Gość: Pączek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 00:08 Może tym razem się uda bo z poprzedniego wątku jakoś nic nie wyszło? czy naprawdę nie ma tu żadnego chudzielca??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EdWar Re: Szukam niteczki dla kluseczki IP: 157.25.130.* 13.09.01, 00:37 Jestem chudzielcem, żylastym do tego. Odbiór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pączek Re: Szukam niteczki dla kluseczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 00:57 Brzmi zachęcająco, a skąd stukasz ogólnie jesli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: Szukam niteczki dla kluseczki IP: 157.25.130.* 13.09.01, 10:48 Również z Warszawy jestem. Jakbyś chciała więcej pogadać to zapraszam na priva: 65@pf.pl, bo jakoś nie lubię się publicznie zwierzać, bo wtedy ujawnia się to zwierzę co we mnie siedzi. Kłaniam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lary Re: Szukam niteczki dla kluseczki IP: *.kap.citynet.pl 15.09.01, 11:08 Gość portalu: Pączek napisał(a): > Może tym razem się uda bo z poprzedniego wątku jakoś nic nie wyszło? czy > naprawdę nie ma tu żadnego chudzielca??? Chudzielca nie ma - ale ja jestem. No to co robimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pączek Re: Szukam niteczki dla kluseczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 16:52 Gość portalu: Lary napisał(a): > Gość portalu: Pączek napisał(a): > > > Może tym razem się uda bo z poprzedniego wątku jakoś nic nie wyszło? czy > > naprawdę nie ma tu żadnego chudzielca??? > > Chudzielca nie ma - ale ja jestem. No to co robimy? a kim jesteś??? drugą kluseczką? Odpowiedz Link Zgłoś