Dodaj do ulubionych

Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopaka?

21.07.05, 11:03
Witam! Zapraszam Was do pisania historii z tematu: jak poderwałem/am
(ew.poznałem) dziewczynę/ chłopaka lub jak zostałem/am poderwany/a!!!
Dzięki! Tylko piszcie rozsądnie! Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 21.07.05, 12:01
      Ja poderwalem siebie teraz z krzesla .... :D
      • izka82 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 21.07.05, 12:02
        A ja siebie z fotela :DD
        • indirectus Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 21.07.05, 12:07
          Jeżeli druga strona niechce ulec zbyt łatwo, przydatny bywa dźwig:)
          • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 21.07.05, 12:08
            Mozna uzyc tez spychacza :D
        • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 21.07.05, 12:08
          Izka, nie papuguj :D
          • diegoa1 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 11:04
            Dalej apeluję tych mądrzałków o historie. Czyżby nie mieli się czym pochwalić?
            • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 11:06
              Ja naprawde nie mam czym sie pochwalic :)
              • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 12:51
                Smutne:p
                • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 13:17
                  Czemu ? :) Jest zawsze jakas szansa ;)
                  • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 13:35
                    Nadzieja matka głupich jak to powiadają...:p
                    • lalunia77 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 13:47
                      ...ale każda matka, kocha swoje dzieci ;)
                      • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 13:49
                        Z tym to już róznie bywa;))Jak Piotr zostanie starym kawalerem to znaczy że
                        jego nie kochała:)
                        • lalunia77 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 14:03
                          a coś Ty taka "cięta" ? ;)
                          Tak mu źle życzysz? Fajny z niego facet ;)
                          • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 14:22
                            Ona jest po prostu zazdrosna ;)
                            • lalunia77 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 14:30
                              Na to wygląda ;)
                              • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 14:42
                                Nie moze przezyc, ze poznalem Ciebie ;)
                                • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 14:55
                                  Phi!Też mi coś!Macie moje błogosławieństwo na nową drogę życia:)
                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 15:04
                                    A co, chcesz bys swiadkowa ? ;)
                                • lalunia77 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 14:55
                                  Być może ;), choć wyżej napisałeś coś innego ;)
                                  czas wrócić na właściwy wątek ;P
                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 15:04
                                    Czasami trzeba zaciemnic sprawe ;)
                                    Wszystkie sa wlasciwe ;)
                                    • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 15:18
                                      Jak trza będzie to moge Wam nawet i udzielić tego ślubu,w końcu jestem prawie
                                      urzędnik państwowy;))
                                      • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 15:19
                                        "Prawie" to nie to samo bo nim byc ;)
                                        • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 15:27
                                          Dla Ciebie to się nawet przekwalifikuje!Zmienie profesje znaczy się:)
                                          • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 15:28
                                            Jestes pod moim wielkim urokiem ? ;) A co teraz wykonujesz ? ;)
                                            • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 15:30
                                              Ehh...Skleroza kochaby Cię dopada jak nic...
                                              • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 15:33
                                                No niestety :) Przynajmniej nie pamietam co zbroilas ;)
                                                • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 15:35
                                                  Nie no!Nie przyznam sie publicznie co robię:)Nie żeby to było cos
                                                  niestosownego,ale to nie miejsce na takie wyznania:)
                                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 15:38
                                                    Jeszcze wyjdzie, ze robisz jakies niecne sprawki ;)
                                                    A tu chcesz sluby rozdawac ;)
                                                  • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 15:50
                                                    Nie rozdawać tylko udzielać drogi Piotrze.I oświadczam że mam zupełnie porządną
                                                    pracę w bardzo porządnej instytucji:)
                                                  • lalunia77 zaraz zaraz! 22.07.05, 15:59
                                                    A może ktoś zapytałby mnie o zdanie?????
                                                    Co to mają być za ustalenia bez mojej wiedzy, czy zgody??????? ;)

• analityczka Re: zaraz zaraz! 22.07.05, 16:01
                                                    A to Ty nie wiesz że wychodzisz za mąż??Eeee...Piotr?Nie powiedziałes jej???
                                                  • piotr_321 Re: zaraz zaraz! 22.07.05, 16:04
                                                    Wiesz, dowie sie po fakcie ;)
                                                  • analityczka Re: zaraz zaraz! 22.07.05, 16:06
                                                    Wiesz...zawsze myślałam że to faceta kobitka upija,zaprowadza do
                                                    ołtarza,zakłada mu GPS(obrączke) a on dowiaduje się po "fakcie".A tu
                                                    odwrotnie...Hmm...ta dzisiejsza młodzież:)
                                                  • piotr_321 Re: zaraz zaraz! 22.07.05, 16:10
                                                    Bo widzisz, dzis to ciezko kobiete do oltarza zawiezc ;)
                                                  • lalunia77 Re: zaraz zaraz! 24.07.05, 00:27
                                                    Ładnie! Co to ma znaczyć???
                                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:05
                                                    Porzadne sa tylko z nazwy ;) Porzadni to moga byc najwyzej jednostki w niej
                                                    pracujace ;) A wiesz co nalezy mowic ? ;)
                                                  • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:11
                                                    "Zebraliśmy się tutaj..itd"Dam rade:)Najwyżej to
                                                    będzie "niestandartowa"przysięga:)
                                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:13
                                                    To bedzie jakies po macoszemu ;) Moze w internecie cos znajdz ;)
                                                  • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:19
                                                    W ramach koleżeńskich stosunków to ja nawet i z rasowym urzędowym "księdzem" to
                                                    skonsultuje.Na poniedziałek będe nauczona:)
                                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:09
                                                    Porządne sa tylko z nazwy ;) Porzadni to moga byc najwyzej jednostki w niej
                                                    pracujace ;) A wiesz co nalezy mowic ? ;)
                                                  • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:12
                                                    Ale wiesz co Piotr?Ty nie rób sobie jaj-zapytaj jej o zdanie.
                                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:13
                                                    A jak powie nie to co ? ;)
                                                  • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:16
                                                    To wtedy zaciągniesz siłą.
                                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:19
                                                    To po co pytac jak i tak efekt bedzie ten sam ? ;)
                                                  • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:21
                                                    A skąd wiesz?Może sie zgodzi i unikniesz kopania,gryzienia i dzikich wrzasków w
                                                    akcie obrony!:)
                                                    Kto pyta wiel-błądzi...:)
                                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:23
                                                    a moze to bedzie takie tylko na pokaz "nie" zeby mnie wystraszyc ? ;)
                                                    W tych sprawach lepiej nie pytac za duzo ;)
                                                  • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:30
                                                    Nie bądź szowinistą na początku bo ona Ci później tak życie umili...że będziesz
                                                    żałował:)
                                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:35
                                                    A skad wiesz, ze nie bedzie mi dziekowac, ze obronilem ja przed tym
                                                    blednym "nie" ? ;)
                                                  • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:39
                                                    Nie wiem.Ale wiem że jestem jak ona kobietą i wiem co potrafimy:)
                                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:40
                                                    A Ty jak bys byla na jej miejscu to co bys zrobila ? ;)
                                                  • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:43
                                                    JA?Wyszłabym z założenia że "Ty mnie kochasz zażarcie a ja Ciebie zawzięcie":)
                                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:44
                                                    To bys az tak dala mnie popalic ? ;)
                                                  • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:46
                                                    no ba!
                                                    bez odbioru(ja mam weekend już w poniedziałek podyskutujemy):)
                                                  • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:47
                                                    No trudno, slub trzeba odlozyc ;)
    • w.i.i.t.ch Re: już był taki wątek tutaj !! ?? !! 22.07.05, 12:55
      inaczej nazwany ale sens dokładnie taki sam,
      nic nowego ja sie nie bedę reprodukował ponownie szkoda palców.

a może Ty coś napisz zacznij rozkręć jakoś ?? !!
      • diegoa1 Re: już był taki wątek tutaj !! ?? !! 22.07.05, 14:04
        Był już? A to ciekawe. Dzieki! Poszukam.Ale moze jeszcze ktos ma cos do
        opowiedzenia. Zeby sie podzielic bo ja takcih historii nie mam.Pozdrawiam!
    • pipilutek Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:39
      diegoa1 napisał:

> Witam! Zapraszam Was do pisania historii z tematu: jak poderwałem/am
      > (ew.poznałem) dziewczynę/ chłopaka lub jak zostałem/am poderwany/a!!!
      > Dzięki! Tylko piszcie rozsądnie! Pozdrawiam!

niech pomysle. nie wiem, zanim sie zorientowalem bylem juz poderwany.

pipilutek
      • analityczka Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:40
        Ja też tak chcę:)
        • piotr_321 Re: Historie:jak poderwaliście dziewczynę/chłopak 22.07.05, 16:45
          Ty muszisz najpierw miec kampanie ;) Zbieraj kase ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka