ziunia82 17.08.05, 15:13 Coprawda cała obolała,wycieńczona,i w ogóle kaleka,ale przeżyłam trzydniowy 'maraton cyborgów' i dziś wolny dzień,więc ODPOCZYWAM troszku :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziunia82 Re: I'm still alive! 17.08.05, 15:29 To świetnie:-)U mnie też wesoło:-))Nie mogę się już doczekac kiedy jutro pójdę do pracy-już mi tęskno...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: I'm still alive! 17.08.05, 15:45 ziunia82 napisała: > Nie mogę się już doczekac kiedy jutro pójdę > do pracy-już mi tęskno...;-) > oj nie sluzy Ci trzydniowy maraton cyborgow... nie sluzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: I'm still alive! 17.08.05, 15:56 Tak,wiem-na mózg mi już siadło...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Czesc Ziunia 17.08.05, 20:54 Musisz jutro znowu isc do pracy? Kiedys pisalas, ze w sroda i czwartek masz wolne, a moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 20:56 Cześć:-) Moze i pisałam kiedyś,ale pewnie dawno temu;-)Ale dziś faktycznie mam wolne,natomiast jutro już nie:-] I wcale nie narzekam z tego powodu:-)Tylko zeby mnie kregosłup przestał boleć i kolano to już będzie przesuper... Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:03 No to musisz sie dzisiaj szanowac i znalezc taka pozycje ciala, zeby zarowno kregoslup jak i kolano mogly sie odprezyc :-) A moze zafundujesz sobie masaz? To jest jeden z moich planow w przyszlosci; kiedys zafunduje sobie taki masaz calego ciala polaczony z odpoczynkiem od rodzinnych obowiazkow itp. Troche egoizmu napewno nikomu nie zaszkodzi, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja prinzessina, czepialska;ppp 17.08.05, 21:06 ...a tak serio co do skojarzen ...cos mi sie tam pieprzy(sorki)...wogole nie widze wpisow i nie moge przejsc dalej ...a co do owocow , to bylo tak , zjadlam jeden owoc , ale malo mi bylo i teraz mam caly kosz;pppp;-).sorki ze nie na temat ... ziuniu , spij dzis na podlodze juztro kregoslup bedzie jak nowy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: prinzessina, czepialska;ppp 17.08.05, 21:12 Dziś pobawię sie w bociana-na stojaco będę spała... Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Do nezji 17.08.05, 21:22 Czepiam sie, zeby bylo weselej:-) Ja mam te same klopoty z tym wpisem. Mysle, ze te gre najlepiej zaczac od nowa, bo za dlugo trzeba czekac na wpis. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:08 Święta racja!I wiem,że potrzebuję masażu,i to nie tylko relaksacyjnego,ale typowo rehabilitacyjnego. Narazie muszę pocierpieć.A pozycją najmniej bolesną dla mnie teraz jest pozycja stojaca...Ale ja jednak posiedzę,bo co jak co,ale stać w kącie za karę we włąsnym domu nie mam zamiaru! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:20 Ty biedna istoto, jak "Cie czytam" wspolczuje Ci nieziemsko. Jak dlugo musisz czeakac na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:31 Hahahaha...nieziemsko to Ty mnie rozśmieszyłaś w tym momencie:-)))))))))))) Po pierwsze-to nie musisz mi współczuć,bo ja wcale się użalam-ja jestem cyborgiem...;-) A po drugie-nie muszę czekać na urlop i nie czekam na urlop,bo ja nie chcę urlopu! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:39 Okay Ziunia, dam spokoj z tym wspolczuciem. Widze, ze praca daje Ci duzo satysfakcji i te bolaczki to nic powaznego. Widocznie jestem przewrazliwiona... Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:42 :-)Pewnie,że praca daje mi dużo satysfakcji!Wiecej czasu spędzam tam niż w domu- e domu czuje się dziś jak gość..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 21:57 W takim razie Twoj pracodawca ma z Ciebie duzo pociechy, czy aby to nalezycie honoruje, a moze jestes sama szefem? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 22:13 Tu nie chodzi o zarobki,tu nie chodzi o szefa-lubię tą pracę,bo ludzie świetni pracują i wesoło jest,zawsze sie coś dzieje-a to Goya wpadnie,a to Wajda Andrzej,a to Leszcze,a to Norman Davies...i setki innych ludzi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 22:22 :-)Niedługo sama sobie zacznę zazdrościć..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 22:29 Ziunia jeszcze tylko pare godzinek i juz nie musisz sama sobie zazdroscic. Bedziesz sie znowu dobrze czula jak "ryba w wodzie". Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: Czesc Ziunia 17.08.05, 23:37 No!-powiedzmy że parę godzinek:-)Idę na drugą zmianę,więc trochę jeszcze czasu minie zanim do wody wskoczę;-) Odpowiedz Link Zgłoś