romy_sznajder 10.09.05, 17:31 z m[at]ołkiem, rusin, piotrem 'oliverem' janiakiem i kimstam jeszcze. zapomniałam. czy ktos ogladał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: to poranne w tvn 10.09.05, 17:42 przyznaję się bez bicia, że nie oglądałam i nie wiem o co chodzi. Chciałam nawet znaleźć w programie (patrz wyżej) ale jakoś dziwnie ten program dzisiaj pokazują. Albo ja źle widzę? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: to poranne w tvn 10.09.05, 17:48 a faktycznie, juz kolejny raz coś nawala, trzeba znależć innego linka. to miało być dzień dobry tvn, czy podobnie. poranny weekendowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: to poranne w tvn 10.09.05, 18:02 Tak, Tak...Takie "Good Morning, America" po polsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: to poranne w tvn 10.09.05, 18:30 no i jak? miłe to? reklam dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: to poranne w tvn 10.09.05, 19:44 ja widziałam dzis kawałek Mołek-kołek z Janiakiem gadali o terroryźmie temat na czasie ale ogólnie mi sie nie podobało Odpowiedz Link Zgłoś