Dodaj do ulubionych

zaczesy i owady...

22.06.05, 01:01
ktois moze mnie oswiecic? nie ma pojecia o kim mowa, jakies linki, zdjecia
etc?
no i co tam sie w telewizji produkuje, jest na czym rodzimym oko zawieisci
czy tylko siesaje i ensiesy i desperet hausuajfs?
Obserwuj wątek
    • shatmach Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 01:07
      Zaczes to Kacper Kuszewski, a Owad to Anna Mucha. Chodzi oczywiscie o aktorow z
      M jak milosc.
      • humprey_bogart Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 08:07
        pozwolę sobie dopełnić odpowiedź, Marek_Wiejski _ZAczes to Kacper Kuszewski w
        serialu M jak Miłość grający rolę Marka Mostowiaka męża Hanki. Prowadzi pub ze
        Stefanem gościem z Niemiec, którego ochszczono tu Szerokousztny_Sztefen z uwagi
        na 1. Usta jego, 2. akcent.
        Owad to Anna Mucha czyli serialowa Madzia, Owad sam się jak widzisz nasówa,
        może również występować jako Ms Talia (brak rzeczonej w miejscu gdzie kobity to
        mają), lub żelowe miśki (to w kwestii smutnych zwisków czasem widocznych pod
        kreacją na ekranie). Właściwie to powinniśmy opisać Ci całą obsadę aktorską
        tego wielkiego dzieła, ale już za chwilkę przerwa wakacyjna więc raczej wiedza
        ta Ci na nic. W razie co służę info. :)))
        • tw_muza Humprey, 22.06.05, 09:02
          jak się już deklarujesz z info, to ja poproszę o info, łaj Ciebie tu ostatnio
          tak mało na tym naszym forumie i u Czesi też. No tłumacz się, ale już!!!!!
          • humprey_bogart Re: Muza bejbe, 22.06.05, 09:50
            Sprawy się mają bardzo trywialnie, w robocie koszmarny kociokwik, budżety,
            bzdety, analizy i takie tam pierdoły, które niestety wymagają troszkę pracy i z
            tej tylko o to przyczyny mnie teraz mniej. Jak wracam do domu to mam
            wrażenie,że świecę. Niestety ale też akcjone w naszym kultowym serialu też
            zdechło i nawet wczorajsze sceny uwiedzeń raczej mnie znudziły niż wprowadziły
            w stan euforii oczekiwania na powakacyjne wypociny Ilonki i jej trupy. Ale
            jestem czujna, beret ściskam w garści i kaprawymi, wrednymi oczkami wpatruje
            się w kolegów i koleżanki. "...raporciki, Wazoski, raporciki.."
        • ed_norton Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 09:29
          nie no, dawac dawac...a te zelowe miski mnuie najbardziej interesuja...czy
          znaczy aby ze ona ta owad ma woreczki z piaskiem zamiast tego, co cycem zwane?
          i opowaidajcie, bom cholernie ciekaw co sie wyprawai w polskich serialach
          jakies znaczace postaci? a moze Aktor Gonera Robert cos kreuje?
          • scoutek Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 09:32
            aktor Gonera kreowal nawet kilka odcinkow Gliny, znaczy byl kolega gliny sam
            glina ale zle skonczyl... znaczy jego skonczyli.... a sceny byly swietne,
            naprawde dobry serial byl... nawet forum gliniarskie powstalo... glowna role
            glownego gliny gral rzadko widywany w filmie Jerzy Radziwillowicz, pamietny
            Mateusz Birkut z Czlowieka z marmuru ....
          • feber Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 09:32
            tutaj masz troszke wiecej o ksywkach:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=17069399&v=2&s=0
          • humprey_bogart Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 09:53
            taaa, żelowe miśki alias woreczki z piachem to ten klimacik. Przy czym ma teraz
            pusz apy, i wiesz pręży pierś. W polskich serialach, drogi teraz edzie wielka
            dupa i ogórkowy sezon. Wrzesięn przyniesie poprawę ;))
            • ed_norton Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 09:57
              no dobra, to powiedzmy ze z serialami na tyle, ale co w temacie: Kuby
              Wojewodzkiego, Dody, dup od pogody i Ojca Dyrektora? W sensie ze jakies plotki
              czy cus? Nie bede wlazil na strony Se czy Fucktu z ideologicznego powodu
              (chujowe gazety i tylwe, nie napedze im koniunktury) takze donosic za wielka
              ziemie i jeszcze wieksza wode prosze :)
              • humprey_bogart Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 09:59
                ed, w mierę skromnych możliwości się postaram. :)) za wilką wodą ty...:)
                • ed_norton Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 10:09
                  aaa, wrecz za kurewsko wielka, bo z jednej strony za okiejanem indyjskim a
                  zdrugiej, tej giertychowej za okiejanem pacyficznym, co on ni chuja spokojnu nie
                  jest a do tego w jedne manke jeszcze hameryki,. w drugie Azyja we trzecie Afryka
                  we czwarte Antarktyda. Slowem, Wyspa Skazancow :))))
                  • humprey_bogart Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 10:22
                    i pewnie codziennie rano przeciągając się i patrząc w okono mówisz, o kurwa jak
                    mam wszędzie daleko, Edek a Ty to tam sam jesteś na tym wygnaniu?
                    • ed_norton Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 10:26
                      humprey_bogart napisała:

> i pewnie codziennie rano przeciągając się i patrząc w okono mówisz, o kurwa jak
                      >
                      > mam wszędzie daleko,

eee, nie specjalnie tez tesknie do tego "wszedzie". Po prawdzie to nawet mam
                      gdzieniegdzie blizej: kilka przykladow: Nowa Zelandia 2500km, Tasmania 1000,
                      Tajlandia jakie 8000km a na vanuatu to juz bajka, jakies tylko 2800

> Edek a Ty to tam sam jesteś na tym wygnaniu?
                      niee, z Arricia :) pamietacie takowa z foruma o realitach?
                      • humprey_bogart Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 10:41
                        nosz proszę bardzo jak ci wypasiono tam. (poza przykurzoną krakowianką
                        Twojej towarzyszki nie czaję ale z racji wieku pamięć nie ta ;) ale ją tam
                        cmoknij od forumów. Jeżeli to nie tajemnica to powiedz ed co Ty tam porabiasz?
                        • ed_norton Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 10:49
                          krotko mowiac opierdalam sie na najdluzszych wakacjach w zyciu. Zeby byc
                          legalnie trza bylo sie wziac za edukacje, to sie wzialem, kupilim se koledze i
                          sie edukujemy. Oczywiscie Ed jak na Eda przystalo wbija w te edukacje i spedza
                          tylko wymagane minimum czasu przy naukach a raczej przy internecie, ale moja
                          lepsza i zdecydowanie ladniejsza polowa sie przyklada. Poza tym lepsza polowa
                          robi film fabularny wespol z kilkoma Australianami, a Ed speda czas w biurze
                          klepiac w komputer w celach zarobkowych :)

a ze tak jeszcze w temacie plotkarskim, czy nastapily jakies spektakularne
                          wydarzenia na rynku artystow rodzimych? Ze kwach sie z Walesa pobratal to wiem,
                          ze goman Wiertych chce wyrznac w pien wszystkich sbekow tez...bardziej mnie
                          ciekawi, czy ktos kogos puscil kantem, komus rogi urosly albo wywolal jakis inny
                          skandal i czy pojawily sie na firmamencie naszej sceny jakies interesujace biusty?
                          • yoanna307 Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 10:57
                            Biusty?

No jest przecież Siomona!!!

:-DDDDDDD
                          • gregorz Re: zaczesy i owady... 23.06.05, 12:53
                            ostatnio byl cykl artykulow w SE na "kochanego" Pana Waldka co sie nie boi!
                            (dla nie wtajemniczonych Waldemar P. z PSL) jaki to z niego zigolo, nie dosc ze
                            ma zone to jeszcze mieszka z jakas kochanka, a na zone i dzieci kasy nie chce
                            dawac, w ktoryms tam odcinku wynalezli jego poprzednia kochanice z ktora
                            podobno tez ma dziecko i tez nie chce placic :)
                            • scoutek Re: zaczesy i owady... 23.06.05, 12:53
                              nononono.....
          • xemxija Re: zaczesy i owady... 23.06.05, 12:29
            to nie woreczki z piaskiem lecz dwie szkarpety...a w kazdej garsc bilonu
    • humprey_bogart Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 11:02
      na razie cię pozdro, muszę odwalić robotę. Bo mi tu nad głową już tupają. :)
      • aga_ata Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 12:54
        pracować, pracować! :)
        • tw_muza Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 13:18
          tak, pewnie, pracować, a forum to co? same się posty napiszą?
          • humprey_bogart Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 13:38
            pitu, pitu, a paniusia to niby gdzie pół dnia była?
            • tw_muza Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 13:46
              pitu pitu hi hi hi włącz se radio na wiadomości to się dowiesz :)
              • humprey_bogart Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 13:50
                a konkretnie którą stację bo mam Eskę i zawdzi mi tu zespół Kombi. A co macie
                labę czy podłożyli wam bombkę?
                • tw_muza Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 13:53
                  Ja mam zetkę. Dziennikarze nas okupują, strach wyjść.
                  • humprey_bogart Re: zaczesy i owady... 22.06.05, 13:58
                    rozumieć, zajrzyj do emila...
                    • drzejms-buond Re: zaczesy i owady...i biusty 22.06.05, 16:05
                      no to chyba tylko Doda Elektroda...
                      samo-chodzący biust....cus jak polnisze samatha fox...
                      • ed_norton Re: zaczesy i owady...i biusty 23.06.05, 00:59
                        e no Diode znam, nawet osttanio moj kamarad zanajal sie do jej bojsbendu na
                        basiste i tlucze kaske i mowi, ze nawet mu sie podoba bo kolegi w zespole fajne
                        rokersy sa.

a ta z kolei Simona, ktoz to, jakies zdjecie w internecie?
                        • drzejms-buond Re: zaczesy i owady...i biusty 23.06.05, 12:24
                          zdjęcie simony? nie chcesz!! uwierz mi nie chcesz...ona przed wojną
                          JANOSIKOWĄ oblubienicą była...zresztą, połowę dłuuuuuuuuuugiego życia spędziła
                          koło ciebie na antypodach...
                          • scoutek Re: zaczesy i owady...i biusty 23.06.05, 12:26
                            nadal jest jego oblubienica 007..... jest cudna jak róż pąkowie....
                        • gregorz Re: zaczesy i owady...i biusty 23.06.05, 13:03
                          www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1455
                          Powyzej link o Simonie
                          a jak chcesz plotek to szukaj na powyzszym portalu, maja same njusy z
                          warszawki :)
                          • drzejms-buond Re: zaczesy i owady...i biusty 23.06.05, 13:10
                            njusy z warszawki? to ja lecę..bo ja butów na lato szukam....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka