Dodaj do ulubionych

Jutro Walentynki

13.02.11, 19:03
Czy Szanowni pamietają o prezencie dla ukochanej istoty? A wybór w sklepach ogromny, widziałam nawet żwirek dla kota oklejony czerwonymi serduszkami, więc nie ma co wybrzydzać tylko trzeba lecieć na zakupy. smile
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Jutro Walentynki 13.02.11, 19:11
      Ja w tzw. zabawkowym widziałam wielki narząd męski z rózowego misia. Misia w sensie tkaniny. Był i napis, alem nie czytała...
      • stara.gropa Re: Jutro Walentynki 13.02.11, 19:20
        W zabawkowym? Może bez okularów byłaś i nie dowidziałaś? A to na przykład żyrafa była.
        • doratos Re: Jutro Walentynki 13.02.11, 19:33
          Właśnie,żyrafa z anginą!big_grin
          • ewa9717 Re: Jutro Walentynki 13.02.11, 19:48
            Nigdy się bez okularów nie wypuszczam wink
            Nie było to żadne źwierzątko, był to organ z ramienia i basta!
            • dorka_31 Re: Jutro Walentynki 13.02.11, 19:57
              Widać ktoś uznał, że to też zabawka. A że dla troche starszych dzieci to już insza inszość... wink
              • orale Re: Jutro Walentynki 13.02.11, 20:18
                na ten żwirek to chyba kotom nie wypada inaczej, jak też w kształcie serduszek...
    • eulalija Re: Jutro Walentynki 13.02.11, 22:28
      Nawet uważam się za Szanowną (świadomie z wielkiej litery), ale to śwęeto ignoruję.
      Nie ma walentynek, nawet nie ma Walentynek.
      Brrrryyy, fuj, wszystko różowe, feeee ...
      • stara.gropa Re: Jutro Walentynki 13.02.11, 22:38
        Fuj, fuj, mówisz jak własna babcia. Trzeba z żywymi naprzód iść. smile Kup coś chociaż owczarkowej, przecież ją kochasz, n'est pas?
        • kizuk Re: Jutro Walentynki 13.02.11, 22:48
          Jako posiadaczka psa protestuję:żwirek dla kotów w serduszka jest a co dla piesków? gdzie woreczki na psie..... w różowe serduszka?
          • stara.gropa Re: Jutro Walentynki 13.02.11, 22:55
            Nie nerwujsia Kizuku, dla psów było jeszcze więcej rzeczy w serduszka, tyle, że nie tak spektakularnych jak żwirek. Kości, psie ciasteczka, piłeczki, posłanka, obróżki i szelki, szampony, preparaty do łap, preparaty do zębów. Czyli wszystko co współczesny pies powinien posiadać smile
            • groha Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 09:46
              Bardzo lubię wszystkie święta, te nasze, nie nasze i te bardzo obce też, naprawdę. Ale to dzisiejsze obchodzę chyba trochę nietypowo... Dobra, przyznam się: wysterylizowałam kota. Wprawdzie nie własnymi rękami, ale jednak. Za to w prezencie dostanie piękne imię: Walenty.
              • ewa9717 Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 10:17
                O matko, odklejnocony kot o imieniu Walenty! Będzie ironiem losu wink
                • groha Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 11:02
                  E tam, ironiem. Będzie symbolem miłości. Tyle, że platonicznej.
                  • ewa9717 Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 11:15
                    Tyz prowda wink
                    A na drugie mu daj As, będzie trĘdy, glamÓr, a nawet jeszcze bardziej z przodu wink
                    PS Pomyślałam o Walku, jak się dobierałam do lodówki. Jakoś tak mną telepnęło (znak dietetyczny?) i jakąś krzywdę drzwiom zrobiłam. Po południu przyjdzie pan i powie, czy da się drzwi przetentegować, coby się w druga stronę otwierały.
                    Do Walka pretensji nie mam wink
                    • papuga_ara Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 11:25
                      Nie wspieram Wuja Sama!
                    • groha Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 11:41
                      Drugie już ma: Święty z Drzewa, jako że we Wszystkich Świętych ze świerka zdjęty. A od dzisiaj będzie mu jeszcze łatwiej w tej świętości wytrwać, bo małych i niewinnych świętych nie rozsieje już po innych drzewach, to pewne. Ziemska i życiowa konieczność, Ewuś, tylko te Twoje drzwi do lodówki zupełnie niesłusznie przy tym ucierpiały, biedactwa smile
              • g0p0s Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 11:30
                No to Walenty piękny prezent dostał, no piękny smile
                • groha Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 11:53
                  Prezencik walentynkowy inaczej, powiedzmy.
                • bbbzyta Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 12:44
                  Mój dziadek był Walenty, naprawdę! A wasz nie, ahaaaaa!
                  • endorfiniusz Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 13:18
                    ja spełniłem swój obywatelski obowiązek w ostatniej chwili wink nie wiedząc do końca co kupić natknąłem się w ostatniej chwili na promocję w superpharmie i kupiłem perfumy Kenzo w walentynkowo obniżonej cenie
                    • gabrielle Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 14:19
                      A w Chełmnie w kościele są relikwie świętego Walentego.
                      • spokokolarz Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 14:50
                        Dostałam czekoladki i wielki bukiet róż z karteczka: "na górze róże, na dole uparci, kocham Cię Olga, naprawdę, Marcin". big_grin
                        • doratos Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 15:10
                          Wiecie ja naprawdę współczuję naszym panom,nie mają lekko,fakt jest tego świątecznego badziewia pełno w sklepach,i na Walentynki,i na 8 marca,ale kupić swojej żonie\partnerce coś co ją ucieszy,uszczęśliwi,to mają problem,muszą się trochę wysilić,nie iść na łatwiznę,
                          jak np.mój,kupuje mi te nieszczęsne czekoladki co roku,
                          a w domu słyszy:mówiłam Ci tyle razy,nie kupuj mi czekoladek!big_grin
                          Biedak w zeszłym roku,o mało tymi czekoladkami w głowę nie dostał!
                          A żeby nie było,to sam dostał bokserki z napisem,,Wild beast"big_grin
                        • asia.sthm Re: Jutro Walentynki 15.02.11, 09:19
                          Spoko, bierz go na stale. Jesli tak pieknie rymuje to zycie z nim bedzie jak poezja.

kazdy Walenty lubi komplementy
                          • pomaranczuch Re: Jutro Walentynki 15.02.11, 11:07
                            Spoko zaręczona big_grin trzeba to oblać big_grin
                            Też zaliczam dzień wczorajszy do całkiem udanych. Babskie walentynki to jest odlot, tylko troszkę głowa boli i nogi tongue_out
                      • kocio_pierzaczek Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 14:51
                        Popatrzcie, cud! Walentynki i od razu nowego mężczyznę nam dobre wiatry przywiały. Witamy, witamy...
                        Bzzytko, a ja miałam pradziadka Walentego, aha!

A kot Grohy to teraz nie Walenty tylko Walentynka. I od razu przyznam się, że to moja mama wymyśliła, wzruszona kocim losem.
                        • pomaranczuch Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 15:01
                          Szaleństwo w szeregach widzę big_grin
                          A ja Wale.tynki, 10 zł/h, służę pomocą tongue_out
                          • ewa9717 Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 16:13
                            Drugi cud!!!!!! (Tu usiłowałam złozyć raczki tak ładnie jak Minerwa i na wszelki wypadek nie patrzę w lustro, więc mogę wierzyć, że mi wyszło.) Przyszedł pan do lodówki i zaczął od ględzenia, ze on to tylko termostaty, ze takich tam to się nie opłaca... Jakoś tak w wyrywnym nastroju byłam, więc powiedziałam panu WON! No, prawie tak powiedzialam wink Potem zelzyłam lodówkę brukowanemi słowy, nie oparłam się też chęci okazania agresji nożnej i...pomogło! Widać coś lodówce dotarło do przekonnia i drzwi chodzą jak ta lala!
                            Za zaoszczędzone na fachowcu pieniądze kupiłam sobie opowiadania o młodym Wallanderze, bo własnie Polityka urządza zime z kryminałem.
                            uffffff!
                            • 36krzysiek Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 18:39
                              >>>>Czy Szanowni pamietają o prezencie dla ukochanej istoty?
                              No jasne, tylko Madonna nie odbiera, trudno, zadzwonię jutro.
                              • kocio_pierzaczek Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 20:28
                                A Karol?!!!!!!
                                • tutul Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 21:32
                                  Ja mam osobistą walentynkę w domu...moja córa ma dzisiaj urodziny.I koleżanka moja też.I siostrzeniec i cioteczny siostrzeniec...
                                  W związku ze związkiem dzisiaj obchodzę .Jubilatów.Bez prezentów.Za to chętnie zjadam poczęstunek.
                                  A walentynki zaczęłam obchodzić już w sobotę.
                                • groha Re: Jutro Walentynki 14.02.11, 21:47
                                  kocio_pierzaczek napisała:
                                  >A kot Grohy to teraz nie Walenty tylko Walentynka. I od razu przyznam się, że to moja mama wymyśliła, wzruszona kocim losem.

Kociu, śpieszę mamusię uspokoić i przekazać, że kot, w porównaniu z tym co przeszedł, to teraz ma jak w kocim raju. I o żadnej Walentynce nie ma mowy, bo to nie była operacja zmiany płci, słowo daję. W końcu testosteron to nie wszystko, a tego ten... inne rzeczy ma w porządku. Walenty dziękuje za wzruszenie i pozdrawia smile
                                  • ewa9717 Re: Jutro Walentynki 15.02.11, 07:54
                                    No i wyszło na to, że dzień jednak udany. Ja nie wydałam na fachowca, Baron się na rozmowę międzynarodową nie wykosztował, odbyły się smaczne impry, św. Walenty z drzewa zdjęty jest komletny, a Spoko się zaręczyła cycuś wink
                                    • 36krzysiek Re: Jutro Walentynki 15.02.11, 08:28
                                      >>>A Karol?!!!!!!
                                      Karolowi kupiłem te reklamowane Kenzo, popatrzył z politowaniem, popukał się w skorupę i poszedł spać dalej.
                                      • doratos Re: Jutro Walentynki 15.02.11, 12:39
                                        Walenty,Walenty i po Walentym,ptasie mleczko zjedzonesmile,do siego Walentego!!
                                        • stara.gropa Re: Jutro Walentynki 15.02.11, 12:47
                                          Zjedzone! A chciałaś pobić męża, za to, że słodycze przyniósł. smile
                                          • doratos Re: Jutro Walentynki 18.02.11, 16:18
                                            Gropo to nie wiesz jak to z kobietami?Jedno robią co innego myślą,no i to było ptasie mleczkomoja pięta achillesowabig_grin
    • minerwamcg Re: Jutro Walentynki 15.02.11, 13:38
      Arthur obdarowany na gwiazdkę artykułami do wystroju domu wzdychał, żeby tak na następną okazję dostać coś osobistego, byle nie bieliznę smile No to mu zamówiłam sto cudnej urody wizytówek - co może byc bardziej osobistego jak imię i nazwisko plus numer telefonu i mail? big_grin
      • ewa9717 Re: Jutro Walentynki 15.02.11, 14:49
        Podpowiadam na następną osobistą okazję: napletki, tfu!, nalepki na listy wink
        • moleslaw Re: Jutro Walentynki 18.02.11, 12:54
          A jest ktoś kto nie obchodzi Walentynek wśród was? Ja wpisuję się jako pierwsza , nie trawię Walentynek
          • eulalija Re: Jutro Walentynki 18.02.11, 13:19
            Nie chcę być przesadnie czepialska, ale gdybyś cały wątek przeczytała to dwie zdeklarowane przeciwniczki byś znalazła.

Witaj w klubie antywalentynkowcówsmile
            • doratos Re: Jutro Walentynki 18.02.11, 16:49
              A ja tam jestem zwolenniczką wszelkich świąt,dzięki którym mężczyźni muszą sobie przypomnieć,iż kobiety potrzebują takich gestów z ich strony,świadczących o ich miłości,
              zaraz przeciwniczki walentynek powiedzą,że taki mężczyzna powinien i bez święta pamiętać,i tego kwiatka czasem kupić,ot tak bez okazji.
              Niestety niektórzy panowie uważają takie gesty za niepotrzebne,i dopiero gdy widzą wokół jednego,drugiego itd.pana z kwiatkiem,zaczynają panikować cóż to za dzień przeoczyli,
              i w panice kupują cokolwiek,choćby te czekoladki,żeby tylko uniknąć cichych dnibig_grin
              Mam przyjemność być żoną takiego właśnie mena zapominalskiego,potrafi zapomnieć i o moich urodzinach,i o rocznicy ślubu,(i bardzo ciężko myśli kiedy się spytam które dziecko będzie miało urodziny w najbliższym czasie)!
              Dlatego ja jestem za Walentynkami,szkoda że nie ma więcej takich świątsmilesmile
              • stara.gropa Re: Jutro Walentynki 18.02.11, 17:04
                Niedługo Dzień Kobiet smilesmilesmile
                • felis2 Re: Jutro Walentynki 18.02.11, 20:31
                  Można też Kupałę wypromowaćsmile
                  • asia.sthm Re: Jutro Walentynki 18.02.11, 21:30
                    topienie Marzanny
                    tez niby niebawem.. juz sie nie moge doczekac wink
                    • stara.gropa Re: Jutro Walentynki 18.02.11, 21:37
                      Asiu, z tej okazji chcesz dostać prezent od męża? smile
                      • doratos Re: Jutro Walentynki 19.02.11, 22:57
                        Przednia myśl,taki na przykład karnet na basen,albo wino,
                        można się potopić,albo smutki utopićsmilesmile
              • orale Re: Jutro Walentynki 20.02.11, 07:06
                przez lata dostawałam od byłego męża na walentynki wiśnie w czekoladzie. Tylko, że nie lubię tego produktu wyjątkowo.Nie chciałam się zachowywać jak prosie i tłumaczyć, że może mnie z kimś pomylił, bo ja tego nie jadam. W sumie powinienie zauważyć ten szczegół przez kilkanaście lat małżeństwa. Przy rozwodzie mi to wypomniał, że nawet jego prezenty na walentynki mnie nie cieszyły, a tak się starał.
        • minerwamcg Re: Jutro Walentynki 19.02.11, 23:30
          Z napletków to jeden rabin kazał sobie uszyć portmonetkę, która po pogłaskaniu zmieniała się w walizkę smile Nie, to nie jest prezent dla heteroseksualnego faceta, w dodatku od zazdrosnej żony smile
          Gdyby ktoś na świecie napisał książkę "Tysiąc pięćset najpiękniejszych czołgów świata ze szczegółowym opisem technicznym tudzież licznymi przykładami bojowego zastosowania i świadectwami żołnierzy, jak się to czy tamto rozwiązanie sprawdziło w bitwie", a w dodatku byłaby to ksiąźka dobrze napisana, zredagowana i trzykrotnie poprawiona merytorycznie - to byłoby dokładnie to, co by Arthur chciał dostać z dowolnej okazji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka