Dodaj do ulubionych

KIJANA&TIGER SHOW:)

06.09.02, 08:01
kijana jesteś??,..dzisiaj nic już ciem od napierdalanki nie uratuje!!!:)))
...tylko boje sie żebyś mi znowu nie zdechła...:))

tygrysek...
PS..masz @...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 08:34
      cześć futrzana dupo!!!

dzisiaj nie wiem jak się nazywam, po wczorajszej capoerze boli mnie każdy,
      najmniejszy nawet mięsiuniek. To raz, a dwa że przed chwilą dostałam taką
      robótkę że za chwilę przywalę barana z przytupem!!!

proszę o lajtowe traktowanie;)))
      • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 08:36
        kurwa,..znowu lajtowe???,...buuu...napierdalać my siem mieli!!
        ..ale mimo wszystko ciesze siem że jesteś!:))
        ..jak tam kudłaty???:)

tygrysek...
        • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 08:42
          Dzisaij jest ten dzień, dzień w którym mu ugotuje jakieś żarcie ;)))) Wysyłm to
          zdjęcie i ciągle mnie wywala, jak siem wkurze to ci wyślę z firmowej, ale muszę
          sie dobrze zastanowić ;)))
          • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 09:16
            to ty umiesz gotować babo????:))..łłłaauuu!!...nie wiedziałem!!:))
            ..ino go nie zabij swoją kuchnią!!:))

tygrysek...
            Ps..to zstanów siem i wyślij bo Tygrys bendzie zły!:))
            • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 09:21
              Gotować umiem, szczena by ci opadła. Inne rzeczy też umiem..;)))
              • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 09:24
                np. co???:)
                ..bo że kapoere to wiem!:)..ino nie rozpierdol pół miasta!:)
                • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 09:31
                  no kooooochany ta capoera, to niezły czad. Na dzień dobry 30 pompeczek i 60
                  brzuszków i dzisiaj dychać nie mogu, ale po 3 miesiącach będę mieć taaaaki
                  kaloryfer na brzxuchu że ci oko zbieleje. Wyślę ci z innej poczty, z interii
                  asia2x, ale nie wysyłaj mi tam nic.
                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 09:35
                    a co niby miałbym ci tam wysłać??,..hmm...może małego wiruska!?,..hehe...
                    ..kurde babo!!!!,..po huj ci kaloryferek na brzuchu???,..w doma nie masz!!?:))
                    ..ale ćwicz,ćwicz!!,..nikt ci nie fiknie!:))

tygrysek...
                    • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 09:39
                      no, na pewno nie jakieś pieprzone bociany ;) cieniasy ;). No wysłalam, jak
                      dostaniesz daj znać. Coś mnie brzuch boli, dzisiaj idę wpierdzielać rybe na
                      obiad mniam mniam ;)
                      • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 09:44
                        wpierdzielaj tak dalej!!,..to bedziesz miała wór do ziemi zamiast kaloryferka!!
                        hihi...
                        ...jasne!,.ćwicz to mu dokopiesz do dupska!!:))

tygrysek...
                        PS..zaraz zobejrze co tam przyszło!:))
                        • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 09:54
                          nic nie przyszło,...ma być na adres: tygrysek_@poczta.gazeta.pl
                          ..spróbuj raz jeszcze babo..:)
                          • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 10:01
                            no dobra poszło...;)
                            • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 10:08
                              a Szrek mówił że jesteś ładna!,..i uwierz tu człowiekowi na słowo!!:))
                              ..i tak dobrze żeś nie jezd tą drugą bo bym sie chyba zajebał!!:))

tygrysek...
                              PS..teraz czekam na te więcej informacji!:)
                              • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 10:09
                                no wiesz co chamie, to jest moja koleżanka. zdjęcie jest z turnieju piłkarzyków
                                stołowychi i ona nieźle wymiata, tak że, szacuneczek proszę !!! ;))
                                • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 10:14
                                  a co mi tam po jej piłkarzykach!!:),..niech se gra ile wlezie!:)
                                  i nie jestem chamem!!!:))
                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 10:17
                                    ja też gram w piłkarzyki i jeżdże na nartach, i jezdże konno, i jeżdże na
                                    rolkach, i jeżdże na rowerze i jeszcze dobrze pływam 3 stylami (uczę sie teraz
                                    czwartego - delfina namiętnie) i jeszce pare rzeczy..;)) no iteraz capoera he
                                    he he wymiatam stary ile wlezie ;))
                                    • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 10:20
                                      kurwa mać kobito!!!,..czy ty masz czas dychnąć se chwile??:)
                                      ..weź troche na luz bo sie zajedziesz!!:)
                                      ..a ja tylko jem , śpie, chleje,..śpie, chleje,...:)
                                      • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 10:23
                                        nieeee, no ja też chleje, ot dzisiaj np idę z kumplami popląsać trochę, aha po
                                        ja uwielbiam jeszcze wymiatać na parkiecie ;)))
                                        • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 10:25
                                          Aha zapomniałam jescze dodać, że po poludniamy uczę dzieciaki matmy, bo nie
                                          umiem odmówić, a podobno dobrze tłumaczęi, mam anglika 2 razy w tygodniu
                                          (dobrze że w firmie tylko kurna hata na 7 rano i wymiekam samtajms) i jest
                                          jazda bez trzymanki ;)))
                                          • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 10:56
                                            chcesz mnie dobić babo!!??:),..zamiast powiedzieć że nic innego tylko jesz,
                                            śpisz i chlejesz to ty tu wyjerzdzasz z matmą!!!
                                            ..kurwa!!!,..i ty to wszystko z własnej woli??:)
                                            • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 11:01
                                              nieeeee! pewnie że nie samobiczuję sie codziennie rano żeby sie zmuszać ;))))
                                              • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 11:07
                                                no to skoro robisz to z własnej woli to coś jezd z tobą źle..:))
                                                ..ale co??,..hmmmmm....i nie wiem czy ciem w końcu chapnąć czy nie...:))
                                                • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 11:17
                                                  no wiesz?! jak możesz mieć wątpliwości?!

a co jakąś francę to bys chapnął, nie?!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 11:20
                                                    z ciebie jezd niezła franca babo!!:),..i dlatego jednak ciem chyba chapne!!:))
                                                    ...kurde,..skąd jedna mała, słaba kijanka ma siły na tyle zajęć...?:)
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 11:28
                                                    wciągam amfę ;)) duuuuużo amfy !!!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 11:31
                                                    a ja pale faje i żuje gumę!!:),..pale faje za fają..:)
                                                    ..ino nie wciągaj za mocno żeby ci d.... nie wyszła!!:)haha..
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 11:41
                                                    a ja nie palę !!! he he he ino wciągam ;)))) kiedys zapaliłam sobie jednego
                                                    papieroska i nie było za fajnie muliło mnie przez pół dnia, a poza tym,
                                                    smierdzi z gęby ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 11:43
                                                    to zainwestuj w tik taki!!:)))
                                                    ...coś jeszcze próbowałaś ? ..może butapren wdychałaś za młodu??:))

tygrysek...
                                                    PS..masz @..
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 11:52
                                                    cos mnie dzisiaj głowa boli i chce mi sie spać, jak ja będe dzisiaj pląsać z
                                                    tymi moimi kumplami to nie wiem (a przy nich to trza mieć kondyche ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 11:56
                                                    nie wiem,..to może im powiedz niech spierdalają se sami pląsać a ty siedź w
                                                    chacie!!:)
                                                    ..a ci kumple to co? lewi jacyś? w tylu z jedną babą tylko??:))

• Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 11:59
                                                    jak to lewi?! Fajni kumple, ja wymiatam na parkiecie a oni piją piwko,
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 12:07
                                                    no lewi bo tylko z tobą idą zamiast z gromadką bab!!:))
                                                    ..a wódke chłopcy piją??:),..czy może to by ich zabiło??:)
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 12:08
                                                    boooooooże, wiesz ile oni chleją?! masakra !!! a ja im wystarczam za
                                                    wszystkie baby he he he ! oni idą własnie wyrywać jakieś laski, a ja im
                                                    udzielam rad ;)
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 12:12
                                                    kurwa mać!! to co to za chłopy że rad im trza!!??,..sami se nie poradzą!!?:)
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 12:16
                                                    no radza sobie radzą, ale wiesz zawsze warto posłuchać rad kuliźianki, no nie?!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 12:18
                                                    ja tam se radze bez babskiej pomocy!!:)
                                                    ..jeszcze by sie która zazdrosna zrobiła i mi źle doradziła!:)
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 12:22
                                                    to jest oczywiście, podsuwam im pod nas same maszkary plastikowe, a sama jestem
                                                    na piedestale he he he ;))))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 12:23
                                                    i widzisz kurwa!!,..miałem racje!
                                                    ..takie to wy babole jesteście!:)

tygrysek...
                                                    PS..sprawdzaj czasem @!:)
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 12:33
                                                    futrzana dupo!!!! to ty sprawdzaj odpisałam ci przeca, a jak nie doszło to na
                                                    pytanie nr jeden : 27, reszta kiedy idziej za dużo byś chciał wiedzieć, nadmiar
                                                    wiedzy miże ci za szkodzić i tym razem ty mi zdechniesz, a ja za tobą
                                                    buuuuu ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 12:39
                                                    a ja ci odpisałem na Twoje babo!!:),..i zadałem inne!:)
                                                    ..nie bój nic!,...nie zdechne ci bo Tygrysy silne są!!!:))
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 12:40
                                                    idem żryć, bo mnie wymęczyłeś tymi psychologicznymi pytaniami, będę za parę
                                                    minutek pa pa
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 12:43
                                                    jakimi kurwa psychologicznymi??:),..co ty babo pleciesz zaś!!:)
                                                    ..wróć zaraz!!:)
                                                  • Gość: Aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 217.8.190.* 06.09.02, 12:59
                                                    ...sory, że się wtrącę..a gdzie idziesz szaleć?...chodzi mi o miejsce;)
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 13:01
                                                    ona...na bagna!!:)))hihi..
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 13:22
                                                    noooooo, alem gruba, wpierdzieliłam talerz pierogów, ryba wymiekła przy
                                                    pierogach ;)))
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 13:21
                                                    no jeszcze nie wiem spotykami się w hajlanderze, a potem to już wielka
                                                    niewiadoma, a co jesteś z Wrocka?
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 13:23
                                                    futrzana dupo!!! nie mówiłam ci że jestem z z Wrocka?!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 13:25
                                                    nie mówiłaś kurwa!!!:),...ja pierdole ty to umisz zeżreć!!:))
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 13:27
                                                    no, dlatego taka ze mnie tłuuuuusta kijana!!! dupę mam jak szafa 5 drzwiowa ;))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 13:30
                                                    to i nawet dobrze!:)),..bede miał dużo do chapania!!:)))
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 13:36
                                                    ja chcesz to mogę jeszcze przytyć, wtedy to będziesz mieć ucztę ;))))
                                                    jeszcze z tydzień obiadków na zakładowej stołóweczce a w drzwiach się nie
                                                    zmieszcze ;)
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 13:39
                                                    przytyj, przytyj!!!,..plizzzzzzzz..!!!:)
                                                    ..mniam mniam..co to będzie za wyżerka!!!:)
                                                    ..już siem oblizuje!!:))
                                                    ..mlask,..mlask...
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 13:40
                                                    chlas!! chlas!!! po futrzanym ryju !!! Spokój mi tu, jeszcze się nie zgodziłam
                                                    na pożarcie mnie, muszę się zastanowić ....;))))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 13:45
                                                    jak to kurwa nie!!!?:),..sama napisałaś "no to chapnij mnie wreszcie!!"
                                                    ..za dużo masła wpierdzielasz!!:))
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 13:50
                                                    "chapnij" a "zeżryj" to subtelna różnica nienażarciuchu no nie?!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 13:52
                                                    ok niech ci będzie babo!:),..więc siem zastanów!:))
                                                    ..ino szybko!,..bo czekać długo nie bendem!!:))
                                                    ..kto tu jest nienażarciuch ten jezd!!:))
                                                  • Gość: Aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 217.8.190.* 06.09.02, 13:54
                                                    ...jestem, jestem z Wrocka...nawet się kiedyś tak ogólnie na piwo umawiałyśmy
                                                    (jeszcze na Twoim początku:))))))))...nie pamiętasz już??...
                                                    ..a gdzie jest ten "hajlander" czy jak mu tam?;)
                                                  • szarywilk Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 13:57
                                                    w rynko od strony empiku, -nie ma zaco:)))))
                                                  • Gość: Aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 217.8.190.* 06.09.02, 13:58
                                                    :)))))))))))))))))..ok:))))))))..to Ty też??;)
                                                  • szarywilk Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 14:26
                                                    A Ty nie????:)))))))))))))))))))
                                                  • Gość: Aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 217.8.190.* 06.09.02, 14:46
                                                    ..ja tak..oczywiście;)))))))...pytałam się o Ciebie...
                                                  • szarywilk Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 15:25
                                                    wiem ale lubie namieszać:))))jestem z wrocka a i owszem:)))
                                                  • aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 15:29
                                                    ..to milutko:)))))))...bo jakąś imprezkę może uszykujemy;)))))
                                                  • szarywilk Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 15:33
                                                    Jakieś propozycje??:))
                                                  • aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 15:35
                                                    ...jeszcze nic konkretnego...zresztą dopiero po przyszłym weekendzie jestem
                                                    wolna;))))...poza tym może to mężczyzna coś zaproponuje;)))
                                                    ...myślę o takiej większej imprezce;)
                                                  • szarywilk Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 15:40
                                                    Pomyslimy, tak na hop siup ciżko coś ustalić, a musze gonić , ja tez dopiero za
                                                    tydzień bede więc wtedy pogadamy, a na razie papatki, miłego postowania i dnia
                                                    życze.:)
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:02
                                                    no nie mów, że jesteś z Wrocka wilku MC cos tam;)))
                                                  • szarywilk Nie mc coś tam tylko macgrey 06.09.02, 14:23
                                                    zalążku żaby:)))) !!!!! może tak a może nie:))))))
                                                  • Gość: kijanka Re: Nie mc coś tam tylko macgrey IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:25
                                                    noooo ciekawość mnie zżera na maksa ;)))
                                                  • szarywilk Re: Nie mc coś tam tylko macgrey 06.09.02, 14:27
                                                    Dużo do jedzenia nie ma:))))))....
                                                  • Gość: kijanka Re: Nie mc coś tam tylko macgrey IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:44
                                                    ja jestem tłuuuuusta kijana ;)))
                                                  • szarywilk Re: Nie mc coś tam tylko macgrey 06.09.02, 15:23
                                                    to siem wytopisz nad ogienkiem:)))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 13:57
                                                    z nią nie pij kijana!:),..ona po jednym leży!:))
                                                    ..bedziesz ja potem targac do domu!:)
                                                  • Gość: Aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 217.8.190.* 06.09.02, 13:59
                                                    ...no nie wiem Tajger;)))))))))))...nie pamiętasz kto wtedy leżał??..;)))))))
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:03
                                                    nooooo to ja jestem duzo lepsza bo leże i kwicze po dwóch ;)))
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:01
                                                    no w rynku na tej scianie gdzie jest klub 54, PRL, naprzeciwko MPiku
                                                  • Gość: kijanka no to kto przychodzi ? IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:04
                                                    ja będe o 22.00
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 14:05
                                                    widze że kurwa Wrocek sie spiknął!:),..snikam z tąd bom nie w temacie..
                                                    ..pa kijaneczko ma!:)
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:05
                                                    zwaaaaaariowałeś Kuuuurwa!!!! nigdzie nie idziesz !!!!!
                                                  • Gość: Aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 217.8.190.* 06.09.02, 14:07
                                                    ...pewnie..trzymaj go za łeb..jeszcze może trochę posiedzieć;)

...54 i PRL znam, nawet często chodzę, ale tamtego to nie;)
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:11
                                                    kobito!!!! no to ta knajpa z beczkami!!!!
                                                  • Gość: Aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 217.8.190.* 06.09.02, 14:12
                                                    ..aha..to już wiem:))))...rzuca się w oczy;)
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:14
                                                    nooooo, to co będziesz?
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 14:15
                                                    a co,..mam tu siedzieć i napierdalać o 54 i PRL-u..??
                                                    ...huj z tym wszystkim!!:)
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:16
                                                    gupku jeden!!!! a co do wrocka przyjechać to nie łaska ?!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 14:17
                                                    na razie nie mogiem,...ale pewnie niedługo siem zjawie babo!:)
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:24
                                                    do tegu czasu będe juz taka gruba że na oczy nie będę widzieć, a dupsko juz
                                                    będzie niewyobrażalnych rozmiarów ;)))
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:24
                                                    a masz telefon? to do ciebie zaraz zadzwonię
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 14:28
                                                    mam ,...zaraz ci wyślem na @...:))
                                                    ..tylko że ja za 30 min ide do domku...nie wiem czy zdążysz...
                                                    ..nie zdychaj bezemnie !:),..też bendem tęsknić za tobom!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:32
                                                    a co? będziemy zdychać razem?
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 14:33
                                                    no chyba na to wygląda babo!:)
                                                  • Gość: Aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 217.8.190.* 06.09.02, 14:17
                                                    ..ok Tajger...możemy o tym nie gadać:)))..zresztą już znikam i sory, że się
                                                    wtrąciłam...

...Kijanko...chyba niestety nie...jutro mam znacznie większą imprezę i to
                                                    praktycznie do samego rana...ale może innym razem...;))))
                                                  • Gość: Aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 217.8.190.* 06.09.02, 14:34
                                                    ..nienawidzę ignorancji, więc już na pewno idę...pa..
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:40
                                                    obraziłaś sie?!
                                                  • Gość: Aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 217.8.190.* 06.09.02, 14:41
                                                    ...mhmmm...:((((

;))))))
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:46
                                                    łeeeee, kobito, ja ci mówie my musimy iść na jakieś piwencjo ;)))
                                                  • Gość: Aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 217.8.190.* 06.09.02, 14:48
                                                    ..pójdziemy, pójdziemy;)))))...możemy jeszcze zebrać innych stąd;)))))))
                                                  • Gość: kijanka Re: KIJANA&TIGER SHOW:) IP: 193.74.43.* 06.09.02, 14:54
                                                    noooo, to jak bedziesz wolna odezwij się na forum albo janka150@wp.pl
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 14:49
                                                    dobra kijana! idem zaraz,..do Poniedziałku!:)
                                                    thx za phone i czekam na jeszcze!!:)
                                                    ..nie żryj za dużo co byś nie utyła babo!!:)

tygrysek...
                                                  • aroska Re: KIJANA&TIGER SHOW:) 06.09.02, 15:07
                                                    ..nie ma sprawy...następny weekend mam jeszcze tylko zajęty, a potem to jak
                                                    narazie żadnych planów;))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka