basia313 17.06.05, 01:35 MAlgosia sie cos nie pojawia. Moze to juz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: hej, hej mamałgosiu!! Co słychac? nt. 17.06.05, 11:17 Południe się zbliża, a mamałgosia milczy. Może już mamy podstawy aby toast wznieść za zdrowie małego Gaudentego? Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: hej, hej mamałgosiu!! Co słychac? nt. 17.06.05, 12:27 Nooooo. Chyba jednak Gaudenty postanowil zdazyc przed niedziela ;-))). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czyzby nadejsza wielkopomna chwila 17.06.05, 15:36 Siostro!Laptop dla położnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
basia313 Re: Czyzby nadejsza wielkopomna chwila 17.06.05, 15:44 No tka, zeby Malgosia zdawala nam relacje z tego jak jej idzie parcie. To by byl taki fajny porod forumowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Czyzby nadejsza wielkopomna chwila 17.06.05, 19:25 no wszystko wsakuje na to, że to już :))) możemy pić zdrowie :P Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Czyzby nadejsza wielkopomna chwila 19.06.05, 01:52 Dzień następny minął. Cisza. Chyba czas odbijać korki za zdrowie nowego obywatela. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Czyzby nadejsza wielkopomna chwila 20.06.05, 18:03 chyba nadejszła. Kiedy opijamy pępkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Czyzby nadejsza wielkopomna chwila 20.06.05, 19:52 Jak Gaudenty nie jest za bardzo zolty, i nie mial wagi sloniowej, co by moglo Mamalgosie nieco pokiereszowac, to najdalej w piatej dobie powinni towarzystwo do domu wypisac. Znaczy, jutro by sie mozna od Mamalgosi poscika spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia jestem, jestem!!!:))) 20.06.05, 22:25 Dziękuję za zainteresowanie! Tak, nadejszła, nadejszła. W piątek o 4.40. pierwszy skurcz. A potem zaraz już regularne. Synuś pojawił się na świecie o 11.55. Było nienajłatwiej, ale nie tragicznie, a co najważniejsze: szybko. Jestem szczęśliwa:)) Tylko czasu rzecz jasna malutko się jjakoś zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok No cale szczescie! :-))) 20.06.05, 22:50 Myslalam o Tobie w kolko. I tak sie zastanawialam, czemu mi sie w nocy z piatku na sobote kichy skrecaja w chinskie osiem. Myslalam, ze to w knajpie mnie uraczyli jakas salmonella, a teraz juz wiem - to byla empatia :-)) Ciesze sie, ze sie udalo. Jestes wielka bohaterka, dokonalas ogromnego dziela - praktycznie z niczego zrobilas nowego czlowieka! Nic sie nie moze z tym rownac! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No cale szczescie! :-))) 20.06.05, 23:09 e_wok napisała: > Myslalam o Tobie w kolko. I tak sie zastanawialam, czemu mi sie w nocy z piatku > > na sobote kichy skrecaja w chinskie osiem. Myslalam, ze to w knajpie mnie > uraczyli jakas salmonella, a teraz juz wiem - to byla empatia :-)) Ciesze sie, > ze sie udalo. Jestes wielka bohaterka, dokonalas ogromnego dziela - praktycznie > > z niczego zrobilas nowego czlowieka! Nic sie nie moze z tym rownac! > > O żesz!Nowy obywatel naszego nieszczęsnego kraju!Tak jest,mamałgosiu ,wielkie dzieło - chapeaux bas!(kapelusze z głów!) Przy sposobności :WIEKOPOMNE,czyli POMNE na WIEKI. Zdrowi i weseli;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: No cale szczescie! :-))) 20.06.05, 23:36 Mamuśka dostaje buziaka w czółko, a synusiek w piętkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No cale szczescie! :-))) 20.06.05, 23:53 a000000 napisała: > Mamuśka dostaje buziaka w czółko, a synusiek w piętkę!!! A kak jewo zowut? No bo chyba nie Gaudenty?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: No cale szczescie! :-))) 21.06.05, 00:12 Tą wiadomość musi szczęśliwa mamusia ogłosić. Także inne parametry. Gaudenty na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: No cale szczescie! :-))) 21.06.05, 07:57 Nie, nie, Gaudenty, to zart z czasow, keidy Mamlgosia rozpatrywala imie Radoslaw, ktorego podstawowa wada bylo, ze nie ma swietego patrona. Tom napisala, ze brat sw. Wojciecha, sw. Radzim (nie po polsku zwan Gaudentym) to by moglo byc cos z tych rzeczy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 GRATULACJE !!!!! 21.06.05, 10:56 Niech Cie sie zdrowo chowa i rosnie na pocieche. A jak ma na imie? Sciskam serdecznie Maria Odpowiedz Link Zgłoś
niceman1986 Re: jestem, jestem!!!:))) 23.06.05, 15:32 Gratuluję, niech rośnie zdrowo i przynosi wiele radości ;) A ja wczoraj zostałem po raz 6 wujkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia o synku 21.06.05, 09:55 Duży i śliczny chłopczyk. Pachnie tak cudownie, że gdy wtulam twarz w jego włoski, łzy płyną mi ze szczęścia. Jeszcze kilka dni temu bałam się, że nie mogę nikogo kochać równie mocno i szlańczo jak jego starszego brata. Jakże się myliłam... Nie, nie Gaudenty. Radosław rzeczywiście chciałąm, ale brak świętego patrona przeważył. A teraz jest patron i to potężny. Michał, Michałek, Michaś, Miś... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: o synku 21.06.05, 10:04 Michał! wspaniale - cudowni mezczyzni bywaja obdarzeni takim imieniem... A starszy synek to może Rafał albo Gabriel? :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia313 Re: o synku 21.06.05, 10:26 Malgosiu, gratuluje kolejnej pociechy i dobrego porodu. ODpoczywaj ile mozesz. PEwnie i tak nie mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: o synku 21.06.05, 20:00 gratuluję, niech rośnie zdrowo i szczęśliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
herbarium Niech mu będzie dobrze i słodko... 21.06.05, 21:49 ... z Mamą, Tatą i Braciszkiem. Wirtualnie przesyłam dobre myśli dla Was. Mamałgosiu, jak będziesz miała chwilkę czasu, to podeślij zdjęcia nowego forumowicza - Misia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Michał znaczy "któż jak Bóg" 22.06.05, 00:39 Chowaj waćpani synka skromnie a w wierze chrześcijańskiej ,coby w dysputach mógł stawać z potomkami niecnego Jajca onego,któren nam sadła za skórę zalał. Kłaniam się Kochanica Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Michał znaczy "któż jak Bóg" 22.06.05, 13:00 Pamiętaj, że jajco też ma potomków:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Tu cytat 22.06.05, 13:46 mamalgosia napisała: > Pamiętaj, że jajco też ma potomków:) No ma,dwóch już!Toż o nich piszę! Wiele ludzi człek może zabić ręką srogą, A urodzić jednego ledwie dwoje mogą. (za zgodność pierwszej linijki nie ręczę,pamiętałam piąte przez dziesiąte) To jest moja forma otwarcia gęby wobec cudu stworzenia nowego osbnika.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: o synku 23.06.05, 08:18 > Michał, Michałek, Michaś, Miś... doskonały wybór :) Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: o synku 24.06.05, 08:19 > Czyżby pereop był Michałem?:) nie da się ukryć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: o synku 24.06.05, 19:44 pereop napisał: > > Czyżby pereop był Michałem?:) > > nie da się ukryć :) > > hehe,też tak pomyślałam - że pereop jest Michałem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: o synku 25.06.05, 10:38 A własnie, że da się ukryć. CHoćby pod pseudonimem "pereop" :) Odpowiedz Link Zgłoś
pelengajew Re: o synku 25.06.05, 18:48 Spóźnione nieco ale szczere gratulację i wszystkiego najlepszego!!!! Michał piękne imię. A wiadomo przecież, że św. Jerzy smoka ubił jeno a św. Michał całemu komunikowi w niebie dowodzi.:-). Trzymajcie się cieplutko:-). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś