Dodaj do ulubionych

SOL!!!!!!! Zglos sie tu natychmiast! Robota jest:)

08.08.02, 11:43
W zwiazku z tym, ze udaje sie na zasluzony urlop wyznaczam Cie na moja zastepczynie co by duch po mnie nie zaginal:)

Sprawuj godnie urzad, nie przynies mi wstydu i pisz jak pisalas hehe...
Tylko miechem za bardzo nie rzucaj bo moge tego pozniej nie odkrecic:)

I nie daj sie zbalamucic Crimenowi (przynajmniej nie za szybko)

pozdrawiam

jasmine_przedurlopowa :)
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi w gore bo pamiec po mnie umrze! 08.08.02, 12:38

• Gość: crimen Re: w gore bo pamiec po mnie umrze! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 12:59
        Jestem, Jasminko.Namiary odebrałem.Wyluzuj się bez obaw.Zadbam o Twoją
        zastępczynię:)))
        • jasmina_tdi crimen:) 08.08.02, 16:22
          Och przeciez wiem ze zostawiam ja w dobrych rekach :))) Bron jej wlasna piersia o ile oczywiscie sie tu pojawi :)

Gość portalu: crimen napisał(a):

> Jestem, Jasminko.Namiary odebrałem.Wyluzuj się bez obaw.Zadbam o Twoją
          > zastępczynię:)))
          • Gość: crimen Re: crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 16:34
            Jasminko, a czy po Twojej rekomendacji nie ucieknie z krzykiem na mój
            widok? :)))
            • randia Re: crimen:) 08.08.02, 16:37
              Crimciu, jak wogóle można od Ciebie uciec ??? :)))
            • jasmina_tdi Re: crimen:) 08.08.02, 16:40
              a czy JA ucieklam? W koncu ona ma mnie ZASTEPOWAC cokolwiek to znaczy, a nie inne takie :) (cokolwiek to znaczy:)))

> Jasminko, a czy po Twojej rekomendacji nie ucieknie z krzykiem na mój
              > widok? :)))
              • Gość: crimen Re: crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 16:45
                Są takie co uciekają.A instrukcje Jasminki są bardzo enigmatyczne.Wiem że
                wszystkiego się potem wyprze;)))
                • jasmina_tdi Re: crimen:) 08.08.02, 16:47
                  jak sie panna ZGLOSI bo nie wiem czy widzisz, ale jej tu nie ma, to instrukcje zapodam! Masz na to moje slowo - co bede jezyk
                  strzepic po proznicy jak ona moze nie chciec?

> Są takie co uciekają.A instrukcje Jasminki są bardzo enigmatyczne.Wiem że
                  > wszystkiego się potem wyprze;)))
                  • Gość: crimen Re: crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 16:51
                    Ależ Jasminko, doceniam to że uległaś mojej sugestii.Drżę tylko na myśl o
                    treści instrukcji:)))
                    • jasmina_tdi Re: crimen:) 08.08.02, 17:08
                      Nie ma powodu - sol bedzie po prostu soba tzn mna czyli soba :)

> Ależ Jasminko, doceniam to że uległaś mojej sugestii.Drżę tylko na myśl o
                      > treści instrukcji:)))
                      • Gość: crimen Re: crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 17:14
                        Czy Sol jest aż tak podobna do Ciebie??? :)))
                        • jasmina_tdi Re: crimen:) 08.08.02, 17:19
                          wiesz co crimen - tak naprawde gdyby nie to, ze jeden taki tu mysli, ze jak wiacha leci w jego kierunku to musem ode mnie :) to bym na
                          to nie wpadla :) Jak widac to los dokonal wyboru - bedziesz posrednikiem Crimen! Ona tu w nocy wlazla a ja nie mam netu :( wiec
                          obgadasz z nia co trzeba :) Troche podobna jest bo tak szczerze mowiac czepiala sie pierwsza klasa hihihi....

> Czy Sol jest aż tak podobna do Ciebie??? :)))
                          • Gość: crimen Re: crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 17:43
                            Biorę tę robotę, tfu, podejmuję się pośrednictwa.Jak głęboko mam ją
                            wprowadzać?:)
                            • jasmina_tdi Re: crimen:) 08.08.02, 17:48
                              Moze na poczatek uwazaj zebys jej nie wyprowadzil :)))

> Biorę tę robotę, tfu, podejmuję się pośrednictwa.Jak głęboko mam ją
                              > wprowadzać?:)
                              • Gość: crimen Re: crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 17:51
                                Łatwo się unosi?:)Użyję całego swojego czaru:)))
                                • jasmina_tdi Re: crimen:) 08.08.02, 17:53
                                  Ty ja lepiej znajdz crimen :( a jak sie nie pokaze to co?

> Łatwo się unosi?:)Użyję całego swojego czaru:)))
                                  • Gość: crimen Re: crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 18:00
                                    Znowu przypierasz mnie do ściany;)
                                    • jasmina_tdi Re: crimen:) 08.08.02, 18:02
                                      Przestalo Ci sie podobac? :(

> Znowu przypierasz mnie do ściany;)
                                      • Gość: crimen Re: crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 18:10
                                        Ależ skąd, tylko to było tak dawno że już prawie zapomniałem że to potrafisz;)
    • jasmina_tdi och znalazlam ja znalazlam!!!! Crimen! 08.08.02, 17:57
      Siedzi na "Kobiecie " :) do atakauuuuuuuuuuu Crimen :)
      • Gość: crimen Re: och znalazlam ja znalazlam!!!! Crimen! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 17:59
        Na Kobietę???!!!Tam zadziobią mnie feministki:)))
        • jasmina_tdi Re: och znalazlam ja znalazlam!!!! Crimen! 08.08.02, 18:01
          badz mezczyzna! Jak wroce to Cie reanimuje :)

> Na Kobietę???!!!Tam zadziobią mnie feministki:)))
          • Gość: crimen Re: och znalazlam ja znalazlam!!!! Crimen! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 18:06
            Obiecywać to wy umiecie.Człowiek uwierzy, a potem podnieść się nie może:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka