bmwariat 22.06.05, 07:45 Kurde..spać!! nuda...nuda...nuda...brak planów na weekend..nuda..nuda..nuda... jednym słowem NUDA!!najchętniej przespałbym dziś cały dzień:)) nuuuuuuuuuuda..:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 07:46 A tak w ogole..to Dzień Dobry:))dziś kawy nie pije..już nigdy tej siekiery nie wypije:) dzięki niej nocka z głowy:))a teraz spać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 08:24 nuda, nuda, nuda - fajna sprawa.... gorzej jak jest nuda, nuda, nuda.... w pracy i trzeba udawac, ze pracuje jak szalona... znacie to uczucie? dzien dobry wariacie! tez chetnie bym pospala, a tu trza pracowac albo fingowac, ze sie pracuje.... pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 08:29 A Ty myślisz że gdzie ja jestem?:)))w pracy:)))nuda nuda nuda:))trzeba ściemniać, że się robi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 08:57 Co oznacza słowo nuda? Nie znam. Może nudziarza? Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 09:02 Już nie bądz taka rozrywkowa..nie udawaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 09:23 Nuda i rozrywka to dwie skrajności, po środku masz pustkę? Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 09:35 filozof..jezu..co za ludzie...po środku mam równowage:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 09:41 To dlaczego nudzisz się, brak Ci pomysłów? Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 09:55 taki dzień...nudny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 10:02 Dień jak dzień. Chyba niezły z Ciebie nudziarz i malkontent. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 10:04 hehehehehhehehehe..zdziwisz sie:)))buehe..ty chyba nie masz swojego dnia:))) pozdrawiam..tym sposobem dzien zaczyna nie byc nudny:))))hehehehehe.. Dziwne masz cholernie myślenie..ale to nie mój problem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 10:13 Dzień bardzo przeciętny, ale nie nudny. A twój smiech raczej nie jest naturalny, takie mam wrażenie. Życzę szczerego uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Nuda nuda nuda.. nuda... nuda... 22.06.05, 10:26 Szczery:))Kocham się śmiac:)) nawet wtedy jak nuda:)) Odpowiedz Link Zgłoś