kaprikorn 09.08.02, 23:14 Normeńko Słoneczko jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norma_jean Re: Norma Moje Serce 09.08.02, 23:15 Tez jestem Skarbeńku. Co mi powiesz miłego w ten wieczór??? Tęsknię. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 09.08.02, 23:25 Śpiewasz naprawdę super. Ten aksamitny głos wprawie mnie w drżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 09.08.02, 23:28 Kochanie..... Ty jesteś naprawdę zakochany jak tak myślisz... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 09.08.02, 23:31 Ja to wiem, słyszę. A Kocham Cię bez względu na to jak śpiewasz. Dla mnie to najpiękniejsze śpiewanie na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 09.08.02, 23:34 Mój Skarbek!!! A ja sobie oglądam twoje zdjęcia i tęsknię... KCB Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 09.08.02, 23:43 Jak byłem na zakupach to zastanawiałem się czy nie kupić sobie stringów. Ale nie było mojego rozmiaru. KCB tęsknię bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 09.08.02, 23:46 Nie Kochanie nie stringi, tylko obcisłe bokserki..... Norma pijana i Norma chce słuchać miłych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 09.08.02, 23:49 Czy jak powiem że Cię Bardzo Bardzo Kocham i tęsknię to będzie ok? Bardzo Bardzo Cię Kocham i tęsknię. mm Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 09.08.02, 23:53 Chciałbym przytuli się do Ciebie i słuchać bicia Twojego serca, oddechu i całować i kochać. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 09.08.02, 23:58 Kotku....ja chcę....ty wiesz co ja chcę......zaraz znowu zacznę ryczeć... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 10.08.02, 00:04 Nie ma nic cudowniejszego jak być zakochanym. Zakochanym i kochanym. A być zakochanym w Tobie i być obdarowanym miłością przez Ciebie to coś wspaniałego. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 10.08.02, 00:08 Kochanie....wiesz co ja teraz właśne do Ciebie mówie...jak za Tobą bardzo tęsknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 10.08.02, 00:13 Słyszę co do mnie mówisz, ja to wszystko wiem. Rozumiem. Ale to nie przeszkadza mi by Cię Kochać. m Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 10.08.02, 00:16 Qrwa to co mi właśnie mówisz....nie dotykaj...nie dotykaj mnie tak blisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 10.08.02, 00:19 Dobrze Kochanie. Oboje wiemy co jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 10.08.02, 00:23 Ważna jest ta chwila teraz. O reszcie pomyślimy jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 11.08.02, 16:51 Witaj Pomyczku. Jak mija dzionek skarbie? KCB mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 11.08.02, 17:47 Hej Kochanie, Pojeżdziliśmy z dzikim na rolkach, padłam potem w samochodzie i cała drogę do Krakowa spałam, ale teraz twardo wybieram sie jeszcze na basen. Tylko szynszylków nie było :-((( KCB Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 11.08.02, 22:59 Chcę Ci powiedzieć, że jak zdecydujesz się gdzieś jechać to ja czekam (zawsze). KCB mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Norma Moje Serce IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 23:54 jestem Kochanie... po kolejne3j porcji płaczu ale jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 00:13 Kochanie wszystko będzie Ok. Znowu się śmiejesz. BCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Norma Moje Serce IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 00:16 Kotku, jak ja chce żeby już był Poznań. KCB Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 00:21 Poznań już za 4 dni. Tylko 4 dni. BBCK. mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Norma Moje Serce IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 00:28 Kotku....czy kiedyś przestanę płakać? Czy kiedyś przestanę płakać i szukać??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 00:41 Z pewnością Tak. Chciałbym byś mogła wkrótce powiedzieć - znalazłam a płaczę tylko ze szczęścia. BCK mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Norma Moje Serce IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 00:43 Kotuniu.....ja chce juz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 00:52 Wiem. Mam Twój ostatni list przed oczami i wiem czego pragniesz. BCK mm Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 10:20 Dzień dobry Promyczku. Trzymasz się? Jestem z Tobą. A tym wszystkim co się dziwią, kręcą głową i pukają się w czoło mówię że to najwspanialsza dziewczyna na świecie. BCK. mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Norma Moje Serce IP: *.saint 12.08.02, 10:41 Kotku, nie jest dobrze. Chyba już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 12:02 Kotku. Nie wiem jak będzie, wiem jak jest. Ja zaraz wychodzę. Odezwę się później. BCK Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 18:24 Hej Promyczku. Wytropiłem jedno zdanie. Co miałaś na myśli? Cytuję:"Chce poznać tych ludzi w szczegóności jak się domyślasz Kapriego, który biedaczek wczoraj do 2 w nocy wysłuchiwał moich płaczów i pocieszał. Jest wspaniały. Tylko że facet...." A tak poza tym to jak? Ja jestem jeszcze lekko zakręcony. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 18:26 Oj Ty, Sherlock Holmes. na priv Ci wyjaśnie. Tesknie Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 18:29 No, taki ze mnie Holmes jak z koziej d... trąbka. Ja też tęsknie. Oprócz błękitnego nieba jeszcze Ciebie mi trzeba. Jak sprawy wyjazdu? mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 18:30 Wszystko tak jak było ustalone mam nadzieję. Na sama myśl serce podchodzi mi do gardła!!! Denerwujesz się? Bo ja tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 18:36 Tak, chociaż wydarzenia ostatnich godzin na chwilę Przyćmiły mają radość z naszego spotkania, ale teraz ona powraca. A teraz, kiedy o tym piszę i myślę czuję dziwny lęk. Cieszę się, że się spotkamy. Bardzo. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 18:39 Matkoo!! tylko co z tego wyniknie??? Dzisiejszy dzień na pewno nie poprawi mi jakosci imprezy ale postaram sie chociaz innym jej nie zepsuć. KCB Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 18:44 Nie wiem, ale świat się zmieni. Czuję to w wodzie, czuję to w powietrzu... KCB mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 18:48 Mnie się na razie zawalił... Ale skoro sie nie zabiłam to pacjent będzie żył. Może ktoś mnie jeszcze uszczęśliwi... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 19:03 Ponoć są światy równoległe, może da się przejść. Dzisiaj na moich oczach zawaliło się kilka czyichś światów. Jedni byli źli, inni płakali. U mnie lało a teraz świeci słońce. Świat się zmienia zawsze. W każdej sekundzie. Nie można tego zatrzymać. Nawet teraz. Tego nie można zatrzymać. A jeżeli komuś pozwolisz sie uszczęśliwić to, kto wie, może nagle na Twojej ziemi zjawi się niebo. mm Zamyślony. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 19:05 Przepraszam Kociaczku ty miałes cieżki dzień, a ja w kółko truje o tym samym. Długo Cie nie było martwiłam się. Wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 19:13 Spoko. Nie było tak źle. Ty też nie mało przeszłaś od wczoraj. Chyba wybiorę się zaraz na poszukiwanie obcisłych bokserek. Tęsknie. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 19:16 Koteczku ja też. Właśnie w doła wpadam, znowu mnie tak bolec zaczyna.... Jak ja sobie dam z tym radę? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 19:19 Masz jeszcze czas, wsiadaj do wozu i jazda do mnie. Ja idę na zakupy a Ty w drogę. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 19:22 Wiesz czym to grozi. Przeciez nie lubisz pogrzebów... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 12.08.02, 19:25 Zapomniałem, że nie można dać Ci dzisiaj prowadzić. To ja już wolę poczekać. Promyczku idę do tego sklepu. Głowa mnie boli, muszę się przejść. Powinienem być ok 22.00. Przepraszam, ale muszę. BCK mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: Norma Moje Serce IP: green.d* / 10.9.16.* 13.08.02, 10:16 Chyba jestem. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 10:22 Ja też Skarbie. Chwilowo wqrwiona po kolejnej potyczce z wiesz kim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: Norma Moje Serce IP: green.d* / 10.9.16.* 13.08.02, 10:59 Tak jak Ci powiedziałem. Wiem, że jesteś zła. Musicie sobie troszkę odpuścić. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 11:06 Wiem tylko kurwa nie umiem. z każdą rozmową jest jeszcze gorzej, okazuje się że ta cała przyjaźń to jedna wielka bzdura, to całe genialne porozumienie dusz tym bardziej. Qrwa, czy mogą mi usunąć ten płat mózgu oddpowiedzialny za wspomnienia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: Norma Moje Serce IP: green.d* / 10.9.16.* 13.08.02, 11:27 Kotku. Może to jest ten moment kiedy Wasza przyjaźń została wystawiona na największą próbę. Nie wydaje mi się, że ta cała Wasza przyjaźń to jedna wielka bzdura. To jak się teraz traktujecie coś mi przypomina. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 11:34 Ja z tej próby bez szwanku nie wyjde o ile przetrwam. Poza tym było tak super, a teraz juz to nie będize to co było. Owczarków nie zapomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Do Normy 13.08.02, 12:39 Nooooo.... Ja tu widzę jakiś smutny nastrój.... Moja ukochana Normeczka nie w humorze???? Bo mnie nie było???? Ale już wróciłem z tej cholernej Kasjopei (obcych nie stwierdzono) i oddaję się do Twojej dyspozycji! TVój TV Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 14:46 Rozbrykałaś mi się Kochanie z Tommym że ho ho. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 14:49 Taaak...a Ty co robiłeś jak Cię nie było? Pewnie w realu sie puszczałeś a mnei na pastwę netowych zboczeńców zostawiłeś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 14:53 Ja? Ja tylko rozmawiałem w drugim pokoju. mm Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 15:04 Qrde Norma. Co jest? Najpierw Tommy teraz szarywilk do Ciebie pisze, jak ja się qrna zdenerwuje to ... Ja Cię tak Kocham a Ty (szloch) ... mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 15:51 Koteczku poczta nie chodzi i wszyscy mnie szukają. KCB Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 16:06 Nie wiem jak Ty Kochanie się z tych wszystkich obietnic w Poznanie wywiążesz. Przyjdzie mi się do utraty przytomności upijać. Ech życie. KCB mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 16:10 Kotku niczego nie obiecywałam a Ty z dzikim macie tam przecież mojej cnoty pilnować???? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 16:22 Spoko Kochanie ja i dziki już Cię tam będziemy pilnować!!!!! Trzeźwi jak świnie będziemy i na zmianę wartę trzymać. He he he mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 16:26 A ja wam oknem ucieknę hi hi hi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 16:44 Qrde. Idę robić dla Ciebie pas cnoty. Chciałem Ci tego oszczędzić. Ale nie mam wyjścia. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 16:49 Ty możesz być moim pasem cnoty Koteczku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 16:55 Jest. Tak. Będę. Dżizas jak ja Cię Kocham. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 16:58 Moje Skarby.... Już tylko jutro się obudzę i pojutrze i Cię zobaczę Kochanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 17:01 WOW.Nie mogę się już doczekać. Czwartek będzie najdłuższym dniem w moim życiu. mm Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Ja na momencik:)Do normy 13.08.02, 14:56 Wysłałem maile x 2 ale nie wiem czy coś doszło? Za uwage dziękuję i przepraszam za najście:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 21:44 Nareszcie! Ja tu czekam i tęsknię a Ty pewnie z innymi...buuuuuuu :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 21:53 Nie Skarbie.Jedna pani głaskała mnie tylko po główce ale robiła to za pieniążki, fryzjerka znaczy się to była i mnie strzygła. Ja Kocham Tylko Ciebie. Wybierałem bieliznę na naszą noc poślubną. I wylała mi się maślanka, dobrze że nie na spodnie. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 21:56 Taaak....a ja tu sama....noc poślubna..tylko delikatnie proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 22:00 Delikatnie. Oczywiście że delikatnie. Najpierw delikatne obsypię Cię pocałunkami a potem będę pieścił i wielbił Twoje boskie ciało. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 22:02 Kotku, jeszcze 48 godzin.....ja juz tylko o tym momencie myślę kiedy w koncu Cie zobaczę...przytulę.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 22:07 Promyczku.... Nie umiem wyrazić swojej radości ma myśl o naszym spotkaniu. Jest tylko jeden problem - gdzie my się spotykamy? mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 22:08 Yyyy...nie rozumiem....w Poznaniu???? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 22:12 Kotku ale gdzie? Ulica, numer domu? Hilfe mam wołać na pomoc jak będę już w Poznaniu? A jak Hilfa mnie nie usłyszy to jak się odnajdziemy? Wtedy umrę i nigdy Cię już nie zobaczę. :-(((( mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 22:14 Spox, jeszcze czas jutro do ślicznej Panterki zadzwonie i wszystko Ci powiem. A Ty nie umieraj bo ja nie chce wdową zostac przed ślubem. Po tez nie.... KCB Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 22:19 Ogrzewasz moje serce i czuję jak miłość przez nie przepływa i wypełnia mnie całego. Jak cudownie się dzisiaj czuję, wiedząc że już niedługo mój Promyczek i ja będziemy razem. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 22:24 Kotku a ja mam tremę....a co bedzie jak rzeczywistość Ci sie nie spodoba? Mam nadzieję, że potrafisz ładnie się rozstać... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 22:32 Ty mówisz o tremie? To ja się trzęsę jak osika. Co ja zrobię jak stwierdzisz hmm... no fajnie było w necie, ale na żywo chłopie to ty lepiej z domu nie wychodź. Wtedy qrna pieszo do domu pójdę. A to ponad 200 kilosów. Muszę dobre buty sobie zabrać. Cztery dni chyba będę musiał iść. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 22:53 Kotku...będzie dobrze...tęsknisz Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 13.08.02, 23:15 Tęsknie bardzo. Odliczam godziny do spotakania. KCB Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 08:41 Dzień dobry Promyczku. Jak samopoczucie? Mam nadzieje, że jutrzejsze spotkanie wpływa na Ciebie pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 09:54 Dzień dobry Kochanie. Moje samopoczucie wygląda tak - to nic że mam raka i zaniedługo umrę ale póki żyję to się będe tym życiem cieszyć. Jeszcze ciągle ciągle rany krwawią... A Poznań juz jutro i ja siem boję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 10:09 Tak trzymaj i siem nie bojaj. Rany opatrzę, transfuzję zrobię, bedziesz żyć. Owocami miłości Cię nakarmię. A pomysł z weekendami bardzo mnie się podoba. BCK mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 10:22 Romantyk :-))))))) Rak jest nieuleczalny a zgon nastąpi między 19.08 - 31.08, dokładnej daty nie znam i nie chcę... Ciekawe jak ja przeżyję te dwa tygodnie????? I nawet mojego porannego pomysłu nie zrealizuję tym razem.... TCK Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 10:37 Zakochany romantyk :-))))))) Rak rakiem ale na 30 to my już jesteśmy umówieni. Pamiętasz? A może go (raka) elektrowstrząsami potraktować? Nie zaszkodzi a może pomoże. TBCKiT Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 10:50 Elektrowstrząsy to ja w niedziele miałam, wystarczy.... Ok, cisza nad tą trumną, zgon dopiero w przyszłym tygodniu.... Buzi TT Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 11:05 Promyczku co z adresem? Czy Ty go masz? Może tylko ja nic nie wiem? TBCKiT Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 11:12 No to właśnie Ci mówię przez telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 11:28 To mogę już jechać. Ciągle nie wiem jednak, czy jechać pociągiem czy swoją "trumną". Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 11:39 A to już jak wolisz. Tylko czy tym czymś to nie pojedziesz dłużej niż pociągiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 23:12 Jesteś słońce? Myślałem że już spisz Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 23:25 Nie...jesteśmy na czacie seks i gadamy o przyjaźni, Gdzie tu zdrada? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 23:28 To dobrze Kochanie. Ja i tak we wszystko wierzę co mi powiesz. jak przygotowania do wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 23:35 Przygotowań zero bo tu siedzialam i xzekałam na Ciebie spakuje sie jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 23:38 Mój Promyczek Kochany. Ile to jeszcze? 20 godzin? BCK Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma Moje Serce 14.08.02, 23:40 Sprobuj wejsc na czat dazety, tak sie o wiele szybcie rozmawia. i daj mi znac jak sie uda to przyjde. Odpowiedz Link Zgłoś