kicia-kocia.ny 28.02.08, 14:12 No nie tylko, tej Figurze to takze musi przeszkadzac w zwyklym chodzeniu, bo sie majta miedzy kostkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicia-kocia.ny Re: Biust przeszkadza w tancu 28.02.08, 14:13 www.dziennik.pl/zycienaluzie/article130831/Katarzyna_Figura_Biust_przeszkadza_w_tancu.html Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ty chyba jeste jakas Tereska 28.02.08, 14:14 Z tylu deska i przodu deska. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
kicia-kocia.ny Re: Ty chyba jeste jakas Tereska 28.02.08, 14:16 Deska nie jesem ale daleko mi do Figury, ktora ma nie piersi ale wymiona Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Ty chyba jeste jakas Tereska 28.02.08, 14:26 Wymiona? No to u ortaliona masz przeybenane. heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ty chyba jeste jakas Tereska 28.02.08, 14:42 donk napisała: > Wymiona? a tobie co? krowa sie marzy? maciorom sie zajmij, a krowie daj juz spokoj > No to u ortaliona masz przeybenane. heheheheh a to dlaczego? przeciez to ty lubisz jak cycki po ziemi sie ciongajom, tfom swinie ci to przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Ty chyba jeste jakas Tereska 28.02.08, 16:40 aaaach, wigorek siem polepszyl, strzeliles sete bimberku heheheheheh. A jaki usstrzypliwy siem ortaliony zrobil. Niestety tylko sam w doopem siem sztrzypiesz. heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ty chyba jeste jakas Tereska 28.02.08, 16:49 a ty dalej maciorem w dupe szczypiesz Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ty chyba jeste jakas Tereska 28.02.08, 17:40 mnie to ty w dupe calujesz o tu www.areavoices.com/wrestling/images/thumbnail/kmac.jpg hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kicia-kocia.ny Re: Biust przeszkadza w tancu 28.02.08, 14:15 po polsku Gym to silownia........ Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Kolejna zalosna chwiejka 28.02.08, 14:21 z pezetperowskiego zaciagu, ktora zrobila kariere w Szczesliwego Nowego Jorku, zagrawszy tam wlasciwie chooywico hehe Uroda przodowniczki plutonu dojarek w kolchozie Promienna Przyszlosc Komunizma Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian jej cyce, a bonkowi skorka w tancu przeszkadza 28.02.08, 17:57 ploncze mu siem miendzy nogami i co rusz to gumiakiem sobie jom przydepce aczkolwiek znalazl on i na to sposob w tancu bierze skorkem w rence, i niom trzepie Odpowiedz Link Zgłoś
donk Dokladnie moje ty zlocienko ortalionowe. 28.02.08, 18:08 Ta tfoja skorka przeszkadza mi jak nie wiem co. heheheheh Trzepiesz i trzepiesz, i co? Za chooy nic, tylko nakurzyles od tego trzepania. heheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś