pipilutek 15.07.05, 14:29 hihihihihi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pipilutek Re: :-) 15.07.05, 14:39 a mam jakis inny wybor? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: :-) 15.07.05, 14:41 Mozesz jechac nad morze, na Mazury, do lasu, mozesz isc na spacer, poczytac ksiazke, do kina, nad rzeke, spotkac sie ze znajomymi, obejrzec wystawe, posluchac koncertu. Tysiace mozliwosci. Z ktorej skorzystasz? No chyba nie spedzisz cieplego weekendu na forum? kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
pipilutek Re: :-) 15.07.05, 15:21 daj spokoj, to dobre dla normalsow. dzis popoludnie z forum, dzis wieczor z forum, noc do 4 rano z forum, sobota rano z forum, poludnie z forum, popoludnie przerwa na chwile, lypanie na forum, niedziela od rana do wieczora z forum, poniedzialek- wiadmomo z forum:) chodzi o to, ze ja mam na forum wirtualna narzeczona, byly zarecznyny wirtualne, no i moze bedzie tez slub, oczywiscie wirtualny. Odpowiedz Link Zgłoś