Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 22:39 odkochac sie..nastepnie zakochac sie (ale juz w innym obiekcie:) i zyc dlugo i szczesliwie.czyz to nie wspanialy sposob?poprosze najpierw o recepty na odkochanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: POSTANOWILAM! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 22:40 pomysl kuwa a nie sposob.Wraz z iloscia wypitego alkoholu obnizaja sie u mnie procesy myslenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wytnij mu jakis rzadki numer............. 11.08.02, 22:40 on sie odkocha, i juz ty nie bedziesz musiala:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: POSTANOWILAM! 11.08.02, 22:41 Sama juz ją sobie zapisałaś. Zakochaj się, a odkochanie przyjdzie automatycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta nie,nie nie!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 22:47 kitek ,problem w tym ,ze on nie jest zakochany!to ja musze sie odkochac,rozumie? Glowkuj dalej!Maryjko! poki sie nie odkocham to nie bde w stanie sie zakochac :( A tak w ogole to fajowsko Cie widziec!!!!!cmoook! A mojego brata przywiozlas czy sprzedalas po drodze?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: nie,nie nie!!!!! 11.08.02, 22:53 Brat pozdrawia wszystkich. Nie sprzedałam go, ale też nie ma go tutaj. Co do odkochania- zacznij samej sobie obiekt obrzydzać.Na pewno ma jakieś wady- a największą w Twoich oczach powinna być ta, że nie zakochał się w Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nie,nie nie!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 22:55 obrzydzic?Jeeezu...jak to zrobic?Ale fakt!masz racje,jego podstawowa wada to to ,ze sie nie zakochal we mnie ! Jak on mogl?! Oki,zaczynam pracowac nad tym........ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 i wyobraz sobie................ 11.08.02, 22:56 ze np. fiuteczka ma malutkiego:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: i wyobraz sobie................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 22:57 No nieee..kitek..to glupie!ja powaznie potrzebuje porady!:)))Mam mu amputowac w wyobrazni czy co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale naprawde musi miec malego................ 11.08.02, 22:59 jak nie wykorzystal sytaucji:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ale naprawde musi miec malego................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 23:11 a skad wiesz ,ze nie wykorzystal co?:)kitek!Nie pytalam cie o rozmiary jego fitka a o to jak sie odkochac durny ty jeden;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 bo dla ciebie zawsze wymiarki................ 11.08.02, 23:43 fiutkowe byly najwazniejsze, wiec po tej lini ci staralem sie pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: bo dla ciebie zawsze wymiarki................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 23:45 idiota;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Nie bardzo idiota, Samciu. 11.08.02, 23:52 Bo jak możesz teraz stwierdzić, małe wymiarki fiutka nawet w oczach samych mężczyzn nie stanowią zalety. A jeśli nie są zaletą, to czym są? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dziekuje ci maryjko............ 11.08.02, 23:55 ale ten idiota w ustach samantki, to nawet milo dla mnie zabrzmial, wiesz jak ona kiedys potrafila mi wymyslac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dziekuje ci maryjko............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 23:59 i dobrze to odebrales Kitus bo to byl taki...pieszczotliwy idiota;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nie bardzo idiota, Samciu. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 23:58 jeeezu ale ja sie nie zakochalam w jego fiucie do cholery!!!!!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 przeciez zawsze twierdzilas,ze fiuty najwazniejsze 12.08.02, 00:00 do cholery:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: przeciez zawsze twierdzilas,ze fiuty najwazni IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 00:02 Nieeee......oczywiscie ,ze sa wazne ale niezakoniecznie najwazniejsze;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zakochać się w fiucie 12.08.02, 00:06 to jest bardzo dobre rozwiązanie. Przynajmniej dokładnie wiadomo jaki jest i do czego służy. A to sprzyja optymalizacji użytkowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Zakochać się w fiucie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 00:11 tzn.przestac kochac tamtego na rzecz fiuta?czy dobrze zrozumialam?:)))Ale maryjko,przeciez i tak kazdy facet to kutas!:)))))(oprocz Rudiego oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zakochać się w fiucie 12.08.02, 00:18 Otóż to! A skoro tak, to co stoi na przeszkodzie, żeby wybierać wśród najdorodniejszych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Zakochać się w fiucie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 00:20 swiete slowa ale sece nie sluga i nie kieruje sie rozsadkiem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Prosta rada 12.08.02, 00:22 To niech rozsądek zacznie kierować sercem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Prosta rada IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 01:02 Tak jezd,wracam do ..klina:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: POSTANOWILAM! 11.08.02, 22:58 puść pawia na niego to odrazu Ci obrzydnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta WASZE RADY SA... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 23:13 delikatnie mowiac do bani:)jedynie maryjka z sensem napisala ,z Kitka wylazly kompleksy a z lenki dziecko:)))))))))O!:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Bo maryjka 11.08.02, 23:20 sama to kilkukrotnie przerobiła :)) Co dało znakomite efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Bo maryjka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 23:24 Dlatego postanowilam Ci zaufac i bede go sobie obrzydzac..Oczywiscie nie tak jak Kitek mi radzil...Wlasnie wyszukuje intensywnie wady. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re:To powodzenia! 11.08.02, 23:32 Nie ma facetów bez wad, i nie chodzi tu bynajmniej o rozmiar fiutka. Wystarczy takiego poobserwować, posłuchać co mówi, popatrzeć, czy to się zgadza z tym, co robi, a w najgorszym przypadku wziąć pod lupę panie, którymi się interesuje - i wtedy zobaczyć, czego on naprawde szuka. Pamiętam, jak sama w końcu dostałam mdłości widząc, jak jeden taki umizguje się do pani, która w moim pojęciu była wszystkim tym, czym kobieta być nie powinna. Przeszło jak ręką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re:To powodzenia! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 23:38 Dzieki maryjko,wlasnie cos sobie teraz pomyslalam....Spadam!Cmokus dla Ciebie i braciszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re:To powodzenia! 11.08.02, 23:42 Nie ma za co. Uważaj tylko, żeby ten sposób nie wszedł Ci w nawyk. O ile planujesz się nadal zakochiwać, oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: WASZE RADY SA... 11.08.02, 23:25 ale fajnie by gościu wygladał z takim pawiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: WASZE RADY SA... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 23:36 Oj lenka,lenka...brak slow.....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isabellka Re: WASZE RADY SA...fajne, ale moje lepsze...... IP: *.in.fhtw-berlin.de 21.08.02, 23:07 ja nie mam zadnych rad, ale jak to moja babcia zawsze powtarza "Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...".Sluchajcie, moj moj maz tylko czatuje i czatuje (zdaje relacje na biezaco w forum Twojego Stylu (/Faceci to.....<) i .......naprawde; w nie ma tego.......... w ciagu 2 miesiecy schudlam 12 kilo, czasami taki stres dobrze robi a....durnia i tak sie nie zmieni. Mowie Wam, ze nic tak nie dziala jak zainteresowanie ze strony innycvh facetow!!! Pozdrawiam gorrrrraco, Isabell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: POSTANOWILAM! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 00:05 proponuje znalesc mlodego zdrowego klina :))) albo jak kto woli to moze byc zdrowy i stary :)) ale kin to wlasnie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: POSTANOWILAM! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 00:10 Tiaaaaaa,o klinie to ja juz wczesniej pomyslalam yessinko.I wlasnie tu zaczyna sie 2 problem bo wypadaloby zakochac sie w klinie .A zeby zakochac sie w klinie nalezaloby sie najpierw odkochac....A klin jezd rewelacyjny jakby nie patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zaraz, zaraz! 12.08.02, 00:21 Po co się od razu zakochiwać w klinie? Niech on się wpierw zakocha, a potem zobaczysz. Bo skończy się na tym, że znów będziesz wybijać klin klinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Zaraz, zaraz! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 00:27 No wlasnie on juz to zrobil i wypadaloby zebym zrobila to samo.Po ch..znowu ktos ma chodzic nieszczesliwy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zaraz, zaraz! 12.08.02, 00:32 To się pospiesz, żeby Twój klin nie wynalazł sobie tymczasem jakiegoś klina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Zaraz, zaraz! IP: *.arcor-ip.net 12.08.02, 01:00 ...And how high can you fly with broken wings Life is a journey,not a destination... I have to learn to crawl,bevore to learn to walk... I o tym trzeba zawsze pamiętać podczas eskapad z podejrzanymi typami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Zaraz, zaraz! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 01:01 jeezu,wypluj to slowo!Toz to klin idealny! :) Odpowiedz Link Zgłoś