Gość: krm IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 21.09.01, 22:35 Moze od poniedzialku? Co Wy na to? krm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... 21.09.01, 22:43 Krzysiu, oczekiwalem czegos gjebszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 21.09.01, 22:52 No to po jednym "glebszym"...Moze byc? Mario, czemu tuz przed koncem trudnego dosc tygodnia, nie mam dac sobie bodaj nieco luzu? Dosc mi dostalo sie w ostatnich dniach- taka mala seria niepowodzen- wiec nie chce penetracji intelektualno uczuciowych. Chce dwa dni odsapnac w aurze rozpoczynajacej sie jesieni i od poniedzialku... A zagraj to jeszcze raz...? to choc melodramatyczne, to klasyczne. I scena swietnie realizowana i Casablanca ladnie polozona. A jakby sie uprzec CASA BLANCA to przeciez Bialy dom, wiec tez nie mielizna. Ale czytasz jak chcesz i co chcesz. Pozdrawiam Cie , trzymaj sie chlopie i do wesolych spotkan krm Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... 22.09.01, 08:25 Krzysiu, ja do spotkan przy ogniu i gitarze pierwszy jestem. Problem polega tylko na tym, ze ja gram cala noc, a koledzy mi w tym czasie panny podkradaja. Nad ranem zostaje z ..... gryfem w rece. :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 09:08 mario2 napisał(a): > Krzysiu, ja do spotkan przy ogniu i gitarze pierwszy jestem. Problem polega > tylko na tym, ze ja gram cala noc, a koledzy mi w tym czasie panny podkradaja. > Nad ranem zostaje z ..... gryfem w rece. :o))) eee...Mario, gadasz glupoty..., dobry gitarzysta zawsze mial najwieksze rwanie, i wianuszek niewiast wokolo ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Krzys!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 09:16 kiedy chandra jesienna jak mgla cie otoczy kiedy wszystko postawisz na karte przegrana zamiast siedziec bezczynnie i plakac lub psioczyc wez wezelek na plecy ,ruszaj w swiat , w nieznane do tawerny "pod pijana zgraja" do tanczacych rozchukanych scian i do dziewczat , ktore serca za zlamany grosz oddaja nie pytajac czy kto kiep , czy dran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Krzys!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 09:36 ......bo....."wierzyć w poezję miłość i śmierć to tyle co wierzyć w nieśmiertelność....." Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Krzys!! IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 22.09.01, 10:29 ...a pamietasz takie cos...? ..." pytasz co z wszystkich rzeczy w moim zyciu glowna? powiem Ci : Smierc i Milosc obydwie zarowno. Jednej sie oczu czarnych drugiej modrych boje, te dwie sa me Milosci i dwie Smierci moje... pozdrawiam Cie milego krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Krzysztof IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 12:41 Jeden mój znajomy powiedział kiedyś :"wiesz granica śmierci niczego nie zamyka dla nas ważniejszy jest fakt istnienia pomimo niej...." i dlatego...... "na oddech na dwa oddechy zamykam oczy i zaraz i potem daję się powieść w długie korytarze i badam ściany ich chropawą szorstkość nagą nieostrożną dłonią....." Pa A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Krzysztof IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 24.09.01, 08:10 ...(czarnoleska?) nie opusc mie lutni... ...niech mi puchar podadza i wieniec, i wstapilem na czolo, i zagralem, a wkolo, jeden mowi drugiemu- SZALENIEC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 09:35 mario2 napisał(a): > Krzysiu, ja do spotkan przy ogniu i gitarze pierwszy jestem. Problem polega > tylko na tym, ze ja gram cala noc, a koledzy mi w tym czasie panny podkradaja. > Nad ranem zostaje z ..... gryfem w rece. :o))) ***Zaden problem ! Wezme druga gitare ,gryfy zajma sie soba a ......:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... 22.09.01, 12:30 tam dokad chcialem juz nie dojde szkoda zdzierac nog juz wedrowki naszej wspolnej nadchodzi kres WEy pojdziecie inna droga, zostawicie mnie odejdziecie _ sam zostane na rozstaju drog Hej przyjaciele zostancie ze mna przeciez wszystko to co mialem rozdalem Wam hej przyjaciele- choc chwile jedna znowu w zyciu mi nie wyszlo- znow zostane sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 14:29 Cudownie jest! powietrze jest! Dwie rece mam, Dwie nogi mam! W chlebaku chleb Do chleba ser Do picia deszcz. Nadchodzi noc I zimno z nia. Mam rece dwie, Obejme sie. Ukryje sie utule sie We wlasna siersc. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: ...teraz do grania zostalem sam... 24.09.01, 09:11 Rzeczywiscie calkiem sam. Moge sobie taka cicha grac soloweczke. Coz wplywa na niegrajacy nastroj Panstwa? Ze deszczowo, ze brzydko? ...To moze -Deszczowa piosenke... Pozdrawiam orkiestrantow i chorzystow w kolejnosci drugiej, a jako pierwsze orkiestrantki i chorzystki krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda Re: ...teraz do grania zostalem sam... IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 24.09.01, 10:58 mowilam Tobie juz 50 kilka razy zebys juz poszedl sobie, przeciez pada deszcz to przeciez smieszne takie stac tak twarz przy twarzy to jest naprawde nieslychanie smieszna rezcz zeby tak w oczy patrzec - kto to widzial zebypod deszczem taki niemy film bez slow zeby tak reke w reku trzymac - kto to slyszal a przeciez jutro tutaj sie spotkamy znow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: ...teraz do grania zostalem sam... IP: 217.97.226.* 24.09.01, 11:04 Ktoś tak wymyślił cały swiat, Żebyś nie wiedział co przyniesie los I czym się skończy karzdy rozpoczęty dzień Jeszcze jedna noc.. Jeszcze jeden dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 24.09.01, 11:20 Strasznie nastroiliscie sie na jesienna nute... i to jest zarazliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 24.09.01, 11:35 no to jeszcze troche: od rana ten deszcz zmokniete mkna tramwaje od rana ten deszcz wciaz pada, nie przestaje od rana ten deszcz zmokniete domy, drzewa od rana ten deszcz a ja uparcie spiewam: ( i tutaj spiewamy dowolny kawalek w zaleznosci od nastroju )... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 24.09.01, 11:44 2001 masz racje, diabelnie zarazliwe. To tak jak RUDE, one tez sa zarazliwe i trudno sie goja... Slonie podobno tez sa zarazliwe... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 24.09.01, 12:00 Gość portalu: krm napisał(a): > 2001 masz racje, diabelnie zarazliwe. To tak jak RUDE, one tez sa zarazliwe i > trudno sie goja... > Slonie podobno tez sa zarazliwe... > krm Slonie rozowe i kolorowe, takie sa najlepsze. Tylko prosze nie wyciagac daleko idacych wnioskow, ze glupota tez jest zarazliwa, moze pozostanmy przy sloniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 24.09.01, 12:04 Dobra muzyka do dobrego filmu, to taka ktorej pojawienia sie niemal nie zauwazasz, a potem wciaz to chcesz nucic... ...krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 24.09.01, 14:22 Wodzu, narada jest nuuuuudna, wiec ja tutaj na chwilke. tym razem bez smecenia;-))) Już kasztan się osypał i ochłodły ranki; o, młody przyjacielu, poszukaj kochanki z małym domkiem, ogródkiem, sennym fortepianiem, która by włosy twoje czesała nad ranem, z którą byś po śniadaniu czytał Mickiewicza - niech będzie silna w ręku, a piękna z oblicza, jak jesień zamyślona, jak jesień śmiertelna i jak jabłka owe cierpka i weselna. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... 24.09.01, 14:49 Wszedzie jakos posepnie, to nie nuda m. Jakis taki nastroj zrobil sie minorowy. Ani komu pobalowac...Moze to dobrze, ze taka aura pracy, trudu, znoju... nie wiem czy u Ciebie kiedy pochylisz sie nad klawiatura, daje sie czuc robotnicze przymierze ze swoja watowana kufaja... a jeszcze nie tak dawno ulotny zapach z jakby wanilia, pizmem i swieza nuta bergamotki...Masz to m ? Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 24.09.01, 15:36 u mnie dzisiaj troche ospale, jak nie w poniedzialek. a zapach znoju i potu buchajacy z waciakow i onucy braci robotnikow i malorolnych stlumil won niepokoju jaka niepostrzezenie wydobywala sie z czujnikow na kazdym pietrze budynku (echa apokaliptycznych wydarzen minionego tygodnia). wole to jednak niz odor wanilii, ktorym to zapachem (co za niedorzecznosc slowa!) mialy zwyczaj spryskiwac sie niektore przedstawicielki burzuazji pracujace razem ze mna. przejechalbys sie z taka wyfiokowana lalunia kilka pieter to gonilbys pozniej swego... wiesz kogo. pozostaje mi tylko zywic nadzieje, ze towarzysze pracy zywia i bronia zakaza powyzszych praktyk. najpiekniej pachnie tlen, wiesz? ;-) pozdr. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 24.09.01, 15:45 To prawda. Tlen. I trawa w gorach, ale bardzo wysoko. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 24.09.01, 15:58 i jeszcze Baltyk podczas sztormu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: ...Zagraj to jeszcze raz, Sam... 25.09.01, 13:36 A teraz bedzie tak,...wy w iekszosci zapakujecie sie i pojdziecie sobie do domow. Z nikim czlowieku nie pogadasz.Zostanie wiec ZAGRAC TO JESZCZE RAZ... SAM (i w dodatku sam...) krm Odpowiedz Link Zgłoś