Dodaj do ulubionych

I'm still alive!

17.08.05, 15:13
Coprawda cała obolała,wycieńczona,i w ogóle kaleka,ale przeżyłam
trzydniowy 'maraton cyborgów' i dziś wolny dzień,więc ODPOCZYWAM troszku :-)
Obserwuj wątek
    • neita33 Re: I'm still alive! 17.08.05, 15:17
      cześć Ziunia mróweczko jedna:-)
      • ziunia82 Re: I'm still alive! 17.08.05, 15:18
        Czeeeść!:-)
        Co tam słychać?
        • neita33 Re: I'm still alive! 17.08.05, 15:19
          optymistycznie i kolorowo :-)
          • ziunia82 Re: I'm still alive! 17.08.05, 15:29
            To świetnie:-)U mnie też wesoło:-))Nie mogę się już doczekac kiedy jutro pójdę
            do pracy-już mi tęskno...;-)

• nataan Re: I'm still alive! 17.08.05, 15:45
              ziunia82 napisała:

> Nie mogę się już doczekac kiedy jutro pójdę
              > do pracy-już mi tęskno...;-)
              >
              oj nie sluzy Ci trzydniowy maraton cyborgow...
              nie sluzy....
              • ziunia82 Re: I'm still alive! 17.08.05, 15:56
                Tak,wiem-na mózg mi już siadło...;-)
                • nezja Re: I'm still alive! 17.08.05, 16:23
                  ziuniu ,serwus;-)
                  • ziunia82 Re: I'm still alive! 17.08.05, 16:46
                    Cześć kochanieńka:-)
                    • prinzessin1 Czesc Ziunia 17.08.05, 20:54
                      Musisz jutro znowu isc do pracy? Kiedys pisalas, ze w sroda i czwartek masz
                      wolne, a moze sie myle?
                      • ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 20:56
                        Cześć:-)
                        Moze i pisałam kiedyś,ale pewnie dawno temu;-)Ale dziś faktycznie mam
                        wolne,natomiast jutro już nie:-]
                        I wcale nie narzekam z tego powodu:-)Tylko zeby mnie kregosłup przestał boleć i
                        kolano to już będzie przesuper...
                        • prinzessin1 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:03
                          No to musisz sie dzisiaj szanowac i znalezc taka pozycje ciala, zeby zarowno
                          kregoslup jak i kolano mogly sie odprezyc :-)
                          A moze zafundujesz sobie masaz?
                          To jest jeden z moich planow w przyszlosci; kiedys zafunduje sobie taki masaz
                          calego ciala polaczony z odpoczynkiem od rodzinnych obowiazkow itp.
                          Troche egoizmu napewno nikomu nie zaszkodzi, nieprawdaz?

• nezja prinzessina, czepialska;ppp 17.08.05, 21:06
                            ...a tak serio co do skojarzen ...cos mi sie tam pieprzy(sorki)...wogole nie
                            widze wpisow i nie moge przejsc dalej ...a co do owocow , to bylo tak , zjadlam
                            jeden owoc , ale malo mi bylo i teraz mam caly kosz;pppp;-).sorki ze nie na
                            temat ...
                            ziuniu , spij dzis na podlodze juztro kregoslup bedzie jak nowy;-)
                            • ziunia82 Re: prinzessina, czepialska;ppp 17.08.05, 21:12
                              Dziś pobawię sie w bociana-na stojaco będę spała...
                            • prinzessin1 Do nezji 17.08.05, 21:22
                              Czepiam sie, zeby bylo weselej:-)
                              Ja mam te same klopoty z tym wpisem. Mysle, ze te gre najlepiej zaczac od nowa,
                              bo za dlugo trzeba czekac na wpis. Co Ty na to?
                          • ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:08
                            Święta racja!I wiem,że potrzebuję masażu,i to nie tylko relaksacyjnego,ale
                            typowo rehabilitacyjnego.
                            Narazie muszę pocierpieć.A pozycją najmniej bolesną dla mnie teraz jest pozycja
                            stojaca...Ale ja jednak posiedzę,bo co jak co,ale stać w kącie za karę we
                            włąsnym domu nie mam zamiaru! ;-)
                            • prinzessin1 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:20
                              Ty biedna istoto, jak "Cie czytam" wspolczuje Ci nieziemsko.
                              Jak dlugo musisz czeakac na urlop?
                              • ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:31
                                Hahahaha...nieziemsko to Ty mnie rozśmieszyłaś w tym momencie:-))))))))))))
                                Po pierwsze-to nie musisz mi współczuć,bo ja wcale się użalam-ja jestem
                                cyborgiem...;-)
                                A po drugie-nie muszę czekać na urlop i nie czekam na urlop,bo ja nie chcę
                                urlopu! :-)))
                                • prinzessin1 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:39
                                  Okay Ziunia, dam spokoj z tym wspolczuciem. Widze, ze praca daje Ci duzo
                                  satysfakcji i te bolaczki to nic powaznego. Widocznie jestem przewrazliwiona...
                                  • ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:42
                                    :-)Pewnie,że praca daje mi dużo satysfakcji!Wiecej czasu spędzam tam niż w domu-
                                    e domu czuje się dziś jak gość..;-)
                                    • prinzessin1 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:57
                                      W takim razie Twoj pracodawca ma z Ciebie duzo pociechy, czy aby to nalezycie
                                      honoruje, a moze jestes sama szefem?
                                      • ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 22:13
                                        Tu nie chodzi o zarobki,tu nie chodzi o szefa-lubię tą pracę,bo ludzie świetni
                                        pracują i wesoło jest,zawsze sie coś dzieje-a to Goya wpadnie,a to Wajda
                                        Andrzej,a to Leszcze,a to Norman Davies...i setki innych ludzi:-)))
                                        • prinzessin1 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 22:21
                                          Mozna pozazdroscic Tobie Ziunia!
                                          • ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 22:22
                                            :-)Niedługo sama sobie zacznę zazdrościć..;-)
                                            • prinzessin1 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 22:29
                                              Ziunia jeszcze tylko pare godzinek i juz nie musisz sama sobie zazdroscic.
                                              Bedziesz sie znowu dobrze czula jak "ryba w wodzie".
                                              • ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 23:37
                                                No!-powiedzmy że parę godzinek:-)Idę na drugą zmianę,więc trochę jeszcze czasu
                                                minie zanim do wody wskoczę;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka