holka1 23.06.05, 16:56 Jutro ostatni dzien w pracy a w sobote zaczynam hulac nad morzem A wiec praszczajtie towariszczi zebym was tu zastała po powrocie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paprotka-gd Re: PRASZCZAJTIE 23.06.05, 17:25 Kuda , w kakij gorod uchadzisz ? Szto to znaczit praszczajtie bo ja zabyła ? :( Nad polskim morzem pogoda się właśnie wyklarowała i jest suuuuuper Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: PRASZCZAJTIE 23.06.05, 20:34 paprotka-gd napisała: > Kuda , w kakij gorod uchadzisz ? > Szto to znaczit praszczajtie bo ja zabyła ? :( > Nad polskim morzem pogoda się właśnie wyklarowała i jest suuuuuper gorod kiele Ustki mam nadzieje ze pogoda bedzie super przez całe 2 tygodnie praszczaj - doswidania Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: PRASZCZAJTIE 23.06.05, 21:28 Holka , życzę słonecznego urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: PRASZCZAJTIE 23.06.05, 19:27 och, holka gratulejszyn i baw się i wypoczywaj i pogodę iej w wojażach. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: PRASZCZAJTIE 23.06.05, 19:54 to ja sie za to poskarże. w weekend musze jechać do Olsztyna na ślub (centralnie nie mam ochoty) na dodatek musiałam se na ten slub kreację sprawić. Szukałam jej całe dwa tygodnie i oto wnioski: Kobieta ciężarna nie powinna sie pokazywac publicznie chyba że nago jak juz jednach chce sie pokazać to powinna sie ujawnic w gronie zapuszczonych bezgustnych starych bab ( najlepiej na jakiejś wsi), tam nie bedzie sie niczym wyrózniac ( no chyba ze tym że ona za swoje szmaty zapłaciła pół pensji a babcie nie) kobiecie cięzarnej pensja powinna skoczyc automatycznie dwa razy ( ciuchy są droższe, wiecej sie je a poza tym trzeba dobrego psychologa, po takiej rundzie po sklepach) ostatnie wnioski: jestem gruba jak wieloryb jestem brzydka jestem centralnie rozkojarzona i wszyscy maja o to do mnie pretensje ( a ja tak sie staram) utyłam mam brzydkie ciało in total to wychodzi - jest mi źle:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: PRASZCZAJTIE 23.06.05, 20:38 pomme nie martwiotsa kazda baba w ciązy ma to samo /wieloryb he he/ ja przezylam te traume 2 razy sciskam - 3m siem Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: pomme 23.06.05, 21:23 oszalałaś dziewczyno , kobieta w ciąży wygląda pieknieeeeee :) i to obojetnie jaką plandekę na siebie narzuci , najważniejsza jest bużka promieniujaca szczęściem Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PRASZCZAJTIE 24.06.05, 11:31 jakbyśbyłabrzydka-nie byłabyśwciąży!!!!!!!!!!!! mantruj tę głęboką myśl podczas wesela!!!! wszędzie trzeba znaleźć jakiś pozytyw.. pomyśl: bezzzzzzzzzzkarnie będziesz mogła się nawp....ogórów z tortem.... popić soczkiem i zakąsić ziemniaczkiem z powidłami... niech ci się ta kiecka wzróci!!!!! do praszczającej... PRASZCZAJ GAŁUBCZIK MOJ!!! WIERNUTIES PAGULIAC S NAMI, niemnożko.... >> BUC WSJEGDAAAAAAAAAA BUDZJET SONCE!!!!! <<< Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: PRASZCZAJTIE 24.06.05, 11:38 drzejms-buond napisał: > jakbyśbyłabrzydka-nie byłabyśwciąży!!!!!!!!!!!! BU HA HA HA HA Drzejms - kolejne ZŁOTE USTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PRASZCZAJTIE 24.06.05, 11:42 tw_muza napisała: > drzejms-buond napisał: > > > jakbyśbyłabrzydka-nie byłabyśwciąży!!!!!!!!!!!! > > BU HA HA HA HA > Drzejms - kolejne ZŁOTE USTA!!! e tam... wasze poczynania wczorajsze zasługują conajmniej na... pucybuta..a nie..pulicer ....on był... chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: PRASZCZAJTIE 24.06.05, 11:45 Order imienia Bronka_Dzikiego _Kamienia? Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: PRASZCZAJTIE 23.06.05, 20:36 i jeszczio przypominaju - byc mi tu po moim powrocie w komplecie i zdarowiu sorry za moj ruski ale uczylam sie go 30 lat temu nazad Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond PRASZCZAMY 24.06.05, 11:40 to dobry wątek ..dziewiarze mają swoją KSIĘGĘ WCHODKÓW i WYCHODKÓW a my bedziemy mieli (mam nadzieję) KSIEGĘ PRASZCZANIA a może i WIERNUTANIA?kto wie? chwalić się: gdzie kto jedzie ,z kim, kiedy, po co i za ile i żegnać uroczyście W TYM MIEJSCU!!!!! o tu..na dole.. nie , nie tu.. niżej... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: PRASZCZAMY 24.06.05, 11:45 to ja od razu powiem, że mnie nie będzie w poniedziałek. Ale będę tęsknić. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: PRASZCZAMY 24.06.05, 11:56 jesteście najcudowniejsi Dzejms poczułam sie piekna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PRASZCZAMY 24.06.05, 12:04 No bo jesteś piękna, najpiękniejsza z nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PRASZCZAMY 24.06.05, 12:18 Pomme to Twój czas, brzuch dziarsko do przodu i pamiętaj, że MAMĄ zostaniesz, to doda Ci sił. Dżejmsiku, a przy której ciąży wp....łeś torcik z ogóreczkiem ? Przy tej bliźniaczej? bo już mi się pomięszało? Tyle lat a pamiętasz, no no :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond prze... PRASZCZAM 06.07.05, 10:14 we piontek praszczam i mam nadzieje wiernuć pod koniec sierpnia cały i zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: prze... PRASZCZAM 08.07.05, 14:01 pasliednia gadzina... 61 minut iiiiiii... pyk... 60 minut na godzinę ...i... UUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPPP!!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! FRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMM!!!! już za wami tęsknię... pfpfpfpf :P Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: prze... PRASZCZAM 08.07.05, 14:41 SZCZĘŚLIWEJ DROGI !!!!!!!!! pfpfpf trochę mi smutno, ale też się pfpfpf cieszę :) "Let Me In..." Monster R.E.M. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: prze... PRASZCZAM 08.07.05, 14:42 kto nam będzie tak ślicznie pfpfpfał???? :( Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re:Witajcie 08.07.05, 21:13 wrocilam juz z wywczasów bardzo sie za wami steskniłam ciesze sie ze wszyscy cali i zdrowi i w ogole obecni teraz bede nadrabiac lekture z 2 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś