Dodaj do ulubionych

Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru... ??

14.09.05, 09:39
Witam,

zastanawiam się nad przyczyną faktu, że jest sporo atrakcyjnych facetów,
którzy nie angażują się w mniej lub bardziej oficjalne związki.
Boją się ? Chcą pozostać niezależni ? Szukają niespełnionych ideałów ??
Jak to jest z kobietami ?? Chyba podobnie...

Pytanie kieruję zarówno do facetów, jak i kobiet - ciekawe jak postrzega ten
fakt płeć piękna ... :))

Ja osobiście też jestem sam. W sumie od długiego czasu. Mam sporo koleżanek,
przygodnych znajomości, starych "znajomych" byłych dziewczyn i tak to się
wszysto kręci. Sytuacja z lekka chora wydaje się być i sam próbuję dociec
przyczyny tego, że jest tak, a nie inaczej?? Zbyt wysokie wymagania wobec
kobiet..? Może zbyt dużo przeżyłem i jestem wypalony... ?
Sam nie wiem jak to ze mną jest - może dyskusja, z niektórymi mądrymi osobami
na forum rozjaśni mi troszkę w tej mojej chorej główce :))

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Obserwuj wątek
    • kotek_mru Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 10:20
      dla pocieszenia ,podobne jest z kobietami:)
      majac za soba pewien "bagaz"doswiadczen,nie chca uwikływac sie w zwiazki ktore
      w jakikolwiek sposob beda wpływac na ich niezaleznosc;)
      problemem jest uszanowanie potrzeb,przyzwyczajen,pasji drugiej strony:)
      nie mozna osaczac sie wzajemnie i byc tylko dla siebie,na
      wyłacznosc...partnerstwo,zaufanie to podstawa zwiazku:)

• tapierwsza1 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 10:42
        Każdy szuka dla siebie wygody.
        Często pozostajemy sami, by ciągle mieć szanse na coś lepszego. Coś, co
        niekoniecznie się pojawi. Szukamy ideała a każda następna osoba ma więcej wad...
        Bycie singlem zwalnia od codziennych obowiązków: sprzatania, prania, gotowania
        dla drugiej osoby.
        Bycie singlem to trochę egoizm, zapatrzenie w siebie, życie dla siebie, wg
        własnych norm, przyzwyczajeń...wg tego co lubimy i kochamy robić.
        • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 10:52
          Trochę tak ale z drugiej strony single tęsknią za kimś dla kogo tę swoją
          niezależność mogłyby poswięcić. Marzą o osobie która nagle pojawi się w ich
          życiu niespodziewanie i zaczną swoje love story. Problem w tym że trafiają na
          bardzo podobne osoby dla których takie wyrzeczenie, podobnie zresztą jak dla
          nich samych, zbyt dużo kosztuje a tak może i bezpieczniej bo niczego się nie
          ryzykuje i wygodniej bo przecież w każdym kolejnym związku/(nie)związku
          jesteśmy razem ale razem nie jesteśmy :-))). Bez ryzyka i bez wysiłku.
      • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 08:57
        kotek_mru napisała:

> dla pocieszenia ,podobne jest z kobietami:)
        > majac za soba pewien "bagaz"doswiadczen,nie chca uwikływac sie w zwiazki
        ktore
        > w jakikolwiek sposob beda wpływac na ich niezaleznosc;)
        > problemem jest uszanowanie potrzeb,przyzwyczajen,pasji drugiej strony:)
        > nie mozna osaczac sie wzajemnie i byc tylko dla siebie,na
        > wyłacznosc...partnerstwo,zaufanie to podstawa zwiazku:)
        >
        >
        >
        taaa... w zasadzie nic nowego, idealne związki nie istnieją, a wikłać się w coś
        co z góry (z dużym prawdopodobieństwem) jest przegrane, czy ma sens ?? chyba
        średnio...
        • kotek_mru Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 22:08
          >taaa... w zasadzie nic nowego, idealne związki nie istnieją, a wikłać się w
          coś
          co z góry (z dużym prawdopodobieństwem) jest przegrane, czy ma sens ?? chyba
          średnio...
          boisz sie"nowego",widze ze nie masz duszy odkrywcy:DDD
          sensem jest miec kogos obok,kto pogładzi Cie po włoasch,posmieje sie z Toba,w
          sytuacjach trudnych pomoze wybrac odpowiedna droge,poprawi Ci poduszke i poda
          sniadanko do łozeczka;)
          cyrograf do tego nie jest potrzebny,zawsze mozesz odejsc i szukac dalej:))
          • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 23:26
            kotek_mru napisała:

> >taaa... w zasadzie nic nowego, idealne związki nie istnieją, a wikłać się
            > w
            > coś
            > co z góry (z dużym prawdopodobieństwem) jest przegrane, czy ma sens ?? chyba
            > średnio...
            > boisz sie"nowego",widze ze nie masz duszy odkrywcy:DDD
            > sensem jest miec kogos obok,kto pogładzi Cie po włoasch,posmieje sie z Toba,w
            > sytuacjach trudnych pomoze wybrac odpowiedna droge,poprawi Ci poduszke i poda
            > sniadanko do łozeczka;)
            > cyrograf do tego nie jest potrzebny,zawsze mozesz odejsc i szukac dalej:))

I dokładnie tak właśnie robię - do pierwszego, drugiego, n-tego rozczarowania -
            po którym na nowo przewijają się przeszłe związki (mniej lub bardziej
            intensywnie) - trochę chore, ale co poradzić ...
            • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 21.09.05, 08:13
              I dokładnie tak właśnie robię - do pierwszego, drugiego, n-tego rozczarowania -
              > po którym na nowo przewijają się przeszłe związki (mniej lub bardziej
              > intensywnie) - trochę chore, ale co poradzić ...

Hmmm...coś za dużo w nas podobieństw... te dwie 77 ;-)?
              • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 21.09.05, 15:28
                keyti77 napisała:

> I dokładnie tak właśnie robię - do pierwszego, drugiego, n-tego
                rozczarowania -
                > > po którym na nowo przewijają się przeszłe związki (mniej lub bardziej
                > > intensywnie) - trochę chore, ale co poradzić ...
                >
                > Hmmm...coś za dużo w nas podobieństw... te dwie 77 ;-)?

MOże nie tylko te dwie "7" ? Szukamy dalej ...? :)
                • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 21.09.05, 16:32
                  To na pewno te samoloty ;-)))
                  Częste przeciążenia tak na ludzi działają ;-)))
    • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 10:39
      Również się nad tym zastanawiam bo jestem w bardzo podobnej sytuacji :-)))
      Po drodze spotykam dużo bardzo podobnych osób, zarówno kobiet jak i mężczyzn.
      Przystojnych/ślicznych, wykształconych, wartościowych i inteligentnych, samych
      ale wcale nie samotnych! Ich i moje życie stanowi plątaninę przelotnych
      związków bez zbytniego zaangażowania ale dlaczego się tak dzieje doprawdy nie
      mam pojęcia...Jakieś pomysły???
      • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 11:50
        U mnie jest bardzo podobnie, ale jednk inaczej. Moje "związki" są raczej z
        osobami troszkę innymi niż ja. One z reguły się angażują, a ja trzymam dystans.
        Chyba spotykanie się z osobą podobną do mnie budzi we mnie pewną obawę i w
        przypadku możliwości takiego związku zamykam się i uciekam :))
        Ale chyba tak naprawdę te wszystkie gadki (i szukanie tłumaczeń przed samym
        sobą) to jedno wielkie pieprzenie. Gdyby pojawił się ktoś, od kogo zaparłoby
        dech w piersiach to wszystkie zachowawcze działania szlag by trafił.
        Pytanie tylko, czy jest szansa, ze taka sytuacja się zdarzy - w moim przypadku
        chyba granicząca z cudem. Niestety ...
        • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 12:25
          Jak sie chwilkę nad tym zastanowić...Ja uciekam i zamykam się w związku z osobą
          która jest bardziej zaangażowana niż ja. Dziwne... Również tęsknię za
          spotkaniem takiej osoby przy której zapiera dech w piersiach i kolana się
          uginaja ale z drugiej strony czasem myslę że to zwykła fantazja a życie jest
          prozaiczne. Hmmm....zabrzmiało brutalnie. Nie twierdzę że coś takiego się nie
          zdarza. Ale przeżyłam to raz jeden jedyny w swoim życiu i nie wiem czy będzie
          mi dane jeszcze raz :-( niestety... I ciągle zadaję sobie pytanie dlaczego nie
          mogę tak się zakochać w naprawdę fanastycznych facetach których spotykam....
          Teoretycznie powinnam ale serce nie sługa. Dlaczego???
          • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:05
            No właśnie. Nostalgia chwyta zwłaszcza jak człowiek przypomni sobie czasy
            młodości - szkoły średniej - kiedy to się zakochiwało co miesiąc, ale to były
            fajne czasy :)) Niestety teraz już chyba jesteś my zblazowani, bardziej
            racjonalni, w sumie to przykre trochę chyba...
        • eemmy Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:35
          mitul napisał:

> U mnie jest bardzo podobnie, ale jednk inaczej. Moje "związki" są raczej z
          > osobami troszkę innymi niż ja. One z reguły się angażują, a ja trzymam
          dystans.
          >
          > Chyba spotykanie się z osobą podobną do mnie budzi we mnie pewną obawę i w
          > przypadku możliwości takiego związku zamykam się i uciekam :))
          > Ale chyba tak naprawdę te wszystkie gadki (i szukanie tłumaczeń przed samym
          > sobą) to jedno wielkie pieprzenie. Gdyby pojawił się ktoś, od kogo zaparłoby
          > dech w piersiach to wszystkie zachowawcze działania szlag by trafił.
          > Pytanie tylko, czy jest szansa, ze taka sytuacja się zdarzy - w moim
          przypadku
          > chyba granicząca z cudem. Niestety ...

TAK ONE GRANICZĄ Z CUDEM
          dlatego lubimy ludzi kochamy ich
          przynajmniej ja tak mam
          mam wielu znajomych tych na chwilę
          tych gdy płaczę i mam wszystko gdzies- i Ci potencjalnie są najlepszymi
          kandydatami ale....
          i tych na telefon...aby uciec...
    • irish76 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 10:48
      moze dlatego ze poki jestem mlody :) to wiem ze sam nie bede w chwilach kiedy
      sam byc nie chce. a bycie singlem ma wiele zalet. ale sa takie momenty ze
      przychodzi chwila reflesji: masz juz prawie 30 lat to moze bys sie ustatkowal.
      ogrodzil trawnik, zalozyl akwarium i posadzil to drzewo :)
      druga sprawa jest taka ze czlowiek jest zalatany i wszystko poza praca traktuje
      jak z doskoku. I to mnie wk... nawet jak mam kogos to normalnie czasem jestem
      zje... ze nie chce mi sie smsa nawet napisac. a niepielgnowane uczucie zarasta
      chwastem jak swiezo zaorane pole...
      • eemmy Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:37
        irish76 napisał:

> moze dlatego ze poki jestem mlody :) to wiem ze sam nie bede w chwilach kiedy
        > sam byc nie chce. a bycie singlem ma wiele zalet. ale sa takie momenty ze
        > przychodzi chwila reflesji: masz juz prawie 30 lat to moze bys sie
        ustatkowal.
        > ogrodzil trawnik, zalozyl akwarium i posadzil to drzewo :)
        > druga sprawa jest taka ze czlowiek jest zalatany i wszystko poza praca
        traktuje
        >
        > jak z doskoku. I to mnie wk... nawet jak mam kogos to normalnie czasem jestem
        > zje... ze nie chce mi sie smsa nawet napisac. a niepielgnowane uczucie
        zarasta
        > chwastem jak swiezo zaorane pole...

dziiii....dokładnie tak!...
        • irish76 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:49
          noo
          wyrzucilem to z siebie :)
          • eemmy Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:53
            irish76 napisał:

> noo
            > wyrzucilem to z siebie :)

acha ....czuć to ;)))
            • irish76 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:55
              ee jadlem tylko nalesniki :)
              i czuc?
              zesz fak
              teraz nawet nalesnikom nie mozna ufac
              o tempora! o mores!
              • eemmy Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:57
                irish76 napisał:

> ee jadlem tylko nalesniki :)
                > i czuc?
                > zesz fak
                > teraz nawet nalesnikom nie mozna ufac
                > o tempora! o mores!

o dziiiii ja tu się wylewam a Ty taaaaak (?) ;)))
              • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 16:11
                irish76 napisał:

> ee jadlem tylko nalesniki :)
                > i czuc?
                > zesz fak
                > teraz nawet nalesnikom nie mozna ufac
                > o tempora! o mores!

To zależy z czym te naleśniki ... :))
    • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 11:56
      Nie bedę zabierać głosu, z uwagi na fakt nie kwalifikowania się do grupy
      atrakcyjnych..facetów:D:D:D:
      Ustatkuję się po 70 - wtedy złapię jakiegoś kulawego - daleko nie ucieknie:D
      • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:09
        a jednak zabrałaś... głos :PP
        • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:12
          zabrałam głos jako ta nieatrakcyjna :P
          • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 16:12
            mlesniewska napisała:

> zabrałam głos jako ta nieatrakcyjna :P

Dlaczego tak mało wiary w siebie ?? Ja tam wolę popadać w samozachwyt :PP
            Wydaje mi się, że dostrzegam tu nutkę ironii i chęci przekomarzania...:PP
            • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 15.09.05, 08:39
              No proszę, jaka umiejętność czytania między wierszami:P:P Jakby to powiedział
              Sid z Epoki.. "Wybryk natury jakiss, cyta w myslach" :P:P
              • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 13:44
                mlesniewska napisała:

> No proszę, jaka umiejętność czytania między wierszami:P:P Jakby to powiedział
                > Sid z Epoki.. "Wybryk natury jakiss, cyta w myslach" :P:P

Taki już jestem "debeściak" :PP
                • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 13:46
                  Radosław, Mirosław i Zbigniew czyli młodzi wilcy :D
    • eemmy Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:16
      wiesz co ..? to nir jest kwestia wypaczenia, ani bycia niezależnym
      nierozumem też stwierdzenia zę obiety mająpodobnie i to niby ma Cię pocieszyć...
      powiem(napiszę) tak, doskonale rozumien o co chdzi...nawet ostatnio zadałam
      takie pytanie mojemu przyjacielowi...czy ja jestem jakaś inna ? czy co?
      przecież jest tylu "dobrych" mężczyzn.....
      Wiesz co
      to nie spaczenie
      "MY" szybko sięnudzimy....
      "MY" potrzebujemy cały czas bodźca...czegośco nas pociągnie za sobą...porwie
      potrzebujemy zatracenia.....
      co prawda innym wystarczy wspólny obiad ale innym nie....."MY" ten wspólny
      obiad będziemy smakowali inaczej,.......
      • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:24
        MY znaczy WY atrakcyjni czujecie inaczej niż ci brzydsi czy mniej atrakcyjni?
        • eemmy Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:27
          mlesniewska napisała:

> MY znaczy WY atrakcyjni czujecie inaczej niż ci brzydsi czy mniej atrakcyjni?

chyba nie bardzo rozumiesz treść
          "MY" czyt. single mitula
          wygląd nie ma znaczenia(czasami)(żadko)
          • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:42
            Odpowiadałam na twój post i stąp prosiłam o doprecyzowania: co za MY czyli WY

Co za jednoznaczność :)) wygląd nie ma znaczenia, ma znaczenie czasami, a nawet
            rzadko
            piękne
            • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 16:21
              mlesniewska napisała:

> Odpowiadałam na twój post i stąp prosiłam o doprecyzowania: co za MY czyli WY
              >
              > Co za jednoznaczność :)) wygląd nie ma znaczenia, ma znaczenie czasami, a
              nawet
              >
              > rzadko
              > piękne

Wygląd ma znaczenie, i to ogromne - zależy tylko do czego :)) w relacjach
              damsko-męskich osoby ATRAKCYJNE (pojęcie względne) z reguły zachowują się nieco
              inaczej niż ci mnie atrakcyjni. Oczywiście to uogólnienie, ale jak najbardziej
              prawdziwe
              • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 15.09.05, 14:26
                Tak. Ja się inaczej zachowuję :))):P
                • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 13:45
                  mlesniewska napisała:

> Tak. Ja się inaczej zachowuję :))):P

Ja też :P tylko inaczej niż wszyscy, inaczej niż większość, czy inaczej niż
                  wyjątki, czyli jak większość :PP
                  • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 14:05
                    W każdej z tych kombinację mogę zostać uznana za odtajacą od 'ichniej" normy :))
                    najczęściej w zgodzie z sobą :)) ale nie zawsze:P:P
                    • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 15:02
                      A ja właśnie bardzo razdko w zgodie ze sobą - ciąglę się kłócę :)) może to już
                      taka moja dwojaka natura Bliźniaka (ale mi się rymnęło :))
                      • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 15:03
                        napisałam na wyrost chcą wyjść na taką żyjącą wg własnych zasad :))
                        ale chyba również toczę ciagłą walkę :) a nie jestem blixniakiem:))))
                        • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 21:00
                          Bliźniacy to dopiero mają przerąbane ze swoją psychą - uwierz mi :)
                          • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 08:47
                            Ale dzięki swojej dwoistosci mogą łatwo przeanalizować obie strony medalu ;)))
                            widzą 2wymiarowo;)
                            • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 08:53
                              mlesniewska napisała:

> Ale dzięki swojej dwoistosci mogą łatwo przeanalizować obie strony medalu ;)))
                              > widzą 2wymiarowo;)

Co Ty gadasz ?? 3 wymiary to niezbędne minimum ?
                              • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 09:45
                                No może macie 3 oko ;)))
          • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:49
            Dokładnie taK !!!! To nie jest spara wyglądu i nie chodzi o to że wygląd nie ma
            znaczenia. Owszem ma!!! Ale chodzi o to że mi się musi podobać. A czy podoba
            się reszcie świata- to doprawdy nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia !!!!!
            • irish76 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:52
              ale co wy z tym wygladem?
              dyskusja zrobila sie o wygladzie a jest o singlach i czy z wyboru :)

rozumiem ze sa single z wyboru i single z przymusu wg was
              otoz ja w singlowanie z wyboru nie wierze, kazdy chce byc z kims
              jedynie jak sie jest samemu to sa poztywne tego aspekty ale na dluzsza mete to
              nie ma sensu. Samemu mozna byc na chwile i sie tym cieszyc.
              a na dluzsza mete poczucie samotnosci zabija
              • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:56
                ...i każdy z tych zadeklarowanych singli "z wyboru" a tak naprawde " z
                konieczności" marzy tylko o tym żeby spotkać tę jedną jedyną i
                jednego/jedynego !!!
                • eemmy Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:59
                  keyti77 napisała:

> ...i każdy z tych zadeklarowanych singli "z wyboru" a tak naprawde " z
                  > konieczności" marzy tylko o tym żeby spotkać tę jedną jedyną i
                  > jednego/jedynego !!!

tak i tu też zgadzam się z Tobą w 100% ale chyba większość się tego obawia...bo
                  wtedy zadają sobie pytanie : A co za parę lat? A może jednak jeszcze to nie to?
                  itd...itd...
                  • irish76 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:04
                    kiedys byl taki kawalek hip hopowy w ktorym bylo: zycie zapier...la szybciej
                    niz chart
                    mozna sie obudzic z reka w nocniku
                  • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 16:26
                    eemmy napisała:

> keyti77 napisała:
                    >
                    > > ...i każdy z tych zadeklarowanych singli "z wyboru" a tak naprawde " z
                    > > konieczności" marzy tylko o tym żeby spotkać tę jedną jedyną i
                    > > jednego/jedynego !!!
                    >
                    > tak i tu też zgadzam się z Tobą w 100% ale chyba większość się tego
                    obawia...bo
                    >
                    > wtedy zadają sobie pytanie : A co za parę lat? A może jednak jeszcze to nie
                    to
                    > ?
                    > itd...itd...

i kółko się zamyka
                • irish76 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:00
                  tak mniemam
                  ale ja jestem facetem to moze za bardzo sobie upraszczam :)
                  • eemmy Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:01
                    irish76 napisał:

> tak mniemam
                    > ale ja jestem facetem to moze za bardzo sobie upraszczam :)

mmmmmm nie. dlaczego?
                    • irish76 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:04
                      dlaczego co?
                      • eemmy Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:05
                        irish76 napisał:

> dlaczego co?

upraszczasz....co upraszczasz....ale Ty luuuuzak jesteś hmmm:)))))
                        • irish76 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:07
                          szkoda czasu na puste dywagacje i dorabianie ideologii
                          to moja ideologia :)
              • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:03
                no nareszcie :)) i tym samym mogę zamknąć wątek, bo oto padła odpowiedź ;)))
                też w żadne wybory nie wierzę, zwyczajnie amor jakoś trafić celnie nie może
                takiego atrakcyjnego czy innego singla albo on się uchyla
                a wygląd??? de gustibus... powtarzać nie bedę, bo oklepane i banalne
                • irish76 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:07
                  dokladnie. przeczytamy naglowek, reszty sie domyslimy :)
                  • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:27
                    zaczynam odnosić mylne wrażenie, że można się ze mną dogadać :))
                • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 16:28
                  mlesniewska napisała:

> no nareszcie :)) i tym samym mogę zamknąć wątek, bo oto padła odpowiedź ;)))
                  > też w żadne wybory nie wierzę, zwyczajnie amor jakoś trafić celnie nie może
                  > takiego atrakcyjnego czy innego singla albo on się uchyla
                  > a wygląd??? de gustibus... powtarzać nie bedę, bo oklepane i banalne

a może byś tak nie zamykała wątka bez zgody autora ?? :)) myślę, ze wiele
                  jeszcze może zostać (do)powiedziane
                  • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 22:08
                    Popieram autora :-)))
                    • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 13:46
                      keyti77 napisała:

> Popieram autora :-)))

dzięki za wsparcie :PP
                      • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 16:27
                        A bardzo proszę :-))))
                        Ten wątek również bardzo mnie interesuje :-))))
                        • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 21:02
                          keyti77 napisała:

> A bardzo proszę :-))))
                          > Ten wątek również bardzo mnie interesuje :-))))

A dlaczego...??
                          Zaczyna sie weekend dla mnie niestety jeszcze jutro praca - na szczęście
                          delegacja więc luzik, ale na neta zajrzę dopiero w poniedziałek lub ewentualnie
                          w niedzielę wieczorem - zależy jak ciężka okaże się sobotnia noc. Mam nadzieję,
                          że będzie jeszcze co czytać w tym wątku :)

pozdro
                          • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 17.09.05, 12:00
                            Oj interesuje, interesuje z dobrze znanych powodów ;-)
                            Praca w weekendzik...wspolczuje. Przerabiałam w miniony ;-)
                            • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 08:54
                              keyti77 napisała:

> Oj interesuje, interesuje z dobrze znanych powodów ;-)
                              > Praca w weekendzik...wspolczuje. Przerabiałam w miniony ;-)

ostatnimi czasy każda sobota jest pracująca - więc średnio fajnie,
                              ale miałem pojechany weekend, jeszcze dzisiaj chodzę do tyłu ...
                              • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 09:36
                                mitul napisał:

> keyti77 napisała:
                                >
                                > > Oj interesuje, interesuje z dobrze znanych powodów ;-)
                                > > Praca w weekendzik...wspolczuje. Przerabiałam w miniony ;-)
                                >
                                >
                                > ostatnimi czasy każda sobota jest pracująca - więc średnio fajnie,
                                > ale miałem pojechany weekend, jeszcze dzisiaj chodzę do tyłu ...

Oj poniedziałkowa rzeczywistość bywa brutalna ;-))))....
                                >
                                • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 13:52
                                  najgorzej, że tak jest z reguły co poniedziałek... i kółko się zamyka. Ja chcę
                                  do domku!! Jeszcze tylko kilka godzin !!
                                  • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 14:39
                                    Ale jakich ;-)))) najdłuższych w ciagu dnia :-))))
                                    Ja też już chcę do domku. Trzeba być dzielnym i cierpliwym ;-)))
                  • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 15.09.05, 08:32
                    Oj tam, nie badźmy tacy drobiazgowi :)))
                    Już wiadomo ,że to nie wybór czyni z człowieka singla tylko zezowaty amor :)))
                    Finito :))) Możemy zamykać:)
              • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 16:23
                irish76 napisał:

> ale co wy z tym wygladem?
                > dyskusja zrobila sie o wygladzie a jest o singlach i czy z wyboru :)
                >
                > rozumiem ze sa single z wyboru i single z przymusu wg was
                > otoz ja w singlowanie z wyboru nie wierze, kazdy chce byc z kims
                > jedynie jak sie jest samemu to sa poztywne tego aspekty ale na dluzsza mete
                to
                > nie ma sensu. Samemu mozna byc na chwile i sie tym cieszyc.
                > a na dluzsza mete poczucie samotnosci zabija

a ja się z Tobą nie zgodzę - istnieją jak najbardziej single z wyboru - pytanie
                tylko co jest powodem takiego wyboru, a to już dłuższa historia
            • eemmy Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 14:56
              keyti77 napisała:

> Dokładnie taK !!!! To nie jest spara wyglądu i nie chodzi o to że wygląd nie
              ma
              >
              > znaczenia. Owszem ma!!! Ale chodzi o to że mi się musi podobać. A czy podoba
              > się reszcie świata- to doprawdy nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia !!!!!

oooooo o o o właśnie o to chodzi
              czasem ciężko jest opisaćto co się czuje i chce aby inni to czuli
          • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 16:15
            eemmy napisała:

> mlesniewska napisała:
            >
            > > MY znaczy WY atrakcyjni czujecie inaczej niż ci brzydsi czy mniej atrakcy
            > jni?
            >
            > chyba nie bardzo rozumiesz treść
            > "MY" czyt. single mitula
            > wygląd nie ma znaczenia(czasami)(żadko)

"single mitula" - DOBRE :PP
      • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 16:14
        eemmy napisała:

> wiesz co ..? to nir jest kwestia wypaczenia, ani bycia niezależnym
        > nierozumem też stwierdzenia zę obiety mająpodobnie i to niby ma Cię
        pocieszyć..
        > .
        > powiem(napiszę) tak, doskonale rozumien o co chdzi...nawet ostatnio zadałam
        > takie pytanie mojemu przyjacielowi...czy ja jestem jakaś inna ? czy co?
        > przecież jest tylu "dobrych" mężczyzn.....
        > Wiesz co
        > to nie spaczenie
        > "MY" szybko sięnudzimy....
        > "MY" potrzebujemy cały czas bodźca...czegośco nas pociągnie za sobą...porwie
        > potrzebujemy zatracenia.....
        > co prawda innym wystarczy wspólny obiad ale innym nie....."MY" ten wspólny
        > obiad będziemy smakowali inaczej,.......

Ale czy ten obiad będzie NAM smakował lepiej ?? Chyba nie...
    • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:33
      Czy pojawiły się tu jakieś cenne spostrzeżenia ;-))) ?
      • irish76 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:37
        wszystkie sa cenne :)
      • eemmy Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:38
        keyti77 napisała:

> Czy pojawiły się tu jakieś cenne spostrzeżenia ;-))) ?

Ja mam jedno
        Jestem chora psychicznie
        i jestem sama z wyboru
        ale jestem zła
        może rzeczywiście to "My mamy problem????

• keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 15:55
          A może to kwestia przyzwyczajenia do takiego stanu rzeczy i stylu życia ;-)
          Bo siebie nie zaliczyłabym ani do tych "z konieczności" ani do tych "z wyboru"
          i dobrze mi z tym :-)))))
          • nataan Zdanie malolata.... - - uprzedzam, dosc dlugie 14.09.05, 16:46
            Jestem mlody mam czas na kochanie.....

Bycie singlem z wyboru jest mozliwe...
            Czym to jest uwarunkowane....
            opowiem na swoim przykladzie...
            1. Strachem....
            Kiedys kochalem, jej juz nie ma....
            wole zyc wspomnieniami najpiekniejszych chwil zycia niz przezywac "rozklad"
            jeszcze raz... to takie niemeskie, nie?

Moze kiedys bede odwazniejszy.....

2.czas....
            jak ktos wczesniej zuwazyl niepielegnowany zwiazek obrasta chwastami...
            ja nie mam czasu nic pielegnowac... a obchwaszczony zwiazek to nie jest to na
            co mam ochote...

3. szczescie...
            czytal ktos "Cierpienia Mlodego Wertera"?
            Pamietacie jak Goethe podkreslil, ze skoro Lotta kocha innego to Werter nie
            moze zrobic nic, tylko sie zastrzelic?
            Otoz autor (ksiazki nie watku) slusznie zauwazyl, ze nie ma w zyciu czegos
            takiego jak nadmiar szczescia.... skoro spotkales bracie, w tym przypadku,
            kobiete swego zycia, nie licz na to, ze za rogiem bedzie czekac nastepna....
            4. wyrachowanie
            Z wiekiem stajemy sie madrzejsi (jestem mlody, ale nie wstydze sie tego napisac)
            Dorosly czlowiek potrafi sobie zestawic wszystkie "za i przeciw" prawdziwego
            zwiazku i co wychodzi? nie bede wymienial argumentow... wierze, ze kazdy ma je
            w glowie....
            5. substytuty
            Po jaka cholere komu zwiazek, skoro niczego mu nie brakuje.....
            Mam kumpli od rozrywki
            Mam przyjaciela od dobrych rad, od wygadania sie....
            Mam kolezanki od kolacji razem ze sniadaniem....
            Mam przyjaciolke od przytulania sie i ogladania razem zachodow slonca na plazy
            i romansidel w telewizji...
            Mam rodzine od pomagania mi, kiedy potrzebuje....

Ktos powie... nie masz kogo kochac, nie masz nikogo kto ciebie kocha..... a ja
            powiem "slusznie"....
            Ale ja wiem jak to wyglada i tesknie za tym juz teraz.......teraz juz
            jeste "zdrowy"

p.s.

Absolutnie nie zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze kazdy singiel podswiadomie
            czeka na swoja polowe..swoje dopelnienie.....
            Ja oddaje sie slepemu losowi i strzalom popieprzonego amorka, ktory zazwyczaj
            nie wie co ze swoja bronia robic... i cele, ktore osiagaja strzaly wydaja sie
            byc raczej rykoszetami niz celowane....
            pozyjemy zobaczymi....

p.s. II
            nie uwazam sie za nienormanego, brzydkiego, glupiego, biednego, zakompleksioneo
            i.t.d.

p.s. III

Do Ciebie... prosze :)
            • irish76 Re: Zdanie malolata.... - - uprzedzam, dosc dlugi 14.09.05, 17:30
              niezle jak na malolata :)
              1. strach- na dluga mete nie wierze w takie pielegnowanie pamieci, ile juz ja
              pielegnuesz?
              szlachetne to i wogole ale takie nie XXI wieczne :)
              2. czas- skoro nie masz czasu to ja cie rozumiem doskonale, ten argument do
              mnie przemawia, ale sie mimo to nie zamykam siebie dla innych
              3. szczescie- wierze ze za rogiem jest caly tabun nastepnych, bo skoro ta co
              miala byc to jedyna okazala sie nie ta, tzn ze nia nie byla i szukamy dalej.
              Lubie nawet szukac, kazde nowe doswiadczenie czyni mnie madrzejszym. Chyba :)
              4. wyrachowanie- nie nawidze tego. trzymam sie z daleka od wyrachowanych bo to
              nie sa ludzie ale maszynki. a ja na maszynki nie masz czasu ani ochoty. i nie
              robie wyliczanek bo serce to nie matematyka. mam wrazenie ze nie kochales
              naprawde bo nie pisalbys o tym
              5. substytuty- z substytów podoba mi sie opcja: kolezanki do sniadania. ale
              mnie to bawi. laska ktora na to idzie albo jest pusta, albo jakas popaprana. a
              mnie to nie podnieca.

to tyle :)
              i szacuneczek, to tylko moja opinia subiektywna jak subiekta Rzeckiego.
              Napoleon wróci!:)
              • mitul Re: Zdanie malolata.... - - uprzedzam, dosc dlugi 14.09.05, 18:00
                Tak zastanawiam się nad swoim wyrachowaniem - chyba jestem wyrachowany, nawet
                bardzo, ale nawet największe wyrachowanie można wsadzić sobie w d. kiedy się
                ktoś zakocha - tylko jak to zrobić??!!!

Wiem, że się nie da na siłe, ale bym chciał !!! bo to straszne zajefajne
                uczucie !!
              • nataan Re: Zdanie malolata.... - - uprzedzam, dosc dlugi 14.09.05, 20:51
                irish76 napisał:

> niezle jak na malolata :)
                > 1. strach- na dluga mete nie wierze w takie pielegnowanie pamieci, ile juz ja
                > pielegnuesz?
                dosc dlugo....
                > szlachetne to i wogole ale takie nie XXI wieczne :)
                pomoc starszym i mlodszym, szacunek, dobroc, skromnosc i prawdomownosc to cechy
                z kodeksow rycerskich.... wierz mi nie XXI wiecznych....

> 2. czas- skoro nie masz czasu to ja cie rozumiem doskonale, ten argument do
                > mnie przemawia, ale sie mimo to nie zamykam siebie dla innych

prawda, ze nie jestes perfecjonista? :):)

> 3. szczescie- wierze ze za rogiem jest caly tabun nastepnych, bo skoro ta co
                > miala byc to jedyna okazala sie nie ta, tzn ze nia nie byla i szukamy dalej.
                > Lubie nawet szukac, kazde nowe doswiadczenie czyni mnie madrzejszym. Chyba :)

odwolalem sie do "Cierpien Mlodego Wertera" tam wyraznie bylo napisane, to co
                staralem sie przytoczyc.... Skoro to nie byly moje slowa nie odwaze sie
                polemizowac na ten temat....

> 4. wyrachowanie- nie nawidze tego. trzymam sie z daleka od wyrachowanych bo
                to
                > nie sa ludzie ale maszynki. a ja na maszynki nie masz czasu ani ochoty. i nie
                > robie wyliczanek bo serce to nie matematyka. mam wrazenie ze nie kochales
                > naprawde bo nie pisalbys o tym

widzisz...niestety przyjacielu nie przeczytales dokladnie mojego postu....
                wyrachowanie to jedno z, jak przypuszczam, glownych przyczyn bycia dobrowolnym
                singlem.... ze sie znowu odwolam do literatury.... tego samego tytulu, do
                torego Ty sie odwolales w swoim poscie... mianowicie "Lalka".... czy Wokulski
                kochal Ize? Oczywiscie!!! A czy dal sobie z nia spokuj? Jasne!!! Pamietny
                fragment z odjazdem pociagu.... A czy byl dobrym czlowiekiem? Chyba nie ma
                watpliwosci!!! A czy byl wyrachowany?... No coz.., potrafil wyjac z serca
                strzale amora......

dla ewentualnych literatow - moich antagonistow dodam, ze powiesc miala
                zakonczenie otwarte i nie wiadomo, czy Wokulksi zginal w wybuchu a tym samym
                nie wiadomo, czy popelnil samobujstwo z powodu Izy. Ja zakladam, ze nic mu sie
                nie stalo....
                > 5. substytuty- z substytów podoba mi sie opcja: kolezanki do sniadania. ale
                > mnie to bawi. laska ktora na to idzie albo jest pusta, albo jakas popaprana.
                a
                > mnie to nie podnieca.

laska, ktora stanowi dla Ciebie gumowa lale nie musi byc inteligenta... ja
                akurat mam to szczescie, ze bardzo sie lubimy z kobieta, z ktora czasami
                uprawiamy, jak to ona okresla, seks spotowy....

>
                > to tylko moja opinia subiektywna jak subiekta Rzeckiego.
                > Napoleon wróci!:)

oby nie........... znowu zgarnie Polakow i zamrozi pod Berezyna...:P:P
                • irish76 Re: Zdanie malolata.... - - uprzedzam, dosc dlugi 15.09.05, 09:33
                  nie cierpie Cierpien MW
                  fujjj
                  jak mozna kazac dzieciom w LO to czytac
                  :)
          • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 17:55
            keyti77 napisała:

> A może to kwestia przyzwyczajenia do takiego stanu rzeczy i stylu życia ;-)
            > Bo siebie nie zaliczyłabym ani do tych "z konieczności" ani do tych "z wyboru"
            > i dobrze mi z tym :-)))))

A może to lenistwo ?? - dużo łatwiej pozostawić "tak jak jest" niż próbować się
            zmieniać.
            Czy na pewno dobrze Ci z tym ?? Zawsze ??
            • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 14.09.05, 22:18
              Chodziło mi o to że jestem sama ale :1.ani z konieczności bo do paskudnych i
              odstręczających się nie zaliczam ( skromność przede wszystkim :-) ani z wyboru
              ponieważ chciałabym mieć kogoś obok siebie i gdy mam czas się nad tym
              zastanawiać bardzo za tym kimś tęsknię. Ale los (jak zwał tak zwał) tak chciał
              póki co i nic na to nie poradzę ani nie zmienię tego na siłę. Gdyby tak dało
              się kogoś pokochać siłą woli... byłabym pierwsza!!!!
              • bebe80 Re:mitul 15.09.05, 00:49
                Napisal:" Może zbyt dużo przeżyłem i jestem wypalony... ? "-

wpadlam na to forum ot tak o przypadkiem. I przeczytalam kilka postow w tym
                watku. Jednak zaintrygowalo mnie zdanie ktore wlasnie zacytowalam. Ja jestem z
                tych kobiet ktore duzo przezyly i jakos to sie jeszcze za mna ciagnie.Nie mniej
                jednak naprawde bardzo chcialabym pokochac i byc kochana tylko.... roznica
                polega na tym ze nie wiem czy potrafie jeszcze zaufac. Ktos mnie
                skrzywdzil....zdradzil..... bol jeszcze pozostal jednak staram sie isc do przodu
                nie ogladajac sie wstecz....tylko dlaczego to jest takie trudne? Coraz bardziej
                trudno mi jest uwierzyc w milosc .... w wiernosc... mam wrazenie jakby ludzie
                zatracili te wartosci ktore sa naprawde bardzo wazne....dobrze ze jest ciagle
                nadzieja ze .... a moze jednak jest ktos kto mysli i czuje podobnie kto ma wady
                i zalety jak ja ..... itd ...itd...
                • keyti77 Re:mitul 15.09.05, 09:20
                  Napisal:" Może zbyt dużo przeżyłem i jestem wypalony... ? "
                  Osobiście uważam że nie jest to prawda. Każdy ma za sobą różne czasem bolesne
                  doświadczenia. I to nie tylko gdy ktoś go zostawił, zranił itd ...ale także
                  dlatego że samemu się kogoś zostawiło, zdradziło a po fakcie przyszła
                  refleksja... Uważam że nie należy tak sobie tego tłumaczyć a przede wszystkim
                  nie należy żyć przeszłością. Owszem siedzi gdzieś głęboko w nas i nie da się od
                  niej czasem tak prosto uwolnić ale każdy następny dzień i każda następna
                  spotkana osoba jest nadzieję na nowe, inne, lepsze. Hmmm...powiało optymizmem
                  chyba ;-))))
                  • mitul Re:mitul 16.09.05, 13:58

Ale jeśli ma się za sobą kilka - powiedzmy "toksycznych" związków (cokolwiek
                    miałoby to znaczyć). Do tego MNÓSTWO mniej lub bardziej znaczących przygód (z
                    reguły mniej) to człowiek zaczyna zatracać wiarę w MIŁOŚĆ przez duże M.
                    Wszystko staje się takie szablonowe, nudne, schematyczne - NUDNE.
                    Czy powiało optymizmem...?? Nie sądzę :((
                • gata74 Re:mitul 22.09.05, 19:48
                  droga bebe,
                  nie wiesz nawet jak bardzo cie rozumię!!! pare lat temu bylam dokladnie w
                  podobnej sytuacji! Bylam przekonana, ze wszyscy, a szc zegolnie faceci sa
                  egoisami, wyrachowanymi narcyzami bez serca. o trwalo naprawde dlugo, 5 lat,
                  dopuki nie spotkalam kogos i nie przekonalam sie (aplikujac wybiórcze sito
                  nieufnosci)ze naprawde istnieja wartosciowe, szlachetne , szczere osoby (plci
                  meskiej również), ale chyba ja musialam swoje odczekac, aby ponownie sie o tym
                  przekonac!
                  Poczekaj, spokojnie realizuj swoje zamierzenia, przetrawisz bol i rozczarowanie.
                  Pozdrawiam serdecznie
                  gata
              • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 13:53
                keyti77 napisała:

> Chodziło mi o to że jestem sama ale :1.ani z konieczności bo do paskudnych i
                > odstręczających się nie zaliczam ( skromność przede wszystkim :-) ani z
                wyboru
                > ponieważ chciałabym mieć kogoś obok siebie i gdy mam czas się nad tym
                > zastanawiać bardzo za tym kimś tęsknię. Ale los (jak zwał tak zwał) tak
                chciał
                > póki co i nic na to nie poradzę ani nie zmienię tego na siłę. Gdyby tak dało
                > się kogoś pokochać siłą woli... byłabym pierwsza!!!!

O !! I tu jesteśmy blisko !! :))
              • kaczm77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 11:44
                Mowia ze da sie pokochać Siłą Woli.
                Trzeba tylko chciec.

problem z tym ze tak naprawde sie nie chce.....

jakby sie chcialo - mowilibysmy o Miłości, a tak conajwyzjej o zauroczeniu,
                hormonach, i wyciskaniu cytryn.

i nie ma co sciemniac :>

Rekinus
                <>^<
    • kaczm77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 15.09.05, 14:24
      Jesteśmy poprostu zbyt wielkimi Egoistami na zwiazki, poswiecenie i miłość.

nie ma co ściemniać.

<>^<
      Rekinus
      • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 15.09.05, 14:50
        Bzdura ;-))))
        • kaczm77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 11:40
          Prawda :)

A Ty poprostu zła kobieta jestes :>
          ;)

<>^<
          Rekinus
          • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 13:05
            Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;-)))
            • kaczm77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 12:45
              Mozesz mi o tym opowiedziec na email ;>

jesli chcesz ;>

Rekinus
              <>^<
              • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 13:24
                o czym mam ci opowiadać ;-)))) !!!
                że 1.zła kobieta jestem czy że 2.punkt widzenia zależy od punktu siedzenia?
                No comment odnośnie kwestii 1 i 2.
                Proszę o inny zestaw pytań ;-)))
                • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 16:04
                  ja też "zły chłopiec" jestem :)) ciekawią mnie Wasze nicki - ja też
                  gdzieniegdzie mam login z końcówką 77 :P - domyślam się, że u Was również od
                  daty urodzenia ?? Jeśli tak to wszyscy jesteśmy w tym samym wieku :) - może
                  dlatego podobne problemy egzystencjalne ?? :)
                  • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 16:16
                    taaaak....te dwie 7ki tak działają...
                    Podobno liczby magiczne a jeszcze razy 2 !!!
                    Mistrzami jesteśmy ;-))))
                    • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 16:25
                      keyti77 napisała:

> taaaak....te dwie 7ki tak działają...
                      > Podobno liczby magiczne a jeszcze razy 2 !!!
                      > Mistrzami jesteśmy ;-))))

Baa !! :)) Pewnie !!
                      • kaczm77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 18:52
                        nie sposob sie nie zgodzic ;>

choc nie wierze w wszelakie formy okultyzmu ;> to jednak wrodzony nasz egoizm o
                        ktorym juz zreszta wpominalem - nie pozwala mi zaprzeczyc ;) a jedynie
                        przytaknąc ;>

pozdro dla '77

<>^<
                        Rekinus
                • kaczm77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 18:51
                  o życiu, koleżanko - o życiu ;>

zadajesz tak egzystencjalne pytania ...
                  z pewnością coś juz Ci powiedzieli ;)

<>^<
                  Rekinus
                  • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 19:15
                    O życiu powiadasz.....
                    Chyba ekspertem nie jestem ;-))))
                    • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 23:24
                      keyti77 napisała:

> O życiu powiadasz.....
                      > Chyba ekspertem nie jestem ;-))))

A ja i owszem... Pod warunkiem oczywiście, że ktokolwiek może siętak nazwać w
                      tym niezgłębionym temacie... :)
                      • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 21.09.05, 08:11
                        keyti77 napisała:
                        >
                        > > O życiu powiadasz.....
                        > > Chyba ekspertem nie jestem ;-))))
                        >
                        > A ja i owszem... Pod warunkiem oczywiście, że ktokolwiek może siętak nazwać w
                        > tym niezgłębionym temacie... :)

To ja poproszę ;-). życiowej mądrości nigdy nie za wiele !
                  • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 21.09.05, 11:24
                    Albo właśnie nie powiedział ;-))) ....
      • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 14:00
        kaczm77 napisał:

> Jesteśmy poprostu zbyt wielkimi Egoistami na zwiazki, poswiecenie i miłość.
        >
        > nie ma co ściemniać.
        >
        > <>^<
        > Rekinus

Ja na pewno, ale cały czas się łudzę, że jeśli znajdę TĘ jedyną to mój EGOIZM
        zejdzie na dalszy plan i będę chciał poświęcić się tej drugiej osobie
        całkowicie się zatracając - ale to tylko teoria...
        • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 15:26
          głosuję za wprowadzaniem teorii w praktykę!!!!!! :))
          • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 16:30
            Oby to było takie proste :-)))
            Może organizuja jakieś szkolenia, warsztaty a może pójdę do wiedźmy żeby mi coś
            zaaplikowała ;-))))
            • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 16.09.05, 20:59
              Wybory dopiero przed nami, ale w sumie... macie mój głos :PP
              • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 08:48
                czyli teoria w praktyce :))))
                no pięknie:D teraz optuję za czynami, miast słowami :))))
                • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 08:55
                  Jakie czyny masz konkretnie na myśli ?? :)
                  • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 09:44
                    Nie powiem :D zdaj sie na wyobraźnie, instynkt albo... nawet działaj w
                    ciemno :)))))
                    • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 13:53
                      mlesniewska napisała:

> Nie powiem :D zdaj sie na wyobraźnie, instynkt albo... nawet działaj w
                      > ciemno :)))))

jesteś pewna, że tak chcesz zaryzykować..? :P Odważna dziołcha z Ciebie musi
                      być :)
                      • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 14:05
                        Odważna???? Czasem bezmyślna nawet. Albo jak ćma - motyl nocy w ogień lecę.
                        Poparzę się a może tylko ogrzeję. A w głebokiej wodzie utopię się, a może tylko
                        ochłodzę;) Ależ mądrości wypisuję :D:D:D
                        Jednak zazwyczaj uważam i zostawiam sobie furtkę otwartą, by móc się wycofać.
                        Nie pozwalam stawiać się pod ścianą. Ale są wyjątki;))))
                        • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 14:40
                          Oj, przydałaby mi się ta odwaga/bezmyślność itd...jak zwał tak zwał ;-))))
                          • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 15:06
                            a potem siniaki :D:D:D:D
                            • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 16:39
                              taaak....człowiek z wiekiem stał się i za bardzo rozważny i za bardzo
                              romantyczny ;-DDDDD a tu odwagi, ryzyka i spontaniczności potrzeba!!!!!!
                              That is a point ;-)
                              • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 08:55
                                Niech twym mottem zacznie być: raz kozie śmierć ! i hop!!!!
                                :)))))) na popażenia panthenol, zachłyśniecia wodą - wyplujesz wodę, a siniaki
                                z czasem znikają.. Testowane co prawda nie na zwierzakach, tylko na mnie, ale
                                to chyba nie skrzywia wyników :D
                          • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 16:06
                            keyti77 napisała:

> Oj, przydałaby mi się ta odwaga/bezmyślność itd...jak zwał tak zwał ;-))))

A w czym problem ?? Wszystko w Twoich rękach... Do czego by Ci się
                            przydała ?? :P
                        • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 15:03
                          a skąd jesteś panno/pani (?) odważna ?
                          • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 15:05
                            100lyca się kłania :))) ale przyznaję się bez bicia: jestem farbowaną
                            wawianką:))
                            • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 15:43
                              Tu chyba większość ze 100lycy - jak to pięknie ujęłaś :) Czemu słyszę nutkę,
                              żalu, że farbowana ? wolałabyś być rodowita ??
                              • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 15:56
                                żadnego żalu w tej kwestii :))) nie jestem oblatana jak te rodowite, ale nie
                                narzekam.... można to nadrobić póki żyję :D
                                • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 16:09
                                  a ja się cieszę, że jestem znad morza - nie zamieniłbym się w życiu - zwłaszcza
                                  na stolicę.
                                  Kurde - już ponad 100 wpisów (większość moja :P)
                                  • mlesniewska Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 16:15
                                    congratulations:)):P:P
                                    a nad morzem reumatyzm, najazdy turystów :))))) a tutaj tylko smog i korki:))
                                  • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 16:40
                                    A tu pozdrawia krakowianka co ja los 100lica pokarał ;-(((((
                                    • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 17:01
                                      Ale mamy rozrzut - odległe rejony :)
                                      • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 19.09.05, 17:11
                                        Taaaak, te odległe rejony pokonuję w związku z moją praca średnio
                                        4razy/miesiąc ;-))))
                                        • mlesniewska Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 08:56
                                          keyti proponuję...... spotkanie w wawie:D mozesz traktować to jako
                                          randkę :D:D:D:D
                                          • mitul Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 09:42
                                            Czemu proponujesz spotkanie w Wawie ?? to pójście na łatwiznę :)) i dlaczego
                                            tylko keyti ?? nie lepiej jakiś trójkąt ?? :PP
                                            A i tak najlepszym miejscem na "randkowanie" są nadmorskie okolice :P
                                            • mlesniewska Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 09:44
                                              Mitul, zapraszam zapraszam do wawy:)) nie mam w planach żadnych podróży póki
                                              co :))))
                                          • keyti77 Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 09:50
                                            Moi drodzy, Ugoda :-)))
                                            Sprawa jest jasna : Spotykamy sie w trójkę w Wawie ;-))))
                                            • mlesniewska Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 10:03
                                              Kto jest przeciw??? Nie widzę.!!! Wniosek przeszedł jednogłośnie :D
                                            • mitul Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 12:09
                                              We trójkę powiadacie... Hmmm... brzmi obiecująco :))
                                              Trójkąty zawsze powodowały moje pozytywne reakcje :PP W odpowiedniej
                                              konfigurcji oczywiście :) - tylko ta Wawa... :((
                                              Z moim obciążeniem czasowym w pracy może być ciężko wygospodarować
                                              odpowiadający wszystkim termin. Rozumiem, że Warszawianka nas ugości...? :)

Jakieś szczegóły odnośnie spotkania ??

Pozdro :)
                                              • mlesniewska Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 12:54
                                                już ja Was zgoszczę:D
                                                • keyti77 Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 13:15
                                                  Hmm....wypada dodać że zapowiada się interesująco ;-))))
                                                  • mitul Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 16:08
                                                    keyti77 napisała:

> Hmm....wypada dodać że zapowiada się interesująco ;-))))

Hmm.. a dlaczego tak uważasz ?? Poza tym do takiego spotkania potrzeba sporo
                                                    odwagi i chęci - uzbiera się wystarczająco ??
                                                  • keyti77 Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 16:22
                                                    Chęci, chęci, chęci .... tylko i wyłącznie.
                                                    odwagi???
                                                  • mitul Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 16:27
                                                    odwagi nie ?? wg mnie same chęci nie wystarczą - vide syndrom "chciałabym, ale
                                                    się boję" :)) Tylko w sumie czego ??

A jak to jest z tymi chęciami ? Jakaś skala ?
                                                  • keyti77 Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 16:32
                                                    A mam powody żeby się ciebie bać ;-))) ?
                                                    jeśli tak to tym bardziej interesujaco się zapowiada ;-)))
                                                  • mitul Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 23:23
                                                    keyti77 napisała:

> A mam powody żeby się ciebie bać ;-))) ?
                                                    > jeśli tak to tym bardziej interesujaco się zapowiada ;-)))

A lubisz się bac ?? do jakiego stopnia jesteś w stanie dac się ponieść czarnym
                                                    emocjom ?? Gdzie leży granica ? W ogóle wiesz ? Czy nie było okazji do
                                                    sprawdzenia siebie ??
                                                  • keyti77 Re: wobec powyższego...... 21.09.05, 08:49
                                                    A lubisz się bac ?? do jakiego stopnia jesteś w stanie dac się ponieść czarnym
                                                    > emocjom ?? Gdzie leży granica ? W ogóle wiesz ? Czy nie było okazji do
                                                    > sprawdzenia siebie ??

Lubię się bać w momencie gdy mam skoczyć na bungee albo skoczyć do głębokiej
                                                    wody albo iść sama nocą przez las :-))) i ten strach lubię, jest związany z
                                                    ryzykiem, z przygodą, z wyzwaniem.
                                                    Ale rozmawiamy tu o relacjach z innymi ludźmi. Nie lubię się bać w związkach z
                                                    innymi ludźmi. Wiem gdzie leży moja granica. Wiem też że jak już w takich
                                                    czarnych, najmroczniejszych emocjach sięga się dna ...tam zawsze paradoksalnie
                                                    odnajdywałam optymizm i nadzieję ;-))). Dziwne , nie???
                                                  • mitul Re: wobec powyższego...... 21.09.05, 15:33
                                                    Skakałaś na bungee ?? Ja tak, i bardzo fajnie wspominam :)) Te uwielbiam
                                                    adrenalinę związaną ze sportami ekstremalnymi, strach podczas dobrych horrorów -
                                                    tak, ten strach (może bardziej lęk, obawa) można zaliczyć do pozytywnych -
                                                    strach w związkach jest OKROPNY !!

Chcę skoczy na spadochronie i jeszcze parę innych rzeczy tylko NIE MAM KIEDY :
                                                    (((
                                                  • keyti77 Re: wobec powyższego...... 21.09.05, 16:39
                                                    Eeee tam dla chcacego nic trudnego. Moglabym skoczyc na spadochronie tylko boje
                                                    sie lotu samolotem ktory mnie do tego skoku wywiezie ;)
                                                    Ot i cala filozofia.
                                                    A czas...zawsze sie znajdzie ;-))))
                                                  • mitul mlesniewska... 21.09.05, 15:36
                                                    Coś nam się Pani mlesniewska wykruszyła z dyskusji... - czyżby perspektywa
                                                    ewentualnego spotkania ją wystraszyła?

• keyti77 Re: mlesniewska... 21.09.05, 16:35
                                                    No właśnie....farbowana warszawianko, where are you ????
                                                    Inne wątki????
                                                  • mitul Re: mlesniewska... 22.09.05, 09:19
                                                    keyti77 napisała:

> No właśnie....farbowana warszawianko, where are you ????
                                                    > Inne wątki????

Odpowiedzi ciągle brak - może zachorowała... ?? Poszukam jej zaraz gdzie
                                                    indziej i udzielę reprymendy (jeśli znajdę ślad aktywności) :))
                                                  • keyti77 Re: mlesniewska... 22.09.05, 09:39
                                                    Oj koniecznie !!!
                                                    Inaczej nasz trójkącik weźmie w łeb...a tak się interesująco zapowiadało :-)))
                                                  • keyti77 Re: mlesniewska... 22.09.05, 09:47
                                                    Znaleziona :-)))
                                                  • mlesniewska Re: jestem:))) 22.09.05, 09:55
                                                    szczegóły spotkania są???:))))
                                                  • keyti77 Re: jestem:))) 22.09.05, 10:00
                                                    Panie mitul, bardzo prosimy o wypowiedz kiedy zamierza pan do nas do wawki
                                                    dojechac ;-))))
                                                  • keyti77 Re: jestem:))) 22.09.05, 10:02
                                                    keyti77 napisała:

> Panie mitul, bardzo prosimy o wypowiedz kiedy zamierza Pan do nas do wawki
                                                    > dojechac ;-))))

Oraz jak u Pana z ta odwagą ;-))) ???
                                                  • mlesniewska Re: jestem:))) 22.09.05, 10:04
                                                    na odwagę setkę wódki:))))
                                                  • mitul Re: jestem:))) 22.09.05, 12:57
                                                    mlesniewska napisała:

> na odwagę setkę wódki:))))

O moją odwagę to już się nie musicie niepokoić drogie Panie, a setka wódki to
                                                    nawet na rozgrzewke nie wystarczy bo pić to ja lubię... (mam też inne
                                                    nałogi :P))

Jutro chyba lecę do Katowic, potem do Austrii i będę z powrotem w Krakowie w
                                                    sobotę po południu - powrotu jeszcze nie mam zorganizowane, ale muszę być
                                                    najpóźniej w niedziele w nocy w Trójmieście.
                                                    Widzicie jakieś możliwości przy takim grafiku ??

Powyżej bylo gdzieś pytanie o szczegóły ... może faktycznie na priva
                                                    rozpoczniemy bardziej merytoryczną dyskusję ?? Albo możemy i tutaj, zależy jak
                                                    bardzo "merytoryczna" ona będzie. Trochę intymności wolałbym sobie na forum
                                                    zostawić (na privie niekoniecznie :P))
                                                  • keyti77 Re: jestem:))) 22.09.05, 13:07
                                                    Jasne, jestem na weekendzik w domciu w krakowie :-)))
                                                    Więc to może ja zaproszę całą trójeczkę. Wracam autkiem w niedz do krk :-))))
                                                  • keyti77 Re: jestem:))) 22.09.05, 13:10
                                                    To znaczy wracam w niedziele do wawy z krakowa.
                                                    keyti77@gazeta.pl
                                                  • mitul Re: jestem:))) 22.09.05, 16:20
                                                    keyti77 napisała:

> To znaczy wracam w niedziele do wawy z krakowa.
                                                    > keyti77@gazeta.pl

a jak wygląda sprawa lokum w Krakowie ??
                                                  • mitul Re: jestem:))) 22.09.05, 12:59
                                                    mlesniewska napisała:

> szczegóły spotkania są???:))))

najwyższy czas zacząć je ustalać... na razie wiemy, że szykuje się trójkącik
                                                    (cokolwiek by to ne znaczyło :P)) no i to , ze masz nas ugościć - w kontekście
                                                    swojego towarzystwa oraz lokum...

P.S. gdzie byłaś jak Cię nie było ??
                                                  • mlesniewska Re: jestem:))) 22.09.05, 14:08
                                                    byłam tu i tam:))
                                                    towarzystwem jak najbardziej słuzę:)) wręcz się polecam:))))
                                                  • mitul Re: jestem:))) 22.09.05, 16:26
                                                    mlesniewska napisała:

> byłam tu i tam:))
                                                    > towarzystwem jak najbardziej słuzę:)) wręcz się polecam:))))

Masz możliwość przyjazdu na sobotni wieczór/noc do Krakowa ?
                                                • mitul Re: wobec powyższego...... 20.09.05, 15:58
                                                  no to napisz nam jak ? Zebysmy się odpowiednio przygotowali psychicznie na to
                                                  co zastaniemy :)
                                        • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 09:39
                                          Jako kto pracujesz, że musisz tyle jeździć ?? Lubisz ? U mnie też zdarzają się
                                          okresy totalnego nasilenia wyjazdów - często znacznie dalej niż nasze "odległe"
                                          rejony :PP
                                          • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 09:53
                                            Hmmm, czasem lubię aby mieć odskocznię od biura - byle nie za często ;-))))
                                            Tylko samolotów nie lubię :-((( ale cóż do Gdańska to tylko 1 h w porównaniu do
                                            samochodu/ pociągu gdzie to jest 4h!!!
                                            • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 12:12
                                              keyti77 napisała:

> Hmmm, czasem lubię aby mieć odskocznię od biura - byle nie za często ;-))))
                                              > Tylko samolotów nie lubię :-((( ale cóż do Gdańska to tylko 1 h w porównaniu
                                              do
                                              >
                                              > samochodu/ pociągu gdzie to jest 4h!!!

Ostatnio się nalatałem służbowo za wszystkie czasy - w ciągu 2 tygodni 14
                                              samolotów !!! Z tym, że ja podróże służbowe raczej lubię, zwłaszcza jak
                                              miejscem docelowym są jakieś atrakcyjne rejony. Niestety w obecnej pracy grafik
                                              jest tak napięty, że mało czasu zostania na pozabiznesowe atrakcje...
                                              • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 13:10
                                                Pod koniec sierpnia miałam podobnie !!! Za to mile uzbierałam i za friko polecę
                                                sobie gdzieś kiedyś na pewno ;-)))) hihihihihi jak tylko pracka pozwoli wziąć
                                                urlop i koło się zamyka :)))....
                                                Taaaaak ....dokładnie !!!!!a ból jest taki że jak już służbowo to czasu i sił
                                                brak na pozasłuzbowe atrakcje :-((((
                                                • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 15:37
                                                  a ja mil nie uzbierałem bo w większości latałem firmowym samolotem - a tam
                                                  punktów nie dają :((( za to wygodnie i porządny catering :PP
                                                  • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 15:52
                                                    Myślałam że służbowe samoloty to tylko linie lotnicze w Polsce posiadają
                                                    ;-))) ...chyba że tam właśnie pracujesz ;-))). Jak się tak zastanowić przy
                                                    częstotliwości firmowych lotów x ilość pracowników to z prostej ekonomii taniej
                                                    i w naszej firmie wychodzi, tylko że my w 70% loty krajowe obstawiamy ;-))) a
                                                    tam nic tylko ATRki. Czasem ciężko to znieść....choć ponoć to jedne z
                                                    bezpieczniejszym samolocików ( tak sie pocieszam wsiadajac za każdym razem ;-) )
                                                  • mitul Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 16:00
                                                    W Polsce nie tylko linie lotnicze mają swoje własne odrzutowce. Na gdańskim
                                                    lotnisku w naszym hangarze stoi zaparkowanych kilka prywatnych odrzutowców obok
                                                    naszego więc do kogoś zapewne należą :))

ja tam się nie boję latania - chociaż raz w Rosji lecieliśmy takim
                                                    samolocikiem, że naprawdę trochę mi mina zrzedła - ale daliśmy radę.

czemu nam temat zrobił się lotniczy ?? wcześniej było ciekawiej...
                                                  • keyti77 Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 20.09.05, 16:20
                                                    Taaak. Widziałam je na waszym lotnisku w GDA i zawsze mnie zastanawiały...
                                                    Temat lotniczy jest dla mnie jak najbardziej OK tylko i wyłącznie z ziemi i jak
                                                    jutro nigdzie nie lecę ;-))) ale racja są tematy ciekawsze ;-)))

• fajnaret Re: Atrakcyjni faceci/kobiety - single z wyboru.. 15.09.05, 16:41
      Znam wiele atrakcyjnych osób które sa singlami z przymusy. Tak tez zycie
      potrafi sie ułożyc gdy pomimo tego nie ma sie powodzenia.
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka