crimen Re: wyciągać wóde!!, Tygrys jest na Forum!!:)) 22.07.02, 13:37 Tiger, już nawet batonów nie ma , a Ty o wódę wołasz:)))"Stolyca" przetrwała pomysły Randii?? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wyciągać wóde!!, Tygrys jest na Forum!!:)) 22.07.02, 13:40 jej pomysłów nic nie przetrwa!!:),..nie widziałeś???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: wyciągać wóde!!, Tygrys jest na Forum!!:)) 22.07.02, 13:41 mój samochód przetrwał gorzej z zawartością:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wyciągać wóde!!, Tygrys jest na Forum!!:)) 22.07.02, 13:51 ale Randia po tych dwóch dniach jakaś taka cicha dzisiaj!!:)) ...ta cisza aż krzyczy!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: wyciągać wóde!!, Tygrys jest na Forum!!:)) 22.07.02, 13:54 Kurwa, zdradzę tajemnicę!!!!!!!!! STACIŁAM GŁOS!!!!!!!!! :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: wyciągać wóde!!, Tygrys jest na Forum!!:)) 22.07.02, 13:57 kurna księcia człowieka ci się zachciało syreno jedna i akurat głos musiałaś oddac by go mieć???!!!!!!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: wyciągać wóde!!, Tygrys jest na Forum!!:)) 22.07.02, 14:00 To co z tą wódką? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wyciągać wóde!!, Tygrys jest na Forum!!:)) 22.07.02, 13:59 Kurwa, chyba trzeba nowej "Stolycy" szukać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: wyciągać wóde!!, Tygrys jest na Forum!!:)) IP: *.Korbank.PL 22.07.02, 14:02 Witajcie Kochani:)))))))))))) Cześć Tygryseczku:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ...a jak zdjęcia?????????????... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wyciągać wóde!!, Tygrys jest na Forum!!:)) 22.07.02, 14:02 ...wóda będzie dzisiaj motorku!!!!,..trza się tylko konkretnie ze wszystkimi ugadać na wieczór..!!,... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: wyciągać wóde!!, Tygrys jest na Forum!!:)) 22.07.02, 14:05 tygrysek_ napisał: > ...wóda będzie dzisiaj motorku!!!!,..trza się tylko konkretnie ze wszystkimi > ugadać na wieczór..!!,... No to do dzieła - bo coraz mniej czasu - a zebranie większej ilości chętnych wymaga sporego zachodu - życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara "batony"??? 22.07.02, 14:02 uwazaj Pregus, bo jak Ci baton "saQQara" przylozy to bedziesz sie musial dlugo zbierac zeby do klawiatury siegnac! nie mowiac o tym, ze do mierzenia kielbas to juz sie wogole nie bedziesz nadawal!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:04 Saqqaruś nie fikaj bo ci dzisiaj tym batonem przyłoże !:))))) ...a kiełbasy moge odmierzać czym innym!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:06 fikanie to moja specjalnosc:)) niby czym bedziesz mierzyl? laska?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:05 Dlaczego kobieta, im bardziej się złości, tym bardziej jest urocza???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:07 bo sie nadyma i mozna miec nadzieje ze w koncu peknie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:14 nie zauwazylam, a zlosc ze mnie az kapie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:16 autoreklama jest zabroniona, jestesmy na wizji Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:16 ..dzisiaj obejrzymy sobie czy coś urosło!!,..jak nie to tak cie wkurwimy że będziesz miała cycki jak Pamela!!!!,..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:18 Tygrys uwazaj bo bede Cie miala na uwadze, kiedy nastepnym razem Cie zobacze:))) i nie musisz tak dbac o moj biust, uwazam, ze rosnac juz nie musi, jest akurat! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:20 ..ja też tak uważam!!,...mógłby w sumie nawet zmaleć troche...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:23 Motor czepiasz sie Tygrys hehehe, Tobie to w sumie nie powinno przeszkadzac, nie dla Tygrysa kielbasa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:25 JA SIĘ NIE CZEPIAM TWOJEGO BIUSTU - A KIEŁKOWAĆ MOGĄ RÓŻNE RZECZY - RÓŻNISTE Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:30 sie czepiasz, bo wydzierasz sie ze reklama, jak to wcale nie byla reklama tylko moja osobista opinia, mam chyba prawo miec zdanie na temat mojego biustu? kielkowac np. mysl w glowie? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:32 TY SIĘ TAK NIE NABZYCZAJ Z BYLE POWODU - A REKLAMA - CÓŻ W TYM ZŁEGO? MAM TYLKO JEDNO NIEDYSKRETNE PYTANIE - PROBLEMY Z POPYTEM? JAKOŚ NIE MOGĘ DAĆ WIARY Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:31 ..no pewnie że nie!:)))),...Tygrysy kiełbasy nie jedzą!! ..wolą "prawdziwe mięsko"!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:35 Tygrys kielbasy nie jadasz??? ciekawe, na grillu widzialam cos innego;)) Motor nie nabzdyczam sie, to po piwrwsze! po drugie, nie wiem do czego zmierzasz, ale mnie wkurzyles i mi cisnienie skacze, a po trzecie, jesli chodzi o popyt, to nie moge, bo to bedzie autoreklama! i prosze ze mnie zejsc, bo pogryze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: 'batony'??? 22.07.02, 14:38 WARCZYSZ - KONKURENCJA DLA TYGRYSA!!! I TAKL CIĘ LUBIĘ WAMPIRZYCO Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: 'batony'??? 22.07.02, 15:07 warcze i strzykam jadem, na odchodne moge plunac: tfu, tfu... hehehe, ostatnio chyba troche mniej, no chyba ze nienawidzic i lubic to u Ciebie slowa-synonimy Odpowiedz Link Zgłoś