Dodaj do ulubionych

HEATH.......

03.09.02, 09:15
..no Aneczko! nowe wrzosowisko już jest!!:))
..w nieco zmienionej formie ale myślę że sie wam spodoba!!:))
..no i mam nadzieję że Aroska, Saqqarka i Laelka tez sie pojawią!!:)
..a może jeszcze ktoś...nie wiem kto....:)))

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 03.09.02, 09:19
      ...to ja już jestem...:)***

A.
      • saqqara Re: HEATH....... 03.09.02, 09:26
        czesc wszystkim:)))nowe wrzosowisko? hm... jak milo:)))

buziaczki wszystkim sle, uciekam na jakis czas, ale zostawiam cieplutkie ciasto
        z owocami... no i cos na przeplukanie gardla:)))
        • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 09:34
          ..no!!,..to sie mnie podoba!!:))))
          ..znowu bedzie jak za dawnych czasów!!:))
          ...brykanie, picie i zabawa!:))
          ..a i może Ronka wkr otce znowu do nas dolączy!:))

tygrysek...
          PS..aroska....******:)
          • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 03.09.02, 09:36
            ...ale jak na razie to zostaliśmy sami...
            ...to co?...jemy czy pijemy?;)))))
            • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 09:51
              ..a mogiemy sie napić na początek!:)
              ..no to chlup!:)..za wrzosy!!:)
              • iwusia Re: HEATH....... 03.09.02, 09:52
                niuch,niuch.....wódke czuje cy mi sie tylko wydaje?:)))
                • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 09:57
                  ty to masz nosa kobito!!:),..siadaj i chlejemy!!:)
                  ..może Krzysiu Jarzyna przyjedzie?:))
                  • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 03.09.02, 10:03
                    ...no to chlup!!!:)))..za stare dobre wrzosy i za to nowe heath...:)))

...a tego Krzysia to już chyba nie lubię..;)))))))
                    • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 10:06
                      czemu?????,...Krzysiu jest fajny misieńku!!!:))
                      ..mówie Ci!!:),..spytaj sie Iwki!!:))
                      • saqqara Re: HEATH....... 03.09.02, 10:11
                        ja mowilam o czyms np o soku malinowym a nie wodce... o Boszszeee, powiedz cos
                        o piciu, to sie od razu chlanie zaczyna... no dobra, kto nalewa? ;))
                        • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 10:14
                          no moge ja! wyjątkowo dziś...:))
                          ..no to komu????..:)
                          ..chlup!:)
                          • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 03.09.02, 10:18
                            ...no tak...mi się naprawdę jednoznacznie kojarzy...zresztą jest okazja:))))
                            • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 10:20
                              co ci sie jednoznacznie kojarzy misiu???,...Krzysiu???,..nie rozumiem...:(
                              ..Krzysiu jest ok!:)
                              • aroska Re: HEATH....... 03.09.02, 10:30
                                ...nie Krzysiu...to, że Szaki przyniosła coś do picia...to od razu, że to
                                alkohol:))))
                                • saqqara Re: HEATH....... 03.09.02, 10:34
                                  hehehe, Aroska, rowna z Ciebie babka:)) mnie tez sie wszystko tylko z jedym
                                  kojarzy;))

Tygrys, nie len sie, lej, kielonki puste sa!
                                • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 10:37
                                  aha!!:),..mi tez sie to od razu tak skojarzyło:)
                                  ..a czemu napisałaś że chyba nie lubisz Krzysia??:)
                                  • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 03.09.02, 10:45
                                    ...bo już mi się znudził..i drażni mnie...
                                    • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 10:49
                                      no co Ty misu?? Krzysiu Jarzyna ci sie znudził??:)
                                      ..on jest na serio ok!:),..i jeździ do mnie taki kawał ze Szczecina!!:)
                                      ..a Krzysiu jest szefem wszystkich szefów!!:))
                                      • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 03.09.02, 10:50
                                        ..no i właśnie to mnie już nudzi...ale Ciebie nie musi...
                                        • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 10:53
                                          co cie nudzi??? że on jeździ taki kawał czyto że pije czy to ze jest szefem
                                          wszystkich szefów???:)
                                          ..co on ci takiego zrobił??:)
                                          • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 03.09.02, 11:05
                                            ...to, że w ogóle jest...
                                            ...ale mówiłam już, dla Ciebie może być ok...
                                            • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 11:15
                                              wiem o tym,..dla mnie był, jest i bedzie ok!!:)))
                                              ..tylko nie rozumiem dlaczego drażni cie to że jest....

..a tymczasem w oczekiwaniu na innych...chlup!:))
                                              • aroska Re: HEATH....... 03.09.02, 11:20
                                                ...nudzi mnie ciągłe powtarzanie tego samego...po prostu...

...no to chlup:))))
                                                • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 11:26
                                                  ale ja sobie to przecież powtarzam z Iwką a nie z Tobą misiu!!:))
                                                  ..więc nie rozumiem.....ale dobra..dajmy temu Krzysiowi spokój!:))

..no to chlup!,.za stare czasy!!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 03.09.02, 13:41
                                                    aha zeby wrocilo cos z ich nastroju, klimatu etc. chlup!:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH....... 03.09.02, 13:46
                                                    nie martw sie Ania!:)), na pewno wróci!!:)
                                                    w zimie zas bedziemy wojny na śnieżki robić!!:))
                                                    ..i bedziecie na Tygrysie jeździły!!:))
                                                  • ronja Re: HEATH....... 03.09.02, 13:57
                                                    Cześć, wariaci:)))))))))))))))
                                                    Dzięki Tygrysku za smska:) Wiesz, ze czytałam go u znajomych na wsi, siedząc
                                                    przy herbatce pod ogromnym kasztanem, łasiły się do mnie dwa ogromne włochate
                                                    owczarki, a za plecami tarzały się w kurzu na ujeżdżalni dwa koniki:)))
                                                    Mrrrr ale sielanka... Szkoda tylko że ja wciąż w atkim etapie zawieszenia...
                                                    Nir wiem co dalej... Ale cieszę się że moge Was poczytać:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 03.09.02, 13:59
                                                    mam nadzieje Tygrysku:) aha poslalam Ci liscik. i zaraz bede znikac bo szefica
                                                    znow mi tupie za plecami. na wszelki wypadek mowie : do jutra! i pije
                                                    strzemiennego:)
                                                    pa!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH......./Ronka!!!!!!!!!!!! 03.09.02, 14:05
                                                    kochana nasza jesteś!!!!!!!!!:))))
                                                    ..będę Ci co jakis czas wysyłał smski co byś o nas nie zapomniała!!!!:))
                                                  • ronja Re: HEATH......./Ronka!!!!!!!!!!!! 03.09.02, 14:10
                                                    To takie zdezrzenie dwóch kochanych światów było...
                                                    Ja tam wśród tego co mi bliskie i nagle telefon, odebrałam patrzę a tam sms!
                                                    Jeszcze słodziej mi się zrobiło jak przeczytałam...:)
                                                    Ciekawe jak mi się dalej to życie potoczy...
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH......./Ronka!!!!!!!!!!!! 03.09.02, 14:13
                                                    nie martw sie Ronka!!!,..jakoś to będzie!!:))
                                                    znajdziesz prace...bedziesz miała kompa i wrzosowisko!!:)))
                                                    ..a smski i tak będę słał!!!:)))
                                                  • ronja Re: HEATH......./Ronka!!!!!!!!!!!! 03.09.02, 14:20
                                                    Tygrysku, ja się ni eo pracę martwię, bo na własne życzenie odeszłam...
                                                    Nie wiem czego szukam i własnie tego chcę się dowiedzieć...
                                                    Rany, jakie gupoty ja gadam... wódki mi dać!!!! Wódki! Może mi przejdzie...:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH......./Ronka!!!!!!!!!!!! 03.09.02, 14:26
                                                    masz tu 0.75 wypij naraz może ci przejdzie!!!:))
                                                    ..ale tak serio...wiedzieć czego sie chce w życiu to ważne...
                                                    ...np. ja chce piwa!!!:))))
                                                  • ronja Re: HEATH......./Ronka!!!!!!!!!!!! 03.09.02, 14:29
                                                    Przyznam Ci się bez bicia - dawno już ni epiłam wódki w dużych ilościach, może
                                                    faktyczni elepiej piwo... Kiedyś dałabym radę tej 0,75, a teraz... hm...:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH......./Ronka!!!!!!!!!!!! 03.09.02, 14:32
                                                    jak przyjade na jesien do Wawy to pocwiczymy!!!:)))
                                                    ...i jak bede wyjeżdzał to i liter sama obalisz!!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH......./Ronka!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 03.09.02, 15:29
                                                    no i co nie mam pecha?! jak sie wylaczylam to Ronja sie odezwala buuuuuuu (((((
                                                    ide sie napic naprawde!
                                                    k *****!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 04.09.02, 07:03
                                                    cześć Wam wszystkim!!:))
                                                    ..jesteście już???:)
                                                    ..Anulko nie nerwuj sie!!!:)
                                                  • aroska Re: HEATH........ 04.09.02, 08:06
                                                    jesteśmy:)***
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 04.09.02, 08:09
                                                    cześć miśku!!:)))****
                                                    ..a na wrzosy jesien nadchodzi...:((
                                                  • saqqara Re: HEATH........ 04.09.02, 08:23
                                                    hej hej!!!
                                                    Ronka byla??? a ja cholera musialam byc out! co za niefart!
                                                    Ronja
                                                    baw sie dobrze, pij ile wlezie i nie martw sie na zapas! zycie jest super,
                                                    trzeba tylko umiec wybierac!!!:))))

caluje wszystkich na dzien dobry i znikam na troche. buzka
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 04.09.02, 08:26
                                                    każdy znika....buuuuu....
                                                  • saqqara pojawiam sie i znikam, i znikam, i znikam....... 04.09.02, 09:35
                                                    mam na twym punkcie bzika. hehehehe:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: pojawiam sie i znikam, i znikam, i znikam.... 04.09.02, 09:44
                                                    ..i lubisz Kazika???:))))
                                                  • saqqara a przed nia biezy baaaaaaaaraaaaaaanek 04.09.02, 09:48
                                                    a nad nia lataaaaaaaa motyyyyyyyyylek.... :)))
                                                  • tygrysek_ Re: a przed nia biezy baaaaaaaaraaaaaaanek 04.09.02, 09:52
                                                    albo:..wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni...:))
                                                  • saqqara dwanascie groszy..... 04.09.02, 09:55
                                                    wystarczy? :))))
                                                  • tygrysek_ Re: mars atakuje,..napada mars... 04.09.02, 10:29
                                                    ..płonie ziemia skąd Sawa i Wars...;))))
                                                  • Gość: anka1 Re: mars atakuje,..napada mars... IP: 212.33.74.* 04.09.02, 10:43
                                                    czesc! spiewnie sie zrobilo, ale chyba czas na pioseneczki o jesieni a Wy tu
                                                    zawodzicie jak stado dresiarzy po paru krzynkach:))))
                                                  • saqqara szumi doookola laaaassssss, 04.09.02, 10:46
                                                    czy to zjawa czy sen..
                                                    to mi przypomina, to mi przypomina....ekhhhmmm, ze jeszcze nie pilam dzisiaj;)))

ps. rymy nie czestochowskie, ale biale to sa;)))
                                                  • Gość: anka1 Re: szumi doookola laaaassssss, IP: 212.33.74.* 04.09.02, 10:48
                                                    myszki?:)
                                                  • saqqara zadne myszki tylko..... 04.09.02, 10:50
                                                    zuzia, lalka nieduza, a na dodatek cala ze szmatek....

ogorek, ogorek, ogorek....
                                                    zielony ma garniturek.....:)))
                                                    kurna, chyba sie cofam...;))))
                                                  • tygrysek_ Re: coś mnie gdyka strasznie boli... 04.09.02, 10:51
                                                    ...po co tutaj coś pierdolić...trzeba wypić pięć jaboli...
                                                    ...trzeba wypić pięć jaboli....kurwa wasz mać!:))

..cześć Anulko!!:),..jak samopoczucie dziś??:)
                                                  • Gość: anka1 Re: coś mnie gdyka strasznie boli... IP: 212.33.74.* 04.09.02, 10:57
                                                    czesc Tygrysku! poza stalym od paru dni uczuciem wgniecenia watroby moze byc.
                                                  • tygrysek_ Re: coś mnie gdyka strasznie boli... 04.09.02, 10:59
                                                    ..a od czego to cie tak wątroba gniecie???:))
                                                    ..uprawiaj raczej bezpieczny seks!!:))
                                                    ..po którym nic nie boli!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: coś mnie gdyka strasznie boli... IP: 212.33.74.* 04.09.02, 11:06
                                                    boli mnie po tym o czym Ci pisalam. a do seksu to bylo daleko, raczej do
                                                    przeniesienia sie na tamten swiat blizej.
                                                  • laelia Re: coś mnie gdyka strasznie boli... 04.09.02, 11:09
                                                    można i tak :)
                                                  • saqqara zawsze powtarzam 04.09.02, 11:11
                                                    ze sekszenie jest dobre na wszystko, trzeba to jednak robic zawsze przed 18-ta,
                                                    potem juz jest tu lejt:)))
                                                  • tygrysek_ Re: zawsze powtarzam 04.09.02, 11:27
                                                    eeee...no co Ty stara!!??,..każda pora jest dobra!!:)
                                                  • saqqara Re: zawsze powtarzam 04.09.02, 11:37
                                                    moze dla Ciebie, ja rano do pracy wstaje a nie moge sie sekszic do bialego
                                                    rana, bo potem to juz nawet do samochodu wsiasc nie bede mogla!;)))

ps. przestan mowic do mnie stara, bo Ty wcale duzo mlodszy nie jestes:))
                                                  • tygrysek_ Re: zawsze powtarzam 04.09.02, 11:51
                                                    ..jaki tam niewiele,...ty przy mnie to babcia jesteś!!:)))))
                                                    ..co nie stara??;)),.hihi..
                                                  • saqqara Re: zawsze powtarzam 04.09.02, 12:26
                                                    hehehe, kusisz, diable pregowany, kusisz:)) chyba chcesz zebym Ci troche po
                                                    odciskach polazila;)
                                                  • tygrysek_ Re: zawsze powtarzam 04.09.02, 12:38
                                                    a proszem ciem bardzo kochana!,..ja to lubie!!!:)))
                                                  • saqqara Re: zawsze powtarzam 04.09.02, 12:47
                                                    zaraz przestaniesz, szowinistycznu prosiaku!!!:))
                                                  • tygrysek_ Re: zawsze powtarzam 04.09.02, 13:03
                                                    eeee tam!,...nie gadaj tylko działaj!!!:))))
                                                  • saqqara a chcesz miec wycior zamiast ogona? 04.09.02, 13:07
                                                    moze byc?;))
                                                  • tygrysek_ Re: a chcesz miec wycior zamiast ogona? 04.09.02, 13:13
                                                    jaaaasne!!!! dawaj!!:))))
                                                  • saqqara Re: a chcesz miec wycior zamiast ogona? 04.09.02, 13:22
                                                    to sie wypnij, bo inaczej nie mam szans zebym ten zanikajacy organ znalazla;)))
                                                  • tygrysek_ Re: a chcesz miec wycior zamiast ogona? 04.09.02, 13:36
                                                    myślisz że ogonek mi zanika!????:(((,...buuuu....
                                                  • Gość: anka1 Re: a chcesz miec wycior zamiast ogona? IP: 212.33.74.* 04.09.02, 13:37
                                                    Tygrys ucielesnieniem teorii Lamarcka?:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 05.09.02, 07:51
                                                    ..witam wszystkie me kobietki!!:)))
                                                    ..jesteście już??:)

..a co to za teoria Anka??
                                                    ...bo nie wiem czy sie obrazić!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 05.09.02, 08:12
                                                    czesc Tygrys! ale masz harem co?:))) a co teorii to wg niej organ nieuzywany
                                                    zanika. i co obrazasz sie czy nie? hi, hi:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 05.09.02, 08:18
                                                    cześć Ania!!:)),...nie obrażam siem bo w sumie to prawda:((,..buuuu:)))
                                                    ..a haremik całkiem , całkiem!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 05.09.02, 08:21
                                                    a co Ci zanika Tygrysiu?:))) ze zadam niedyskretne pytanko.:) haremik w calosci
                                                    calkiem calkiem ? a skad wiesz jak niektorych nie widziales?:))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 05.09.02, 08:29
                                                    ..organ mi zanika!!!!:)),..buuuuu..:))
                                                    ..a skąd wiem???,...hmmmm...powiedzmy że intuicyjnie!!!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 05.09.02, 08:33
                                                    draze dalej : ktory organ Tygrysiu? chyba nie watroba bo ta ma co robic po
                                                    wizytach Krzysia J.?:)))
                                                    intuicja mowisz hmmm, czy Ty przypadkiem Kobita nie jestes?:)))
                                                    aha, pogadaj dalej z Kijanka, niezly ubaw:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 05.09.02, 08:36
                                                    zanika mi ten najpotrzebniejszy facetowi organ!!!:)),..buuuuu..:)))
                                                    ..a mówiąc że intuicyjnie to miałem na myśli Tygrysią intuicję,..choć
                                                    powinienem powiedzieć raczej instynktownie!!:)

..ja z nią nie gadam tylko siem napierdalam!!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 05.09.02, 08:41
                                                    niech Ci bedzie ze instynktownie:) tzn. ze Ci przelyk zanika Tygrysiu ? ale
                                                    jakim cudem?:)))
                                                    to napierdalajcie sie dalej, az milo poczytac:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 05.09.02, 08:47
                                                    jaki przełyk Anka!!!,..no co Ty?? ...:)))
                                                    ..zanika mi ogonek...:),..buuu..;))

• Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 05.09.02, 08:49
                                                    ogonek Tygrysiu? przeciez Sakarka niedawno Ci wycior z niego robila, to
                                                    niemozliwe zeby zanikal:)))
                                                    kuzwa, ja sie zaraz wylaczyc bede musiala, buuu ((((
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 05.09.02, 08:52
                                                    ale mi zanika ten ogonek z przodu a nie z tyłu..:)),..buuu..:))
                                                    ..kurde,..jak już zaczynamy se fajnie gadać to sie zawsze musisz wyłączać!!
                                                    ...buuuuuuuuuuuuuuuu...
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 05.09.02, 08:54
                                                    wez zgwalc moja s-fa po porzadnej porcji aqua ognistej, to Ci zanikac
                                                    przestanie a ja bede mogla dluzej gadac:)
                                                    na razie Mordeczko, pa!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 05.09.02, 08:59
                                                    podaj adres!!,..przyjade ją zgwałcic!!:),..jakem Tygrys!!!
                                                    ..i będziesz miała wreszcie spokój!!:))
                                                  • aroska Re: HEATH........ 05.09.02, 09:05
                                                    Tak juz źle Tajger z Tobą????;)))))))

Cześć Wszystkim:))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 05.09.02, 09:26
                                                    strasznie źle Arosko,...strasznie!!:)))
                                                  • aroska Re: HEATH........ 05.09.02, 09:32
                                                    ...w zasadzie mogłabym Cię pocieszyć...ale lepiej już nie:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 05.09.02, 09:41
                                                    jakoś se z tym poradze!:))))
                                                  • aroska Re: HEATH........ 05.09.02, 10:05
                                                    ...jak tak to ok:)))))))...a zresztą nie wątpię...:))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 05.09.02, 10:28
                                                    wiem że nie wątpisz!:)))
                                                    ..nigdy w Tygryska nie wątpiłaś!!!:))
    • saqqara Re: HEATH....... 05.09.02, 10:28
      elol!!

jak tam? zyjecie Kochani moi? ja zyje, tzn. jeszcze jedna nozke powlocze;))
      buzki na pozne dzien dobry:)
      • tygrysek_ Re: HEATH....... 05.09.02, 10:44
        wcześnieś tu wpadła!:),.a niech ciem!!:))))
        ..żyjemy...a co by nie!!:)
        • saqqara Re: HEATH....... 05.09.02, 11:24
          odwal sie Pregus!! ja sie tu pojawiam jak mnie w koncu kareta tu dowiaza i
          czerwone chodniki rozloza! inaczej goowno!!;))

zyjecie? to moze troche poddusic?;)))
          • tygrysek_ Re: HEATH....... 05.09.02, 11:31
            wiesz że tylko na to duszenie czekam!:)
            ..tylko uważaj! nie za mocno!,..bo cie kłami chapne!:))
            • saqqara Re: HEATH....... 05.09.02, 11:42
              klami? o czym mowisz? o tych mleczakach co sie ruszaja we wszystkie strony?
              wez mnie nie rozsmieszaj, ja mam bogate zycie zaplanowane!;))
              • tygrysek_ Re: HEATH....... 05.09.02, 11:53
                mleczaki??,..kurde babo!,...ciesz sie że bliżej nie jesteś!!:))
                • saqqara Re: HEATH....... 05.09.02, 12:11
                  a bo co? co Ty mi mozesz zrobic? no pomysl! ciagle mokry jestes, zabki takie ze
                  jak u niemowlaka, futro wytarte w strefach erogennych... zal patrzec!!!!:)))
                  i ja mam sie bac? to moze lepiej mi pszczolke maje z tekla pokaz, wystrasze
                  sie!
                  • tygrysek_ Re: HEATH....... 05.09.02, 12:14
                    iiii tam!!:),..ino tak gadasz a i tak sie boisz!!:))
                    • saqqara Re: HEATH....... 05.09.02, 12:18
                      hehehe, to Ty drrrrzzzyszzz jak w febrze. stad te kropki w Twoich textach, w
                      klawisze nie mozesz juz trafic! boj sie, boj!!!:)))
                      • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 05.09.02, 13:40
                        Tygrys chyba sie boi bo rozmowa sie urwala i cisza na wrzosowisku:)))
                        • tygrysek_ Re: HEATH....... 05.09.02, 13:46
                          nie boi siem tylko takie dwa pedzie mnie tam drażnią!:)
                          skąd kurwa sie takie ciule biorą??:)
                          • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 05.09.02, 13:50
                            objasnij mnie jakie bo mam za malo czasu na czytanie.
                            • tygrysek_ Re: HEATH....... 05.09.02, 13:55
                              a takie tam dwa buce..jakiś bocianek i palec...
                              szkoda se nimi głowe zawrcać!!:)

co tam w pracy??:)
                              • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 05.09.02, 13:59
                                doloz im Kocurze niech wiedza z Kim zadarli!
                                w pracy szefica dolozyla mi roboty i polazla chorowac:)
                              • saqqara Re: HEATH....... 05.09.02, 14:00
                                czesc Aniu:))Pregus sie dzisiaj na... kloci z kim popadnie, mnie tez sie nieco
                                po iuszach mialo oberwac, ale ja nie dam sobie naskoczyc;))

Tygrys, obiecuje Ci ze jak sie tylko zobaczymy to Ci futro przetrzepie! i co?
                                boisz sie?:)))
                                • tygrysek_ Re: HEATH....... 05.09.02, 14:05
                                  spoko..już swoje dostali!:)
                                  za długo już na Forumie jestem i szkoda mi czasu na takich ćwoków..

..boje sie Saqqaruś!:)
                                  ..dlatego nie przyjeżdzam!:))
                                  • saqqara Re: HEATH....... 05.09.02, 14:26
                                    HA! wiedzialam, boisz sie! i dobrze! zatem od dzisiaj bedziesz mial u mnie
                                    dzien litosci nad zwierzetami, i jesli nawet bede dreczyc, to tylko na zasadzie
                                    lekkiego pociagniecia za uszko:)))
                                    • tygrysek_ Re: HEATH....... 05.09.02, 14:27
                                      dobra!:),..na to ewentualnie siem zgodze:))
                                      ..tylko nie za mocno!!:)
                                      • saqqara Re: HEATH....... 05.09.02, 14:34
                                        hehehe, zawsze wiedzialam ze jak sie Ciebie troche poglaska to potulny zwieziak
                                        z Ciebie sie robi:)))
                                        chodz, podrapie za uszami.... ale ogona mi nie nadstawiaj!!!:)))
                                        • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 05.09.02, 14:35
                                          byle Go nie pod ogon tfu! chcialam rzec pod wlos nie glaskac:)
                                        • tygrysek_ Re: HEATH....... 05.09.02, 14:36
                                          dla przyjaciół zawsze jestem dobry kotek!!:))
                                          ..to ide i uszka nastawiam!:))
                                          • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 05.09.02, 14:44
                                            Sakarka podzielimy sie? ja go podrapie za prawym a Ty za lewym albo
                                            lodewrotnie, co Ty na to?:)
                                            • saqqara Re: HEATH....... 05.09.02, 14:48
                                              Ania
                                              nie ma problemu, drap za prawym, ja sie wezme za lewe:))

mrrrr, mrrrrr, ale kocurek ladnie mruczy... oooo, kocurek sie na plecki
                                              polozyl;)
                                              • tygrysek_ Re: HEATH....... 05.09.02, 14:55
                                                Tygryskowi jest teraz jak w niebie!!:))
                                                • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 05.09.02, 14:59
                                                  tylko sie nie przyzwyczajaj bo zaraz do domu czlapiesz,a tam szara
                                                  rzeczywistosc i haremu brak chociaz kto wie?:)))
                                                  • saqqara Re: HEATH....... 05.09.02, 15:47
                                                    co racja to racja, trzeba przyjemnosci dawkowac, inaczej w torbami pojdziemy;))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH....... 06.09.02, 07:37
                                                    witajcie dziewczynki!!:))
                                                    ..jesteście już??,.Aroska?, Anka?,..Saqqarka??:)

• aroska Re: HEATH....... 06.09.02, 08:04
                                                    Witaj Tygryseczku:))))))

...chyba się wczoraj pomyliłeś...z tym sms-kiem...;))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH....... 06.09.02, 08:07
                                                    witaj Arosko!!:)))) hmmmm....może tak,..może nie..:))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH....... 06.09.02, 10:12
                                                    a tu co????,..zdechli wszyscy czy jak???:((((
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 06.09.02, 10:53
                                                    ...nie może, tylko na pewno...:))))

A mi wrzosowisko się dłuuugo otwiera:(((((...w ogóle net mi coś słabo chodzi...
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH....... 06.09.02, 10:58
                                                    a ja myslę że może!:)))))
                                                    ..długo??,..mi też,..ale jakoś se radze!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 06.09.02, 11:04
                                                    czesc Kochani! wpadlam i zaraz znikam bo szefica juz przylazla, podobno zdrowa
                                                    ((( na wszelki wypadek zycze udanego weekendu, bo moze Ktos zniknie, zanim Mu
                                                    pozycze:)
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 06.09.02, 11:10
                                                    To Tobie też Aneczko-superanckiego:)))))..mój będzie imprezowy, bo weselny;)))))
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 06.09.02, 11:07
                                                    ...ale mnie cały czas wywalało...dopiero teraz troszkę lepiej:)))

...a ja nadal bedę się upierać przy swoim, może i był do mnie, ale jeśli nawet
                                                    to przez pomyłkę...

Buziaczek:)*
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH....... 06.09.02, 11:11
                                                    cześć Anulko!!:)),.posiedz z nami troche!!:))

..to sie nie upieraj misku tylko wierz w to co ci Tygrysek mówi!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 06.09.02, 11:15
                                                    Tygrysiu chcialabym ,ale wole byc z Wami troche mniej byle ta wariatka netu mi
                                                    nie odciela, bo juz grozila ze to zrobi a z powodu mojego siedzenia na forum
                                                    zieje do mnie nienawiscia. stuknieta baba, sama by mogla siedziec a nie miec
                                                    pretensje do calego swiata.
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH....... 06.09.02, 11:18
                                                    kurde Anka,...że też zawsze takie mendy jak ona znajdą siem w nieodpowiednim
                                                    miejscu i w nieodpowiednim czasie...:(
                                                    ..a jebnij jej z dyni miedzy oczy to siem uspokoi!!!!:))
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 06.09.02, 11:17
                                                    ...ja i tak wiem swoje...jak zawsze;))))))...no bo jak to wytłumaczysz?
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH....... 06.09.02, 11:21
                                                    wiesz swoje i zawsze źle na tym wychodzisz!!:))
                                                    ...a wytłumaczyć by sie dało!:))
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH....... IP: 195.116.92.* 06.09.02, 11:31
                                                    ...ja chyba wiem lepiej, że nigdy źle nie wychodzę:)))))...i nigdy niczego nie
                                                    żałuję!!!!....zapomniałeś??....:)*
                                                    ..to może wytłumacz...

...na razie pa...idę do drugiej..;)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH....... 06.09.02, 11:33
                                                    eee tam!!,..myśle że ino tak gadasz bo co masz powiedzieć!!:))
                                                    ...lepiej nie tłumaczę,...to zawiła historia!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 06.09.02, 11:39
                                                    ))))))))) na taka to szkoda mojej dyni albo czyjejs :)))))))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 06.09.02, 13:21
                                                    to ja znikam, bawcie sie do upadlego w weekend i wracajcie w poniedielnik:) a
                                                    ja bede dbac o watek bo jutro i niedziele mam lorke:)
                                                    papa!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH....... 06.09.02, 13:29
                                                    pa Anulko pa!:)) dbaj o wrzosy do poniedziałku!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 06.09.02, 16:02
                                                    bede:)
                                                  • aroska Re: HEATH....... 06.09.02, 16:04
                                                    Pa Aneczko...:)))))))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 06.09.02, 16:07
                                                    o Aroska jeszcze jestes?
                                                  • anka1 w ramach dbalosci o watek wpisuje sie 07.09.02, 12:29
                                                    chociaz nie na poczatek:)
                                                  • Gość: anka1 Re: w ramach dbalosci o watek wpisuje sie IP: 212.33.74.* 08.09.02, 08:51
                                                    dzis sa urodziny Ronji. posiedze pod debem i bedziemy z nim wznosic toasty za
                                                    Jej zdrowie.
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 09.09.02, 07:20
                                                    cześć Wszystkim!!:)),..jesteście kobiety??:))
                                                    ...Aneczko ślicznie dbałaś o wrzosowisko!!!:))
                                                    ..masz buziaka!,...cmmmoookkkk!!!!:)

tygrysek...
                                                  • saqqara Re: HEATH........ 09.09.02, 10:21
                                                    dziendoberek!
                                                    witam zaspanych i tych ledwo zywych:))
                                                    jak minal wikend? ja padam na pysk, jakis masaz by sie przydal:))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 09.09.02, 10:25
                                                    ja też padam...buuuum!!!!,..ała!!!:)
                                                    ..wczoraj byłem na koncercie Ostrowskiej,..dała czadu jak mało kto!
                                                    ..stara ale jara babka!!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 09.09.02, 10:48
                                                    czesc Kochani! Tygrys jeszcze raz buziaka prosze!:) ja to dopiero jestem
                                                    padnieta po weekendzie, dwa dni w robocie nie przelewki:)
                                                    aha sluchajcie gdyby mnie mniej bylo na wrzosowisku to znaczy ze wojne z
                                                    szefica mam i to na calego.
                                                    buziaczki dla Was Wszystkich i milego tygodnia!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 09.09.02, 10:53
                                                    to masz tu jeszcze sto anulko!!,.cmok,cmok,cmok,cmok,cmok..(...)..cmoookk!!!:))
                                                    ..ani nie gadaj że ciem nie będzie!!!,..bo tam zara przyjade!!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 09.09.02, 10:58
                                                    oj przyjedz Tygrys, przyjedz! z checia obejrzalabym ten dym:)
                                                    na razie!
                                                  • aroska Re: HEATH........ 09.09.02, 11:05
                                                    ...ja też padam...tyle imprez, że nie wiem kiedy w końcu odeśpię...
                                                    Cześć Kochani...:)***
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 09.09.02, 11:05
                                                    nie znasz dnia ani godziny Anka!,..może już wery suun..:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 09.09.02, 13:34
                                                    kure uprzedz mnie zeby szefica gdzies nie wybyla, bo co wtedy zrobimy?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 09.09.02, 13:43
                                                    spoko Anka spoko!! w drodze ją dopadniemy!!:)
                                                    ..Tygrysy szybkie są!!!:))
                                                    ..buźka dla ciebie!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 09.09.02, 13:50
                                                    az mi sie w glowie kreci od tych buziakow:))) bede znow znikac Kochani, jak
                                                    bede mogla to sie odezwe jeszcze.
                                                    Tygrysek obiecj ze bedzie umierala dlugo i w wyrafinowanych mekach:)))
                                                    pa!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 09.09.02, 13:56
                                                    masz to obiecane Ania!!,..będzie długo zdychała!!:))
                                                    ..buźka!:))
                                                  • ronja Re: HEATH........ 09.09.02, 13:59
                                                    Buziaki z okazji moich wczorajszych urodzin:))))
                                                    Dzieki, Ania...
                                                  • saqqara Ronka 09.09.02, 14:04
                                                    all the best z okazji urodzin, i mam nadzieje ze glowa za bardzo nie boli?;)

aha, skoro juz tak slodko tu dzisiaj to ja tez buziaki sle:))
                                                  • tygrysek_ Re: Ronka 09.09.02, 14:07
                                                    Ronjeczko!!..niech cie ucałuje!! cmok, cmok, cmok..!!:))
                                                    ..doszedł sms?:)
                                                  • ronja Re: Ronka 09.09.02, 14:08
                                                    Świnio, obudziłeś mnie!!!:)))
                                                    Odwzajemniam buziaczki:)
                                                  • Gość: anka1 Re: Ronka IP: 212.33.74.* 09.09.02, 18:06
                                                    no rzesz cholera jasna jak tu tej babory nie nienawidzic, jak z Ronja pogadac
                                                    nie mozna. niech ja jej gronkowiec obezre do kosci!!!!::)))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 10.09.02, 08:32
                                                    cześć wszystkim!!!:)),..jest tu kto???
                                                    ...Aroska???,..Anka???,..Saqqarka????,...
                                                    ...widze Anula że jej dobrze życzysz!!:))

tygrysek...
                                                  • saqqara Re: HEATH........ 10.09.02, 09:28
                                                    jestem jestem, srednio zywa, ale dycham
                                                    Boze, jaka ja padnieta jestem, wszyscy sie na mnie w pracy gapia i pytaja z
                                                    takim debilnym usmiechem na psyku: eee, co ty w nocy robilas, ze taka
                                                    niewyspana jestes? a ja odpowiadam: spalam, bo co?
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 10.09.02, 09:33
                                                    to tak samo jak ja,..:)),...kurde,...banda z nas pijaków i tyle!!:))
                                                    buźka dla ciebie Saqqaruś!!!:)))
                                                  • saqqara Re: HEATH........ 10.09.02, 10:19
                                                    no ale z tego co widze to Ty dobry powod masz zeby na pysk padac, a ja nie, ja
                                                    naprawde wczoraj o 10 do wyrka i to sama!
                                                    buzka? a co to ja jestem zeby mnie tak obcalowywac? za ucho chcesz?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 10.09.02, 10:21
                                                    no i co że sama!!,..też sie zabawić można!:)))
                                                    ..jasne że chce!!:)
                                                  • saqqara Re: HEATH........ 10.09.02, 10:24
                                                    sama mam sie soba bawic? zguples czy co?;)

za ucho dsotaniesz i jeszcze kopa w zadek na lepsze brykanie doloze!!!:))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 10.09.02, 10:30
                                                    no to trza było se kogoś wziąć do zabawy a nie narzekać!!:))
                                                  • saqqara Re: HEATH........ 10.09.02, 10:44
                                                    a kto tu narzeka? ja fakty stwierdzam i tyla!!!;))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 10.09.02, 10:46
                                                    czesc Miski! humorki dopisuja?:))) bo mi tak mmmmmmmmm :))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 10.09.02, 11:00
                                                    cześć Anulka!!!:))),..a co siem stało że dopisuje???:))
                                                  • saqqara Re: HEATH........ 10.09.02, 11:05
                                                    czesc Aniu:)
                                                    no wlasnie, moze sie podzielisz ? no chyba ze to byl jakis przystojniak:)
                                                    stawiam tez ze moze niespodziewana smierc sasiada?:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 10.09.02, 13:04
                                                    sasiada eee sasiada jeszcze nic nie trafilo, nawet baran jeden klimatyzator pod
                                                    oknem sobie wstawil i bedzie wyl nocami jeszcze i tym swinstwem.
                                                    a humor mam dobry i tak sobie i dlatego ze sz-ficy dokuczam he, he:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 10.09.02, 13:07
                                                    niedobra Ty!!!:)),..a jak jej dokuczasz???:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 10.09.02, 13:16
                                                    a nie powiem bo jeszcze przeczyta:)
                                                    buzka Kochani! zaraz znikam! pa!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 10.09.02, 13:17
                                                    no gadaj!!!:) na pewno jej tu nie ma!!:)
                                                    ..a jak jest to siem boi!!!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 10.09.02, 13:21
                                                    jutro powiem:)
                                                    pa Kocurku!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 11.09.02, 07:25
                                                    cześć wszystkim!!:))))
                                                    ..Ania...już wiem!!!,....hihi..:)
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH........ IP: 195.116.92.* 11.09.02, 08:07
                                                    Cześć Wszystkim:))))...Tajger dzięki za sms-ka:))))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 11.09.02, 08:13
                                                    no wreszcie!,..no wreszcie!! mój twardziel sie pojawił!!:))
                                                    ..nie za ma co miśku!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 11.09.02, 08:14
                                                    czesc Pysiaki!!! Tygrys powysylam Ci dzis to i owo ok.?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 11.09.02, 08:24
                                                    cześć Ania!!:)),..ok wysyłaj ale gdzie?? na @ ???:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 11.09.02, 08:25
                                                    moze smsem ? bedzie bezpieczniej jak myslisz?
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 11.09.02, 08:27
                                                    no,...może lepiej sms-em!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH........ IP: 212.33.74.* 11.09.02, 08:34
                                                    to wysle Ci go jak wejde na dyzur, teraz szkoda czasu, lepiej pogadajmy na
                                                    forum.
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH........ 11.09.02, 08:46
                                                    ok!!:),.to pogadajmy!:)
                                                    ...wiesz,..intryguje mnie ta "druga połowa:!!:))
    • saqqara Re: HEATH....... 11.09.02, 08:49
      dziendobry wszystkim!

wiecie co, malo nas do pieczenia chleba, Ronki nie ma, Lelki nie ma, co jest?
      mnie jest smutno:(((
      • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 11.09.02, 11:32
        mi tez jest smutno Sakarka. Aroska tez tu rzadko zaglada.
        Tygrys to zemsta za teorie Lamarka?:))) aha potwierdz czy dolazl sms.
        • tygrysek_ Re: HEATH....... 11.09.02, 11:57
          Saqqaruś to bądż tu z nami!:),..we 3 ni będzie nam tak smutno!:)
          ..jasne ze zemsta Anka!!!!:)),..gadaj zaraz kto to!!!??:)
          ..doszedł,..juz 2 wysłałem!:)
          • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 11.09.02, 12:03
            z toba to lepiej nie zadzierac Kocurze:)
            ok. znikam. na razie!
            • tygrysek_ Re: HEATH....... 11.09.02, 12:22
              ino wracaj szybko!!!:)
              • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 11.09.02, 13:31
                bede wracac z doskoku:)))
                • tygrysek_ Re: HEATH....... 11.09.02, 13:35
                  tylko żebyś na mnie nie naskoczyła!!!!:)))))
                  • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 11.09.02, 13:45
                    na Ciebie?nie, Ty mi nie zalazles:)))
                    • tygrysek_ Re: HEATH....... 11.09.02, 13:48
                      ..miałem co innego na myśli!!:))))
                      • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 11.09.02, 14:38
                        Tygrys Ty mojej wiernosci nie kwestionuj:)))))
                        • tygrysek_ Re: HEATH....... 11.09.02, 14:40
                          iiii tam!!:),..babskie gadanie!!:)))
                          • saqqara Re: HEATH....... 11.09.02, 14:47
                            jestem i co widze? jakies naskakiwanie, wiernosc kobieca poddana watpliwosciom!
                            co to ma sie znaczyc?!! Tygrys, do szeregu i kolejno odlicz, ale juz!!!:))
                            • tygrysek_ Re: HEATH....... 11.09.02, 14:50
                              1,2,3,4,5,6,7,8,9,.......14252363636777899367354102873..:)
                              • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 11.09.02, 14:55
                                tak podejrzewalam ze Tygrys ma rozdwojenie, ale ze az tak to nie:))))
                                • tygrysek_ Re: HEATH....... 12.09.02, 07:30
                                  cześć Wszystkim!!!!:)),...jesteście już!???:)))
                                  ..Anka!!,..jakie rozdwojenie???:)
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 12.09.02, 08:14
                                    czolem Ranny Ptaszku, tfu!, Kocurze chcialam rzec. ja jezdem a co do
                                    rozdwojenia to kto liczyl 1,2,3,4 i ta dalsza liczba niemozliwa do
                                    wymowienia!?:)))
                                    dzien dobry Wszystkim!
                                    • tygrysek_ Re: HEATH....... 12.09.02, 08:35
                                      no liczyłem bo Saqqarka mnie do porządku przywoływała!!:))
                                    • saqqara Re: HEATH....... 12.09.02, 08:36
                                      elol ewrybady!!!

Tygrys, do ilu Ty policzyles??!!! w wojsku patalachu byles?? no to powinienes
                                      wiedziec ze kazdy liczy jeden raz, a nie za caly szereg!!
                                      ech ta dzisiejsza mlodziez!!!:)))
                                      • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 12.09.02, 08:40
                                        czesc Sakarka!
                                        hmm moze Tygtys byl wczorajszy jak liczyl?:))))
                                        • saqqara Re: HEATH....... 12.09.02, 08:55
                                          od jest wczorajszy dzien w dzien:)))
                                          • tygrysek_ Re: HEATH....... 12.09.02, 09:01
                                            jak ja wam zaraz palne!!!:)))))
                                            • Gość: anka1 Re: HEATH....... IP: 212.33.74.* 12.09.02, 12:40
                                              co palniesz Tygrysku? cygarko?:))
                                              • tygrysek_ Re: HEATH....... 12.09.02, 12:42
                                                oj Anulka, Anulka:))))))
                                                ...szkoda że nie mogłem zadzwonić...:((
                                                • tygrysek_ Re: HEATH......./coś ważnego... 13.09.02, 07:08
                                                • tygrysek_ Re: HEATH......./coś ważnego... 13.09.02, 07:16
                                                  słuchajcie,...po długich rozmyślaniach i td. postanowiłem że zamykamy
                                                  dziewczynki wrzosowisko na zawsze. Nie płaczcie. Niestety tak musi być.
                                                  Ostatnio nie wiedzie mu siem najlepiej. Praktycznie nikogo tu nie ma, dookoła
                                                  tylko pustka, Odeszła Aroska, odeszłą Laelka, odeszła Ronja,...Saqqarka jezd
                                                  sporadycznie. Zostaliśmy tylko ja z Aneczką, która i tak bywa tu ostatnio
                                                  żadko..., to już nie jezd to samo wrzosowisko,...to jezd cień dawnego
                                                  wrzosowiska....tak więc z ogromnym smutkiem i żalem trzeba je opóścić na
                                                  zawsze....,
                                                  żegnajcie dziewczyny!!chlip!,....cudownie było was poznać i być tu z Wami przez
                                                  rok!,..chlip!, Aneczko...naprawdę jezd mi żal bo wiem że to był Twój "dom"...
                                                  chlip!,...na koniec dedykuje wam ten fragment piosenki Wilków:
                                                  "wypijmy za lepszy czas,..za każdy dzień który w życiu trwa,
                                                  każde wspomnienie co żyje w Nas,
                                                  niech żyje jeszcze przez chwile..."

Wasz Tygrysek...
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH......./coś ważnego... IP: 212.33.74.* 13.09.02, 11:29
                                                    jestes zalozycielem Wrzosowiska, ale ja twojej woli w tym wypadku nie uszanuje.
                                                    bede siedziec tu nawet gdyby mi sie godzine mialo ladowac. znikne tylko wtedy
                                                    jak mi ta wiedzma net odetnie!
                                                    howgh!
                                                    poczekaj niech wroce z urlopu, juz ja Ci pokaze!:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH......./coś ważnego... 13.09.02, 11:53
                                                    a od kiedy masz ten urlop?? ,..i do kiedy???

• saqqara Re: HEATH....... 13.09.02, 12:05
      bede tu zagladac, kijami mnie nie wypedzicie:))
      • ronja Re: HEATH....... 17.09.02, 12:29
        Ja tu tak rzadko zaglądam, że kijami po prostu we mnie nie traficie... Hłe,
        hłe:)))
        • tygrysek_ Re: HEATH....... 17.09.02, 12:33
          wszelki duch!!!!:))), -to mowiac Tygrysek wychodzi na zapomniane wrzosowisko..
          ...Ronka!!!! kochana moja najlepsza!!!!:))
          ...daj pyska!!!!! cmookkk, cmoooookkk!!!!!:))

• saqqara Re: HEATH....... 17.09.02, 12:33
          a to sie jeszcze okaze:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka