pomme 24.06.05, 10:18 Wczoraj robiłam ta załaqmującą runde po sklepach i nie zdązyłam na Pensjonat. Zapodajcie co było. please.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Pensjonat 24.06.05, 10:35 tez nie obejrzalam, bylo wczoraj Wandy i ciotke musialam nawiedzic.... Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: Pensjonat 24.06.05, 12:43 Hey, oglądałam, ale na końcu coś mnie podkusiło i przełączyłna na NW i samej koncoweczki nie przylukałam a było tam m.in Tomek pojechał z "tą" blondziom na te wystawe i najpierw wylegiwali sie nad rzeczkom na kocu, i wracali se razem obcisnieci z kocykiem w reku i przylukala go corcia (bo była na wyjezdzie z Kinga-Kinga) i sie zaskoczyli obydwoje i jak Tomek wrocil do domu to mu zona (nie wiem jak ma na imie Tomka pamietam bo imiennik mego chlopa jest;;;;) powiedziała o tej ciązy a ten ze on nie chce, ze jak to tak i ta zgwałcona z PM poszła do tego swego chłopaka, ale on nie chciał jej widzieć, pożniej było ze jest na policji i składa zeznania, ale policjantka ktora ją przesłuchiwala zadawała jej pytania dośc trudne (typu, jaka miała krotka spodnice, czy miala stanik i tp) i laska zwiala z komisariatu w tym czasie jej rodzice byli u IWY (pamietam jej imie !!!!) i postanowili ze beda wspierac corke i pojechali na komisariat zlozyc zeznanie o gwalcie ich corki aha i jeszce KSAWERY (korde podoba mnie sie) przywiozl matke z więzienia do mieszkania a mieszkanie zajela jakas jej sasiadka i nie chciala otworzyc i tyle widzialam JA pisze dosc chaotycznie bo chaotycznie ogladalam - w miedzy czasie a nawet bardziej opijałam moj dyplom, ktory wczoraj odebrałam na samodzielna ksiegowa - do teraz mam lekkiego KACA i nie wiem jak ja tego dokonałam, bo na dekretach ja siem nie znam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: Pensjonat 24.06.05, 13:23 O chrystusienazareński. dziecko kochane, mam nadzieję że pod jakimś wopływem jesteś, bo gadasz jak potłuczona. Starsi (ja, np) niczewo nie panimajut Odpowiedz Link Zgłoś