Dodaj do ulubionych

prosze o rade niewiem co robic

27.04.07, 19:49
pracuje od 2 kwietnia i od samego poczatku bezskutecznie prosze sie moich
przelozonych o list od mojego pracodawcy poczebny mi do homme office i
inszurans namber siedziba firmy w ktorej pracuje znajduje sie w calkiem innym
miescie no i niewiem co dalej dzwonic do homme office i oni to zalatwia? no i
jak to jest z tym homme office czy koniecznie trzeba wyslac im ten list w
pierwszym miesiacu pracy? dzieki pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: ale nedza Re: prosze o rade niewiem co robic IP: *.lei3.cable.ntl.com 27.04.07, 19:57
      ostatnio coraz bardziej nalegaja na home office bo b.duzo polakow tego wogole
      niezalatwia,ja od lutego robilem czasami,a czasami nie robilem i ngdy tych
      pieniedzy nieodlozylem bo wazniejsze wydatki byly..jak 1-2 bezprzerw popracuje
      to moze zaplace te 90£ bo wzrosla oplata.Ale sa tacy co rok a nawet 2 robili i
      wyjechali a HO nie zrobili.Tylko ostatnio b.zaczeli nalegac-dostalem kilka
      listow w ciagu 2 tygodni(z kilku agencji)i smsy dodatkowo.Jak kasy niemasz to
      nieplac-jak niepracujesz tydzien po tygodniu to gadaj im ze bida jak ciukaja
      tymi groszami raz na miesiac!
    • worm83 Re: prosze o rade niewiem co robic 28.04.07, 08:30
      dziwne ze przelozony nie chce ci pomoc, w sumie jak ciebie "zlapia" bez ho to
      on [pracodawca] zaplaci kare a ty "tylko" stracisz prace.
      • Gość: vitek Re: prosze o rade niewiem co robic IP: *.leed.cable.ntl.com 28.04.07, 20:26
        Do wrs wyślij aplikację i dołącz notkę że pracodawca nie chce współpracować i
        niech telefonicznie potwierdzą zatrudnienie możesz jeszcze ksero payslipa dać.
        A po ni number zadzwoń i umów się na rozmowę, wszystko.
    • login1232 Re: prosze o rade niewiem co robic 29.04.07, 15:13
      no i wszystko jasne wyruchali mnie!w piatek jak przyszedlem na recepcje sie
      podpisac o 22:00 [bo pracowalem w nocy 22:00-04:00] zostawili mi list w ktorym
      nabazgrali ze po ciaglych upomnieniach od nich nie dostarczylem potrzebnych
      dokumentow i z dniem 27.04 koncze prace. Fucked bastard! to ja im zostawilem
      wszystko o chcieli w pierwszym tygodniu pracy,i to ja ich upominalem przez caly
      czas o te dwa listy od pracodawcy oni nic nie mowili mi ze cos nie tak. we
      wtorek dzwonilem do niej coby przypomniec znow o tych listach a ona ze ok sa
      zrobione i czekaja na mnie w kantynie przychodze a tam tylko to co im zostawilem
      aplication form z kilkoma jej podpisami kopia paszportu i 2 zdjecia, kurde
      niewiem co dalej jutro mam sie spotkac z tym menagerem co robic gdzie to zglosic
      ijakich dokumentow od nich wymagac slyszalem ze jakies P45 czy sos no i kasy
      zadnej jeszcze mi nie dali poradzcie cos. pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka