Gość: Rayoff IP: *.dialup.warszawa.pl 08.08.02, 00:31 ale obiecuje, ze wroce. taka deklaracja publiczna jakby mi sie chcialo zostac. zreszta kogo to obchodzi ;) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: Wyjezdzam 08.08.02, 00:35 tylko nie placz crimen jak rayoff wyjedzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wyjezdzam IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 00:40 "Nie płacz kiedy odjadę"-to było tak a nie "wyjadę",mówiłem ci córka że brak tej drugiej klasy podstawówki ci zaszkodzi,a ty od razu chciałaś do 8-ej i co mnie to metanolu kosztowało,cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Wyjezdzam 08.08.02, 00:43 metanol rzecz nabyta, sie znaczy wyprodukowana.... a wiedza i tak pojdzie w las.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Wyjezdzam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:43 powodzenia rayoffek,slodkie dziecie nasze:))))) bedziemy tesknic,buuuuuuuuuuuuuuuuu....:) cmok!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wyjezdzam IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 01:04 Ty,Crimen,komu właściwie było zadane twoje ostatnie pytanie,bo poczułem się jakby nieswojo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Wyjezdzam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:07 hahahahahahaha!Crimen wydalo sie!!!!!!!!! Przytakujesz leziakowi ,teraz placzesz za nim.......Blahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wyjezdzam 08.08.02, 01:12 eeej tam crimen..... dla mnie to jednej lzy szkoda....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wyjezdzam IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 01:16 Ja tu obserwuję tylko i obserwuję,ale córci mojej za darmo żadnemu zboczkowi wydymać nie dam,choćby to i PIPY podczaszy był,parę groszy w końcu za wychowanie się należy,nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Wyjezdzam 08.08.02, 01:19 Dużo nie wezmę.Umawialiśmy się na połowę butelek i karton:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wyjezdzam IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 01:25 Zara zara,to ty chyba,dymaciel córki źle zrozumiał coś,to ty masz działkie odkopsać za córy cnotę,a nie ja tobie cokolwiek,karton to do pożyczenia miał być,a nie na własność,jak się już rozmnożyta,to pędem do opieki społecznej mi lecieć i na wnuki,kurwa,zapomogę mi brać,co by ja się nacieszyć mógł wnukami,hehe,naturalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Wyjezdzam 08.08.02, 01:39 he he he ociec cieszacy sie wnukami, he he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Wyjezdzam 08.08.02, 02:03 A mnie powiedzieli że jeszcze matka do dymania jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Wyjezdzam IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 02:24 Chcesz mi coś na ucho powiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Wyjezdzam 08.08.02, 01:23 Ale wiano miałaś obiecane.Znowu mi się chce płakać:( :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara chociaz wiedzialam, serce mi krwawi 08.08.02, 08:24 no i kto mi bedzie ushi podnosil?? anyway, baw sie dobrze, Ray, tu si ja! ps. uwazaj na mydlo;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: chociaz wiedzialam, serce mi krwawi 08.08.02, 08:28 w sensie podejrzany ten jego wyjazd..... wygnanie z raju???? czuli Ray off..... Odpowiedz Link Zgłoś