Dodaj do ulubionych

a wiecie co?

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 00:03
jest sliczna noc..za oknem deszcz ,ty smutny tez.Wiec z toba ja w tym smutku
trwam..... Lubie taka pogode .
Obserwuj wątek
    • 0nly Re: a wiecie co? 06.08.02, 00:34
      wiem gdzie taka pogoda jest czesto........
      • Gość: oona Re: a wiecie co? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 00:44
        a mnie jest smutno i ulewa za oknem nie ma nic do tego:(
        • kitek1 ja juz wrocilem.............. 06.08.02, 00:47
          i zaluj ze Cie tu nie ma,
          fajne spacerkowe podeszczowe powietrze u nas:)
          • Gość: oona Re: ja juz wrocilem.............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 00:50
            a tu prawdziwa pompa(nie mylic z Pomką:)
            ...i nie mialabym odwagi wyjść na spacer o tej porze:)
            • Gość: Bizon Re: ja juz wrocilem.............. IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 00:53
              Najlepsza noc zeby napisac slowko do starego przyjaciela... :-))))))))))))
              • Gość: Bizon Re: ja juz wrocilem.............. IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 00:56
                "A wiecie co ?" Samanta zapytala
                i nad pytaniem sie zadumala.
                Bo takie pytanie,
                panowie i panie,
                to jest filozofia cala...
                • Gość: crimen Re: ja juz wrocilem.............. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 00:59
                  Bizonie,stary przyjacielu.Miło że wróciłeś:)))
            • kitek1 a burzy, przychodzi................ 06.08.02, 00:55
              nie smutkuj,
              niedlugo wroci,
              i uderz w jego menska ambicje,
              zeby randii sie nie bal,
              i do poznania przyjedzcie:)
              • Gość: oona Re: a burzy, przychodzi................ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 00:58
                to nie tchórzostwo,mamy inne plany
                ale,ze jeszcze niesprecyzowane,wiec
                całkiem mozliwe,ze zawitamy do miasta
                koziołków i czarnych panter:)
                a burza szaleje....:)
                • Gość: Bizon Re: a burzy, przychodzi................ IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:02
                  Jest sliczna noc, za oknem deszcz
                  a od wilgoci kosci mi trzeszcz-
                  a, w piwie jest woda,
                  a ja taka mloda
                  czekam na dworcu Gdansk-Wrzeszcz...
                  • Gość: oona Re: a burzy, przychodzi................ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:03
                    ojj,bo mi zaraz humor poprawicie panowie,
                    a tego nie było w planach:)
                  • Gość: Bizon Re: a burzy, przychodzi................ IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:03
                    CRIMEEEEEEEEEEEN !!!!!!
                    Witaj bracie ! :-)))))))))))))) Radosc rozsadza me serce bizonie !
                    • Gość: crimen Re: a burzy, przychodzi................ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:05
                      Nerwowo rozglądam się za jakąś butelczyną.Ostatnie nasze spotkanie skończyło
                      się lewitacją:)))
                • kitek1 zartuje, przeciez............ 06.08.02, 01:02
                  ja tez pewniakiem nie jestem,
                  ale panterka bardzo sie w to spotkanko zangazowala:)
                  • Gość: Bizon Re: zartuje, przeciez............ IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:05
                    Witam tez tzw.Wszystkich forumowiczow pojebanych z lekka ale tak jak trzeba :-
                    ))))))))))))))))))))))))))
                    • kitek1 a ty bizonowaty, slyszales....... 06.08.02, 01:07
                      o spotkaniu w poznaniu:)
                  • Gość: oona Re: zartuje, przeciez............ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:05
                    wiec pewnie sie uda,nawet bez nas,
                    a Ty mogłbys sie postarac byc,bo licze na
                    rzetelne sprawozdanie z pierwszej ręki:))
                    • Gość: Bizon Re: zartuje, przeciez............ IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:08
                      Milo jest uslyszec cieple slowo w odzew na powitanie.....
                      • Gość: crimen Re: zartuje, przeciez............ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:13
                        Kurna, Bizonie, Ciebie zapomnieć nie można:)))
                    • kitek1 Re: zartuje, przeciez............ 06.08.02, 01:08
                      to sie w koncu przestalas bac spotkania mnie:)
                      • Gość: oona Re: zartuje, przeciez............ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:10
                        za to Ty pewnie zaczałes bac sie spotkac mnie?:))
                        • kitek1 Re: zartuje, przeciez............ 06.08.02, 01:11
                          nie tyle bac,
                          ile dlugosc mi sie wydluzyla:)
                          • Gość: oona Re: zartuje, przeciez............ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:15
                            :)))
                            trzeba bedzie sie w koncu umowic gdzies w połowie drogi:)
                            • kitek1 wole poznan........ 06.08.02, 01:16
                              niz np. sieradz,
                              za przeproszeniem:)
                              • Gość: oona Re: wole poznan........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:20
                                a byłes w sieradzu??:)
                                • kitek1 Re: wole poznan........ 06.08.02, 01:22
                                  no pewnie,
                                  a w okolicach nadwartowych to juz bardzo:)
                                  • Gość: oona Re: wole poznan........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:24
                                    to pewnie wiesz co mowisz:(
                                    zeby tylko nieprzyjemnosci nie było za te krytyke sieradza
                                    przy ostatnio zwiekszonej kontroli forum:))
                                    • Gość: oona dobranoc :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:29
                                      • kitek1 dobranoc :) 06.08.02, 01:33
                                        tez mnie juz teskonota do uzeczka ciagnie:)
                      • Gość: Bizon CRIMEN :-)))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:13
                        Nie pierwsze ono i nie, daj Bog, ostatnie...A ja juz bede wiedzial co Ci mam
                        zParyza dostarczyc i nie wyglupie sie winem dla Crimena....Bedzie wiecej
                        procent nastepnym razem :-)))))))))))))))
                        • Gość: crimen Re: BIZON :-)))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:14
                          Więcej to chyba już nie wypijemy.Zważ że będziemy starsi:)))
                          • Gość: Bizon Re: BIZON :-)))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:18
                            Crimen ! I Ty to mowisz, bracie lwowski ? Przeciez im starszy baciar tym
                            lepszy ! Poczekaj, jeszcze pokazemy tym szczeniakom jak Panowie pija :-)))))))))
                            • Gość: crimen Re: BIZON :-)))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:20
                              Następnym razem pijemy we LWOWI;)
                              • Gość: Bizon Re: CRIMEN :-))))))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:23
                                Naturalni... :-)))))))))
                                Teraz ide spac ale ciesze sie ze spotkania :-))))))))))
                                Trzym sie, Crimen !
                                Qrwa, jak sie ciesze, ze zyjesz :-))))))))
                                P.S. a Twoj album na honorowym miejscu wsrod moich ksiazek....
                                • Gość: crimen Re: CRIMEN :-))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:25
                                  Dobranoc Bizonie.Wracaj tu częściej.Chyba od miesiąca cię nie było:)
                                  • Gość: Bizon Re: CRIMEN :-))))))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:28
                                    Cos kolo tego...
                                    Zapewniam Cie jednak, ze pilem wiele razy Twe szan. zdrowie w bardzo porzadnym
                                    towarzystwie zdrowych kirusow ! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                    Dobranoc....
                                    • Gość: crimen Re: CRIMEN :-))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:32
                                      To tak jak i ja:)))Z góry cieszę się na ponowne spotkanie.Do zobaczenia:)
                                    • Gość: samanta i kto by pomyslal IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:34
                                      ze moi narzeczeni tak sie polubia:))))))) Moje 2 szczescia:) Cmoookus dla was
                                      moje chlopy:)
                                      • Gość: crimen Re: i kto by pomyslal IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:37
                                        Jest ktoś, kto nas łączy:)))
                                        • Gość: samanta Re: i kto by pomyslal IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:41
                                          no jassne,Wasza wspolna narzeczona,hahahaha!:)))))Cuks a ty za wampierza znowu
                                          robisz?:)
                                          • Gość: crimen Re: i kto by pomyslal IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:43
                                            Nikogo nie wysysam.Rozwiń temat:)
                                            • Gość: Bizon Re: i kto by pomyslal IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:46
                                              A dajciez Wy mi spac, k....jego mac ! Trzaskacie tymi dziobami jak jakie
                                              dziobaki :-))))))))))))))))
                                              Witaj Krolewno ! :-))))))))))))))))))))))))
                                              Limeryczki dla Ciebie, natürlich.... :-)))))))))
                                              • Gość: samanta BIZIACZKU KOCHANY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:47
                                                brakowalo tu ciem skarbie:) ale juz nie wrzeszcz na mnie pliiiiizzzz:))))))
                                                • Gość: Bizon SAMANTKO ZACHODNIO-POMORSKA :-))))))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:51
                                                  Milo mi wracac i widziec Was wszystkich w formie :-))))))))))))
                                                  A wracam kiedy wiem, ze....no wiesz... :-)))))))))))
                                                  • Gość: samanta Re: SAMANTKO ZACHODNIO-POMORSKA :-))))))))))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:55
                                                    wiem Bizio,wiem....;))))) Mi tyz Ciebie brakowalo .moze nie okazywalam tego
                                                    zbyt donosnie...;)))Aaaaaa....nie bij!!!!:))))))
                                            • Gość: samanta Re: i kto by pomyslal IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:46
                                              nie cuksik raczej sie zwine...w klebek w lozeczku.:)))
                                              • Gość: crimen Re: i kto by pomyslal IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:48
                                                Ale spotkanie.Jak za dawnych dobrych czasów.Dobranoc wam:)))
                                                • Gość: Bizon Re: i kto by pomyslal IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:52
                                                  Dobranoc,Crimenie ! Snij o Lwowi, Przyjacielu... :-)))))))))))))))))
                                                  • Gość: samanta Re: i kto by pomyslal IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:56
                                                    Milych snow Wampirze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka