beduinka 15.06.05, 14:40 ostatnio Chaladio twoje forum coraz bujniej rozkwita gratuluję i czekam na kolejne ciekawe opowieści :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaladia Re: 400 15.06.05, 20:53 Szukran dżezilan! Cóż - dobiliśmy z tym Forum do 400-setnego postu... podczas gdy "Kraje Arabskie" zbliża się do 10.000. Co więcej, jest Ci czego gratulować, bo udaje się Tobie i Gaji utrzymać na Waszym Forum niemal idealny porządek bez dyktatorskich zagrywak. Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: 400 18.06.05, 17:26 chaladia napisał: > Szukran dżezilan! > Cóż - dobiliśmy z tym Forum do 400-setnego postu... i będzie jeszcze więcej :)) po raz pierwszy trafiłam tu jeszcze, gdy moje forum nie istniało i bardzo lubię tu zaglądać > podczas gdy "Kraje > Arabskie" zbliża się do 10.000. nio :)))) za 500 postów osiągnięmy 10 000. Zakładając je nawet sobie tego nie wyobrażałam > Co więcej, jest Ci czego gratulować, bo udaje > się Tobie i Gaji utrzymać na Waszym Forum niemal idealny porządek bez > dyktatorskich zagrywak. > dzięki wielkie... oprócz Gaji i mnie, ostatnio moderatorką została jeszcze raja pzdrw i zachęcam do jaki najczęstszych wizyt u mnie, a jednocześnie życzę kolejnych ciekawych postów tutaj Odpowiedz Link Zgłoś