gosiaczek191 14.09.05, 23:23 opiszcie swoj 1 raz;D ja sie wlasnie do niego szykuje...z moim ukochanym chlopakiem;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamstajla Re: seks 15.09.05, 08:40 ach... az sie lezka zakrecila w oku na wspomnienie. to byly czasy.. pierwszy chlopak, pierwszy raz.. bylo wyjatkowo, bo chwila byla wyjatkowa, mimo ze nie unosilam sie w powietrzu z rozkoszy. Ale to naprawde nie jest najwazniejsze tym pierwszym razem. Poza tym, u Ciebie moze byc zupelnie inaczej. Jedna rada: nie traktuj tego ja wyzwanie. Ja tak robilam i zamiast cieszyc sie chwila, zastanawialam sie czy wszystko robie jak nalezy. Blad wieku.. Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: seks 15.09.05, 09:31 a ja jestem katolikiem i nigdy tego nie robilem Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: seks 15.09.05, 09:49 To było ładnych pare lat temu, daty nie pamiętam, mniej więcej kwiecień , 7 miesiecy przed moimi 18 urodzinami. Osiemnastka u koleżanki, wesołe towarzystwo, dobre jedzenie, muzyczka, jednym słowem klimacik.... I stało się!!!! mój pierwszy raz na oczach innych!!!! Perwersja :D wtedy pierwszy raz świadomie spróbowałam wódki. :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kamy Re: seks 15.09.05, 10:34 Wy tu o pierszym razie, a ja się muszę zastanowić kiedy był ostatni raz! Pierwszy był miły i spontaniczny ale trochę rozczarowujący. Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 10:36 tez prawda..:( ja ostatni raz... baaardzo dawno temu...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kamy Re: seks 15.09.05, 10:59 I teraz zamiast korzystac z darów natury, tematy zastępcze: praca, czaty, szybka jazda samochodem ... :) Kurcze, chyba dla 40 -latka za wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: seks 15.09.05, 20:53 to było na wakacjach...obudziłem się rano w namiocie....otworzyłem oczy i nie uwierzyłem....... właśnie wtedy był mój pierwszy raz gdy .....wyprałem sobie skarpetki........ Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 21:09 moj pierwszy raz odbyl się w dosc dziwnych okolicznosciach wlasnie rozstalam sie z moim pierwszym chlopakiem i postanowilismy się spotkac tak ostatni raz...coby rozstanie takie kulturalne bylo i to ostatnie spotkanie bylo na tyle mile ze nie moglismy się od siebie odkleic i wyladowalismy w lozku..;) ale to byl sredni raz w porownaniu z obecnymi razami;) nic nadzwyczajnego ale i zadna trauma teraz to co innego...:D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 21:15 Szykuj się Gosiaczek,szykuj,tylko trochę się pośpiesz,bo a nuż chłopak,znudzony oczekiwaniem ucieknie do tej,co się nie szykuje tylko po prostu idzie z nim do łóżka... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: seks 15.09.05, 21:17 Ale jeśli to także pierwszy raz chłopaka, no to on się zapewne też szykuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 21:18 nie strasz gosiaczka bo się zestresuje i nie będzie miala orgazmu:P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 21:36 No to jeżeli miałby to być pierwszy raz dla obojga,to czarno widzę.Ogólne spięcie,nerwy,zesztywnienie wszystkiego poza najważniejszą rzeczą,zaciskanie tego co ma być otwarte...przedwczesny wytrysk?otwarte na oścież drzwi... Płacz,wrzaski... Tfu,brrrrr...co za jakieś wizje mnie się po czaszce kołaczą.Heeeej!Wszystko będzie Ok!! Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 21:39 no leziox to pojechales... teraz to gosiaczek zostanie nam dziewicą;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 21:50 Dziewictwo można utracić za pomocą chłopaka.Można też za pomocą wibratora.Wibrator jest o tyle lepszy,że nie marudzi i zawsze na niego można liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 21:58 dokładnie... przyjemność z nim trawa nie 3sek, 5min, tylko tyle ile trzeba.. zawsze jest tak samo sprawny, a nie na pół gwizdka po czwartym razie..(czasem trzeba wymienić baterie, ale to i tak mniej czasu zajmuje) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:01 eee tam gadanie wolę jednak rozchylac uda przed facetem a nie wibratorem(to zdecydowanie bardziej podniecające;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 22:03 No i nawet jeśli kupisz sobie drogie akumulatorki,to po załadowaniu znowu można sobie pohulać i nie trzeba tracić czasu na drętwe pogaduszki albo pocieszanie 2-metrowego samca,ważącego 125 kilo,bo akurat w deprechę wpadł i zamiast zerżnąć wyśmienicie kobitkę w wyrku,siedzi on na brzegu sofy i łzy mu lecą po pyszczku...Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:05 leziox-biedaku! ale masz przykre doswiadczenia;) ja na szczęscie na trochę innych samcow trafialam:P Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:05 wszystko byłoby super, gdyby nie to Twoje słownictwo... od razu wszystko opadło... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 22:07 Hehehe a co,rozpisuje się tu może jakiś casting na temat:"panowie będący w stanie oraz skłonni pomóc biednym kobietom w łóżku proszeni są o zgłaszanie się..."? Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:08 no... jesteś jak na zawołanie...;) Ty to chyba czujesz na kilometr, kiedy kobieta ma ochotę..;) wprawdzie troszkę opadła po przeczytaniu kilku wyuzdanych (raczej obleśnych) słów wyżej.. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:10 to takie posty sie zlewa i idzie sie dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:04 nie przejmuj sie pierwszym razem.. jak nie dostaniesz orgazmu (co jest prawie pewne), to nie denerwuj sie. I nie myśl, że tak bedzie wyglądał seks już za każdym razem. Ja po swoim pierwszym razie stwiedziłam, że w sumie to da się bez tego żyć, że przecietna przyjemność, że w tv to kobiety krzyczą, drapią z rozkoszy, a ja nic nie czuje... och.. nic bardziej mylnego.. Dlatego po pierwszym razie.. niech szybko bedą następne i nastepne.. Jak sie poznacie nawzajem, to dopiero będzie wspaniale. A zostawiając sferę czysto fizycznej przyjemnosci... To najważniejsze jest to poczucie bliskosci. Od tego gadania, znowu przyszła mi ochota..... a tu post...:(( Konrado80!!!!! Jesteś jeszcze chętny???? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:16 widze ze albo sie siakis chetny pomoc Tobie znalazl albo juz odechcialo sie Tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:20 jestem jestem.. zwarta (nie za bardzo..;) i gotowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:30 wsiadaj w pociąg na śląsk, wyjdę po Ciebie;) wiem wiem, zaraz powiesz, że to ja mam sie pofatygować z moją ochotą do Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:32 raczej powiem zebysmy spotkali sie gdzies w polowie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:38 to proponuję rynek w krakowie;) pomnik Adasia.. co Ty na to..?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:42 no dobrze, ja mam bliżej.. ale bądź gentelmanem.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:44 postaram sie ;) i mam nadzieje ze nie bede zalowal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:48 żałować to Ty będziesz, że mnie tak późno poznałeś...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 23:03 Nikt nie powiedział jeszcze że facet idąc na randkę nie powinien kupić w pobliskim seks shopie jakiegoś gustownego wibratora.W końcu z kobietą oraz wibratorem,nie pomijając naturalnie własnego wyposażenia można robić całkiem ciekawe rzeczy a jak się człowiek zmęczy to może jeszcze użyć jęzorka.Naturalnie do całkiem ciekawej dysputy intelektualnej o kwiatkach i motylkach...ehm... Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:08 widzisz mamstajla?! widzisz! leziox chcialby o motylach rozmawiac a Ty mu imputujesz ze zboczencem jest... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:15 ależ ja mu nic nie imputuję...;)) słowo "zboczeniec" wyszło spod jego paluszków..;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: seks 15.09.05, 23:24 nie upijaj sie i nie dziw sie co to za dziewczyna kurw obok mnie... zostanie ci to na stałe i już bez paru głębszych nie będziesz mogła... no Ja tak mam...:( Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 22:33 Wezmę chyba lupę albo lepiej mokroskop i wyruszę na poszukiwanie tych wulgarnych a raczej obleśnych zwrotów zastosowanych tutaj przez jakiegoś nieznanego zboczeńca.To nie może tak być,żeby taki degenerat panoszył się tutaj,sprawiając że nawet kobietom wszystko opada.Obleśnym terrorystom mówimy stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:37 szukaj szukaj.. ale kieruj się twierdzeniem: najciemniej pod latarnią Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:41 albo wiesz co? może poczekaj jeszcze chwile.. niech napisze coś jeszcze.. może zacznie mnie to kręcić... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe80 Re: seks 15.09.05, 22:43 O jakim zboczencu mowicie?:) Bo nie chce mi sie czytac wszystkich watkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:45 hahaha bebe szuka namiarow na jakiegos fajnego zboczenca?;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 22:49 Tak to już jest że szukać się nie chce a potem najfajniejsze przygody przechodzą koło nosa i nie jest wcale chemia winna,chociaż się zgadza,tylko fakt,że akurat się coś chce ale czego innego nie chce.No jak tam,wykryliście już zboczeńca?Bo wyczuwam jakieś niezdrowe zainteresowanie tym typem tutaj.Ps.nie znalazłem żadnych zwrotów ogólnie uznanych za obraźliwe,no a żeby dolać oleju rzepakowego do ognia,to obleśny może być chyba ktoś a nie coś,ale może jak zwykle się mylę po paru kwachach za 3,50 zeta wypitych pod towarzystwo lusterka i kotów reagujących na bulgtanie pana ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:53 nie wiem jak Wy drogie koleżanki ale mnie tam leziox na zadnego zboczenca nie wygląda ba! nawet mnie leciutko zaczyna podniecac;) moze nawet kiedys sama go poproszę zeby trochę mi do uszka poswintuszył;)) (tak, wiem, powinnam się juz polozyc:P) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:58 ej, ale my sie tutaj umawiamy i nic o wibratorze nie bylo mowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:03 nie obawiaj się.. nie lubię trójkątów (w jakiejkolwiek postaci). Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:07 hehe ;) ale moge stwierdzic ze po tych przejsciach wolisz wibrator od nas facetow Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:11 szczerze.. to jeszcze nie proobowałam, ale w akcie desperacji.. kto wie, może sobie sprawię..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:13 w akcie desperacji to mozesz wsiasc w ten ciapag do Warszawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:18 no tak. ale 4h w pociągu (czy ile on tam jedzie) to mogę nie dotrwać.. może lepiej jak samochodem przyjadę (ręcę będą zajęte..;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:21 tylko zebys siakiegos wypadku nie spowodowala :)) ale samochodem to chyba tyle samo bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:23 z taką ochotą... to jak wdepnę w pedał gazu, to przyjadę w 1.5h...;) a jak!! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 23:22 Ja tam w sumie rzeczywiście nikogo nie szukam ale tylko dlatego że jak próbuję szukać to ktoś dzwoni do mnie z własnej nieprzymuszonej woli i się ze mną umawia na dyskusje o motylkach i tak mnie to potem wciąga,zwłaszcza wyjaśnianie technologii zapylania bez zapylenia że potem też niekoniecznie skoncentrować się mogę na rzeczach codziennych,łażąc po ulicach z dziwnym zamyśleniem na twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:20 ale hola, hola!!! Czy Ty się aby nie wykręcasz od przyjazdu do krakowa..? Adaś ma być swiadkiem;)) no i te kilkadziesiąt osób przechodzących...;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:22 hehe ;) juz wole do Ciebie pojechac na ten Slask ;) a Adas bedzie musial poczekac na pozniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:27 to leziox jedzie do krakowa?? bys sie wstydzila zgarnęłaś dwoch?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:29 nie nie... konrado80 dał się namówić i pzyjeżdża do mnie.. siła perswazji..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: seks 16.09.05, 10:23 poczytaj jego posty :) zobaczysz ze nie trzeba miec zadnej sily perswazji by tego dopiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 16.09.05, 15:36 Czego dopiąć i czyje posty,bo chyba dopiero wstałem i moja yntelygencja jeszcze coś nie bardzo na topie jezd... Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: seks 16.09.05, 17:29 znowu cos tu wyprawiacie i znowu nic nie rozumiem, dokladnie jak wczoraj, ehh... musze sobie jaki slownik kupic:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:30 a leziox nie przyjechałby nawet, gdyby mu zapłacono.. nie gustuje on w takich kobietach jak ja... choć przez parę dzisiejszych wypowiedzi (w innym poście) byłabym skłonna go polubić.. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:31 to przejdzmy teraz do omawiania szczegolow:)) siakies zdjecie, zebym wiedzial kogo mam szukac na peronie jak juz dojade ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:33 a w jakich gustuje leziox?;) ze tak Wam wejdę w słowo?(przepraszam) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:36 z tym pytaniem najlepiej do właściciela tego nicka.. napiszę coś złego i będzie mi uprzykrzał życie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:34 żeby Cię spłoszyć...? oszalałeś!!! Jak już przyjedziesz, to nie będzie odwrotu.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:36 ee tam sploszyc ;) zeby sie przygotowac i przelamac niesmialosc ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: seks 15.09.05, 23:37 przechodze na "lzejszy" temat, a wiec coscie zdzialaly dziewczyny?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:39 no wlasnie ja chyba nic leziox chyba zasnął... a ja czekam...usta mam rozchylone.. i o tych motylkach chętnie bym pogadała;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: seks 15.09.05, 23:40 a co ty, jak Cie uslyszal, juz sie zjawil:)) dzialaj, trzymam kciuki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:46 ech... gdybym Ci wysłała zdjęcie.. to nie chcialbys się spotkać, bo... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 23:52 Warszawianki,krakowianki,wszystkie kobiety są piękne,a co najpiękniejsze,to fakt,że nie ma dwóch takich samych,czyli-w towarzystwie kobiet nudzić się nie da rady,czy to Kraków czy Wawka,bo w końcu niekoniecznie otoczenie sprawia największą przyjemność ale na przyjemność ochota. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 16.09.05, 00:02 Przestańcie do cholery rzucać niedomówieniami,tylko mówcie otwarcie o co biega,przecież z waszego grypsowania nawet KGB nic konkretnego by nie wyczytało. Umówcie się na tajne spotkania i tam omówcie wasze problemy.No nawet na forum pogadac sobie nie można?Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 23:38 Ech a co ja w Krakowie niby do szukania mam,jak mnie po ostatniej próbie zgwałcenia lajkonika i zaglądania smokowi wawelskiemu pod ogon wstęp do miasta zabroniony został.Teraz mogę tylko,wyjąc z pożądania,obserwować znad Wisły dorodne panny krakowskie,spacerujące w kusych spódniczkach i poszukujące jakiegoś porządnego zboczeńca do utulenia w ramionkach na jesienne wieczory. Ps.Gdyby mi zapłacono,pojechałbym nawet na koniec świata... Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:42 przemyślę.. póki co zatem jesteś na liście rezerwowych..;) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:44 taaaa się zjawil wlasnie i o krakowskich dziewczynach opowiada zamiast o warszawskich... sie pozbieram?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: seks 15.09.05, 23:47 no to zachec jego do warszawianek, rob cos dziwczyno, dzialaj!!:)) motylki, motylkami...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 15.09.05, 23:45 Jasne,nie czytacie tego co napisane wcześniej,czatując na dziwnych przechodniów a ja tu cały czas jestem i zapewniam was szczerze iż pora nocna to mój rewir. Więc nie zarzucajcie mi że poszedłem spać.W takim doborowym towarzychu człowiek się tylko pobudza. Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:53 och chyba muszę ważyć słowa.. Ale... epitet "obleśny" nie jest zarezerwowany jedynie dla osoby ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:55 poza tym.. mogą się tu wypowiadać jak chcą, szkoda mej energii, ja się tu na SEKS umawiam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:57 ech mamstajla jak zwykle najfajniejszego chlopa zgarnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:58 oraz się nie chwal:P tez sie zaraz zacznę umawiac;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:05 umawiaj się, tylko najlepsza partia już zgarnięta (przeze mnie;)), no jest jeszcze dwóch (moim zdaniem) panów, ale chyba aktualnie nieobecni.. Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:12 mamstajla Ty pewnie nie wiesz ze ja dokladnie wiem o ktorych panow Ci chodzi... i tez zaluję ze aktualnie nieobecni(szczegolnie jeden z nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:21 a powiedz, który to jest ten "szczególnie jeden z nich"...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:29 boję się powiedziec pewnie zaraz mu powiesz ze czasem w nocy o nim marzę...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:32 nie.. chcę się upewnić, że nie chodzi Ci o tego co mnie... więc powiedz na ucho.. nikomu nie powtórzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:36 a jak chodzi mi o tego samego? siłą perswazji będziesz próbowała wybić mi go z glowy?;) oraz nie wiem czy dobrze zrozumialam-więc Ty się na jeszcze jednego szykujesz oprocz konrado?:P no w takim razie Ty poiwedz pierwsza o ktorego Ci chodzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:40 no mam nadzieję, że nie chodzi o tego samego.. nie, no jeden wystarczy.. konrad nr 1, a ten drugi.. tak sobie do niego wzdycham czasem, to wszystko... nie powiem pierwsza.. jak nie chcesz na forum, to dawaj na @ ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:42 cholera-objawy mamy te same tez sobie tak wzdycham do niego czasem;) a potem to spac nie mogę... i glupie pomysly mi do glowy wpadają;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana pewna pani 15.09.05, 23:43 eh, ja nie wzdycham, bierz go sobie, bierz:)) tylko wymysl cos owocujacego:)) samo wzdychanie nic nie da:)) wez sie do "roboty":)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:43 kurcze... moim zdaniem to tylko jeden może wzbudać takie reakcje... czyżby chodziło o....? Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:48 no ladnie mamstajla tak, tak, to na pewno chodzi o... i powstaje teraz pytanie-ktora z nas byla pierwsza? i pierszenstwo ma tym samym?:D Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: seks 15.09.05, 23:49 oho, bedzie ciekawie, dziewczyny beda walczyc o "koguta", hurra, cos sie dzieje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:49 no tak... ja tu jestem krótko..:(( ale za to od pierwszego wejrzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:52 haha ja tez od pierwszego...jak tylko go zobaczylam musialam lekko rozpiąc koszulkę...duszno mi się jakos zrobilo i w ogole... oraz-ja tez krotko:D Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:54 no to od kiedy..? (może mam jeszcze szanse na pierwszeństwo..;) ja od czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:55 :D nie pamietam dokladnie ale az chyba to sprawdzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:58 nie uwierzysz ja tez od czerwca:D powiedz pierwsza albo daj jakis znak... Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 16.09.05, 00:05 jezu.. przez chwile poczułam się jak nastolatka.. nawet sie chyba zaczerwieniłam..;) nie powiem pierwsza, bo sie wstydzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 16.09.05, 00:10 No to co,towarzystwo zasnęło chyba bo już nikt nic nie pisze?Poprzedni post niestety zawieruszył się w otchlaniach netu,chociaż nie wiem czy to przypadkiem nie jest wina Zochy ale odczekajmy bo nie było że skasowano i nie było nic wulgarnego.Wstawać i gadać a nie spać,susły! Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 16.09.05, 00:15 ja nie spię ale mimo to nie w temacie chyba jestem z jakimi cyferkami?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 16.09.05, 00:17 eee, no nie zostawiaj mnie z tą niewiedzą.. noc będę miała z głowy....:( Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 16.09.05, 00:24 tez będę miala z glowy jak tylko zacznę sobie wyobrazac jakby fajnie bylo gdyby on byl obok...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana pewna pani & leziox 16.09.05, 00:18 czuje pismo nosem, juz Wam naprawde brykam, pewna pani: do roboty i trzymam kciuki, jutro sie spytam jak bylo:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pewna pani & leziox 16.09.05, 00:21 Hehe no w końcu ktoś musi pracować aby nie pracować mógł ktoś.A poza tym aż tak bardzo podstępny nie jestem,mówiąc o swoich planach,w końcu nikt nigdy nie był do czegokolwiek zmuszany,hehehe.No co,no co,nie można trochę poczuć się jak prawdziwy zboczeniec? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 16.09.05, 00:15 No już wyjaśniałem gdzie indziej,cyferki to był numer mojego komunikatora,gadu gadu,na którym dyskutuję z kobietami,usiłując je namówić do spotkania się ze mną w realu aby potem rzędem podstępów zaciągnąć je do wyrka i robić im tak dobrze i tak długo jak tylko sobie zażyczą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: seks 16.09.05, 00:17 grrrrrrrrrr, to mnie nie namowisz, myslalam, ze jestes "facet" na serio, grrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 16.09.05, 00:22 znaczy co? leziox nie jest facetem? czy jak? sie pozbieram znow?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: seks 16.09.05, 00:24 po pierwsze: mysle, ze jest chyba, no ale nie znam go:)) po drugie: a badz sobie zboczencem, badz:)) po trzecie: pewna_pani tu na Ciebie czekala, wiec nie chce Wam przeszkadzac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 16.09.05, 00:32 Oświadczeni prasowe: -Jestem facetem,zdaję się,bo tak mi wychodzi jak zajrzę do spodni -Jestem facetem jak najbardziej -Skoro jestem facetem,to uganiam się za spódniczkami -Ponieważ mam wykształcenie techniczne,nie jestem geyem,bo nauczono mnie iż tłok powinien poruszać się w cylindrze a nie w rurze wydechowej Na inne pytania odpowiem chętnie pod warunkiem że zostaną w ogóle zadane :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: seks 16.09.05, 00:33 ja juz sie nie bede pytac, bo nie lubie Twojej rodzinki:) a ona mnie:) zwlaszcza ona mnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 16.09.05, 00:35 o kurcze! to Wy juz jestescie po herbacie? no ladnie...ja jak zwykle dowiaduję się ostatnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: seks 16.09.05, 00:37 Zaraz zaraz,po jakiej herbacie?I to się teraz Tak nazywa?! Odpowiedz Link Zgłoś
mandana pewna_pani 16.09.05, 00:38 co Ty? ja tu dla Ciebie kciuki trzymam, leziox jeszcze chyba wolny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 00:42 Wolny czy niewolnik,ot zagadka,cio?A brak takiej pewności nie wystarcza do założenia gniazdka?Kochane Panie,wy naprawdę nie musicie już myśleć tak jak w czasach jaskiniowych.Jedzenia jest do syta w pierwszym lepszym markecie,zarabiacie na siebie same,więc co?Samiec w domu to kosztowny luksus,na który można sobie pozwolić od czasu do czasu,prawda?Na stałe to lepiej kupić sobie jakieś autko bez dachu,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 00:44 ale ja nie walcze, grrrrrrrr. pewna_pani tu miala z Toba potancowac, a ja ze nie spie, chcialam sobie lypnac okiem jaka bedzie zabawa. jak sie dogadacie, nie bede wam przeszkadzac, obiecuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 00:46 rany boskie toc mandana mnie wpycha w ramiona lezioxa a ja ani na samochod bez dachu nie mam ochoty ani na faceta ktory w domu ma kobietę z ktorą co noc pod koldrą styka sie udami... Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 00:47 sorryyyyyyyy, nie wiedzialam, myslalam, ze mialas ochotke, sorrrrryyyyyyyyyyy. ale mi glupio... Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 00:49 :D przestan mandana no co Ty!! (tak między nami...troszeczkę mialam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 00:51 no widzisz:) a ja wyjatkowo nie chcialam Ci go sprzatnac, tylko troszke was rozruszac i sobie bryknac. ale twarda sztuka, nie daje sie rozkrecic, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 00:53 myslisz ze leziox twardy juz..? ja myslę ze zona go zawolala i poszedl do lozka;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 00:55 a nie, on sie dzieli na dwa watki:)) nie moze sie biedak polapac, wiesz mezczyzna, nie umie dwoch rzeczy naraz:) trzeba go jakos rozkrecic... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 01:03 Wbrew pozorom dzielić się umiem chociaż nie twierdzę że lubię się rozmnażać w sensie podziału komórek.Ale tak trochę porobić w sensie takim samym byle bez podziału jest całkiem cacy.Płucka pracują lepiej dnia następnego,humorek szampański z rana jezd no i w ogóle części ciała wszystkie pracują jakby chętniej razem ze sobą,toż to tylko się łapać i dokazywać a nie fałszować ewolucję i udawać że jak nic nie zrobimy w parze czy tam trójkącie,to świat dalej funkcjonować będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mandana leziox 16.09.05, 01:05 moze by o tej porze tak mniej genialnie te komorki szare meczyc, moje juz dzis glupieja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:09 tak, tak połapać się chodźmy zmęczona jestem i na udawanie siły nie mam mozna by to wszystko jakos razem polączyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 01:11 mnie chyba juz mozg wysiada, oswieccie mnie, to juz tu sa dwie pary? i kto do kogo pisze????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 01:12 eeeeeeeee tam, same plotki!!!!!!!! pewna_pani, no nie wiem jak ´Ci juz pomoc w tym rozruszaniu, masz pomysl, to dawaj, rozpracujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 00:54 A kto to niby o tej kobiecie pod moją kołdrą powiedział niby,co?Z którą tam się niby stykam różnymi częściami ciała?No fakt,moja kotka włazi czasem pod kołdrę aby się rozgrzać,ale z moim rozpalonym,nagim ciałem nie ma to nic wspólnego,bo w końcu kotka nie jest w żadnym wypadku ze mną kompatybilna,a kobieta to ani komputer ani kotka,kompatybilna z każdym mencizną jezd.No. Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 00:58 wydawalo mi się ze sam powiedziales a ja między wierszami wyczytalam ale moze faktycznie zmęczona jestem juz a z drugiej strony...toc przeciez warszawskie dziewczęta juz dawmno pozbyly się tych drobnomieszczanskiech zahamowan...tak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 16.09.05, 00:40 albo jestem juz bardzo zmęczona albo przeczytalam ze mandana sie martwi z erodzina lezioxa jej nie lubi... oraz nazywa się TO bardzo roznie nie o nazywanie tu zresztą chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana pewna_pani 16.09.05, 00:42 nie, nie kochana, to bylo do innego watku:)) boze dziewczyno, rozkrecaj go, bo nie mam sobie co tu poczytac!!:)) spisz juz czy co? wy sobie potancujcie, a ja sobie na to jednym okiem lypne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:00 mandana napisała: > a ja sobie na to jednym okiem lypne:)) a drugie gdzie bedzie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:03 drugie na Tobie i mamstajla;)(to się jakos odmienia?) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:06 bo wy jestescie drugą "parą" na tym wątku;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:12 nie wiem czy ja juz spie, ale chyba to Ty bylas z lezioxem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: konrado 16.09.05, 01:15 hahahahaha no ja sam nie wiem gdzie tu para a gdzie nie,ale w końcu i tak jak wiadomo,wszystko wo rodzinie zostaje,więc można by się w cieniu Ft deko podsmażyć razem,byleby tylko Zocha nie podglądał,bo to taki ciekawski strasznie typ. Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: konrado 16.09.05, 01:19 a ja tam bym chciala zeby zocha się dołączył:P Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:14 ja bylam z lezioxem? hm...kiepskie to bycie byc musialo bo nic nie pamietam...i nie poczulam chyba więc albo leziox się nie postaral albo to ja wciąz o kim innym myslalam;) a gdzie jest mamstajla? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:17 a o kim tak myslalas? ;) mamstajla juz spi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:18 nie mogę powiedziec mamstajla mnie zabije;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana konrado & pewna_pani 16.09.05, 01:22 my tu nie mamy tajemnic, ale WY tak? buuuuu, ja tez lubie tajemnice, juz taka ciekawska jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: konrado & pewna_pani 16.09.05, 01:23 a myslisz ze ja cos wiem? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: konrado & pewna_pani 16.09.05, 01:24 no tak wyglada, wy tu o jakichs haslach i kodach, ja tez, ja tez:)))))))) boze, ale juz zglupialam Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: konrado & pewna_pani 16.09.05, 01:25 hahaha :))) ja juz tutaj nie wyrabiam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:30 jak zdradze haslo to wszyscy beda wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 01:18 znowu zostaje w tyle, nic a nic nie rozumiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana konrado 16.09.05, 01:19 oho, ale mi poddales mysl, musze sie zastanowic, nie nie, lezioxa obiecalam pewnej_pannie calego w spokoju zostawic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana wszyscy 16.09.05, 01:20 mnie tez, mnie tez powiedzcie:)))))))) o co chodzi??:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 mandana 16.09.05, 01:21 a nad czym bedziesz sie zastanawiala o tak poznej porze? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: mandana 16.09.05, 01:24 ja tym bardziej nie wiem :)) wiec licze na Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 01:20 Ja tam nie będę się kłócił o kolejność randki z naszymi niewątpliwie pięknymi i wspaniałymi Paniami,jeśli Konrado tak śpieszno ma,to niech tam sobie leci pierwszy,a ja popatrzę,poobserwuję i dokończę co do dokończenia będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:22 a co Ty bedziesz chcial dokanczac? :)) ja resztek po sobie nie zostawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 01:25 Tu nie chodzi o resztki ale o całość Konrado,widzisz,zwycięzca bierze wszystko i niekoniecznie jest to ten co biegnie wprzód.Niech cię panny modliszki skonsumują,w końcu ja nie będę musiał służyć jako źródło protein tylko rozkoszy,więc myślę że jest w tym jakiś koncept,hehe.Mandana,zostaję tu,robię to dla ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana matkooooooooooo 16.09.05, 01:26 dlaczego ja jako jedyna nic tu nie rozumie????????? leziox, dzieki i oswiec mnie o czym oni tu???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: mandana 16.09.05, 01:28 czekaj, czekaj, ja nie chce szczatek!!!!!!!!!!!!:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: mandana 16.09.05, 01:30 a rany, juz sie boje:)))))))) gdzie do diabla ten spiuch leziox, wolno pisze czy co? oni mnie tu chrupia, a on nie broni!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandana leziox 16.09.05, 01:32 to ty nie mezczyzna, ze slownika nie znasz???????? tlumacz? a czy oni tu juz sobie tancowali? konrado i kto? albo: kto i kto? Odpowiedz Link Zgłoś
mandana konrado 16.09.05, 01:36 o choroba, czemu ja nigdy nic nie wiem, najpierw ja i leziox a teraz ja i ty????????? kto robi ten przydzial, nic mi nie wiadomo? ale ja tu jeszcze mam jednego, tylko juz spi, to co teraz???????? Odpowiedz Link Zgłoś
mandana leziox 16.09.05, 01:37 mnie nie wolno nadgryzac, bo nic nie zostanie ze mnie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: leziox & konrado 16.09.05, 01:38 to ja teraz tu sama z wami, o rany........ i o jakie na wierzchu 7.0 chodzi, nie mozeta se icq? dla mnie, miau, miau:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: leziox & konrado 16.09.05, 01:39 gamonie poszly i nie powiedzialy dobranoc, eh "chlopy" Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:45 Ty Mandana a ja z tobą i tak czuję pewną więź,w końcu oba my jesteśmy trochę bliżej siebie,kto wie,czy nie tak blisko że aż grzechem byłoby to zostawić,no naturalnie jeżeli mąż się zgodzi i dzieci nie będą miały nic przeciwko wizycie,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:47 he, jaka wiez? ty mnie nie broniles przed twoja corka, zle to sobie zapamietalam, oj zle...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:47 No i tak wyszło w końcu na moje,niby ja śpię i wszyscy inni a potem i tak wychodzi na moje i zostaję sam z tym całym kramem na Gazecie i nie wiem co robić,otwierać to kolejne piffko czy lepiej z kotami spać iść jak już nikt siły nie ma na dalsze gadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:48 chyba sie obraze, to ja jestem nikt???????? w koncu rozmawiam z toba, czy mi sie tylko tak zdaje i gadam sama do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:50 jak idziesz to moglbys tak jak inni dobranoc powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:51 Demokracja w końcu każdy się broni,jak może i tyle,ale nie przejmuj się córeczką,bo to wszak rodzina nasza netowa,tylko widzę że ciebie już też pokłada więc litościwy będę,zwalniając cię z obowiązku gadania,hehe.Ale co my dzisiaj tu pogadali to pogadali i to nasze,żeby tak codziennie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana leziox 16.09.05, 01:52 ty sie nie wymiguj, chcesz isc spac, a mowisz, ze MNIE podklada i nie odpowiadasz na pytania, hmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: leziox 16.09.05, 01:53 ????????????? no ja na serio nic nie rozumiem, raz mowisz, ze mnie podklada i idziesz spac, a raz mowisz ze juz jestes? co ze mna? paranoja? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: leziox 16.09.05, 01:54 Nie zauważyłaś że ta stara skrzynia net podaje z pewnym opóźnieniem teksty?jak ja co napiszę to trwa kilka minut zanim gazetowe tryby przemielą wypowiedzi itd.a potem człowiek przypomina sobie że powiedział coś jakiś czas temu,a dopiero o tym się mówi ogólnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: leziox 16.09.05, 01:55 NO dobra,to idziemy spać,w końcu też masz jakieś tam swoje obowiązki,pozdrowienia i dobrej nocki... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: leziox, dobranoc:)) 16.09.05, 01:58 No piątka za spodtrzegawczość,myślałem że pamiętasz że to ja tam byłem,hehe.NO byłem w Vorarlbergu,łaziłem tu i tam i wszędzie było mnie pełno . Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: leziox, dobranoc:)) 16.09.05, 02:01 oki doki, to do jutra, moze...grrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: leziox, dobranoc:)) 16.09.05, 02:03 Mraaaauuu..no do jutra może :-)Dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: leziox 16.09.05, 01:55 a nie, nie zauwazylam, moje posty sa od razu tam:) moment, z toba juz chyba tu kiedys rozmawialam, to ty byles w voralbergu? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 MANDANA 16.09.05, 01:40 www.gadu-gadu.pl/ tam jest na czerwonym paseczku napisane pobierz klikasz i wtedy zapisujesz sobie gg na dysku Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: MANDANA 16.09.05, 01:42 he, o takiej porze mam jeszcze cos instalowac, poprosze jutro sasiada, :)))))))) ale on tez nie rozumie, buahahaha. widze, ze wam na mnie nie zalezy, nikt nie chce icq, buuuuuuuu. konrado, o jakie to haslo chodzilo, wszyscy spia, szepnij:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana konrado & leziox 16.09.05, 01:44 wy mi tu nie maccie mozgu, najpierw: zainstaluj sobie, a pozniej: juz zapozno!!! ja pisalam, ze ktos spi, co ty??? chyba ze moje komorki szare... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: MANDANA 16.09.05, 01:44 nie wiem o jakie ;) wysle Tobie na poczte juz ten program gg bedziesz tylko musiala sobie uruchomic i wciskac "dalej" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: leziox & konrado 16.09.05, 01:41 teraz to i tak za późno z tym wszystkim się bawić,ja mam nawet gdzieś swój numer jeszcze zapomniany na icku,ale to zawsze tak bywa że jak człowiek coż na szybkiego chce to i tak się nie udaje,prawda Konrado? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: leziox & konrado 16.09.05, 01:43 gg szybko i latwo sie sciaga i instaluje a ja zreszta i tak za chwile ide spac bo rano do roboty o 6 trzeba wstac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana konrado 16.09.05, 01:44 a wiec: dobranoc, i milych snow!! przemysle Was i moze jutro sie pokaze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: konrado 16.09.05, 01:46 dzieki, oki doki, moze sobie moje szare poradza. aha, ty moze nie wiesz, ze z moim polskim jezykiem jest nie bardzo tak, ale to inna historia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: konrado 16.09.05, 01:52 A kto niby poszedł,możesz mi powiedzieć?Hę?No w końcu to nie byłem chyba ja czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: Dobra i ja spadam, dobranoc ;) 16.09.05, 01:54 dobranoc:)))))))) c u 2:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 mandana to erotycznych ;) 16.09.05, 01:50 spij dobrze i do milego ;) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: mandana to erotycznych ;) 16.09.05, 01:51 :)))))))) miau, miau, milych snow!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: mandana 16.09.05, 01:32 Czego mnie od śpiochów wyzywasz?Wgrałaś sobie już te gadu gadu?to pokażę ci wtedy jaki to ja śpioch.A tymczasem,nawet jak cię kto deko nadgryzie,nic się nie stanie,bardziej mięciutka w spożywaniu będziesz i delikatna,nie ma tego złego... Odpowiedz Link Zgłoś
mandana konrado 16.09.05, 01:32 no co ty? mam sie juz wyniesc? wyganiasz mnie, buuuuuu, niedobry konrado:(( Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: konrado 16.09.05, 01:35 a gdzie i kiedy ja Cie wyganialem? ja raczej Cie zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: konrado 16.09.05, 01:37 Miałem nawet kiedyś icq ale od chwili gdy wywęszyłem że icq trochę szpieguje kompa,wywaliłem,a zaladowanie gg jest calkiem proste. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:26 ale jak ja zaczne to juz nic dla Ciebie nie zostanie :P wiec nie masz na co czekac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana ?????????????????? 16.09.05, 01:27 co? kogo? do kogo? dlaczego? grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 01:29 Mandana ja cię oświecić nie mogę,musisz sama się domyślać w czym rzecz,no wiesz,faceci też gadają czasami odmiennym językiem,więc może to właśnie słownik mowy męskiej potrzebny albo co.Konrado,ja już taki bardzo cierpliwy człek jestem,że poczekam sobie jednak,w końcu piffko mam jeszcze i całkiem niezły widok na arenę przyszłych zmagań,hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani leziox, konrado and mandana 16.09.05, 01:32 Dobranoc Państwu:) zycze bardzo satysfakcjonującej dalszej częsci wieczoru...;) (nocy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pewna_pani - erotycznych snow ;)) 16.09.05, 01:34 <Pewna Pani,życzę ci najbardziej mokrych,ee,znaczy najfajniejszych snów jakie ci się mogą przyśnić,papatki... Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: leziox, konrado and mandana 16.09.05, 01:34 dobranoc, co ty????? mnie tu sama na pozarcie zostawiasz????????:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana leziox 16.09.05, 01:35 ty se lepiej icq zainstaluj, bo ja na tej stronce gadu gadu nic nie rozumiem nie wiem jak i gdzie mam download zrobic, gamon ze mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:47 Przeczytały "zboczeniec" i już lecą;)) kobietkom chyba czegoś brak..;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: seks 15.09.05, 22:47 :))))))))) o nie, nie brak, ale ciekawy temat:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:49 dobra dobra mandana przyznaj sie-brak Ci zboczenca:P Odpowiedz Link Zgłoś
mandana pewna_pani 15.09.05, 23:03 rany, nie moge sie tu skoncentrowac, prowadze powazna dyskusje gdzie indziej:)) zboczenca wole nie, a mam pytanie: na tym forum dyskutuja tylko ci, ktorzy kogos szukaja? tak sobie ot, nie mozna?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: pewna_pani 15.09.05, 23:10 alez mozna, mozna przeciez ja tez nikogo nie szukam i leziox nie szuka i mamstajla tez nie szuka(bo juz znalazła;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: pewna_pani 15.09.05, 23:13 tylko coś się wymiguje i zachęca do wibratora...:( Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: pewna_pani 15.09.05, 23:15 ale kto zacheca do wibratora?? bo ja nie przypominam sobie zebym Cie zachecal Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: seks 16.09.05, 10:19 no nie wierze to nawet nigdy nie krzyczalas, nie mowiac o placzu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nahwile Re: seks 15.09.05, 23:38 Na basenie w hotelu Kasprowy. Miałem 16 lat. Poznałem ją tego dnia na basenie, była starsza ode mnie – miała 25-30 lat. Najpierw weszła do mnie pod prysznic..., a potem w przebieralni - kabinie. Więcej jej nie spotkałem. Od razu zacząłem z górnej półki... Długo nie było lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:48 jezeli wiecej jej nie spotkal to musialo nie byc jej za dobrze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:53 chodzi mi głównie o wiek.. on- 16, ona- 30.. Jego pierwszy raz.. Ona doświadczona (mniemam).. Co dziecko może wiedzieć o seksie, oprócz kilku filmików i gazetek przewertowanych..? Odpowiedz Link Zgłoś
t.flesz Re: seks 16.09.05, 00:02 Zazdrościcie? Pewnie jest czego. Chciałbym przeżyć coś takiego. Ja klasycznie. Po studniówce... Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: seks 16.09.05, 00:14 ok, widze, ze sie obraziles, no to tez brykam, nie chcesz mnie oswiecic, to nie. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mandana konrado 16.09.05, 01:03 drugie bedzie udawac, ze nic nie widzi:))))))))) co bylo do kogo? my tu sie sami platamy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: konrado 16.09.05, 01:04 hehe :)) a co mialoby niby zobaczyc? ;)) co do platania to rozumiem, pora juz chyba nie ta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: konrado 16.09.05, 01:05 herbatke!!!!!!!! mialo by zobaczyc. nie wiem tylko kto stawia: pani czy leziox:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: konrado 16.09.05, 01:08 A co tam,mam gest.Mogę i herbatke poranną postawić i piwko jakby kto chciał,w końcu ja ludzki facio,bez specjalnych zakłamań i szukam tylko kobiet do wyrka albo dyskusji o motylkach co w sumie na jedno wychodzi.Ehm...No właśnie,to chciałem powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: konrado 16.09.05, 01:11 a dopiero co zapierales sie ze niczego nie szukasz :PP Odpowiedz Link Zgłoś