Dodaj do ulubionych

Strach przed lataniem!

08.07.05, 20:31
Obserwuj wątek
    • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:33
      na miotle? :)
      • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:40
        na miotle to się akurat nie boję;)
    • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:33
      Do kogo tak krzyczysz, Wietko?
      • konrado80 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:34
        pewnie sama nie wie :P
        • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:35
          Może śniła, że jest za wysoko?
          • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:36
            we snie latam wysoko i sie nie boję ;))
            • konrado80 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:37
              to przed czym ten strach??
              • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:37
                No właśnie, przed czym?
                • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:38
                  przed lataniem:)
      • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:34
        I dlaczego tak glosno? :)
      • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:35
        tak w ogóle, musze wykrzyczeć :)
        • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:36
          jak wykrzycze, to moze przestane się bac
          • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:36
            Wybierasz się gdzieś balonem? ;)
            • konrado80 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:37
              moze do londynu ;)
            • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:37
              żadne takie!
              jestem istotą przyziemną, nie lubię latac i juz!
              • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:38
                Hmmm... ktoś Ci każe?
                • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:38
                  niejako...
                  • konrado80 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:39
                    to moze przejdziemy do konkretow?? :)
                    • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:40
                      konkret jest taki, ze się boję:(
                      • konrado80 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:41
                        ale jezeli nigdzie sie nie wybierasz
                        to po co zaprzatac sobie glowe takimi pie..mi?? ;)
                        • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:42
                          Wietka jednak chyba się gdzies wybiera...Może na kurs skakania ze spadochronem?
                          • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:43
                            spadochron odpada w przedbiegach
                            • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:44
                              No to może ktos Cię zaprosił gdzieś, gdzie trzeba dolecieć samolotem?
                              • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:46
                                sama się zaprosiłam:)
                                • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:48
                                  Ojej, i już żałujesz decyzji z powodu konieczności oderwania nóg od ziemi? :)
                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:51
                                    Moze nie zaluję, ale się boję.
                                    Moja wyobrażnia pracuje na zwiększonych obrotach.
                                    Ostatnio leciałam w straszliwej burzy z piorunami :(
                                    Godzina kołowania nad morzem w środku nocy, brr
                                    • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:51
                                      Ale zazwyczaj tak nie jest :) Uwielbiam latać samolotem!
                                      • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:53
                                        szczegolnie startowac, co? :)
                                        • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:54
                                          Peregrynik, przestań mnie molestować!
                                          • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:56
                                            jeszcze tego nie robie :)
                                            • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:58
                                              Włóczysz się za mną wszędzie. Sio, sio, sio!
                                              • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:59
                                                Mam zawolac na pomoc kolege? :)
                                                • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:01
                                                  Zawołaj od razu całą Armię Zbawienia :P
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:01
                                                    No pewnie, to by Ci odpowiadalo :)
                                      • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:54
                                        ja niestety nie:(
                                        i ta świadomość wysokości 10 000 metrów nad ziemią!
                                        i turbulencje...
                                        • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:55
                                          Turbulencje, mmmmmm :)))))
                                          • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:57
                                            Trzpiocie, nie pogrązaj mnie!
                                            • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:59
                                              Wcale tego nie robię, tylko sobie wspominam :) Dla mnie lot trwał zawsze za
                                              krótko.
                                              • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:01
                                                czy my mówimy o tym samym? ;))
                                                • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:05
                                                  Jeśłi nie - to sprostuj - mówię cały czas o lataniu samolotem :)
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:07
                                                    no, ja też :)
                                                    ale przypomniała mi się książka Erici Jong " Strach przed lataniem" właśnie:))
                                                  • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:10
                                                    Nie czytałam. Czy autorka też cały czas trzęsie się w niej ze strachu?
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:12
                                                    ksiązka traktuje własciwie o czym innym;)
                                                    chociaz o lataniu tez jest tam mowa:)
                        • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:42
                          a kto mówił, ze się nie wybieram? :)
                          wybieram i od momentu podjęcia decyzji spac nie moge...
                          • konrado80 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:44
                            a to co innego ;)
                            to moze zdradzisz gdzie i kiedy ;)
                            a bac sie nie ma czego
                            • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:46
                              jest!
                              wiem bo juz sprawdzałam:)
                              • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:53
                                W taki razie wóż albo przewóz, czyli lecisz albo nie lecisz :)
                                • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:54
                                  Miotla sie zaciela :)
                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:56
                                    a jak sie silnik samolotowy zatnie?
                                    • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 20:58
                                      Nie przesadzaj, nie lecisz przeciez AN 24 :)
                                      • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:00
                                        nie wiem, czy nie podobnym w klasie :( :)
                                        • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:01
                                          czyzby Wizz Air? :)
                                          • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:02
                                            moze byc gorzej, chyba liniami niepolskimi polecę
                                            • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:04
                                              ta jest akurat wegierska :)
                                              • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:05
                                                ale europejska! :)
                                                • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:06
                                                  To kurde gdzie Ty lecisz? Do kurdystanu? :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:07
                                                    Albo do Aten? ;))
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:07
                                                    tam akurat lata Wizz air :)
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:08
                                                    a dlaczego do Aten ma byc żle?
                                                  • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:09
                                                    Ależ do Aten bardzo dobrze, zwłaszcza we wrześniu ;)
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:09
                                                    Do Aten jest calkiem niezle, wierzaj mi :)
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:11
                                                    do Aten jest niżle o kazdej porze roku:) we wrześniu niestety nigdzie nie moge
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:11
                                                    Szkoda, bo niezla impreza bedzie. okragle urodzinki :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:12
                                                    Skoro nie do Aten i nie we wrześniu, to trudno, ale pewnie tam, gdzie się
                                                    wybierasz też jest ciekawie?
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:13
                                                    Skoro leci samolotem, to napewno :)
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:14
                                                    podobno brudno i niestrawności mozna się nabawic...
                                                    zaopatrzyłam się juz w caly zestaw leków:)
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:15
                                                    ale mam nadzieje, ze będzie ciekawie:)
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:15
                                                    Do Indii? Kurde, nie jest tak zel! tam opieka medyczna jest lepsza niz w III RP!
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:16
                                                    nie, az tak daleko to nie:)
                                                    lecę tam, gdzie najtaniej było - do Tunezji:)
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:18
                                                    no coz.... nie polecam. Ale kazdy robi tak jak chce :(
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:19
                                                    byłeś?
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:32
                                                    nie wierzę na słowo, muszę sama sprawdzić:)
                                                    jak wrócę, będę mogła mieć swoje zdanie na temat tego kraju:)
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:35
                                                    Owszem bylem i nie mam najmilszych wspomnien
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:36
                                                    moze ja będę miała miłe :)
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:38
                                                    Zycze Ci tego, naprawde. na pewno nie jestes tak krewka jak ja :)
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:39
                                                    bić się z tubylcami nie zamierzam...ewentualnie mogę ich pouwodzić;)
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:41
                                                    Tego szczegolnie nie polecam. jak kogos pobijesz uzyskasz jedynie status
                                                    persona non gratta. w tym drugim przypadku nie wiem, czy wyjdziesz z tego
                                                    zadowolona...
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:42
                                                    przecież zartuję:)
                                                    jadę z całym dobrodziejstwem inwentarza:)
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:44
                                                    Wiesz, ze dla tubylcow to nie jest przeszkoda?
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:46
                                                    ale oni wolą blondynki:)
                                                    nie jestem w ich typie:)
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:50
                                                    Nie wiem, az tak daleko w ich mentalnosc nie wchodzilem. Chociaz musze
                                                    przyznac, ze z pewna Szwedka mialem tam nieliche przeboje. Stad moj wczesniej
                                                    wspominany status.
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:52
                                                    No sam widzisz, Szwedka - blondynka:)
                                                    a poza tym tysiące ludzi jeżdzi i nic się nie dzieje.
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:53
                                                    W Londynie tez tak myslano, a w NY nieinaczej. Kozojebom nie wolno ufac
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:55
                                                    Z pewnoscia masz rację.
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:53
                                                    A teraz idę pośnic o ciepłych krajach:)
                                                    Dobranoc.
                                                  • perygrynik Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:55
                                                    Dobranoc
                                                    snij na GG :)
                                                  • wietka Re: Strach przed lataniem! 08.07.05, 21:56
                                                    ?
    • perygrynik Wietka, powiedz dokad sie wybierasz? 08.07.05, 21:14
      A moze to tajemnica? :)
      • emilka222 Re: Wietka, powiedz dokad sie wybierasz? 08.07.05, 22:01
        No i poleciała:))))) Wieciuuuuuuuu! Ja też zawsze się boję, ale tylko przy
        starcie jest okruuuuuuutnie....potem jakoś....LECI:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka