Dodaj do ulubionych

Ja tylko ku...wa jednego nie jarzę...

22.08.02, 14:06
...jak mam wysłać zdjątka jeśli:
1) załacznik ma tylko 1.5 mb
2) zdjęcie ma więcej:(
3) nie mam na kompie cd:(((((((
4)a dyskietka ma jak wiadomo tylko 1.44mb
5) czy cos dodać, hmm starczy.
Obserwuj wątek
    • shreczek Re: Ja tylko ku...wa jednego nie jarzę... 22.08.02, 14:08
      W jpg zapisz, zajmie zaledwie kilkaset kilo
      • szarywilk Re: Ja tylko ku...wa jednego nie jarzę... 22.08.02, 14:16
        to ćwoki- spece od skanowania nie wiedzieli o tym?:)
        ale im kurwa nagadam...(((
        i cała droga od nowa..dzięki szreku chyba Cie do wora nie wrzucę:)))))))
        • norma_jean Re: Ja tylko ku...wa jednego nie jarzę... 22.08.02, 14:30
          A co to za zdjątka i czy ja dostanę???
          :-)))
          • iwusia Re: Ja tylko ku...wa jednego nie jarzę... 22.08.02, 16:55
            Szary robił sobie akty na specjalne zamówienie...auuuuuuu......ja też chce
            hihihihi
            • ja_nek Re: Ja tylko ku...wa jednego nie jarzę... 23.08.02, 00:36
              Też chcesz damskie akty???
            • szarywilk Re: Ja tylko ku...wa jednego nie jarzę... 23.08.02, 07:51
              Iwa ja mam pytanie: na czyje specjalne zamówienie robiłem te akty??:)))))))
              • iwusia Re: Ja tylko ku...wa jednego nie jarzę... 23.08.02, 08:56
                jak to czyje?!!!!!! a sesja w playboyu to co?!!:))))))))
                • szarywilk Re: Ja tylko ku...wa jednego nie jarzę... 23.08.02, 08:59
                  hehehe, chyba playmate:)))
                  • iwusia Re: Ja tylko ku...wa jednego nie jarzę... 23.08.02, 09:06
                    łoczywizda he he he he he he he......ja jestem jeszcze przed kawą panie
                    dociekliwy hihihihi
                    • czarna_pantera2 cmokus kochani:) 23.08.02, 09:15
                      prosze iwus kawa dla ciebie, ze smietanka:) mniam mniam:)
                      • robsonick Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 09:17
                        a ja poplosem bez smietanki i bes cukru panterko :)
                        • iwusia Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 09:19
                          buziaczki panterko i robsonick, dzięku za troske....mmmmmm kawusia jest
                          przednia......i słoneczko u mnie za oknem pięknie świeci:))))
                          • robsonick Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 09:20
                            no widze iwa ze na tobie kawa zdzialala cuda... nawet sloneczko za oknem
                            zobaczylas :)))
                        • czarna_pantera2 Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 09:19
                          czarna - wytrawna:) hihihi jak pan sobie zyczy, oooo prosze uwazac na usta
                          GORACA!!!!!
                          • robsonick Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 09:21
                            yyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhmmmmmmmmmm a ten aromat umooooostwiam czarne i
                            gorace :))))
                            • robsonick tak na rozgrzewke 23.08.02, 09:23
                              a moze na porawe krazenia do tej kawki maly koniaczek? :)
                            • czarna_pantera2 Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 09:24
                              ale koniecznie trzeba pic malymi lyczkami:)
                              • iwusia Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 09:29
                                panterka a jak bedziesz dozować?:))))))
                                • szarywilk Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 10:03
                                  przez sączek:))))
                                  • iwusia Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 10:08
                                    najepiej kroplówka i dożylnie he he heh e.....i totalna ekstaza:))))
                                  • robsonick Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 10:08
                                    tylko niezbyt aktywny bo moc straci :)
                                    • szarywilk Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 10:12
                                      podobno zabójczo zajebiste som czopki:))))))
                                      • iwusia Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 10:15
                                        Szary błagam.....mam nadzieje że nie sprawdzałeś he he hehe.....
                                        • robsonick Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 10:16
                                          to skad by wiedzial ? ;)
                                        • szarywilk Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 10:22
                                          Nie martw się to nie moja domena:))))
                                          • iwusia Re: cmokus kochani:) 23.08.02, 10:36
                                            no! jesteś uratowany a ak z drugiej strony to naprawde zastanawiające czy w
                                            ogóle coś takiego istnieje? i czy faktycznie ma takie pieprznięcie.....zresztą
                                            jakby te czopki wyglądały? i co czysty spiryt w środku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka