Dodaj do ulubionych

proszę powiedz, że masz ochotę na...

05.07.05, 12:03
rozmowę :) ?
bo powiem szczerze, że mnie już trochę zmęczyło zaczynanie co jakiś czas
nowego tematu tylko po to żeby nikt mi nie odpisał...chciałabym wreszcie
znaleźć kogoś z kim będzie można porozmawiać, troche
poflirtować, pożartować itd.
wyciągam rękę ale niestety nikt jej nie próbuje chwycić...
co jest ze mną nie tak? :(
Obserwuj wątek
    • azael11 Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 12:07
      no to jestem nikt niełądnie
      a z kim ostatnio rozmawiałaś
    • netka221 Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 12:07
      mysle że wszystko z Toba ok...
      ja chwytam Twoja ręke :))
      • maluszek_dw Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 12:10
        ej normalnie jestem po wrażeniem !!
        już nawet przyzwyczaiłam się że jak rozpoczynam nowy watek na forum to odchodze
        od komputera albo w ogole go wyłączam bo i tak nikt nie odpisuje...
        a tu prosze...taka niespodzianka :)
        • netka221 Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 12:17
          no widzisz... nie jest tak źle... tylko ze mna raczej nie poflirtujesz...:)))
          pozdrawiam:))
          • maluszek_dw Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 12:26
            domyślam się netko221 :)
            jakoś kobiety mnie nie pociągają :P
            • netka221 Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 12:27
              zgadzam sie z Tobą w 100% :)) ja też zdecydowanie wole facetów :))
              • maluszek_dw Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 12:33
                a powiedz mi jakich mężczyzn lubisz??:>
                • netka221 Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 12:39
                  lubię zadbanych, zdecydowanych, lekko zwariowanych facetow, nie zapatrzonych w
                  siebie, oczywiscie z poczyciem humoru :))
                  a Ty??
                  • maluszek_dw Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 12:54
                    a ja lubię nietypowych..chociaż możnaby powiedziec że każdy z nas jest
                    nietypowy i jedyny w swoim rodzaju to jednak sa ludzie do siebie podobni w
                    jakims tam stopniu...a ja pragnęłabym być z opiekuńczym, romantycznym kiedy
                    sytuacja tego wymaga, czasem stanowczym, delikatnym, o nietypowej urodzie
                    mężczyzną który ma to "coś"...
                    i powiem ci szczerze ze kidyś byłam z kimś takim...i bardzo żałuję że nie ma go
                    już przy mnie...ale los tak chcial... :(
                    tylko czemu los chcial zebym cierpiała...?
                    • netka221 Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 13:01
                      niestety czasami nie mamy wplywu na to co sie dzieje... roznie w zyciu bywa...
                      ja na szczescie mam przy sobie kogos kto mnie kocha i dla kogo jestem całym
                      światem... od kogo słysze piekne słowa...
                      oczywiscie nie zawsze jest kolorowo ale jakos sobie dajemy rade :)) i mam
                      nadzieje że tak bedzie zawsze... bo juz od 6 lat tak jest :))
                      Tobie na pewno też się w końcu uda znalezc Tego Jedynego... bede trzymać kciuki
                      • maluszek_dw Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 13:16
                        jak dla mnie to ja już Go znalazłam, ale straciłam przez idiotyczne zachowanie,
                        którego nigdy sobie nie wybaczę...
                        już nawet nie mam ochoty poznawać nowych ludzi...i tak wiem że on był kimś dla
                        mnie przeznaczonym że nie znjadę nigdy drugiego takiego...takiego
                        wspaniałego...choć bardzo bym chciala to ze względu na moj charakter i wygląd
                        szans raczej nie mam...
                        • netka221 Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 13:21
                          ja mysle że jeśli on był Ci pisany to sprobujecie jeszcze raz... a jesli nie...
                          to widocznie nie był a Ty znajdziesz drugą połówke:))
                          • maluszek_dw Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 13:26
                            mam taką nadzieję...chociaż jestem jeszcze bardzo młoda i wszytsko przede
                            mną...ale jakos cieżko mi się pozbierac po tym rozstaniu...wchodze na różne
                            strony loguje się i pisze bez sensu byleby tylko zająć czymś myśli...
                            jak dostane sie na wymarzone studia czyli medycyne to na pewno nie bede miala
                            czasu na myslenie o milosci, dlatego ciezko bedzie zaleźć sobie kogoś a może
                            nawet i tego jedynego...
                            • netka221 Re: proszę powiedz, że masz ochotę na... 05.07.05, 13:30
                              ja życze Ci powodzenia... i jak już pisałam trzymam kciuki:)) a teraz zmykam
                              robić obiadek bo facet niedługo z pracy wraca:))
                              do jutra
                              buzka i głowa do góry:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka