Dodaj do ulubionych

Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwana!!!

23.06.05, 15:08
Poznam prawdziwą z krwi i kości kobietę, która ma zasady, charakter i jest
całkowicie sobą. Jak patrze na dziewuchy w różowych kieckach z tipsami i
opalenizną z solarium to normalnie wymiękam, ble. Myśle sobie, że trzeba mieć
bardzo ubogie wnętrze i totalny brak gustu żeby dać sobie narzucić te śmieszne
trendy i poddać się ogólnopanującemu lanserstwu. Zwracam się do prawdziwych
kobiet bo coraz mniej ich spotykam na ulicy a tak bardzo za nimi tęsknię.

Serdecznie pozdrawiam
Andrzej
Obserwuj wątek
    • iberia29 Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 15:17
      szukaj a znajdziesz ;-)
      • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 15:26
        Chciałaś powiedzieć "ciepło"?
        • marecki997 Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 15:32
          Ha, w różowych kieckach! To nie tylko ja to zauważyłem - im więcej w ubiorze
          jakiejś pani/panny akcentów różowych tym osoba - co tu dużo mówić, głupsza. Skąd
          taka zależność? - to chyba jakaś subkultura.
          • mlesniewska Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 15:37
            Zależność powiadasz??? Być może masz rację. Choć de gistubis non est
            disputandum ;) skoro one to lubią, może nawet facetom, którzy wokół nich się
            krecą, podoba się.
            MarzENKAgg5475121
          • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 15:39
            A widzisz mam poparcie, chociaż są zniewieściali faceci, którzy również lansują
            się w różowych ciuchach i dla nich jest to trendy blehehe. Moda nie dość, że
            zdupiła się coraz bardziej to jeszcze coraz więcej ludzi za nią podąża. Kobiet z
            dobrym gustem jest coraz mniej ale po to jest ten post żeby je znaleźć.
            • madziapoznan Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 15:46
              róż czy nie róż, znaczenia nie ma w co się takie laski ubierają.
              denerwuje i ubolewam nad jednym - nie wszystkie kobiety chodzące w różowym,
              tudzież mające w swojej garderobie różowe akcenty są głupie. i zależnośc którą
              kolega postawił jest co najmniej krzywdząca dla wielu milionów kobiet.

piękne, czułe i inteligentne mogą być również te w różach.

kierowanie się stereotypami w życiu jest bardzo zgubne.
              zapewnie niedługo się o tym przekonacie

i na koniec, jak koleżanka już zaznaczyła - o gustach się nie dyskutuje.

pozdrawiam :)
              • mlesniewska Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 16:11
                A ja za ulicznymi landrynkami nie przepadam.
                Panowie w stylu Kena - mam uraz. Powierzchowność moze i niezła.
                Ale czyż nie ciekawiej jak jest pociąg nie tylko fizyczny ale też
                intelektualny???
                Połączenie takie rzadko wystepuje. A może ja szukam nie w tych miejscach???
                Ale to tylko mój gust ;)
                MarzENKAgg5475121
                • madziapoznan Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 16:16
                  kochana, a skąd ty możesz wiedzieć mijając takiego osobnika na ulicy, ktory
                  wygląda jak "ken", że on nic pod kopułą nie ma?
                  oczywiście, intelekt. zgadzam się. nic mnie tak w mężczyznach nie pociąga.
                  ale jak mawia stare przysłowie: nie oceniajmy książek po okładkach :)
                  • kosmisia Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 25.06.05, 14:01
                    madziapoznan napisała:

> kochana, a skąd ty możesz wiedzieć mijając takiego osobnika na ulicy, ktory
                    > wygląda jak "ken", że on nic pod kopułą nie ma?
                    > oczywiście, intelekt. zgadzam się. nic mnie tak w mężczyznach nie pociąga.
                    > ale jak mawia stare przysłowie: nie oceniajmy książek po okładkach :)

pewnie, że "ken" też może miec pod kopułą i to sporo, ale jak ktoś jest bacznym
                    obserwatorem życia codziennego, to zauważy, że naprwde przystojni faceci są w
                    odpychający w swoim zachowaniu i w swojej penowści siebie przekraczającej
                    wszelekie granice przyzwoitości - i to ich przekreśla na wstępie - choćby nie
                    wiem ile mieli pod kopułą
              • olga.wawa Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 16:24
                zgadzam się w zupełności, co ma kolor ubrania do inteligencji ubranej??

uważam za to, że inteligencja ma bardzo wiele wspólnego z atrakcyjnością. jak
                może podobać się ktoś, kto składa się wyłącznie z opakowania?? moim skromnym
                zdaniem prawdziwie intrygujące są kobiety piękne (nie myślę o komercyjnych
                kanonach piękna 90-60-90), mądre, zmysłowe, czarujące, mające swoje pasje,
                swoje zdanie (co niewyklucza naturalnie zdolności do kompromisu), potrafiące
                się odnaleźć na wycieczce w górach i na sali balowej... ale takie odstraszają,
                bo mają za mało wad. mężczyźni wiążą się jednak częściej z pustymi pannami niż
                z prawdziwymi kobietami.
                • madziapoznan Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 16:27
                  kobiety o których piszesz, przerażają mężczyzn, gdyż ci, czują się przy nich
                  zagrożeni, wiedzą, że są twardymi przeciwniczkami i nie dadzą się zachuchać.
                  najczęściej są to kobiety, które doskonale radzą sobie same, tzw niezależne
                  kobiety. jak mężczyźni reaguje na takie, wszyscy wiemy.

zatem co? albo różowa landrynka? albo niezależny babsztyl?
                  • olga.wawa Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 16:36
                    można też poudawać głupszą :)
                    ale to po krótkim czasie męczy
                  • mlesniewska Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 24.06.05, 11:22
                    Madziu, ale skoro facet boi się silnej, mądrej, inteligentnej kobiety.... to
                    szkoda na niego czasu i śliny. ;)
                    Co do Landrynek i Kenów - stroją się, zachowują, i są tacy jacy chcą i tacy na
                    jakich jest zapotrzebowanie. Skoro są amatorki i amatorzy pustostanów - ich
                    wolna wola.

I wcale nie twierdzę, że ładne opakowanie przekreśla ciekawe wnętrze. Jedynie
                    wydaje mi sie, że przesadne skupienie na jednym aspekcie odbiera czas i
                    możliwość dopilnowania tego drugiego. :)
                    Uderz w stół...;))))))))
                • kosmisia Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 25.06.05, 14:03
                  olga.wawa napisała:

> zgadzam się w zupełności, co ma kolor ubrania do inteligencji ubranej??
                  >
                  >

no wiesz, chyba chodziło o ukazanie pewnego modelu lansowanego na ulicy,
                  opalona blondyna w przyciasnych ciuchach, ze sztucznymi pazurami i w tandetnej
                  kolorystyce

• kosmisia Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 25.06.05, 13:58

a co jest wyznacznikiem zniewieściałości?
          • dzidzia72 Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 24.06.05, 13:15
            ja sobie wypraszam;))różowy kolor jest piekny jeżeli tylko potrafi się z niego
            korzystać właściwie:) a poza tym jest tyle odcieni
            różu...cyklamen..bladoróżowy..różany po prostu..piękny i twarzowy kolor:))
            szczególnie na lato:) oczywiście jak wszystko z umiarem..no może nie
            wszystko;)))
          • gaabriell Re:róż-głupota, mądrość-? 24.06.05, 20:29
            marecki997 napisał:

> Ha, w różowych kieckach! To nie tylko ja to zauważyłem - im więcej w ubiorze
            > jakiejś pani/panny akcentów różowych tym osoba - co tu dużo mówić, głupsza.
            Ską
            > d
            > taka zależność? - to chyba jakaś subkultura.

do tych różów dodałabym jeszcze lekkie błękity.

panowie, ciekawi mnie - w związku z powyższym- w jakich kolorach - wg waszych
            obserwacji- gustują kobiety inteligentne, mądre mądrością życiową etc. czy po
            typie ubioru jesteście w stanie rozszyfrować charaker kobiety?
            • kosmisia Re:róż-głupota, mądrość-? 25.06.05, 14:07

>
              > do tych różów dodałabym jeszcze lekkie błękity.
              >
              > panowie, ciekawi mnie - w związku z powyższym- w jakich kolorach - wg waszych
              > obserwacji- gustują kobiety inteligentne, mądre mądrością życiową etc. czy po
              > typie ubioru jesteście w stanie rozszyfrować charaker kobiety?

może koledze chodziło o pewnien model, pewien styl
              tandetne lalunie na ulicach jednak mają pewien swój okrślony styl -
              rzeczywiście często to są róże, błękity, opalenizny z solarium itp.

kobieta elegancka nie przypieka się godzinami w solarium i nie nosi wyzywająch
              fasonów ani wściekłych kolorów czy też plastikowych szponów
              • mlesniewska Re:róż-głupota, mądrość-? 28.06.05, 09:02
                kosmisiu BRAWO BRAWO!!!! podpisuję się pod tym, co napisałaś:)))))
        • iberia29 Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 15:42
          może.....nie mnie to oceniać ;-)
    • mlesniewska Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 15:34
      List gończy za mną wysłałeś??? ;)
      MarzENKAgg5475121
    • fiore24 Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 16:29
      A skad Andrzeju jestes ? Ile masz lat i co porabiasz w życiu ?
      • olga.wawa Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 16:34
        fiore24 napisała:

> A skad Andrzeju jestes ? Ile masz lat i co porabiasz w życiu ?

twój sukces zależy od właściwej odpowiedzi
        piękne i inteligentne są jak widać dla pięknych, młodych i bogatych :))))))
      • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 17:11
        Umówiłem się z nią i spadam stąd a wy możecie jeszcze popisać sobie co za cham
        jestem. Pozdrawiam pudernice
        • kobietabezserca Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 17:17
          No i jeszcze na dodatek "bystrzacha jaki...!!! no no ... lovelasie:)
          Im mniej rozumu, tym mniej samokrytyki i elokwencji malusio, oj,......
    • andrzejandrzej Do Madzi z Poznania 23.06.05, 16:34
      Znalazłem Twoją deklaracje na wyjazd z obcym facetem do Egiptu, więc swoje
      opinie pozostaw dla siebie. Jak załapiesz się na ten wyjazd to nie musisz
      zabierać ze sobą różowego sweterka bo Egipt to ciepły kraj.
      • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 16:39
        to co robie i kim jestem nie ma tu akurat żadnego znaczenia. Nie pisz więcej bo
        sobie tipsy połamiesz a poza tym już opalenizna zaczyna ci schodzić, więc smaruj
        do solarium.
      • emka_cafe Re: Do Madzi z Poznania 23.06.05, 16:41
        > Znalazłem Twoją deklaracje na wyjazd z obcym facetem do Egiptu, więc swoje
        > opinie pozostaw dla siebie. Jak załapiesz się na ten wyjazd to nie musisz
        > zabierać ze sobą różowego sweterka bo Egipt to ciepły kraj.

Kulturalny i niezlosliwy Andrzejadnrzej bardzo chetnie pozna cieplą, nielubiącą
        Egiptu i różu, inteligentną, czułą dziewczynę, najlepiej nie z Poznania.
        PS. Musi lubić jak się ją obraża... Andrzejandrzej to lubi robić.
        • madziapoznan emka... 23.06.05, 17:52
          sama lepiej bym tego nie ujęła :)
          pozdrawiam :)
        • kosmisia Re: Do Madzi z Poznania 25.06.05, 14:10
          emka_cafe napisała:

> > Znalazłem Twoją deklaracje na wyjazd z obcym facetem do Egiptu, więc swoj
          > e
          > > opinie pozostaw dla siebie. Jak załapiesz się na ten wyjazd to nie musisz
          > > zabierać ze sobą różowego sweterka bo Egipt to ciepły kraj.
          >
          > Kulturalny i niezlosliwy Andrzejadnrzej bardzo chetnie pozna cieplą,
          nielubiącą
          >
          > Egiptu i różu, inteligentną, czułą dziewczynę, najlepiej nie z Poznania.
          > PS. Musi lubić jak się ją obraża... Andrzejandrzej to lubi robić.
          • kosmisia Re: Do Madzi z Poznania 25.06.05, 14:10
            kosmisia napisała:

> emka_cafe napisała:
            > >
            > > Kulturalny i niezlosliwy Andrzejadnrzej bardzo chetnie pozna cieplą,
            > nielubiącą
            > >
            > > Egiptu i różu, inteligentną, czułą dziewczynę, najlepiej nie z Poznania.
            > > PS. Musi lubić jak się ją obraża... Andrzejandrzej to lubi robić.
            >
            >

świetne emka :)
      • madziapoznan Re: Do Madzi z Poznania 23.06.05, 17:50
        Andrzej :) że też wcześniej cie nie skojarzyłam :)
        czyżbyś został zawalony propozycjami matrymonialnymi, chętnych na wyzjad do
        Egiptu, zdesperowanych deczko bardziej ode mnie?
        jak widzisz, rozstać się z forum nie mogłam, więc z wycieczki nici. a szkoda
        szkoda, bo lubię poznawać nowe kraje. tylko towarzystwo tchórzliwego samca mało
        pociągające. cos o tym wiesz, prawda? :)
    • kobietabezserca Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 16:43
      a jakim Ty jestes mężczyzną? jesli mogę zapytac bo widuje sie i takich co
      np.maj Kena pod płaszczykiem macho...
      no i ta opalenizna - prosto z solarium na maxa... A nie wszystko złoto co się
      świeci....
      Pozdrawiam:)))
      " Nieróżowa Landrynka"
    • fiore24 Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 16:46
      Ale prostacka odpowiedz Andrzeju.
      Skad Ty mozesz wiedziec czy mam tipsy i czy chodze do solarium ? Chyba
      dziewczyny pojawil sie kolejny mimrek, ktory bedzie przytruwal o idealach.
      • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 16:55
        Odpowiedź była dostosowana to twojego poziomu także nie dziw się, że jest prostacka
        • kobietabezserca Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 17:00
          Ale jesteś złosliwy i wymagajacy!:) Szukasz kobiety inteligentnej; takich nie
          widzisz na ulicy, a w dodatku teskinisz za swoim pieknym, inteligentnym i
          czułym ideałem /kobiecości...
          Uwierz, kobieta inteligentna po kilku słowach zorientuje sie z kim ma do
          czynienia i zebyś nie wiem jak jej "nadskakiwał" nawet na takiego kogoś nie
          spojrzy:))))
          • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 17:08
            Właśnie koresponduje z bardzo ciekawą dziewczyną i nie wiem nz czym polega Twój
            problem gdy piszesz, że na mnie nie spojrzy skoro Ty tego nie zrobisz. Wcale nie
            zabiega tu o Twoje względy bo w temacie posta jasno jest napisane, że chodzi o
            inteligentną kobietę. Myśle, że jesteś jedną z tych snobek, których ulubionym
            zajęciem jest buszowanie po handlowych centrach i chcesz się odegrać za to, że
            uważam to za żałosne. Nie zależy mi na Twojej aprobacie tak samo jak na
            aprobacie tłumu.
            • kobietabezserca Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 17:21
              To znaczy ze znalazłeś /taką jak w temacie posta!/ - więc czemu " się pienisz"
              Jak spadasz to spadaj... ważne zeby nie upaść byle gdzie!!!:))))
              • jula09 Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 17:25
                Już poszedł?
                Wygląda na to,
                że się trochę spóźniłam.
        • fiore24 Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 17:05
          Nie wiedzialam,ze pytanie o wiek jest takie prostackie !
        • kosmisia Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 25.06.05, 14:14
          andrzejandrzej napisał:

> Odpowiedź była dostosowana to twojego poziomu także nie dziw się, że jest
          prost
          > acka

Andrzej, moja ineligencja wrodzona i nabyta mówi, że wypowiedź - jej ton,
          treść, forma, świadczy o wypowiadającym, a nie o adresacie
          czytaj: Twoja wypowiedź świadczy o Tobie a nie o osobie, do której ją
          skierowałeś
    • yasemin Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 17:44
      Zaraz jak zobaczylam tego maila, poczulam: to sa slowa skierowane do mnie! A
      myslalam, ze facetom podobaja sie tylko dlugonogie blondynki z wielkim biustem
      i pustka w glowie. Tymczasem piszaca te slowa drobna brunetka uczy sie czterech
      jezykow, kocha literature i w ogole ma mnostwo zainteresowan, a takze zasady
      moralne, no i pewnie dlatego niektorzy patrza na taka jak na tredowata. A ja po
      prostu NIE UMIEM UDAWAC plytkiej, slodkiej idiotki, i nie chce, wole byc soba.
      I chetnie poznam faceta, ktory mysli podobnie. Pozdrawiam, jesli chcesz, mozesz
      pisac na adres yasemin@gazeta.pl, no i wiedz, ze piekne, inteligentne i czule
      jeszcze sa na tym swiecie!
    • madziapoznan i tak oto.. 23.06.05, 18:02
      pan A. (skojarzenia dowolne;) ), który jeszcze chwile temu proponował wyjazd do
      Egiptu, i chciał ze sobą zabrać jakąś niewinną kobietkę, która uwierzyła,że ten
      nie oczekuje absolutnie nic w zamian ;) hehehehehhehe, poszukiwał oto dziś
      pięknej, inteligentnej i czułej kobiety.
      tymczasem my, kobiety wyrodne, tak żeśmy go biednego zagoniły w kozi róg, że
      biedak ujawnił swoje alterego, o którym zapomniał wspomnieć (to już kolejne), i
      które z racji tego że chowane po kątach, zachować się nie umiało i kobiety
      wyzwało, jednocześnie demonstrując o jakiej inteligtencji, czułości i pięknie
      (zakładam wewnętrznym) pisał założyciel wątku.

co nam zatem pozostało?? jako te prawdziwie piękne, prawdziwie inteligentne i
      prawdziwie czułe, zdobić będziemy ulice naszych miast, zawracając w głowach i
      świecąc po oczach różowymi sweterkami i długimi tipsami, oraz dbając coby nasza
      solariowa opalenizna nie zeszła zbyt szybko ;) i będziemy biedne ubolewały nad
      tym, że nie spotykamy na naszej drodze prawdziwych, męskich, genetmanskich,
      szarmańskich i uroczych mężczyzn, tylko tych poszukujących "fioletowych czułości
      i rozrywek".

pozdrawiam serdecznie wszystkie inteligentne babeczki i mam nadzieję, że i
      następnym razem kiedy oto ukaże się "wspaniały osobnik" pokroju Andrzeja,
      będziemy czujne i "czułe" na swój sposób :)))))))))))))))))))))))

całusy i hagsy :)
      • andrzejandrzej Re: i tak oto.. 23.06.05, 18:13
        Co ś Ty Madziu niekumata jesteś. To nie ja chiałem zabierać Cię do Egiptu ale
        znalazłem taki post i Twój wpis z deklaracją wyjazdu z mamieszczającym ten anons
        sponsorem. Zresztą sprawdź w historii postów a to odświeży Ci pamięć.
      • kobietabezserca Re: i tak oto.. 23.06.05, 18:13
        na koniec mozna by było jeszcze rzec, ze facetom wydaje się, że maja sto
        sposobów, aby wmówić kobiecie, ze jest jedwabiem bądź atłasem, a potem wydaje
        im sie ze potrafią zrobić z niej ścierkę... natomiast kobiety mają tylko jeden
        sposób aby facetowi "dokopać", jeśli oczywiście mu się to należy:)))))))))))))
    • kobietabezserca Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 18:15
      to jeszcze nie spadłeś...?
    • zyletaaaaa Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 23.06.05, 18:19
      sprawdz poczte
      • yasemin Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 24.06.05, 14:41
        No cóż, widzę że pan Andrzej nie zainteresował się moim postem i że jest w
        dodatku - o czym świadczą jego posty, dopiero teraz rzuciłam na nie okiem-
        jednym z tych zwykłych, niepoważnych samców. Nie warto więc z takim wdawać się
        w kontakt.
        • emka_cafe Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 24.06.05, 15:52
          Nie, Andrzejandrzej nie jest zwykły, jeśli by tak wyglądał zwykły facet...
          On jest zupełnie niezwykły i to nie jest komplement.:)
          • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 25.06.05, 11:00
            Z całym szacunkiem dla mojej oponentki emki_cafe chciałbym zakomunikować, żeby
            nie brała sobie tak bardzo do serca tego co pisze, ponieważ robię to w celu
            poznania pewnych mechanizmów opartych o naukę psychologii. Z drugiej jednak
            strony podoba mi się to, że tak dzielnie starasz się stawić opór moim
            "antylandrynkowym atakom". Pozdrawiam i idę po kawe;)
            • emka_cafe Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 27.06.05, 09:49
              Nie biorę.
              "Opartą o naukę psychologii"?? Słowo psychoLOGIA = nauka o ...
              Zatem opartą o naukę nauki o psyche?
              Czepiam się.
    • olaaprilka Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 24.06.05, 17:19
      Najbardziej nie lubię różu, nie mam tipsów, nie chodzę do solarium, nie
      pokazuję gołego pępka, co jeszcze, hmm mam sporo lat i mało doświadczenia w
      niektórych sprawach, ale przede wszystkim jestem taka jaka jestem, czyli Ola.
      Wystraszyłeś się czy uważasz, że to jakieś "dziwadło" ?
    • niunia_foczka Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 24.06.05, 18:13
      check your e-mail
    • kosmisia Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 25.06.05, 13:56
      andrzejandrzej napisał:

> Poznam prawdziwą z krwi i kości kobietę, która ma zasady, charakter i jest
      > całkowicie sobą. Jak patrze na dziewuchy w różowych kieckach z tipsami i
      > opalenizną z solarium to normalnie wymiękam, ble. Myśle sobie, że trzeba mieć
      > bardzo ubogie wnętrze i totalny brak gustu żeby dać sobie narzucić te śmieszne
      > trendy i poddać się ogólnopanującemu lanserstwu. Zwracam się do prawdziwych
      > kobiet bo coraz mniej ich spotykam na ulicy a tak bardzo za nimi tęsknię.
      >
      > Serdecznie pozdrawiam
      > Andrzej

ja np. uważam, że jestem prawdziwa, tylko co to znaczy prawdziwa wg Was, czy wg
      Ciebie Andrzeju?

• andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 25.06.05, 14:11
        Prawdziwą kobieta jest wtedy gdy posiada własny styl, upodobania a przede
        wszystkim indywidualne podejście do życia. Wiele osób ma mi za złe, że krytykuję
        tipsy, solarium i różowy kolor ale chyba mam do tego prawo skoro żyjemy w wolnym
        kraju. Ja nie jestem zły za to, że ktoś może się ze mną nie zgadzać, wręcz
        przeciwnie bo potrafie bronić swoich przekonań. Pozdrawiam wszystkich
        • foreverinlove Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 26.06.05, 01:52
          Szczerze piszac, to jest mi pana zal,panie andrzejuandrzeju. Tipsy - moze
          dziewczyna zawsze marzyla o takich paznokciach, bo natura zaledwie dala jej 10
          lopatek... Solarium - jesli nie wyglada jak chodzaca cegla, moze drazni ja
          bladosc albo zazywa go ze wzgledow zdrowotnych. Rozowy kolor - moze po prostu
          ladnie w nim wyglada, bo jest brunetka,typ poludniowy.Uwazam, ze moze pan cos,
          a raczej kogos przegapic kierujac sie swoimi uprzedzeniami.Poza tym, nie dowie
          sie pan jak smakuje zupa dnia w jakiejs restauracji, jesli jej pan nie
          skosztuje.Nie nosze tipsow, bo gdy zapuszcze swoje naturalne tak wlasnie one
          wygladaja wedlug innych. Nie chodze do solarium bo wole nasze nidgy nie gasnace
          sloneczko.Chetnie ubieram w roznym odcieniu rozu, nie pierwsze lepsze stroje,
          ktore podkreslaja moja osobowosc.Nie twierdze, ze moda jest zla.Czasem mozna w
          niej znalezc cos dla siebie.
          Nie boje sie pana i innych osob krytyki. Znam swoja wartosc a panskie z gruntu
          krytyczne nastawienie do tipsow, rozowego koloru czy solarium to wylacznie pana
          problem.Moze jeszcze nie jest za pozno, by to zmienic.POWODZENIA!!!!
        • foreverinlove Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 26.06.05, 19:19
          Prosze nie mylic kosztowania kogos z jego od razu uwiedzeniem
          seksualnym."Kosztowac" mozna czyjs rozum, inteligencje, oczytanie czy tym
          podobne przymioty. Pozdrawiam wszystkie piekne (przede wszystkim duchem),
          inteligentne (przede wszystkim emocjonalnie) i czule: dziewczynki, dziewczyny,
          kobiety, wnuczki, prawnuczki, corki, zony, matki babcie, prababcie oraz te same
          odpowiedniki w formie meskiej.
    • ewelinal1 Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 26.06.05, 09:56
      andrzejandrzej napisał:

> Poznam prawdziwą z krwi i kości kobietę, która ma zasady, charakter i jest
      > całkowicie sobą. Jak patrze na dziewuchy w różowych kieckach z tipsami i
      > opalenizną z solarium to normalnie wymiękam, ble. Myśle sobie, że trzeba mieć
      > bardzo ubogie wnętrze i totalny brak gustu żeby dać sobie narzucić te śmieszne
      > trendy i poddać się ogólnopanującemu lanserstwu. Zwracam się do prawdziwych
      > kobiet bo coraz mniej ich spotykam na ulicy a tak bardzo za nimi tęsknię.
      >
      > Serdecznie pozdrawiam
      > Andrzej

Jestem...inteligentna....
      czula...
      czy .. piękna...
      nie wiem to pojecie względne....
      lecz..
      napewno z krwi i kości....
      i ...
      pewna ..BARDZO ...ze..
      takich jak ja kobiet .
      jest wiele......

pozdrawiam....

• wredna.suka Wołałeś ?? OTO JESTEM :)))))))))) 26.06.05, 14:00

• mecyje Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 17:51
      Z pewnością masz teraz zapchaną skrzynkę mailową... ;) Mam podobne wymagania
      w stosunku do mężczyzn (facet z krwi i kości) - ale jak to mówią moi
      znajomi "to książę z bajki"- tacy nie istnieją!

Ania
      • konrado80 Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 17:54
        a skad wiesz??
        moze po prostu nie spotkalas jeszcze takiego
        • mecyje Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 18:29
          ja właśnie nie wiem, rozglądam sie dyskretnie cały czas... :P
          To moi znajomi tak uważają.

ps. białego rumaka nie wymagam ;)
          • konrado80 Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 18:34
            czarny wystarczy :P
            widac za slabo sie rozgladasz ze mnie jeszcze nie wypatrzylas :P
            • mecyje Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 19:05
              ...uważaj! bo wykraczesz!
              • konrado80 Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 20:11
                boisz sie? :))
                • mecyje Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 21:18
                  ja się boję tylko pająków! :P
                  • konrado80 Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 21:21
                    ja pajakiem nie jestem ;))
                    • mecyje Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 21:31
                      nie wątpię! przecież książę z bajki na czarnym rumaku nie może być
                      pająkiem... ;)
                      • konrado80 Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 21:38
                        a czy Ty jestes ksiezniczka, ktora ksiaze z bajki musi uratowac? ;)
                        • mecyje Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 21:49
                          Oczywiście! jak każdą kobietę...
                          • konrado80 Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 21:54
                            chyba nie kazda, ale wiekszosc ;)
                            a z jakich szponow musze Ciebie uratowac? ;)
                            • mecyje Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 22:20
                              Mnie trzeba uwolnić z wieży ... ;P
                              • konrado80 Re: Swietny tekst Andrzeju ! 26.06.05, 22:22
                                to ide wyprowadzic swojego czarnego rumaka i w droge ;))
                                • mecyje Re: Swietny tekst Andrzeju ! 27.06.05, 16:41
                                  ... a ja czekam i czekam... ;)
                                  • charliecharlie Re: Swietny tekst Andrzeju ! 27.06.05, 16:42
                                    a ja sie doczekalam...
                                  • konrado80 Re: Swietny tekst Andrzeju ! 27.06.05, 19:01
                                    zapomnialem zapytac, w ktorej wierzy? :))
                                    • mecyje Re: Swietny tekst Andrzeju ! 27.06.05, 19:23
                                      nie potrzebujesz pytać... w najwyższej wieŻy! ;)
                                      • konrado80 Re: Swietny tekst Andrzeju ! 27.06.05, 19:25
                                        to musze najpierw skoczyc na siakis szybki kurs wspinaczki :)
                                        no chyba zebys tak dlugo nie musiala czekac to zaryzykuje, moze nie spadne :)
                                        • mecyje Re: Swietny tekst Andrzeju ! 27.06.05, 19:36
                                          ja bym ryzykowała...(!) Twój wybór
                                          • konrado80 Re: Swietny tekst Andrzeju ! 27.06.05, 19:38
                                            juz sie wspinam, widzisz mnie? :) chyba ze to nie ta wierza :(
                                            • mecyje Re: Swietny tekst Andrzeju ! 27.06.05, 19:46
                                              hmmm.... nikogo nie widzę... :[ pisałam - NAJWYŻSZA!
                                              ps. trzymam kciuki!
                                              • mecyje Re: Swietny tekst Andrzeju ! 27.06.05, 19:56
                                                ps2. z prawej strony jest winda... :]
                                                • konrado80 Re: Swietny tekst Andrzeju ! 27.06.05, 20:08
                                                  to teraz mowisz :P
                                                  a ja sie wspinam od drugiej strony ;)
    • katarinaaaaaaaaaa ....... 26.06.05, 18:07
      mam 19 lat...Lepiej rozmawia mi sie ze starszymi niz z rowiesnikami...Zalezy
      jeszcze z ktorymi...Mowie naturalnie o powaznych zyciowych tematach ;] ...
      Jestem kobieta ;]
    • maxima12 Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 26.06.05, 18:11
      Witam,
      a mnie by się przydał mężczyzna z krwi i kości, niekoniecznie - ładny,
      najbardziej inteligentny /choć inteligencja jest też cechą bardzo pożądaną/,za
      to czułość...Tak, na pierwszym miejscu :)Taki, co ma zasady, charakter i z
      którym mogłabym się zestarzeć...

Marzenia mam,co ?
      Pozdrawiam "głównego" marzyciela wątku :)
      • olaaprilka Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 26.06.05, 22:04
        Hmm dokładnie tego samego oczekuję i jeszcze pewnego zaskoczenia pozytywnego od
        mężczyzny. Nawet wiem, że tacy są. Pozdrawiam. Ola
        • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 27.06.05, 11:12
          Dziękuję za wszystkie maile i pozdrawiam. Jeśli macie ochotę to piszcię śmiało a
          ja obiecuję, że odpisze na wszystkie wiadomośći.
          • zytazym Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 28.06.05, 14:36
            różową sukienke, bląd włoski i opalone zadbane ciało, może mieć również
            inteligentna, zdolna, mądrą, mająca swoje zdanie dziewczyna.

K
            • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 28.06.05, 15:59
              Dodam jeszcze, że kulturalna bo nie obrzuciłaś mnie błotem na wstępie:)
            • mecyje Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 28.06.05, 17:30
              szczególnie jeśli ma BLĄD włoski- wtedy jest super inteligentna :P

ps. jestem blondynką(!)
    • olaaprilka Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 29.06.05, 19:39
      Może tak na koniec dodadam tylko,że chcesz poznać normalną, zwyczają kobietę,
      która jednocześnie jest inna i wyjątkowa. Pozdrawiam
    • marcepanna Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 29.06.05, 20:29
      a jestes chociaz z Krakowka?
      • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 09:37
        Niestety Marcepanno ale mieszkam w Warszawie
        • mlesniewska Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 09:42
          A to szkoda ;)
    • kasiozuzia Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 09:53
      A najważniejsze jest to by była: piękna, inteligentna czy czuła?
      • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 10:46
        Najważniejsze jest to aby miała dobre serce i żeby można było jej zaufać. Poza
        tym zwyczajnie bym skłamał gdybym napisał, że wygląd nie ma znaczenia. To
        normalne, że kobieta musi podobać się swojemu facetowi. Chodzi tu o naturalną
        urodę a nie o tuning optyczny.
        • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 11:17
          Witam andrzejuandrzeju :) zastanawiam sie nad tym....wiesz, wielu mezczyzn
          mowi, ze chcieliby, aby ich dziewczyny byly ladne, zgrabne itd..zastanawia mnie
          jednak, co taki mezczyzna zrobi, kiedy jego sercem i umyslem zawladnie kobieta,
          ktora nie spelnia ich "wizualnych" wymagan??
          • andrzejandrzej Witam G 30.06.05, 12:22
            Powiem Ci szczerze, że nie zdarzyło mi się abym zakochał się w kobiecie, która
            mnie nie pociąga fizycznie ale nie wykluczam, że jest to możliwe. A Ty znasz
            takie przypadki?
            • charliecharlie Re: Witam G 30.06.05, 23:45
              Mnie rowniez nie zdarzylo sie zakochac w kims kto mnie nie pociaga fizycznie,
              bo mi to wogole sie rzadko zdarza (zakochac sie) ale przeciez widuje sie pary,
              w ktorych np.dziewczyna nie jest super-atrakcyjna albo chlopak uroda nie
              grzeszy a sa w zwiazkach, wiec cos w tym jest...mysle ze mozna sie zakochac w
              kims, przyjmijmy umownie "nieladnym" a pociag moze pojawia sie pozniej...
        • kasiozuzia Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 11:33
          No tak, tyle że piękna to pojęcie względne i tyle ilu jest mężczyzn tyle jest
          pewnie ideałów kobiet:)

A tak poza tym to z tego co tu widzę wiele jest na forum pięknych,
          inteligentnych i czułych...i żadna Tobie nie odpowiada?
          • mlesniewska Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 11:40
            Kasiozuzio, może tylko one tak o sobie myślą, bo każdy widzi siebie w krzywym
            zwierciadle, miast przejrzeć się w oczach innych ;)
            • kasiozuzia Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 11:45
              Też tak myślę...
              Ja generalnie uważam, że nie ma brzydkich kobiet - są tylko nie zadbane:)
              • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 11:49
                Kasiozuziu, ja w moim pogladzie posunelam sie troszke dalej...uwazam ze nie ma
                brzydkich ludzi...przyjzyj sie ludziom wokol siebie-kazdy ma w sobie cos
                ladnego-jeden ladny usmiech, drugi piekne spojrzenie a jeszcze ktos inny np
                dlonie...pamietaj jednak, ze jak kazda regula, rowniez i ta ma wyjatki :)
                a co rozumiesz pod slowem "zaniedbane"?
                • kasiozuzia Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 11:55
                  Przez zadbane rozumiem takie, które potrafią właśnie pokazać światu to co mają
                  najpiękniejsze:)
          • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 12:18
            Zgadza się, że piękno jest sprawą gustu i nie ma co do tego żadnych wątpliwości.
            Pytasz czy żadna mi nie odpowiada? Wręcz przeciwnie, zawieram zmajomości, z
            których jestem bardzo zadowolony:)
            • kasiozuzia Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 12:20
              Tylko uważaj, żebyś w tym tłumie nie przeoczył tej jedynej...:)
              • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 12:25
                Myslę, ze czlowiek zawsze wsrod tlumu odnajdzie tę jedyna/tego jedynego...to
                sie nazywa przeznaczenie :)
                • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 12:29
                  Wpełni się z Tobą Gocha zgadzam:)
                  • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 12:38
                    Haha...witam Andrzej :)przezaczenie czeka na kazdego z nas...mozna je spotkac
                    tuz za rogiem albo na koncu swiata...ja mam nadzieje, ze znajdziesz swoje
                    przeznaczenie blisko siebie..no i niedlugo :)pozdrawiam
                    • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 12:43
                      Blisko, bo w pokoju obok jest moja przełożona a żeby było zabawnie to ubrała się
                      dzisiaj w różową bluzkę i jakoś dziwnie na mnie patrzy. Zastanawiam się nawet
                      czy nie wciela się w jedną z tych "miłych" pań na forum...:D
                      • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 12:48
                        To Twoja przełożona jest Twoim przeznaczeniem?ja bym sie chyba ze smiechu
                        osikala, gdyby sie okazalo ze ona tez tu pisze...hahahaha
                        swoja droga, w tych wielkich firmach czesto tak jest...moja siostra pracuje w
                        baaardzo duzym banku i tam wiekszosc ludzi zamiast pracowac, siedza na czatach,
                        forach i innych takich :)))
                        • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 12:52
                          Ja siędze tylko dlatego, że czekam na kolejną stertę dokumentów, którą będę
                          musiał zweryfikować i przesłać do sądu a poza tym należy mi się przerwa.
                          • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 13:04
                            Oczywiscie,przerwa nalezy sie kazdemu...jak psu buda na zime :)
                  • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 12:40
                    A czy Ty przypadkiem nie powinienes pracowac?chyba ze masz urlop, jak co
                    niektorzy szczesiarze..
                    • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 12:53
                      A dlaczego Ty w domu przy kompie siedzisz skoro masz już wolne???
                      • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 13:00
                        bo dopiero w niedziele wyjezdzam...a poza tym bylam wczoraj na imprezie i dzis
                        wracam do zycia...jeszcze nawetnie zjadlam sniadania, bo to wymaga podrozy
                        dokucni, a to dzis nie na moje sily...
                        • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 13:05
                          Coś mi się Gocha rozpijasz za bardzo. Zjedz śniadanie i wypij kawę to Ci się
                          dużo lepiej zrobi. Ja zabieram się do pracy bo już są moje "ulubione" papiery.
                          Pozdrawiam
                          • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 13:09
                            kawe juz wypilam..dostalam do lozka. a sniadanie to juz musze sobie sama zrobic
                            a checi brak...jak to sie rozpijam???wczoraj byl moj pierwszy, taki naprawde
                            wolny dzien, kiedy nic nie musialam robic..i jakos tak naszla mnie ochota na
                            piwo...a ponewaz, jak wiesz z charakterystyki, bardzo je lubie, no to sobie
                            nie zalowalam..ale takie dni zdarzaja sie raz w roku, albo jeszcze rzadziej,
                            wiec nie ma powodow do zmartwien :))
                            pracuj ladnie
    • foreverinlove Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 20:54
      a ja to sobie tak mysle, nasz "pracocholiku" andrzejuandrzeju, ze z tym
      zakochiwaniem sie i byciem z ta jedna, jedyna osoba to jest czasem tak, ze
      zanim te osobe poznalismy i zakochalismy sie w niej, duzo rozprawialismy o tym,
      ze w kims tego pokroju co ona wlasnie (ta osoba) to ja bym sie nidgy w zyciu
      nie zakochal/a, bo (np. w przypadku mezczyzn) nie uwazal jeden z drugim, by w
      istocie ubranej w tipsy i jakies rozowe ciuszki odnalezc mozna SWOJ ideal (" te
      bolek! patrz na te! trzeba miec bardzo ubogie wnetrze i totalny brak gustu zeby
      dac sobie narzucic te smieszne trendy i poddac sie ogolnopanujacemu
      lanserstwu" - moznaby uslyszec z ust jednego czy drugiego, ktorzy popatrzyli
      przez moment na " dziewuchy w rozowych kieckach z tipsami i opalenizna z
      solarium").
      a jakis czas potem... cyk cyk cyk booooooom!!!!

tak tak, historia zna takie przypadki,
      niektorzy potem tylko chichotaja...
    • foreverinlove Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 21:18
      trzeba miec bardzo ograniczony swiatopoglad i niewyparzony umysl, za to bardzo
      wysokie mniemanie o sobie a co za tym idzie - wymagania, by na widok " dziewuch
      w rozowych kieckach z tipsami i opalenizna z solarium " (pierwsze czytam, by
      kiecka miala tipsy i opalenizne z solarium - ale to moze byc nawet ciekawe:-
      )...) zarzucac im, "dziewuchom" - zapewne widzianym po raz pierwszy w
      zyciu, "totalny brak gustu (...)"
      takie jest moje zdanie

acha! panie andzrzejuandrzeju: kobiet prawdziwych jest na peczki - mam na mysli
      to, ze kobiet np. prawdziwie glupich jest rownie duzo, co prawdziwie np.
      beznadziejnych facetow;
      KaPeWu?
      • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 23:32
        Blehehehehe!!!!!!!! Nie jestem pracoholikiem, tylko człowiekiem, który potrafi
        zabezpieczyć finansowo swoją przyszłość. Dzięki dobrej pracy mam własne
        mieszkanie i oszczędności. Na skutek przeprowadzki moi znajomi zostali daleko
        stąd toteż napisałem posta z myślą o tym, że może poznam ciekawą osobę płci
        przeciwnej. Nie rozumiem dlaczego koleżanka (przyjmijmy umownie) zaatakowała
        moje poglądy, skoro każdy ma do nich prawo. Ja wcale nie będę zabiegał o Twoje
        względy, czego możesz być pewna i zupełnie nie rozumiem skąd wziął się ten
        pretensjonalizm w filozoficznej oprawie? Peace
        • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 30.06.05, 23:40
          Witam Andrzejuandrzeju!!!juz odzylam po wczorajszych zabawach i nawet udalo mi
          sie zjesc sniadanie. chociaz nie wiem czy nie powinnam nazwac tego obiadem, ze
          wzgledu na pore spozycia tegoz posilku...
          pzdr
          • andrzejandrzej Cześć G 01.07.05, 08:34
            Zdaje się, że musiałaś nieźle zabalować skoro aż tak kiepsko się czułaś. Teraz
            będziesz miała nauczkę na przyszłość;) Jak widzisz ja tu muszę odpierać ataki
            jakiejś kolejnej sflustrowanej, starej panny.

Pozdrawiam ciepło
            • charliecharlie Re: Cześć G 01.07.05, 09:23
              Hej!!Te kobiety to sa bezlitosne...wyladowuja gniew na ludziach z forum..
              a wczoraj to bylam po prostu baaardzo zmeczona po imprezie a najbardziej to
              bolaly nogi...nie bede miala nauczki, bo bardzo lubie tanczyc i wiem, ze potem
              beda nogi bolaly, ale ja i tak bede to robic :))
              sciskam wirtualnie
        • foreverinlove Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 01.07.05, 00:49
          a nie pisalam?...

kotku chocbys mial wille z basenem nawet bym sprzatac u ciebie nie chciala - za
          nie wiem jakie nawet pieniadze
          • andrzejandrzej Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 01.07.05, 08:30
            I tym miłym akcentem pożegnam swoją niedoszłą sprzątaczkę...
            • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 01.07.05, 09:42
              Niech skonam-ja tu na urlopie a do mnie dyrektor dzwoni, ze mam przyjechac do
              pracy...hmmm, ciekawe czego chce??moze ma dla mnie jakas nagrode na koniec...a
              myslalam ze juz tam nigdy nie pojde :(
              • mlesniewska Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 01.07.05, 14:31
                Charlie, powiedz, ze nie mozesz, jesteś daleko, za daleko i koniec dyskusji;)
                Albo odbierając telefon mów: bar Stokrotka, wypożyczalnia wiatraków, salon
                masażu, ...
                • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 01.07.05, 18:10
                  Niestety Marzenko, nie moge tak powiedziec...przez dwa miesiace nie chodze do
                  pracy ale w tym okresie 4 tygodnie musze byc osiagalna...niestety-taka praca..
    • foreverinlove Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 01.07.05, 17:22
      no prosze, jaki nasz inteligent oczytany i elokwentny?... coz to
      za "flustracja" panie andrzeju? ja znam tylko SFRUSTROWANYCH kolesi, ktorzy na
      wszystkie literki alfabetu powiedza: BE.
      jestem troszke sfrustrowana, bo jak tu takim nie byc gdy na forum bydlo zawitalo
      co do epitetu:stara panna - no comments.
      i tym akcentem zegnam swojego niedoszlego pracodawce kretyna.
      • olaaprilka Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 01.07.05, 18:32
        oooo spokojnie! ... stara panna to tylko panna od zarania dziejów i nic
        obraźliwego, należy się uśmięchnąć i powiedzieć Panu... przynajmniej lepiej niż
        kiedy mówią "MOJA STARA" :-)
      • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 01.07.05, 20:27
        Sluchaj, nie chcę być nieprzyjemna, tak jak Ty jesteś, ale czy Tobie nigdy nie
        zdarzają się tzw. "literówki"...mam wrażenie, że jesteś feministką, która
        obrusza się na jakąkolwiek krytykę dotyczącą swojej osoby...
        nie sądzę, żeby różnica poglądów między Tobą a andrzejemandrzejem byla powodem
        do obrażania go i drwienia z niego...nazywając kogoś kretynem, kompletnie go
        nie znając, dajesz świadectwo samej sobie...inteligencja to między innymi
        zrozumienie i tolerancja dla poglądów, jakie wyrażają inni ludzie. Czytając
        Twoje wypowiedzi mam wrażenie, że tego właśnie Tobie brakuje, ale pewnie się
        mylę..
        pzdr
        • foreverinlove Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 01.07.05, 21:50
          noooooooo prosze, czyzby andrzejandrzej zaplacil ci ZE SWOICH OSZCZEDNOSCI (
          generalnie - oceniam ludzi na podstawie tego, jacy sa a nie za to, co
          posiadaja) za wsparcie merytoryczne, bledne zreszta?
          nie sadze by fakt posiadania tipsow czy rozowej sukienki swiadczyl na 100% o
          braku gustu czy innych wymyslach podanych przez andrzejaandrzeja, a przypinjac
          takim dziewczynom od razu na ich widok negatywna latke daje on swiadectwo, idac
          Twoim tokiem myslenia, samemu sobie;
          nie uwazam sie za feministke ( co to w ogole za skategoryzowanie mnie? wiesz w
          ogole kto to taki feminiostka? phi! nie rozsmieszaj mnie i zamiast
          " blyskac " okresleniami, zastanow sie najpierw co to oznacza tak naprawde),
          stanikow nigdy nie palilam i nie zanosi sie na to, bym kiedykolwiek to robila,
          predzej zakupie sobie caly uroczy ich arsenal;
          a inteligencja to umiejetnosc wyrazania swoich pogladow ( wlacznie z dobra
          znajomoscia znaczenia i pisowni pewnych wyrazow), ale i spokojne przyjmowanie
          krytyki, ktora jest nieodlaczna czescia zycia codziennego kazdego czlowieka, a
          ktora, tak jak w tym przypadku, jest nastepstwem wyrazenia przez
          andrzejaandrzeja swojego zdania - im szybciej sobie on i co niektorzy
          przyswoja, tym lepiej dla nich samych

komu wiec ty to piszesz, ze "inteligencja (ta emocjonalna) to zrozumienie i
          tolerancja dla pogladow, jakie wyrazaja inni ludzi", zdaje sie, ze on -
          andrzejzndrzej - nie rozumial czemu go skrytykowalam...
          mi tej inteligencji na pewno nie brakuje, a jesli jeszcze ty nie zdazylas sie o
          tym przekonac to juz Twoj problem moja droga,
          mylisz sie zatem, tak, i to bardzo - nie mam co do tego najmniejszych
          watpliwosci;
          wiesz, nie widze sensu byc przyjemna gdy ktos mnie obraza, a taka sie czuje gdy
          taki andrzejandrzej pomysli sobie, ze nie mam gustu skoro ubieram rozowe
          ciuchy, a jesli tak sie sklada, ze roz jest modny tego sezonu...
          by the way - to tez jego problem wrzucanie wszystkich na rozowo ubierajacych
          sie kobiet ( znalazlabym sto innych przykladow mody, ktora wdziera sie na
          wystawy sklepowe, a w ktorej dziewczeta nie przebieraja wcale) do jednego wora
          ( moze andrzejandrzej ma za soba przykre doswiadczenia z dziewczyna, ktora
          nosila tipsy, rozowe sukienki i opalala sie nagminnie w solarium a teraz chce
          to odreagowac? nie wiem, nie chce mi sie w to dalej wnikac)

nie widze sensu dalszej dyskusji ani z Toba, ani z andrzejemandrzejem, bo po
          prostu mi smutno, ze ciagle nie wszyscy ludzie potrafia wlasciwie oceniac -
          sytuacje i osoby za to, co te osoby zrobily, a nie jak wygladaja
          popieram kogos kto podkreslil powszechnie znana prawde, by nie zawsze oceniac
          ksiazki po okladce

DO ANDRZEJAANDRZEJA : uwazam, ze nie zaslugujesz na tak dobra prace, a ja sie
          ciesze ,ze nie pracuje z kims takim jak ty
          • charliecharlie Re: Piękna, inteligentna i czuła pilnie poszukiwa 01.07.05, 22:55
            1. nikt mi nie placi za wyrazanie mojej opinii
            2. zgadzam sie, ze sposob ubierania, bez wzgledu na to czy to roz, czy czern,
            nie swiadczy o tym, jaki czlowiek jest, a uogolnianie pogladow jest zazwyczaj
            krzywdzace
            3. nie nazwalam Ciebie feministka, lecz napisalam, ze odnosze takie wrazenie!
            4. masz racje, mowiac, ze inteligencja to umiejetnosc wyrazania swoich
            pogladow. Ale uwazam rowniez, ze inteligencja sklada sie z wielu umiejetnosci,
            nie tylko tej nazwanej przez Ciebie
            5. nie napisalam ze brakuje Tobie inteligencji, lecz zrozumienia dla pogladow
            innych niz Twoje, czemu w tej wypowiedzi rowniez dajesz wyraz
            6. nie wiem jak andrzejandrzej, ale ja mam zle doswiadczenia z dziewczynami
            tego typu. spotkalam sie w mojej pracy z wieloma dziewczynami, rowniez z
            takimi, o ktorych tu mowa, i musze przyznac, ze w 99.9% poglad gloszony przez
            andrzeja niestety byl prawdziwy...
            7. owszem, nie ocenia sie ksiazki po okladce, ale w wielu przypadkach mowi ona
            wiele o zawartosci ksiegi :)
            8. odnosze wrazenie, ze to co tu napisalas, miedzy innymi o zbyt pochopnym
            ocenianiu ludzi, dotyczy rowniez Ciebie. powiedz mi, na jakiej podstawie
            uwazasz ze andrzej nie zasluguje na tak dobra prace???przeciez go nie znasz
            jako pracownika, lecz jako kogos, kto wyrazil swoje zdanie na temat calkowicie
            odbiegajacy od pracy..skoro ma tak dobra prace, pewnie na nia zasluzyl...
            9. pozdrawiam :)
            • foreverinlove adnotacje do powyzszego 02.07.05, 00:14
              1.to bardzo dobrze... ze nie jestes zawodowym psychologiem, bo
              pseudopsychologow ci u nas dostatek

2. o.k.

3.bla bla bla bla bla

4.a slyszalas o czyms takim jak ASERTYWNOSC?

5.bla bla bla bla bla i patrz punkt 4.

6.wiec prosze uwzglednic ten ulamek procenta w swoich wypowiedziach i brac za
              nie odpowiedzialnosc, bo raza mnie one niesamowicie;

7.bez watpienia

8.sorry, nie ma takiej mozliwosci bym Ci to powiedziala:-);o taaaaaaaaaa, skoro
              tak wielu ludzi zasiada w sejmowych lawach (niewatpliwie dobra to praca), to
              czemu w Polsce jest jak jest? a dobrze raczej nie jest

9.hm

10.duzo jeszcze wody w wisle uplynie, by wazne i odpowiedzialne stanowiska
              pracy zajmowaly JEDYNIE osoby kompetentne i madre

11.?

• charliecharlie Re: adnotacje do powyzszego 02.07.05, 10:14
                a zdawalo mi sie, ze nie masz zamiaru juz dyskutowac...
                p.s. bla bla bla bla bla to odpowiedz inteligentnego czlowieka????no to
                gratuluje wysokiej samooceny..zegnam!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka