30.08.02, 08:00
Buziaczki Ksiezniczko.
Tesknie za Toba, przyjdz jak najszybciej, bede okolo 10-ej.
Całusy
Obserwuj wątek
    • saqqara ja juz jestem... 30.08.02, 08:07
      i co? i nic..
      • shreczek Czesc Szaki 30.08.02, 08:12
        Miło cie widziec :-)))
        • ksiezniczka_fiona Re: Czesc Szaki 30.08.02, 09:42
          Hej Kochanie :)))
          Jetsem już, choć mogę mieć problemy bo dzisiaj naprawdę dużo pracki.
          Dziejszy dzień powinniśmy spędzić na opracvowaniu miłosnego szyfru coby nie
          ranić ocząt pewnych dziewczynek co Ty na to?
          Buziaczki Skarbie
          • shreczek Re: Czesc Szaki 30.08.02, 10:00
            Miło ze jestes:-))).
            Szyfr opracujemy mailami Ok?.
            Przyzwyczaja sie, nie martw sie.
            Wysłałem Ci @ na ksieżniczke:-)))
            • ksiezniczka_fiona Re: Czesc Szaki 30.08.02, 10:05
              POczytałam sobie resztę wątków i szczerze mówiąc zdziwienie mnie totalne
              ogarnęło. No cóż. Jedyna Ronja zauważyła, że jakoś inne amory nie
              przeszkadzały. I z tego co wiem to były real amory a nie żarty jakie tu sobie
              uprawiamy.
              Ale ponieważ nie mam zamiaru czytać bredni na swój temat to zmienimy styl tak
              żeby nie chciało się co niektórym zwracać posiłków.

Buzi
              • shreczek Re: Czesc Szaki 30.08.02, 10:17
                Zmienimy styl i mam nadzieje ze to sprawe złatwi.
                Nie tylko Ronja nas zrozumiała. Pani Cud która nie wiem
                dlaczego polubiłem :-))), tez była przychylna.
                Cmok
                • saqqara czy ja moge prosic 30.08.02, 10:18
                  o zlezienie ze mnie tzn z mojego nika?
                  dziekuje bałdzo.

aha, ja zadna dziewczynka, ja saqqara jestem!
                  • shreczek Szaki 30.08.02, 10:23
                    Dajmy juz tem spokój. Nie beziecie juz czytali
                    w takiej formie jak przedtem i mam nadzieje ze sprawa jest załatwiona.
                    • ksiezniczka_fiona Shrek 30.08.02, 10:28
                      Co nie będą czytali? To skąd wiedzą co my piszemy? Cholera mnie się też co
                      niektórych styl nie podoba, więc albo nie czytam, a jak juz to na swoją
                      odpowiedzialność i nie mam do nikogo pretensji, że np: wyraża się, delikatnie
                      mówiąc, nieparlamentarnie.
                      • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 10:36
                        Zgadzam sie z Toba Skarbie. Ja tez sie nie wpierdzielam
                        w to co inni piszą. Ich sprawa. Teksty niektórych małolatów
                        mnie wkurzaja, ale zachowuje to dla siebie (to nie do Ciebie
                        Szaki). Nie rozumiem po cholere dyskutowac na te tematy.
                        Jak sie komus nie podoba niech nie czyta. Już mnie zaczyna to wkurzać
                        i jeszcze chwila i zaczne rzucac błotem na całe forum.

Buziaczek Fioneczko
                        • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 10:40
                          Po pierwsze żądam zmiany sygnaturki :)))
                          Po drugie też już się mnei doprowadza do szału do wpieprzanie się.
                          Ale nic skończmy sprawę i poromawiajmy o światowej kinematografii :)))

Masz @@
                          • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 10:43
                            Jakiej sygnaturki???-)))
                            Zaraz do Ciebie wiecej napisze tylko sprawdze Twoje @@.
                            • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 10:46
                              Twojej sygnaturki!!!
                              Natychmiast :)))

Buzi
                              • Gość: shreczek Re: Shrek IP: 195.115.130.* 30.08.02, 11:22
                                Juz jestem Ksiezniczko. Nie mogłem wysłac @ do Ciebie
                                z tej poczty. Wysłałem w pracy.
                                Pwenie Skarbie ze tak :-)))), to jest najlepsze rozwiazanie :-))))
                                • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 11:26
                                  Kochanie, ja też nie mogę wysłać nic z gazety, ale później spróbuję ok?
                                  Słoneczko u Ciebie świeci? (czy tematy pogodowe są dozwolone na tym forum?)
                                  • saqqara a tego to ja nie wiem 30.08.02, 11:26
                                    zalezy jak sie bedziecie tej pogody trzymac....
                                  • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 11:29
                                    Wyslij mi z kata z pracy.
                                    Skarbie, słoneczko przebija sie przez chmury.
                                    Jest bardzo ciepło.
                                    Jak ja czekam na nasze filmy.....

P.S. Nadal nie rozumiem o jaka sygnaturkę pytasz :-))))
                                    • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 11:34
                                      Hi hi hi, jak Cię złapię to siem zemszczę, zdrajco sygnaturkowy :))))
                                      According to pogoda u nas też chmurko, a ja czekam aż się słonko pokaże bo
                                      dzisiaj szykuje mi sie impreza na powietrzu i jak będzie ziomno to znowu będe
                                      musiała sie upić :)))
                                      Na wszelki wypadek trzy dni temu "zapomniałam" wziąć antybiotyki, i zapominam
                                      do dziś więc zapaści nie dostanę :))))
                                      • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 11:43
                                        Wiesz Kochanie, nie rzygaja, niech ich mdli. Ja i tak
                                        bede pisła jak mi sie chce.
                                        Kochanie Ty moje jak ja Cie kocham. Przyspieszmy nasze spotkanie....
                                        • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 11:48
                                          Kochanie jak tylko się da.
                                          Ale się filmów naoglądamy :))))
                                          I zdamy potem relację na forum. Niech mdli :)))
                                          • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 11:53
                                            Ze szczegółami, wszystko im wywalimy, a niech maja :-)))).
                                            Kotku, napisz mi jeszcze gdzie Ci pasuje, ja sie dostosuje.
                                            termin proponuje zostawic ten sam. Ok?
                                            Czy dostałas juz @, wysłałem tez ze shreka na ksiezniczke.
                                            • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 11:57
                                              @@ dostałam, odpowiedź napisałam i zaraz spróbuje znowu wysłać, bo coś nie
                                              chodzi.
                                              Tęsknię Kochanie...
                                              • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 11:59
                                                Sprawdzam.
                                                Tez tesknie za Toba
                                                • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 12:05
                                                  No wysłałam na firmową skrzynke nie powinno byc problemu.
                                                  Jakie plany na weekend? Moje znasz :))))
                                                  Trzymaj kciuki bo ja mam nie powiem, lekką tremę :))
                                                  • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 12:25
                                                    Zastanów sie nad odpowiednim podejsciem.
                                                    Musisz wiedziec, jakie stanowisko masz zajac.
                                                    Tak zeby krzywdy nie zrobić, wiesz o co chodzi.

Wysłałem @ ale ta poczta to chyba nie musze Cię Kochanie
                                                    informować
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 12:31
                                                    Cały czas pracuje nad odpowiednim podejściem.
                                                    Trochę cierpliwości :)))
                                                    Kocham Cię Skarbie.
                                                    Musze zniknąć na dwie godzinki, jadę na lunch nad jeziorko.
                                                    Buziaczki
                                                  • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 12:35
                                                    Tez Cie kocham Skarbie.
                                                    Lunch nad jeziorem tez bym chciał..
                                                    Buziaczek
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 14:49
                                                    Kochanie jestem, pojedzona i po jednym Martini :)))
                                                    Humorek zdecydowanie lepszy :)))
                                                  • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 14:58
                                                    Miałem sporo wolnego czasu i czytałem wszystkie posty.
                                                    Nie rozumiem dlaczego sie oni nas czepiali, same bzdety.
                                                    Ciesze sie, ze masz dobry humorek
                                                    Kochasz mnie jeszcze?
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 15:05
                                                    Kocham Cię strasznie, obojętnie czy to się komuś podoba czy nie.
                                                    Przez ten cholerny lunch będę teraz musiała siedzieć nie wiadomo do której :((((

Buziaczki Kochanie, tęsknię...
                                                  • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 15:08
                                                    Nie przejmujmy sie tym co mówią.
                                                    To do której Kochanie bedziesz siedziała w pracy?
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 15:17
                                                    Mam zamiar wyjśc o piątej, bo idę pić :))
                                                    Właśnie kolega zaofiarował swoja pomoc, może mi się uda.
                                                    Tęsknię strasznie...
                                                    @@@ wysłałam
                                                  • szarywilk Re: Shrek 30.08.02, 15:23
                                                    Cześć lovelasy:)) Chyba wam się troche oberwało:( A pierdolic to wszystko:))
                                                    mówię wam:) Pozdrowienia, spadam papatki:)
                                                  • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 15:30
                                                    Czesc Szary. W pełni zgadzam sie z Toba.
                                                    Miłego weekendu.
                                                  • szarywilk Re: Shrek 30.08.02, 15:31
                                                    Dzięki i nawzajem:) musze spadac czuję sie taki opuszczony:((( :))))))Narka:)
                                                  • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 15:32
                                                    Nie gadaj ze opuszczony, juz ja swoje wiem :-)))
                                                  • szarywilk Re: Shrek 30.08.02, 15:34
                                                    To mało wiesz:))) Tera to juz napewno gonię przed się :)) pzdrw.
                                                  • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 15:27
                                                    Ja tez tesknie, jakoś wytrzymamy.
                                                    Jak jestem w pracy wysyłaj Kochanie na michelina.
                                                    W domu nie moge wejść na to kato, wtedy na inny adres.
                                                    Duża imprezka sie szykuje??
                                                    Zwróć uwage na sygnaturkę :-))))
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 15:32
                                                    Za sygnaturkę kocham Cie jeszcze bardziej :))))
                                                    I niech tak zostanie :)))
                                                    Imprezka rodzinna ale dosyć duża poza Krakowem, zostaję do jutra.
                                                    Upiję się z kuzynami tequilą i będziemy sobie świństwa opowiadać :))) Może
                                                    nawet do czynów przejdzuiemy hi hi hi, w dzieciństwie niejedno razem
                                                    widzieliśmy :))))
                                                    W weekend raczej na necie nie posiedzę bo jutro wiesz co...
                                                    A po 16 wiem że maile na adres gazety.

Buziaczki Kochanie, kocham i tęsknię...
                                                  • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 15:42
                                                    To sie stesknimy tak długa przerwa.
                                                    Bede myslał o Tobie.
                                                    Takie imprezki to sama przyjemnosc. Ja mam tez
                                                    rodzinna imprezke w niedziele.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Shrek 30.08.02, 15:56
                                                    Smski możemy pisać :))))
                                                    Bo inaczej umrę z tęsknoty!!!!!

Chyba kończysz niedługo co?
                                                    Buuu.....
                                                    Sama to nie zostanę, tez pójdę...

Buziaki moje Kochanie
                                                  • shreczek Re: Shrek 30.08.02, 15:58
                                                    Umowa stoi SMS-ki bedziemy pisac :-)))). Do mnie o każdej porze
                                                    możesz pisać. Juz wychodzę.
                                                    Do poniedziałku
                                                    Buziak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka