Dodaj do ulubionych

SAMANTA WROC

21.09.01, 18:44
wiem, ze nas oi tak caly czas czytasz- Twoj nr ciagle zajety! Serce mi sie bez
Ciebie kraje . WROC!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jasmina Re: SAMANTA WROC !!!!!!!! IP: 194.181.38.* 21.09.01, 18:46
      Samanto wróóóóóóóóóóóć!!!!!!!!!
      Smutno tu bez Ciebie :-((((((((((((((((((((((
      • Gość: ania1@po Re: SAMANTA WROC !!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 18:55
        Wróć !!!!!I ja dopisuje sie do chóru.....
        • mario2 Re: SAMANTA WROC !!!!!!!! 21.09.01, 19:43
          Samanta- serce peka i .... robie w gacie ze strachu o Ciebie!!!!
          • Gość: samanta1 Re: SAMANTA WROC !!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 19:49
            A kochasz mnie? :)
            • Gość: orange Re: SAMANTA WROC !!!!!!!! IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 20:00
              Kocha, kocha, żyć bez Ciebie nie może, tak płakał po tobie - Powracająca.
              :-)
              • Gość: samanta1 Re: SAMANTA WROC !!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 20:29
                Plakal? Ja musialam sobie kazac rece zwiazac zeby tak dlugo nie pisac do
                niego!!!
                • Gość: samanta1 Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 20:41
                  No dobrze ..przpraszam ....to byl glupi pomysl !!!
                  • mario2 Re: Mario 21.09.01, 22:37
                    Wiesz, nie takn glupi, ten Mario, ktory nie lubi kobiet, on kocha Samantke- i
                    co Samantka na to? M. oczekujke cala noc na propozycje !!!!!!
                    • Gość: samanta1 Re: Mario IP: 213.76.59.* 21.09.01, 22:55
                      Co ja na to?Ano najwyrazniej sw.Mikola gora bo uslyszalam pienia anielskie.:)
                      Balam sie ze sie wsciekniesz za ten numer i wirtualnie strzelisz mnie w
                      czolko!:)I taaak Cie kocham!
                      • makrauchenia Re: Mario 21.09.01, 23:06
                        O Samanta,

tesz jużem się za Tobą stęskniła...

No, ale nie przeszkadzam.. tak sobie ładnie z Mariem romansujecie, że żal
                        przeszkadzać:)
                        • Gość: samanta1 Re:Chenia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 23:17
                          Oj Pani!Mnie tyz sie cknilo za Wami a juz scegolnie za kochanym Mariem,ino ze
                          on znowu gdzies polozl!:)Nic ino mu baby we lbie!;)
                          • Gość: slebodny Re:Chenia IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 21.09.01, 23:22
                            Zomieredz go trzymie i chycilo go zgryzturbacjo, hej.
                            Ale sie mi widzi co juz kapke popuscilo ino wtoz wiy cy go zas nie chyci.
                            A kie chyci wtoz wiy cy go zas popusci...
                            • Gość: samanta1 Re:Chenia IP: 213.76.59.* 21.09.01, 23:24
                              Gość portalu: slebodny napisał(a):

> Zomieredz go trzymie i chycilo go zgryzturbacjo, hej.
                              > Ale sie mi widzi co juz kapke popuscilo ino wtoz wiy cy go zas nie chyci.
                              > A kie chyci wtoz wiy cy go zas popusci...

**jezusicku,jak wy piknie panocku godacie ino ze nie chytam systkiego!!!:)Co go
                              trzymie?????
                              • Gość: slebodny Re:Chenia IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 21.09.01, 23:27
                                Ftoz wiy co go trzymie?
                                Ino sumiyennie go przi sam Bozku trzymie, a kie juz chycielo, to ftoz wiy kie
                                popusci, hej
                                • Gość: samanta1 Re:Chenia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 23:31
                                  Gość portalu: slebodny napisał(a):

> Ftoz wiy co go trzymie?
                                  > Ino sumiyennie go przi sam Bozku trzymie, a kie juz chycielo, to ftoz wiy kie
                                  > popusci, hej
                                  ***Oj,nie przy Bozku go trzymie,nie przy Bozku ! Niech go lepij przy mnie
                                  trzymie!!!

• Gość: slebodny Re:Chenia IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 21.09.01, 23:35
                                    Na moj dusiu, fcecie , coz mie to gowno lopodzi, dzisiok bierem sie juz ku
                                    chalupie. Pochwolony krzesno matko, i kie sie wrocem, cobyscie bela...
                                    a bede warciusko .
                                    • Gość: samanta1 Re:Chenia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 23:47
                                      Ano to idzcie z Bogiem kumie!
                                • Gość: samanta1 Re:Mariooo! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 23:32
                                  Te propozycje to na berdyczow mam Ci slac? Gdzie zniknales duszko moja?:)
                          • makrauchenia Re:Chenia do Samanty 21.09.01, 23:23
                            > Oj Pani!Mnie tyz sie cknilo za Wami a juz scegolnie za kochanym Mariem,ino ze
                            > on znowu gdzies polozl!:)Nic ino mu baby we lbie!;)

"Hej Samanta
                            Hej Samanta, kiedy wiatr Ci gra na wantach
                            gdy rysujesz wody tafle,
                            moje serce masz pod gaflem".. to tak apropos dzisiejszego spiewania sie mi
                            skojarzylo.

Taka mala rozlaka dobrze Wam zrobi:))
                            Bedziesz szczesliwsza gdy go zobaczysz:)

• Gość: samanta1 Re:Chenia do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 23:28
                              makrauchenia napisał(a):

> > Oj Pani!Mnie tyz sie cknilo za Wami a juz scegolnie za kochanym Mariem,ino
                              > ze
                              > > on znowu gdzies polozl!:)Nic ino mu baby we lbie!;)
                              >
                              > "Hej Samanta
                              > Hej Samanta, kiedy wiatr Ci gra na wantach
                              > gdy rysujesz wody tafle,
                              > moje serce masz pod gaflem".. to tak apropos dzisiejszego spiewania sie mi
                              > skojarzylo.
                              >
                              > Taka mala rozlaka dobrze Wam zrobi:))
                              > Bedziesz szczesliwsza gdy go zobaczysz:)

***Chociaz dzielnie prujesz wode to twe zagle juz nie nowe
                              jestes lajba co ma dusze....:))Chyba sama sobie dokopalam tym tekstem!:))
                              Nie zycze sobie rozlaki!Caly dzien bylam rozlakowata!
                              >
                              >

• makrauchenia Re:Chenia do Samanty 21.09.01, 23:32
                                > ***Chociaz dzielnie prujesz wode to twe zagle juz nie nowe
                                > jestes lajba co ma dusze....:))Chyba sama sobie dokopalam tym tekstem!:))
                                > Nie zycze sobie rozlaki!Caly dzien bylam rozlakowata!

Samanto nie zapominaj jednak, ze...
                                "jestes (....) pelna wzruszen
                                jestes (....) co ma dusze"

Hmm, a to juz pieknie jest cos takiego uslyszec, nie?:)
                                • Gość: samanta1 Re:Chenia do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 23:34
                                  Fakt,pieknie!:))
                    • Gość: samanta1 Re: Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 00:32
                      Kochanie ,ja mam fisia ale Tobie tez nic nie brakuje . :) pisalam na priv.i tez
                      nic.Jestem dzisiaj zmeczona ,ide sie polozyc. Milych snow Mario.Kooocham Cie.
                      • mario2 Re: Mario 22.09.01, 08:11
                        a zscie s Krzysiem tak fajnie nasom gwatom godali, co`k niy smiol przeszkodzac
                        • Gość: samanta1 Re: Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 09:20
                          Ni wiem co ci sie tam krojalo bo serca to ty chybo ni mos!!!!Jo tesknila a Ty
                          sie gapil???:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka