08.06.05, 20:55 A jeszcze dobre bylo, jak ten caly ryzy-ser pedzial do Bogusia "Bogus, wsiadaj!". Zapomnial dodac "PAN MOWI"!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Ale go usta palom!! 08.06.05, 20:56 Na mój gust, to on potem stał i wdychał gorączkowo świeże nocne powietrze. Czyżby Oleńka za dużo czosnku dodała do spagetti? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzinka Re: Ale go usta palom!! 08.06.05, 21:00 Mnie zaciekawiło, że nikt nigdy chochołom nie przywalił jak tak po nocy ganiają. Widocznie wściekły chochoł taki respekt budzi, że największy zbój sie nie waży podejść. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Ale go usta palom!! 08.06.05, 21:22 dama_karo napisała: > Na mój gust, to on potem stał i wdychał gorączkowo świeże nocne powietrze. > Czyżby Oleńka za dużo czosnku dodała do spagetti? Mnie raczej wygladał jak bidak który musi ochłonąć po niekontrolowanym wytrysku. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Ale go usta palom!! 08.06.05, 22:13 Czy ona mu podała na kolację spagetti czy placki ziemniaczane? Bom nie dosłyszała. Ale obojetne co to było, to rzeczywiście trzeba śśśśśświetnie gotować. Byle ciele to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
kapyl Re: Ale go usta palom!! 08.06.05, 22:19 "Swietnie gotujesz... prawie jak moja mamusia... a moja mamusia to dla mnie ideal kobiety..." "no tak dla kazdego mezczyzny jego mama to ideal kobiety... mam nadzieje ze poznam twoja mamę..." boszzzz bleeeeeeeeeeeeeeeeee :P Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Ale go usta palom!! 08.06.05, 22:34 kompleks Edypa sie nam objawił :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ale go usta palom!! 09.06.05, 09:45 DŻIZAS!!! ale tekścior!!! ja nie wiem skad te scenarzysty biorą dialogi...? w życiu nie spotkałem faceta, który walnąłby takim tekstem!!! bardzo zyciowy serial..bardzo... "telewizja ucząc bawi,bawiąc uczy" Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Ale go usta palom!! 09.06.05, 11:14 Ale to Chochoł powiedział, a nie facet ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Ale go usta palom!! 09.06.05, 11:46 Dżejms, to Ja nie spotkałam faceta, który by na randce mówił o swojej mamusi. Mąż po kilku latach małżeństwa i owszem, ale facet co startuje do panienki-NIGDY Odpowiedz Link Zgłoś
jim01 Re: Ale go usta palom!! 09.06.05, 16:27 no ale on do niej nie startuje, to ona staruje do niego heh Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Ale go usta palom!! 10.06.05, 10:41 A ja, jak ostatnia lebiega, w środę to teatru poszłam, zamiast MJM chłonąć. Czy ktoś mi wyjaśni, o co chodzi z Zakościelnym? Ma tam grać??? Odpowiedz Link Zgłoś