Dodaj do ulubionych

Kto mnie possie?

26.08.02, 18:11
Jestem tutaj nowy, w gruncie rzeczy samotny i niesmiały. Szukam sympatycznej
buźki, która z czułością by mnie possała.
Obserwuj wątek
    • tic_tac_men_tolowy Re: Kto mnie possie? 26.08.02, 19:32
      A ile masz kalorii? Bo ja tylko 2!
      • Gość: men_gic Re: Kto mnie possie? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 19:37
        wolę oryginalne, mleczne, śmietankowe...
    • Gość: mentos Re: Kto mnie possie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 21:47
      Ale tylko ja jestem FRESH_MAKER.
      Always and evrywhere.
    • ulalka Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 11:55
      a ja tam mam jeszcze X-cite.. jak mi sie skoncza, to... kupie sobie nowe ;-))))
      bu ha ha :-)))))))
      pozdroovki
      • Gość: mario2 Re: Kto mnie possie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 12:04
        kup sobie patentex oval, to inni tez possac beda mogli :o)
        • ulalka_i_norma Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 12:38
          mario!.. i kto to mowi, ten co kazal isc do kosciola, zamiast na disco? ;-))))
          • Gość: mario2 Re: Kto mnie possie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 12:41
            mnie juz nic nie pomoze, ale wasze mlode niewinne dusze da sie jeszcze
            uratowac...
            • ulalka_i_norma Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 12:46
              Gość portalu: mario2 napisał(a):

> mnie juz nic nie pomoze, ale wasze mlode niewinne dusze da sie jeszcze
              > uratowac...

i teraz juz nic nie rozumiem, wiec dla rozladowania atmosferki, duza buzka
              mario :-))** a co :-)))))) i tak nie wiesz, ktora to... ;-)))))
              • Gość: mario2 Re: Kto mnie possie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 13:03
                I nie chce wiedziec- niewiasty wodzace na pokuszenie. Jeszcze troche i Rydzyk
                was na stosie spali!
                • ulalka_i_norma Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 13:21
                  pokusa nie do odparcia, mario :-))))))))********** a co!.. ;-)))
                  • Gość: mario2 Re: Kto mnie possie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 13:23
                    Wszetecznice! Glowami waszymi bedzie wybrukowane pieklo!
                    • ulalka_i_norma Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 13:35
                      ale Cie pociagamy, skoro piszesz... wiec moze obok naszych bedzie i Twoja
                      glowa?.. ;-))))))
                      • Gość: mario2 Re: Kto mnie possie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 13:44
                        dla mnie jest tam tron przewidziany. Obok szykwansu, za ktorym bedzie Lezio
                        stal :o)
                        • ulalka_i_norma Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 13:53
                          no to bedziesz mial blisko, zeby nas poglaskac po glowkach, abo co.. ;-)))
                          • Gość: mario2 Re: Kto mnie possie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 13:57
                            tylko po glowkach?
                            Szkoda energii na schylanie sie!
                            • ulalka_i_norma Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 14:06
                              mario, tys to niekonsekwentny kompletnie!.. ;-)))) najpierw mnie sam
                              umieszczasz na tym poziomie w piekle, a potem Ci sie nie chce schylac!.. ta
                              wymysl cos w takim razie!.. ;-)))
                              • Gość: mario2 Re: Kto mnie possie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 14:16
                                Problem polega na tym, ze chce was uratowac od mego i Lezia towarzystwa w
                                czelusciach piekielnych!
                                • ulalka_i_norma Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 14:25
                                  a ja juz tak Lezia polubilam, a Ty mnie chcesz od niego odstreczyc... czy ja
                                  mam Cie przestac lubic, mario, drogi? ;-))))))))
                                  • Gość: mario2 Re: Kto mnie possie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 14:37
                                    dluzsze zadawanie sie z typem pod tytulem Lezio grozi ci ogoleniem glowy i
                                    noszeniem wlosienicy!
                                    • ulalka_i_norma Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 14:51
                                      mario, a czym grozi zadawanie sie z Toba? ;-))))))))
                                    • ulalka_i_norma Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 14:52
                                    • ulalka_i_norma Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 15:05
                                      • mario2 Re: Kto mnie possie? 27.08.02, 15:16
                                        zazwyczaj chronicznym kacem :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka