28.07.05, 11:01
Wylaczylem pipilutka i zrobilo sie naprawde milo:)

Jeszcze przed wylaczeniem zerknalem i wyczytalem, ze chlop zyje moim zyciem,
tym co ja czytam, czego nie czytam, co jem, czego nie jem, co zrobie lub tez
nie.
Czyz to nie zabawne? A gdzie indywidualnosc? Czy pipilutek bedzie mnie teraz
sledzil, bedzie moim cieniem?

Tja...:)

M.S.
Obserwuj wątek
    • rainer_calmund Re: Rajmund 28.07.05, 11:16
      No, ale nie zapominaj o tym, ze w lustrze:) mozesz zobaczyc odbicie pipilutka.
      Wiec , gdzie nie ruszysz sie tak z Toba pipilutek, pipilutek tu, pipilutek tam,
      pipilutek überall :)

R.C.
      • mathias_sammer Re: Rajmund 28.07.05, 11:26
        Rajmundzie, czas najwyzszy, zebys zrozumial. Pipilutkowe lustra , cienie za
        szafa inne nocne mery i wakakcje z duchami interesuja mnie srednio, powiem
        wiecej, z minuty na minute mniej. Mam wyrazic przejrzysciej? No dobrze, wiec
        pipilutek ma swoje zycie, a ja swoje, mnie interesuja inne rzeczy, inne
        rozmowy, inne przyjemnosci (a propos chcialem pochwalic sie zdjeciami urlopu,
        musze naumiec sie je tam zamieszczac).
        Jezeli Ciebie interesuje pipilutek, to wierze, ze swoje nim zainteresowania
        bedziesz kontynuowal tu, na forum GW. Pipilutek poprosil mnie kiedys, zebym nie
        interesowal sie tym, co ma do powiedzenia. Po glebszym namysle postanowilem
        spelnic jego prosbe w calosci. Mysle, ze wiadomosc go ucieszy. Dlatego prosze
        Ciebie o niestosowanie luster ( a tym bardziej z sali krzywych luster), tym
        samym Ty rowniez dostosujesz sie do prosby. Kazdy bedzie zadowolony. Bardzo Cie
        prosze, naprawde bardzo- nie przynos zadnych pudernic z lusterkiem, ani tym
        podobnych pudernic:).

A poza tym, u mnie wszystko w porzadku:)

Troche tam, troche gdzie indziej, raz zagrzewajac miejsca, raz przysiadajac
        zaledwie na chwile na zydlu. Ot, zycie, a ja w nim- odwieczny flaneur.

M.S.
        • rainer_calmund Re: Rajmund 28.07.05, 11:34
          Jak myslisz, co zrobi Mister..mokrego podkoszulka?

R.C.
          • mathias_sammer Re: Rajmund 28.07.05, 11:39
            I tu tez odpowiem, od razu, by rozwiac watpliwosci. Zrobi, co zechce, zgodnie
            ze swoim trybem zycia, myslenia, zainteresowania. Nie zastanawiam sie nad tym,
            co zrobi, przyjmuje wirtualna rzeczywistosc a priori. Jesli przyniesie mila
            niespodzianke to fajnie, jesli nie to tez fajnie. Zawsze staram sie pytac,
            dociekac w tematach, ktore mnie interesuja, jesli dostatecznie zglebilem temat,
            znalazlem odpowiedzi szukam nowych inspiracji, nowych rzeczy, nowych zagadek.
            Jesli znajduje nowosci to dobrze, jesli nie, szukam dalej w roznych miejscach.
            Nie umiem inaczej.

M.S.
            • rainer_calmund Re: Rajmund 28.07.05, 12:04
              Albercik, wychodzimy, zajrzymy ypozniej.

R.C.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka