Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 00:03 jest sliczna noc..za oknem deszcz ,ty smutny tez.Wiec z toba ja w tym smutku trwam..... Lubie taka pogode . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: a wiecie co? 06.08.02, 00:34 wiem gdzie taka pogoda jest czesto........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a wiecie co? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 00:44 a mnie jest smutno i ulewa za oknem nie ma nic do tego:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja juz wrocilem.............. 06.08.02, 00:47 i zaluj ze Cie tu nie ma, fajne spacerkowe podeszczowe powietrze u nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja juz wrocilem.............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 00:50 a tu prawdziwa pompa(nie mylic z Pomką:) ...i nie mialabym odwagi wyjść na spacer o tej porze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: ja juz wrocilem.............. IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 00:53 Najlepsza noc zeby napisac slowko do starego przyjaciela... :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: ja juz wrocilem.............. IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 00:56 "A wiecie co ?" Samanta zapytala i nad pytaniem sie zadumala. Bo takie pytanie, panowie i panie, to jest filozofia cala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ja juz wrocilem.............. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 00:59 Bizonie,stary przyjacielu.Miło że wróciłeś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a burzy, przychodzi................ 06.08.02, 00:55 nie smutkuj, niedlugo wroci, i uderz w jego menska ambicje, zeby randii sie nie bal, i do poznania przyjedzcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a burzy, przychodzi................ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 00:58 to nie tchórzostwo,mamy inne plany ale,ze jeszcze niesprecyzowane,wiec całkiem mozliwe,ze zawitamy do miasta koziołków i czarnych panter:) a burza szaleje....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: a burzy, przychodzi................ IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:02 Jest sliczna noc, za oknem deszcz a od wilgoci kosci mi trzeszcz- a, w piwie jest woda, a ja taka mloda czekam na dworcu Gdansk-Wrzeszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a burzy, przychodzi................ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:03 ojj,bo mi zaraz humor poprawicie panowie, a tego nie było w planach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: a burzy, przychodzi................ IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:03 CRIMEEEEEEEEEEEN !!!!!! Witaj bracie ! :-)))))))))))))) Radosc rozsadza me serce bizonie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: a burzy, przychodzi................ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:05 Nerwowo rozglądam się za jakąś butelczyną.Ostatnie nasze spotkanie skończyło się lewitacją:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zartuje, przeciez............ 06.08.02, 01:02 ja tez pewniakiem nie jestem, ale panterka bardzo sie w to spotkanko zangazowala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: zartuje, przeciez............ IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:05 Witam tez tzw.Wszystkich forumowiczow pojebanych z lekka ale tak jak trzeba :- )))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ty bizonowaty, slyszales....... 06.08.02, 01:07 o spotkaniu w poznaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: zartuje, przeciez............ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:05 wiec pewnie sie uda,nawet bez nas, a Ty mogłbys sie postarac byc,bo licze na rzetelne sprawozdanie z pierwszej ręki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: zartuje, przeciez............ IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:08 Milo jest uslyszec cieple slowo w odzew na powitanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: zartuje, przeciez............ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:13 Kurna, Bizonie, Ciebie zapomnieć nie można:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: zartuje, przeciez............ 06.08.02, 01:08 to sie w koncu przestalas bac spotkania mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: zartuje, przeciez............ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:10 za to Ty pewnie zaczałes bac sie spotkac mnie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: zartuje, przeciez............ 06.08.02, 01:11 nie tyle bac, ile dlugosc mi sie wydluzyla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: zartuje, przeciez............ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:15 :))) trzeba bedzie sie w koncu umowic gdzies w połowie drogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: wole poznan........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:20 a byłes w sieradzu??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: wole poznan........ 06.08.02, 01:22 no pewnie, a w okolicach nadwartowych to juz bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: wole poznan........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:24 to pewnie wiesz co mowisz:( zeby tylko nieprzyjemnosci nie było za te krytyke sieradza przy ostatnio zwiekszonej kontroli forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon CRIMEN :-)))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:13 Nie pierwsze ono i nie, daj Bog, ostatnie...A ja juz bede wiedzial co Ci mam zParyza dostarczyc i nie wyglupie sie winem dla Crimena....Bedzie wiecej procent nastepnym razem :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: BIZON :-)))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:14 Więcej to chyba już nie wypijemy.Zważ że będziemy starsi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIZON :-)))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:18 Crimen ! I Ty to mowisz, bracie lwowski ? Przeciez im starszy baciar tym lepszy ! Poczekaj, jeszcze pokazemy tym szczeniakom jak Panowie pija :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: BIZON :-)))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:20 Następnym razem pijemy we LWOWI;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN :-))))))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:23 Naturalni... :-))))))))) Teraz ide spac ale ciesze sie ze spotkania :-)))))))))) Trzym sie, Crimen ! Qrwa, jak sie ciesze, ze zyjesz :-)))))))) P.S. a Twoj album na honorowym miejscu wsrod moich ksiazek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: CRIMEN :-))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:25 Dobranoc Bizonie.Wracaj tu częściej.Chyba od miesiąca cię nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN :-))))))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:28 Cos kolo tego... Zapewniam Cie jednak, ze pilem wiele razy Twe szan. zdrowie w bardzo porzadnym towarzystwie zdrowych kirusow ! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dobranoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: CRIMEN :-))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:32 To tak jak i ja:)))Z góry cieszę się na ponowne spotkanie.Do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta i kto by pomyslal IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:34 ze moi narzeczeni tak sie polubia:))))))) Moje 2 szczescia:) Cmoookus dla was moje chlopy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: i kto by pomyslal IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:37 Jest ktoś, kto nas łączy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: i kto by pomyslal IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:41 no jassne,Wasza wspolna narzeczona,hahahaha!:)))))Cuks a ty za wampierza znowu robisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: i kto by pomyslal IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:43 Nikogo nie wysysam.Rozwiń temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: i kto by pomyslal IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:46 A dajciez Wy mi spac, k....jego mac ! Trzaskacie tymi dziobami jak jakie dziobaki :-)))))))))))))))) Witaj Krolewno ! :-)))))))))))))))))))))))) Limeryczki dla Ciebie, natürlich.... :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta BIZIACZKU KOCHANY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:47 brakowalo tu ciem skarbie:) ale juz nie wrzeszcz na mnie pliiiiizzzz:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon SAMANTKO ZACHODNIO-POMORSKA :-))))))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:51 Milo mi wracac i widziec Was wszystkich w formie :-)))))))))))) A wracam kiedy wiem, ze....no wiesz... :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTKO ZACHODNIO-POMORSKA :-))))))))))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:55 wiem Bizio,wiem....;))))) Mi tyz Ciebie brakowalo .moze nie okazywalam tego zbyt donosnie...;)))Aaaaaa....nie bij!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: i kto by pomyslal IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:46 nie cuksik raczej sie zwine...w klebek w lozeczku.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: i kto by pomyslal IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 01:48 Ale spotkanie.Jak za dawnych dobrych czasów.Dobranoc wam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: i kto by pomyslal IP: *.abo.wanadoo.fr 06.08.02, 01:52 Dobranoc,Crimenie ! Snij o Lwowi, Przyjacielu... :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: i kto by pomyslal IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:56 Milych snow Wampirze:) Odpowiedz Link Zgłoś