Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 06:30 A śpiochy niech dalej śpią. Mniej tłoczno będzie. Dzień dobry! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: Priviet obudzonym! 26.08.02, 06:32 a witajze Maryjko.... a slonce to swieci, nie swiec??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Priviet obudzonym! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 06:37 Takie jakieś zamglone na razie. Zresztą, ono jak nie świeci, to i tak świeci :) Tobie dziś świeci? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Priviet obudzonym! 26.08.02, 08:28 dzien dobry PAniom:)) sloneczko piekne, az zyc sie chce, choc nie ukrywam, bardziej by sie chcialo, gdyby to byla niedziela;)) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Priviet obudzonym! 26.08.02, 08:34 Cześć i miłego poniedziałku - jeśli to jest możliwe? Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Priviet obudzonym! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 19:16 Z opóźnieniem, ale odpiszę, co tam! Może Motor i Saqqara przeczytają. Owszem, poniedziałek miałam całkiem sympatyczny i solidnie popracowałam. W pracy, oczywiście.Ogólnie jestem zadowolona i życzyłabym sobie, żeby do końca tygodnia tak było. Jak wiecie, nie mam w pracy możliwości korzystania z netu, i na forum bywam tylko rano i późnym popołudniem. Przez co nie mogę sobie z Wami pogadać tak, jak bym chciała. A chciałabym, chciała, chciałabym, chciała! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Priviet obudzonym! 26.08.02, 20:11 Witaj Maryjko.Coś nam dopieszczanie siadło;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Priviet obudzonym! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 20:28 Bo albo Cię notorycznie nie ma, albo się dopieszczasz na boku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Priviet obudzonym! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 06:37 Pierwszy obudzony dostanie ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 co dostanie............. 27.08.02, 06:42 mnie nuzna, jakas knizka pa ruski:) witaj maryjanna:)))*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nie wiesz Kituś ? IP: *.itpp.pl 27.08.02, 06:50 po ryju, po ryju :)) Cześć małolatki i zgredy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: E tam! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 06:53 Zaraz po ryju! Chiałam was uraczyć czymś innym. No knigi po ruski nie przewidziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dzieki, sam se poszukam.............. 27.08.02, 06:55 tylko jak cyrylica po klawiszkach walic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dzieki, sam se poszukam.............. IP: *.itpp.pl 27.08.02, 07:02 kiedyś też potrzebowałem, to na stadionie kupiłem za 30-40 zł. kitek1 napisał: > tylko jak cyrylica po klawiszkach walic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re:A ciem IP: *.itpp.pl 27.08.02, 07:00 i ciemu chciałaś nas uraczyć, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re:A ciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 07:04 Ciem i kitka chciałam uraczyć cukierkiem mentolowym. O! Ssalibyśmy sobie pospołu gwarząc miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja po nim ssac, nie bede................. 27.08.02, 07:06 nie wiem, co wczoraj bral do buzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Każdy własnego będzie ssał............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 07:14 cukierka. Indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Każdy własnego będzie ssał............ IP: *.itpp.pl 27.08.02, 07:36 we dwoje zawsze raźniej :) Miłego dnia, idę właściwą muzykę nastawić moim chętnym do pracy ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Każdy własnego będzie ssał............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 07:40 I słusznie! Malkontentom powiedzmy otwarcie: SIO! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ja nic nie bede ssala 27.08.02, 07:55 kawa lazi mi po glowie, kawa! czesc MAryjko, nie wiem jak Motor, ale saqqara przeczytali. ja poniedzialek mialam nie tyle pracowity ile nudny, ale i to przetrwalam. milego dnia zycze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: ja nic nie bede ssala 27.08.02, 08:04 motor tyż przeczytał i cieszy się z ogólnych pozytywnych wibracji jakie były wam dane z początkiem tygodnia - tak trzymać pozdrawiam i całuję - tych co chcą Odpowiedz Link Zgłoś