14.09.05, 23:23
opiszcie swoj 1 raz;D ja sie wlasnie do niego szykuje...z moim ukochanym
chlopakiem;D
Obserwuj wątek
    • mamstajla Re: seks 15.09.05, 08:40
      ach... az sie lezka zakrecila w oku na wspomnienie. to byly czasy..

pierwszy chlopak, pierwszy raz.. bylo wyjatkowo, bo chwila byla wyjatkowa, mimo
      ze nie unosilam sie w powietrzu z rozkoszy. Ale to naprawde nie jest
      najwazniejsze tym pierwszym razem. Poza tym, u Ciebie moze byc zupelnie inaczej.
      Jedna rada: nie traktuj tego ja wyzwanie. Ja tak robilam i zamiast cieszyc sie
      chwila, zastanawialam sie czy wszystko robie jak nalezy. Blad wieku..
    • irish76 Re: seks 15.09.05, 09:31
      a ja jestem katolikiem i nigdy tego nie robilem
      • mamstajla Re: seks 15.09.05, 09:56
        dziewica..?

szczesciara Twoja kobieta...
        • irish76 Re: seks 15.09.05, 11:19
          :)
          dlaczego
    • mlesniewska Re: seks 15.09.05, 09:49
      To było ładnych pare lat temu, daty nie pamiętam, mniej więcej kwiecień , 7
      miesiecy przed moimi 18 urodzinami.
      Osiemnastka u koleżanki, wesołe towarzystwo, dobre jedzenie, muzyczka, jednym
      słowem klimacik....
      I stało się!!!! mój pierwszy raz na oczach innych!!!! Perwersja :D
      wtedy pierwszy raz świadomie spróbowałam wódki. :D:D
    • kamy Re: seks 15.09.05, 10:34
      Wy tu o pierszym razie, a ja się muszę zastanowić kiedy był ostatni raz!
      Pierwszy był miły i spontaniczny ale trochę rozczarowujący.
      • mamstajla Re: seks 15.09.05, 10:36
        tez prawda..:(
        ja ostatni raz... baaardzo dawno temu...:((
        • kamy Re: seks 15.09.05, 10:59
          I teraz zamiast korzystac z darów natury, tematy zastępcze: praca, czaty, szybka
          jazda samochodem ... :) Kurcze, chyba dla 40 -latka za wcześnie
    • schizoo Re: seks 15.09.05, 20:53
      to było na wakacjach...obudziłem się rano w namiocie....otworzyłem oczy i nie
      uwierzyłem....... właśnie wtedy był mój pierwszy raz gdy .....wyprałem sobie
      skarpetki........
      • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 21:09
        moj pierwszy raz odbyl się w dosc dziwnych okolicznosciach
        wlasnie rozstalam sie z moim pierwszym chlopakiem i postanowilismy się spotkac
        tak ostatni raz...coby rozstanie takie kulturalne bylo
        i to ostatnie spotkanie bylo na tyle mile ze nie moglismy się od siebie odkleic
        i wyladowalismy w lozku..;)
        ale to byl sredni raz w porownaniu z obecnymi razami;)
        nic nadzwyczajnego ale i zadna trauma
        teraz to co innego...:D

• leziox Re: seks 15.09.05, 21:15
          Szykuj się Gosiaczek,szykuj,tylko trochę się pośpiesz,bo a nuż chłopak,znudzony
          oczekiwaniem ucieknie do tej,co się nie szykuje tylko po prostu idzie z nim do
          łóżka...
          • wietka Re: seks 15.09.05, 21:17
            Ale jeśli to także pierwszy raz chłopaka, no to on się zapewne też szykuje :)
          • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 21:18
            nie strasz gosiaczka bo się zestresuje i nie będzie miala orgazmu:P
            • leziox Re: seks 15.09.05, 21:36
              No to jeżeli miałby to być pierwszy raz dla obojga,to czarno widzę.Ogólne
              spięcie,nerwy,zesztywnienie wszystkiego poza najważniejszą rzeczą,zaciskanie
              tego co ma być otwarte...przedwczesny wytrysk?otwarte na oścież drzwi...
              Płacz,wrzaski...
              Tfu,brrrrr...co za jakieś wizje mnie się po czaszce kołaczą.Heeeej!Wszystko
              będzie Ok!!
              • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 21:39
                no leziox to pojechales...
                teraz to gosiaczek zostanie nam dziewicą;)
                • leziox Re: seks 15.09.05, 21:50
                  Dziewictwo można utracić za pomocą chłopaka.Można też za pomocą
                  wibratora.Wibrator jest o tyle lepszy,że nie marudzi i zawsze na niego można
                  liczyć...
                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 21:58
                    dokładnie...
                    przyjemność z nim trawa nie 3sek, 5min, tylko tyle ile trzeba..
                    zawsze jest tak samo sprawny, a nie na pół gwizdka po czwartym razie..(czasem
                    trzeba wymienić baterie, ale to i tak mniej czasu zajmuje)

• pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:01
                      eee tam
                      gadanie
                      wolę jednak rozchylac uda przed facetem a nie wibratorem(to zdecydowanie
                      bardziej podniecające;)
                    • leziox Re: seks 15.09.05, 22:03
                      No i nawet jeśli kupisz sobie drogie akumulatorki,to po załadowaniu znowu można
                      sobie pohulać i nie trzeba tracić czasu na drętwe pogaduszki albo pocieszanie
                      2-metrowego samca,ważącego 125 kilo,bo akurat w deprechę wpadł i zamiast zerżnąć
                      wyśmienicie kobitkę w wyrku,siedzi on na brzegu sofy i łzy mu lecą po
                      pyszczku...Zgroza.
                      • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:05
                        leziox-biedaku! ale masz przykre doswiadczenia;)
                        ja na szczęscie na trochę innych samcow trafialam:P
                      • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:05
                        wszystko byłoby super, gdyby nie to Twoje słownictwo... od razu wszystko opadło...
                    • konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:05
                      ale wszystko musisz robic sama :P
                      • leziox Re: seks 15.09.05, 22:07
                        Hehehe a co,rozpisuje się tu może jakiś casting na temat:"panowie będący w
                        stanie oraz skłonni pomóc biednym kobietom w łóżku proszeni są o zgłaszanie się..."?
                      • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:08
                        no... jesteś jak na zawołanie...;) Ty to chyba czujesz na kilometr, kiedy
                        kobieta ma ochotę..;) wprawdzie troszkę opadła po przeczytaniu kilku wyuzdanych
                        (raczej obleśnych) słów wyżej..
                        • konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:10
                          to takie posty sie zlewa i idzie sie dalej ;)
    • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:04
      nie przejmuj sie pierwszym razem.. jak nie dostaniesz orgazmu (co jest prawie
      pewne), to nie denerwuj sie. I nie myśl, że tak bedzie wyglądał seks już za
      każdym razem.
      Ja po swoim pierwszym razie stwiedziłam, że w sumie to da się bez tego żyć, że
      przecietna przyjemność, że w tv to kobiety krzyczą, drapią z rozkoszy, a ja nic
      nie czuje... och.. nic bardziej mylnego..
      Dlatego po pierwszym razie.. niech szybko bedą następne i nastepne.. Jak sie
      poznacie nawzajem, to dopiero będzie wspaniale.
      A zostawiając sferę czysto fizycznej przyjemnosci... To najważniejsze jest to
      poczucie bliskosci.

Od tego gadania, znowu przyszła mi ochota..... a tu post...:((

Konrado80!!!!! Jesteś jeszcze chętny????
      • konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:06
        jestem caly czas ;))
      • konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:16
        widze ze albo sie siakis chetny pomoc Tobie znalazl
        albo juz odechcialo sie Tobie ;)
        • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:20
          jestem jestem.. zwarta (nie za bardzo..;) i gotowa;)
          • konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:21
            to ja tu czekam, a Ty mi sie ukrywasz ;>
            • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:22
              no to jak...? czekam
              • konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:24
                ale ja nie wiem gdzie mam przybyc?
                • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:30
                  wsiadaj w pociąg na śląsk, wyjdę po Ciebie;)
                  wiem wiem, zaraz powiesz, że to ja mam sie pofatygować z moją ochotą do Wawy
                  • konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:32
                    raczej powiem zebysmy spotkali sie gdzies w polowie ;))
                    • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:38
                      to proponuję rynek w krakowie;) pomnik Adasia.. co Ty na to..?;))
                      • konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:39
                        a to na pewno jest w polowie? ;)
                        • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:42
                          no dobrze, ja mam bliżej.. ale bądź gentelmanem.. ;))
                          • konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:44
                            postaram sie ;)
                            i mam nadzieje ze nie bede zalowal ;)
                            • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:48
                              żałować to Ty będziesz, że mnie tak późno poznałeś...;))
                              • konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:49
                                to sie okaze ;)
                                • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:59
                                  wątpisz..?
                                  • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:00
                                    gdziez bym smial ;)
                                    • leziox Re: seks 15.09.05, 23:03
                                      Nikt nie powiedział jeszcze że facet idąc na randkę nie powinien kupić w
                                      pobliskim seks shopie jakiegoś gustownego wibratora.W końcu z kobietą oraz
                                      wibratorem,nie pomijając naturalnie własnego wyposażenia można robić całkiem
                                      ciekawe rzeczy a jak się człowiek zmęczy to może jeszcze użyć jęzorka.Naturalnie
                                      do całkiem ciekawej dysputy intelektualnej o kwiatkach i motylkach...ehm...
                                      • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:08
                                        widzisz mamstajla?! widzisz! leziox chcialby o motylach rozmawiac a Ty mu
                                        imputujesz ze zboczencem jest...
                                        ;)
                                        • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:15
                                          ależ ja mu nic nie imputuję...;))
                                          słowo "zboczeniec" wyszło spod jego paluszków..;)
                                          • krzys23-1986 Re: seks 15.09.05, 23:24
                                            nie upijaj sie i nie dziw sie co to za dziewczyna kurw obok mnie...
                                            zostanie ci to na stałe i już bez paru głębszych nie będziesz mogła...
                                            no Ja tak mam...:(
                  • leziox Re: seks 15.09.05, 22:33
                    Wezmę chyba lupę albo lepiej mokroskop i wyruszę na poszukiwanie tych wulgarnych
                    a raczej obleśnych zwrotów zastosowanych tutaj przez jakiegoś nieznanego
                    zboczeńca.To nie może tak być,żeby taki degenerat panoszył się tutaj,sprawiając
                    że nawet kobietom wszystko opada.Obleśnym terrorystom mówimy stanowcze NIE!
                    • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:37
                      szukaj szukaj.. ale kieruj się twierdzeniem: najciemniej pod latarnią
                    • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:41
                      albo wiesz co?
                      może poczekaj jeszcze chwile..
                      niech napisze coś jeszcze.. może zacznie mnie to kręcić...
                      • bebe80 Re: seks 15.09.05, 22:43
                        O jakim zboczencu mowicie?:) Bo nie chce mi sie czytac wszystkich watkow:)
                        • mandana Re: seks 15.09.05, 22:44
                          o wlasnie, oswieccie mnie tez:))
                        • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:45
                          hahaha
                          bebe szuka namiarow na jakiegos fajnego zboczenca?;)
                          • leziox Re: seks 15.09.05, 22:49
                            Tak to już jest że szukać się nie chce a potem najfajniejsze przygody przechodzą
                            koło nosa i nie jest wcale chemia winna,chociaż się zgadza,tylko fakt,że akurat
                            się coś chce ale czego innego nie chce.No jak tam,wykryliście już zboczeńca?Bo
                            wyczuwam jakieś niezdrowe zainteresowanie tym typem tutaj.Ps.nie znalazłem
                            żadnych zwrotów ogólnie uznanych za obraźliwe,no a żeby dolać oleju rzepakowego
                            do ognia,to obleśny może być chyba ktoś a nie coś,ale może jak zwykle się mylę
                            po paru kwachach za 3,50 zeta wypitych pod towarzystwo lusterka i kotów
                            reagujących na bulgtanie pana ze zrozumieniem.
                            • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:53
                              nie wiem jak Wy drogie koleżanki ale mnie tam leziox na zadnego zboczenca nie
                              wygląda
                              ba! nawet mnie leciutko zaczyna podniecac;)
                              moze nawet kiedys sama go poproszę zeby trochę mi do uszka poswintuszył;))
                              (tak, wiem, powinnam się juz polozyc:P)
                              • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:57
                                to ja tam już wolałabym wibrator..
                                • konrado80 Re: seks 15.09.05, 22:58
                                  ej, ale my sie tutaj umawiamy i nic o wibratorze nie bylo mowy :)))
                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:03
                                    nie obawiaj się.. nie lubię trójkątów (w jakiejkolwiek postaci).
                                    • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:07
                                      hehe ;)
                                      ale moge stwierdzic ze po tych przejsciach wolisz wibrator od nas facetow
                                      • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:11
                                        szczerze.. to jeszcze nie proobowałam, ale w akcie desperacji.. kto wie, może
                                        sobie sprawię..;))
                                        • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:13
                                          w akcie desperacji to mozesz wsiasc w ten ciapag do Warszawy ;)
                                          • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:18
                                            no tak. ale 4h w pociągu (czy ile on tam jedzie) to mogę nie dotrwać.. może
                                            lepiej jak samochodem przyjadę (ręcę będą zajęte..;)
                                            • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:21
                                              tylko zebys siakiegos wypadku nie spowodowala :))
                                              ale samochodem to chyba tyle samo bedzie
                                              • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:23
                                                z taką ochotą... to jak wdepnę w pedał gazu, to przyjadę w 1.5h...;) a jak!!
                                            • leziox Re: seks 15.09.05, 23:22
                                              Ja tam w sumie rzeczywiście nikogo nie szukam ale tylko dlatego że jak próbuję
                                              szukać to ktoś dzwoni do mnie z własnej nieprzymuszonej woli i się ze mną umawia
                                              na dyskusje o motylkach i tak mnie to potem wciąga,zwłaszcza wyjaśnianie
                                              technologii zapylania bez zapylenia że potem też niekoniecznie skoncentrować się
                                              mogę na rzeczach codziennych,łażąc po ulicach z dziwnym zamyśleniem na twarzy...
                                              • mandana leziox, rzuc okiem tam, pozdrawiam 15.09.05, 23:23
                                          • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:20
                                            ale hola, hola!!! Czy Ty się aby nie wykręcasz od przyjazdu do krakowa..? Adaś
                                            ma być swiadkiem;)) no i te kilkadziesiąt osób przechodzących...;)
                                            • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:22
                                              hehe ;) juz wole do Ciebie pojechac na ten Slask ;)
                                              a Adas bedzie musial poczekac na pozniej ;)
                                              • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:25
                                                YES!!!! dopiełam swego;))
                                                • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:27
                                                  to leziox jedzie do krakowa??
                                                  bys sie wstydzila
                                                  zgarnęłaś dwoch?;)
                                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:29
                                                    nie nie... konrado80 dał się namówić i pzyjeżdża do mnie.. siła perswazji..;))
                                                  • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:31
                                                    och mamstajla zazdroszczę Ci tej siły...;)
                                                  • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:32
                                                    a moze jade z dobrej woli? ;P
                                                  • irish76 Re: seks 16.09.05, 10:23
                                                    poczytaj jego posty :) zobaczysz ze nie trzeba miec zadnej sily perswazji by
                                                    tego dopiac :)
                                                  • leziox Re: seks 16.09.05, 15:36
                                                    Czego dopiąć i czyje posty,bo chyba dopiero wstałem i moja yntelygencja jeszcze
                                                    coś nie bardzo na topie jezd...
                                                  • mandana Re: seks 16.09.05, 17:29
                                                    znowu cos tu wyprawiacie i znowu nic nie rozumiem, dokladnie jak wczoraj, ehh...
                                                    musze sobie jaki slownik kupic:)
                                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:30
                                                    a leziox nie przyjechałby nawet, gdyby mu zapłacono.. nie gustuje on w takich
                                                    kobietach jak ja...

choć przez parę dzisiejszych wypowiedzi (w innym poście) byłabym skłonna go
                                                    polubić..
                                                • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:31
                                                  to przejdzmy teraz do omawiania szczegolow:))
                                                  siakies zdjecie, zebym wiedzial kogo mam szukac na peronie jak juz dojade ;))
                                                  • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:33
                                                    a w jakich gustuje leziox?;) ze tak Wam wejdę w słowo?(przepraszam)
                                                  • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:34
                                                    o to juz powinnas zapytac samego lezioxa :)
                                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:36
                                                    z tym pytaniem najlepiej do właściciela tego nicka..
                                                    napiszę coś złego i będzie mi uprzykrzał życie..
                                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:34
                                                    żeby Cię spłoszyć...? oszalałeś!!! Jak już przyjedziesz, to nie będzie odwrotu.;))
                                                  • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:36
                                                    ee tam sploszyc ;)
                                                    zeby sie przygotowac i przelamac niesmialosc ;))
                                                  • mandana Re: seks 15.09.05, 23:37
                                                    przechodze na "lzejszy" temat, a wiec coscie zdzialaly dziewczyny?:))
                                                  • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:39
                                                    no wlasnie ja chyba nic
                                                    leziox chyba zasnął...
                                                    a ja czekam...usta mam rozchylone..
                                                    i o tych motylkach chętnie bym pogadała;)
                                                  • mandana Re: seks 15.09.05, 23:40
                                                    a co ty, jak Cie uslyszal, juz sie zjawil:)) dzialaj, trzymam kciuki:))
                                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:46
                                                    ech... gdybym Ci wysłała zdjęcie.. to nie chcialbys się spotkać, bo...
                                                  • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:48
                                                    bo...
                                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:50
                                                    bo mnie już poznałeś...;)
                                                  • leziox Re: seks 15.09.05, 23:52
                                                    Warszawianki,krakowianki,wszystkie kobiety są piękne,a co najpiękniejsze,to
                                                    fakt,że nie ma dwóch takich samych,czyli-w towarzystwie kobiet nudzić się nie da
                                                    rady,czy to Kraków czy Wawka,bo w końcu niekoniecznie otoczenie sprawia
                                                    największą przyjemność ale na przyjemność ochota.
                                                  • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:58
                                                    tos mi dala teraz do myslenia
                                                  • mandana Re: seks 15.09.05, 23:59
                                                    ooo, bedzie goraco:))
                                                  • leziox Re: seks 16.09.05, 00:02
                                                    Przestańcie do cholery rzucać niedomówieniami,tylko mówcie otwarcie o co
                                                    biega,przecież z waszego grypsowania nawet KGB nic konkretnego by nie wyczytało.
                                                    Umówcie się na tajne spotkania i tam omówcie wasze problemy.No nawet na forum
                                                    pogadac sobie nie można?Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                                                  • mandana Re: seks 16.09.05, 00:05
                                                    ??????????
                                                  • mamstajla Re: seks 16.09.05, 00:09
                                                    no i pewnie wszystko prysło...
                                                  • leziox Re: seks 15.09.05, 23:38
                                                    Ech a co ja w Krakowie niby do szukania mam,jak mnie po ostatniej próbie
                                                    zgwałcenia lajkonika i zaglądania smokowi wawelskiemu pod ogon wstęp do miasta
                                                    zabroniony został.Teraz mogę tylko,wyjąc z pożądania,obserwować znad Wisły
                                                    dorodne panny krakowskie,spacerujące w kusych spódniczkach i poszukujące
                                                    jakiegoś porządnego zboczeńca do utulenia w ramionkach na jesienne wieczory.
                                                    Ps.Gdyby mi zapłacono,pojechałbym nawet na koniec świata...
                                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:42
                                                    przemyślę..
                                                    póki co zatem jesteś na liście rezerwowych..;)
                                                  • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:44
                                                    taaaa
                                                    się zjawil wlasnie
                                                    i o krakowskich dziewczynach opowiada
                                                    zamiast o warszawskich...
                                                    sie pozbieram?;))
                                                  • mandana Re: seks 15.09.05, 23:47
                                                    no to zachec jego do warszawianek, rob cos dziwczyno, dzialaj!!:)) motylki,
                                                    motylkami...:))
                                                  • leziox Re: seks 15.09.05, 23:45
                                                    Jasne,nie czytacie tego co napisane wcześniej,czatując na dziwnych przechodniów
                                                    a ja tu cały czas jestem i zapewniam was szczerze iż pora nocna to mój rewir.
                                                    Więc nie zarzucajcie mi że poszedłem spać.W takim doborowym towarzychu człowiek
                                                    się tylko pobudza.
                            • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:53
                              och chyba muszę ważyć słowa.. Ale... epitet "obleśny" nie jest zarezerwowany
                              jedynie dla osoby ..;)
                            • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:55
                              poza tym.. mogą się tu wypowiadać jak chcą, szkoda mej energii, ja się tu na
                              SEKS umawiam;))
                              • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:57
                                ech mamstajla jak zwykle najfajniejszego chlopa zgarnia;)
                                • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:58
                                  oraz się nie chwal:P
                                  tez sie zaraz zacznę umawiac;)
                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:05
                                    umawiaj się, tylko najlepsza partia już zgarnięta (przeze mnie;)), no jest
                                    jeszcze dwóch (moim zdaniem) panów, ale chyba aktualnie nieobecni..
                                    • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:12
                                      mamstajla Ty pewnie nie wiesz ze ja dokladnie wiem o ktorych panow Ci chodzi...
                                      i tez zaluję ze aktualnie nieobecni(szczegolnie jeden z nich:)
                                      • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:21
                                        a powiedz, który to jest ten "szczególnie jeden z nich"...?;)
                                        • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:29
                                          boję się powiedziec
                                          pewnie zaraz mu powiesz ze czasem w nocy o nim marzę...;))
                                          • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:32
                                            nie.. chcę się upewnić, że nie chodzi Ci o tego co mnie...
                                            więc powiedz na ucho.. nikomu nie powtórzę.
                                            • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:36
                                              a jak chodzi mi o tego samego? siłą perswazji będziesz próbowała wybić mi go z
                                              glowy?;)
                                              oraz nie wiem czy dobrze zrozumialam-więc Ty się na jeszcze jednego szykujesz
                                              oprocz konrado?:P
                                              no w takim razie Ty poiwedz pierwsza o ktorego Ci chodzi:D
                                              • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:40
                                                no mam nadzieję, że nie chodzi o tego samego..
                                                nie, no jeden wystarczy.. konrad nr 1, a ten drugi.. tak sobie do niego wzdycham
                                                czasem, to wszystko...
                                                nie powiem pierwsza.. jak nie chcesz na forum, to dawaj na @ ;))
                                                • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:42
                                                  cholera-objawy mamy te same
                                                  tez sobie tak wzdycham do niego czasem;)
                                                  a potem to spac nie mogę...
                                                  i glupie pomysly mi do glowy wpadają;)
                                                  • mandana pewna pani 15.09.05, 23:43
                                                    eh, ja nie wzdycham, bierz go sobie, bierz:)) tylko wymysl cos owocujacego:))
                                                    samo wzdychanie nic nie da:)) wez sie do "roboty":))
                                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:43
                                                    kurcze... moim zdaniem to tylko jeden może wzbudać takie reakcje... czyżby
                                                    chodziło o....?
                                                  • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:48
                                                    no ladnie mamstajla
                                                    tak, tak, to na pewno chodzi o...
                                                    i powstaje teraz pytanie-ktora z nas byla pierwsza? i pierszenstwo ma tym
                                                    samym?:D
                                                  • mandana Re: seks 15.09.05, 23:49
                                                    oho, bedzie ciekawie, dziewczyny beda walczyc o "koguta", hurra, cos sie
                                                    dzieje:))
                                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:49
                                                    no tak... ja tu jestem krótko..:(( ale za to od pierwszego wejrzenia...
                                                  • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:52
                                                    haha
                                                    ja tez od pierwszego...jak tylko go zobaczylam musialam lekko rozpiąc
                                                    koszulkę...duszno mi się jakos zrobilo i w ogole...
                                                    oraz-ja tez krotko:D
                                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:54
                                                    no to od kiedy..? (może mam jeszcze szanse na pierwszeństwo..;)
                                                    ja od czerwca
                                                  • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:55
                                                    :D
                                                    nie pamietam dokladnie ale az chyba to sprawdzę;)
                                                  • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:56
                                                    nie daj sie prosic... napisz kto to...
                                                  • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 23:58
                                                    nie uwierzysz
                                                    ja tez od czerwca:D
                                                    powiedz pierwsza
                                                    albo daj jakis znak...
                                                  • mamstajla Re: seks 16.09.05, 00:05
                                                    jezu.. przez chwile poczułam się jak nastolatka.. nawet sie chyba zaczerwieniłam..;)

nie powiem pierwsza, bo sie wstydzę;)
                                                  • leziox Re: seks 16.09.05, 00:10
                                                    No to co,towarzystwo zasnęło chyba bo już nikt nic nie pisze?Poprzedni post
                                                    niestety zawieruszył się w otchlaniach netu,chociaż nie wiem czy to przypadkiem
                                                    nie jest wina Zochy ale odczekajmy bo nie było że skasowano i nie było nic
                                                    wulgarnego.Wstawać i gadać a nie spać,susły!
                                                  • mandana Re: seks 16.09.05, 00:11
                                                    a wiec co z tymi cyferkami? co to bylo?
                                                  • pewna_pani Re: seks 16.09.05, 00:15
                                                    ja nie spię ale mimo to nie w temacie chyba jestem
                                                    z jakimi cyferkami??
                                                  • mamstajla Re: seks 16.09.05, 00:17
                                                    eee, no nie zostawiaj mnie z tą niewiedzą.. noc będę miała z głowy....:(
                                                  • pewna_pani Re: seks 16.09.05, 00:24
                                                    tez będę miala z glowy jak tylko zacznę sobie wyobrazac jakby fajnie bylo gdyby
                                                    on byl obok...;)
                                                  • mandana pewna pani & leziox 16.09.05, 00:18
                                                    czuje pismo nosem, juz Wam naprawde brykam, pewna pani: do roboty i trzymam
                                                    kciuki, jutro sie spytam jak bylo:))))))))
                                                  • leziox Re: pewna pani & leziox 16.09.05, 00:21
                                                    Hehe no w końcu ktoś musi pracować aby nie pracować mógł ktoś.A poza tym aż tak
                                                    bardzo podstępny nie jestem,mówiąc o swoich planach,w końcu nikt nigdy nie był
                                                    do czegokolwiek zmuszany,hehehe.No co,no co,nie można trochę poczuć się jak
                                                    prawdziwy zboczeniec?
                                                  • leziox Re: seks 16.09.05, 00:15
                                                    No już wyjaśniałem gdzie indziej,cyferki to był numer mojego komunikatora,gadu
                                                    gadu,na którym dyskutuję z kobietami,usiłując je namówić do spotkania się ze mną
                                                    w realu aby potem rzędem podstępów zaciągnąć je do wyrka i robić im tak dobrze i
                                                    tak długo jak tylko sobie zażyczą :-)
                                                  • mandana Re: seks 16.09.05, 00:17
                                                    grrrrrrrrrr, to mnie nie namowisz, myslalam, ze jestes "facet" na serio, grrrrrr
                                                  • pewna_pani Re: seks 16.09.05, 00:22
                                                    znaczy co? leziox nie jest facetem?
                                                    czy jak?
                                                    sie pozbieram znow?;)
                                                  • mandana Re: seks 16.09.05, 00:24
                                                    po pierwsze: mysle, ze jest chyba, no ale nie znam go:))
                                                    po drugie: a badz sobie zboczencem, badz:))
                                                    po trzecie: pewna_pani tu na Ciebie czekala, wiec nie chce Wam przeszkadzac:))
                                                  • leziox Re: seks 16.09.05, 00:32
                                                    Oświadczeni prasowe:
                                                    -Jestem facetem,zdaję się,bo tak mi wychodzi jak zajrzę do spodni
                                                    -Jestem facetem jak najbardziej
                                                    -Skoro jestem facetem,to uganiam się za spódniczkami
                                                    -Ponieważ mam wykształcenie techniczne,nie jestem geyem,bo nauczono mnie iż tłok
                                                    powinien poruszać się w cylindrze a nie w rurze wydechowej

Na inne pytania odpowiem chętnie pod warunkiem że zostaną w ogóle zadane :-/
                                                  • mandana Re: seks 16.09.05, 00:33
                                                    ja juz sie nie bede pytac, bo nie lubie Twojej rodzinki:) a ona mnie:)
                                                    zwlaszcza ona mnie:(
                                                  • pewna_pani Re: seks 16.09.05, 00:35
                                                    o kurcze!
                                                    to Wy juz jestescie po herbacie?
                                                    no ladnie...ja jak zwykle dowiaduję się ostatnia;)
                                                  • leziox Re: seks 16.09.05, 00:37
                                                    Zaraz zaraz,po jakiej herbacie?I to się teraz Tak nazywa?!
                                                  • mandana Re: seks 16.09.05, 00:37
                                                    herbacie?????????????
                                                  • mandana Re: seks 16.09.05, 00:37
                                                    kto Wy???? my tu nie ma:))
                                                  • mandana pewna_pani 16.09.05, 00:38
                                                    co Ty? ja tu dla Ciebie kciuki trzymam, leziox jeszcze chyba wolny:))
                                                  • leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 00:42
                                                    Wolny czy niewolnik,ot zagadka,cio?A brak takiej pewności nie wystarcza do
                                                    założenia gniazdka?Kochane Panie,wy naprawdę nie musicie już myśleć tak jak w
                                                    czasach jaskiniowych.Jedzenia jest do syta w pierwszym lepszym
                                                    markecie,zarabiacie na siebie same,więc co?Samiec w domu to kosztowny luksus,na
                                                    który można sobie pozwolić od czasu do czasu,prawda?Na stałe to lepiej kupić
                                                    sobie jakieś autko bez dachu,nie?
                                                  • mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 00:44
                                                    ale ja nie walcze, grrrrrrrr. pewna_pani tu miala z Toba potancowac, a ja ze
                                                    nie spie, chcialam sobie lypnac okiem jaka bedzie zabawa. jak sie dogadacie,
                                                    nie bede wam przeszkadzac, obiecuje!!
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 00:46
                                                    rany boskie
                                                    toc mandana mnie wpycha w ramiona lezioxa
                                                    a ja ani na samochod bez dachu nie mam ochoty
                                                    ani na faceta ktory w domu ma kobietę z ktorą co noc pod koldrą styka sie
                                                    udami...
                                                  • mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 00:47
                                                    sorryyyyyyyy, nie wiedzialam, myslalam, ze mialas ochotke, sorrrrryyyyyyyyyyy.
                                                    ale mi glupio...
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 00:49
                                                    przestan mandana
                                                    no co Ty!!
                                                    (tak między nami...troszeczkę mialam;)
                                                  • mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 00:51
                                                    no widzisz:) a ja wyjatkowo nie chcialam Ci go sprzatnac, tylko troszke was
                                                    rozruszac i sobie bryknac. ale twarda sztuka, nie daje sie rozkrecic, co?
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 00:53
                                                    myslisz ze leziox twardy juz..?
                                                    ja myslę ze zona go zawolala i poszedl do lozka;)
                                                  • mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 00:55
                                                    a nie, on sie dzieli na dwa watki:)) nie moze sie biedak polapac, wiesz
                                                    mezczyzna, nie umie dwoch rzeczy naraz:)
                                                    trzeba go jakos rozkrecic...
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 00:58
                                                    ale juz tak nie uogolniajcie :P
                                                  • leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 01:03
                                                    Wbrew pozorom dzielić się umiem chociaż nie twierdzę że lubię się rozmnażać w
                                                    sensie podziału komórek.Ale tak trochę porobić w sensie takim samym byle bez
                                                    podziału jest całkiem cacy.Płucka pracują lepiej dnia następnego,humorek
                                                    szampański z rana jezd no i w ogóle części ciała wszystkie pracują jakby
                                                    chętniej razem ze sobą,toż to tylko się łapać i dokazywać a nie fałszować
                                                    ewolucję i udawać że jak nic nie zrobimy w parze czy tam trójkącie,to świat
                                                    dalej funkcjonować będzie...
                                                  • mandana leziox 16.09.05, 01:05
                                                    moze by o tej porze tak mniej genialnie te komorki szare meczyc, moje juz dzis
                                                    glupieja:))
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:09
                                                    tak, tak
                                                    połapać się chodźmy
                                                    zmęczona jestem i na udawanie siły nie mam
                                                    mozna by to wszystko jakos razem polączyc;)
                                                  • mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 01:11
                                                    mnie chyba juz mozg wysiada, oswieccie mnie, to juz tu sa dwie pary? i kto do
                                                    kogo pisze?????????
                                                  • mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 01:12
                                                    eeeeeeeee tam, same plotki!!!!!!!! pewna_pani, no nie wiem jak ´Ci juz pomoc w
                                                    tym rozruszaniu, masz pomysl, to dawaj, rozpracujemy.
                                                  • leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 00:54
                                                    A kto to niby o tej kobiecie pod moją kołdrą powiedział niby,co?Z którą tam się
                                                    niby stykam różnymi częściami ciała?No fakt,moja kotka włazi czasem pod kołdrę
                                                    aby się rozgrzać,ale z moim rozpalonym,nagim ciałem nie ma to nic wspólnego,bo w
                                                    końcu kotka nie jest w żadnym wypadku ze mną kompatybilna,a kobieta to ani
                                                    komputer ani kotka,kompatybilna z każdym mencizną jezd.No.
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 00:58
                                                    wydawalo mi się ze sam powiedziales a ja między wierszami wyczytalam
                                                    ale moze faktycznie zmęczona jestem juz
                                                    a z drugiej strony...toc przeciez warszawskie dziewczęta juz dawmno pozbyly się
                                                    tych drobnomieszczanskiech zahamowan...tak?;)
                                                  • pewna_pani Re: seks 16.09.05, 00:40
                                                    albo jestem juz bardzo zmęczona
                                                    albo przeczytalam ze mandana sie martwi z erodzina lezioxa jej nie lubi...
                                                    oraz nazywa się TO bardzo roznie
                                                    nie o nazywanie tu zresztą chodzi;)
                                                  • mandana pewna_pani 16.09.05, 00:42
                                                    nie, nie kochana, to bylo do innego watku:)) boze dziewczyno, rozkrecaj go, bo
                                                    nie mam sobie co tu poczytac!!:)) spisz juz czy co? wy sobie potancujcie, a ja
                                                    sobie na to jednym okiem lypne:))
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:00
                                                    mandana napisała:

> a ja sobie na to jednym okiem lypne:))
                                                    a drugie gdzie bedzie? :))
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:03
                                                    drugie na Tobie i mamstajla;)(to się jakos odmienia?)
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:05
                                                    a czemu na nas?
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:06
                                                    bo wy jestescie drugą "parą" na tym wątku;)
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:08
                                                    a kto jest pierwsza? :)
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:11
                                                    jak to kto??
                                                    mandana i leziox:P
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:12
                                                    nie wiem czy ja juz spie, ale chyba to Ty bylas z lezioxem :)))
                                                  • mandana konrado 16.09.05, 01:13
                                                    no to ja ostatnia sie o tym dowiaduje?????????
                                                  • leziox Re: konrado 16.09.05, 01:15
                                                    hahahahaha no ja sam nie wiem gdzie tu para a gdzie nie,ale w końcu i tak jak
                                                    wiadomo,wszystko wo rodzinie zostaje,więc można by się w cieniu Ft deko
                                                    podsmażyć razem,byleby tylko Zocha nie podglądał,bo to taki ciekawski strasznie typ.
                                                  • pewna_pani Re: konrado 16.09.05, 01:19
                                                    a ja tam bym chciala zeby zocha się dołączył:P
                                                  • konrado80 Re: konrado 16.09.05, 01:16
                                                    to ja bylem tuz przed ;))
                                                  • mandana Re: konrado 16.09.05, 01:17
                                                    a co bys chcial?:))))))))
                                                  • konrado80 mandana 16.09.05, 01:18
                                                    ja czy leziox? ;)
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:14
                                                    ja bylam z lezioxem?
                                                    hm...kiepskie to bycie byc musialo bo nic nie pamietam...i nie poczulam chyba
                                                    więc albo leziox się nie postaral
                                                    albo to ja wciąz o kim innym myslalam;)

a gdzie jest mamstajla?
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:17
                                                    a o kim tak myslalas? ;)
                                                    mamstajla juz spi ;)
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:18
                                                    nie mogę powiedziec
                                                    mamstajla mnie zabije;)
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:18
                                                    powiedziala mi ze mozesz powiedziec ;)
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:21
                                                    jasne jasne
                                                    a haslo znasz?:P
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:21
                                                    no ba ;)
                                                  • mandana konrado & pewna_pani 16.09.05, 01:22
                                                    my tu nie mamy tajemnic, ale WY tak? buuuuu, ja tez lubie tajemnice, juz taka
                                                    ciekawska jestem:)
                                                  • konrado80 Re: konrado & pewna_pani 16.09.05, 01:23
                                                    a myslisz ze ja cos wiem? ;))
                                                  • mandana Re: konrado & pewna_pani 16.09.05, 01:24
                                                    no tak wyglada, wy tu o jakichs haslach i kodach, ja tez, ja tez:))))))))
                                                    boze, ale juz zglupialam
                                                  • konrado80 Re: konrado & pewna_pani 16.09.05, 01:25
                                                    hahaha :)))
                                                    ja juz tutaj nie wyrabiam :)))))
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:23
                                                    w takim razie-dajesz konrado;)
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:24
                                                    ale to Ty powinnas powiedziec ;)
                                                  • pewna_pani Re: pewna_pani 16.09.05, 01:28
                                                    Ty mowisz haslo
                                                    ja wtedy odpowiadam;)
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:30
                                                    jak zdradze haslo to wszyscy beda wiedzieli
                                                  • mandana Re: pewna_pani 16.09.05, 01:18
                                                    znowu zostaje w tyle, nic a nic nie rozumiem:)
                                                  • mandana konrado 16.09.05, 01:19
                                                    oho, ale mi poddales mysl, musze sie zastanowic, nie nie, lezioxa obiecalam
                                                    pewnej_pannie calego w spokoju zostawic:))
                                                  • mandana wszyscy 16.09.05, 01:20
                                                    mnie tez, mnie tez powiedzcie:)))))))) o co chodzi??:))))))))
                                                  • konrado80 mandana 16.09.05, 01:21
                                                    a nad czym bedziesz sie zastanawiala o tak poznej porze? ;))
                                                  • mandana Re: mandana 16.09.05, 01:23
                                                    no jeszcze nie wiem...:))
                                                  • konrado80 Re: mandana 16.09.05, 01:24
                                                    ja tym bardziej nie wiem :))
                                                    wiec licze na Ciebie ;)
                                                  • leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 01:20
                                                    Ja tam nie będę się kłócił o kolejność randki z naszymi niewątpliwie pięknymi i
                                                    wspaniałymi Paniami,jeśli Konrado tak śpieszno ma,to niech tam sobie leci
                                                    pierwszy,a ja popatrzę,poobserwuję i dokończę co do dokończenia będzie.
                                                  • mandana leziox, ty tu siedz i nie ganiaj tak, nie zdaze.:) 16.09.05, 01:21
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:22
                                                    a co Ty bedziesz chcial dokanczac? :))
                                                    ja resztek po sobie nie zostawiam :)))
                                                  • leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 01:25
                                                    Tu nie chodzi o resztki ale o całość Konrado,widzisz,zwycięzca bierze wszystko i
                                                    niekoniecznie jest to ten co biegnie wprzód.Niech cię panny modliszki
                                                    skonsumują,w końcu ja nie będę musiał służyć jako źródło protein tylko
                                                    rozkoszy,więc myślę że jest w tym jakiś koncept,hehe.Mandana,zostaję tu,robię to
                                                    dla ciebie :-)
                                                  • mandana matkooooooooooo 16.09.05, 01:26
                                                    dlaczego ja jako jedyna nic tu nie rozumie?????????
                                                    leziox, dzieki i oswiec mnie o czym oni tu????????????
                                                  • konrado80 mandana 16.09.05, 01:27
                                                    po prostu rozwalasz mnie :)))
                                                  • mandana Re: mandana 16.09.05, 01:28
                                                    czekaj, czekaj, ja nie chce szczatek!!!!!!!!!!!!:))))))))))))
                                                  • konrado80 Re: mandana 16.09.05, 01:29
                                                    bo bedziesz schrupana w calosci ;))
                                                  • mandana Re: mandana 16.09.05, 01:30
                                                    a rany, juz sie boje:)))))))) gdzie do diabla ten spiuch leziox, wolno pisze
                                                    czy co? oni mnie tu chrupia, a on nie broni!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • konrado80 mandana 16.09.05, 01:31
                                                    prosze Cie bo juz ze smiecu nie wyrabiam :)))
                                                  • mandana leziox 16.09.05, 01:32
                                                    to ty nie mezczyzna, ze slownika nie znasz???????? tlumacz? a czy oni tu juz
                                                    sobie tancowali? konrado i kto? albo: kto i kto?
                                                  • konrado80 mandana 16.09.05, 01:34
                                                    no jak to kto i kto?
                                                    ja i Ty ;)
                                                  • mandana konrado 16.09.05, 01:36
                                                    o choroba, czemu ja nigdy nic nie wiem, najpierw ja i leziox a teraz ja i
                                                    ty????????? kto robi ten przydzial, nic mi nie wiadomo? ale ja tu jeszcze mam
                                                    jednego, tylko juz spi, to co teraz????????
                                                  • mandana leziox 16.09.05, 01:37
                                                    mnie nie wolno nadgryzac, bo nic nie zostanie ze mnie!!!!!!!!!
                                                  • mandana Re: leziox & konrado 16.09.05, 01:38
                                                    to ja teraz tu sama z wami, o rany........ i o jakie na wierzchu 7.0 chodzi,
                                                    nie mozeta se icq? dla mnie, miau, miau:))))
                                                  • mandana Re: leziox & konrado 16.09.05, 01:39
                                                    a kto juz spi??????????
                                                  • konrado80 Re: leziox & konrado 16.09.05, 01:41
                                                    Ty powiedzialas ze ktos spi ;)
                                                  • mandana Re: leziox & konrado 16.09.05, 01:39
                                                    gamonie poszly i nie powiedzialy dobranoc, eh "chlopy"
                                                  • konrado80 kto poszedl? 16.09.05, 01:41
                                                  • leziox Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:45
                                                    Ty Mandana a ja z tobą i tak czuję pewną więź,w końcu oba my jesteśmy trochę
                                                    bliżej siebie,kto wie,czy nie tak blisko że aż grzechem byłoby to zostawić,no
                                                    naturalnie jeżeli mąż się zgodzi i dzieci nie będą miały nic przeciwko
                                                    wizycie,hehehe
                                                  • mandana Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:47
                                                    he, jaka wiez? ty mnie nie broniles przed twoja corka, zle to sobie
                                                    zapamietalam, oj zle...:))
                                                  • leziox Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:47
                                                    No i tak wyszło w końcu na moje,niby ja śpię i wszyscy inni a potem i tak
                                                    wychodzi na moje i zostaję sam z tym całym kramem na Gazecie i nie wiem co
                                                    robić,otwierać to kolejne piffko czy lepiej z kotami spać iść jak już nikt siły
                                                    nie ma na dalsze gadanie...
                                                  • mandana Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:48
                                                    chyba sie obraze, to ja jestem nikt???????? w koncu rozmawiam z toba, czy mi
                                                    sie tylko tak zdaje i gadam sama do siebie?
                                                  • mandana Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:49
                                                    znowu spisz, eh...
                                                  • mandana Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:50
                                                    jak idziesz to moglbys tak jak inni dobranoc powiedziec?
                                                  • leziox Re: kto poszedl? 16.09.05, 01:51
                                                    Demokracja w końcu każdy się broni,jak może i tyle,ale nie przejmuj się
                                                    córeczką,bo to wszak rodzina nasza netowa,tylko widzę że ciebie już też pokłada
                                                    więc litościwy będę,zwalniając cię z obowiązku gadania,hehe.Ale co my dzisiaj tu
                                                    pogadali to pogadali i to nasze,żeby tak codziennie :-)
                                                  • mandana leziox 16.09.05, 01:52
                                                    ty sie nie wymiguj, chcesz isc spac, a mowisz, ze MNIE podklada i nie
                                                    odpowiadasz na pytania, hmmmmmmmmmm
                                                  • mandana Re: leziox 16.09.05, 01:53
                                                    ????????????? no ja na serio nic nie rozumiem, raz mowisz, ze mnie podklada i
                                                    idziesz spac, a raz mowisz ze juz jestes? co ze mna? paranoja?
                                                  • leziox Re: leziox 16.09.05, 01:54
                                                    Nie zauważyłaś że ta stara skrzynia net podaje z pewnym opóźnieniem teksty?jak
                                                    ja co napiszę to trwa kilka minut zanim gazetowe tryby przemielą wypowiedzi
                                                    itd.a potem człowiek przypomina sobie że powiedział coś jakiś czas temu,a
                                                    dopiero o tym się mówi ogólnie....
                                                  • leziox Re: leziox 16.09.05, 01:55
                                                    NO dobra,to idziemy spać,w końcu też masz jakieś tam swoje
                                                    obowiązki,pozdrowienia i dobrej nocki...
                                                  • mandana Re: leziox, dobranoc:)) 16.09.05, 01:56
                                                  • leziox Re: leziox, dobranoc:)) 16.09.05, 01:58
                                                    No piątka za spodtrzegawczość,myślałem że pamiętasz że to ja tam byłem,hehe.NO
                                                    byłem w Vorarlbergu,łaziłem tu i tam i wszędzie było mnie pełno .
                                                  • mandana Re: leziox, dobranoc:)) 16.09.05, 02:01
                                                    oki doki, to do jutra, moze...grrrrrrrrr
                                                  • leziox Re: leziox, dobranoc:)) 16.09.05, 02:03
                                                    Mraaaauuu..no do jutra może :-)Dobrej nocki.
                                                  • mandana Re: leziox 16.09.05, 01:55
                                                    a nie, nie zauwazylam, moje posty sa od razu tam:) moment, z toba juz chyba tu
                                                    kiedys rozmawialam, to ty byles w voralbergu?
                                                  • konrado80 MANDANA 16.09.05, 01:40
                                                    www.gadu-gadu.pl/
                                                    tam jest na czerwonym paseczku napisane pobierz
                                                    klikasz i wtedy zapisujesz sobie gg na dysku
                                                  • mandana Re: MANDANA 16.09.05, 01:42
                                                    he, o takiej porze mam jeszcze cos instalowac, poprosze jutro
                                                    sasiada, :)))))))) ale on tez nie rozumie, buahahaha. widze, ze wam na mnie nie
                                                    zalezy, nikt nie chce icq, buuuuuuuu. konrado, o jakie to haslo chodzilo,
                                                    wszyscy spia, szepnij:))))))))))))
                                                  • mandana konrado & leziox 16.09.05, 01:44
                                                    wy mi tu nie maccie mozgu, najpierw: zainstaluj sobie, a pozniej: juz
                                                    zapozno!!! ja pisalam, ze ktos spi, co ty??? chyba ze moje komorki szare...
                                                  • konrado80 Re: MANDANA 16.09.05, 01:44
                                                    nie wiem o jakie ;)
                                                    wysle Tobie na poczte juz ten program gg
                                                    bedziesz tylko musiala sobie uruchomic i wciskac "dalej" ;)
                                                  • leziox Re: leziox & konrado 16.09.05, 01:41
                                                    teraz to i tak za późno z tym wszystkim się bawić,ja mam nawet gdzieś swój numer
                                                    jeszcze zapomniany na icku,ale to zawsze tak bywa że jak człowiek coż na
                                                    szybkiego chce to i tak się nie udaje,prawda Konrado?
                                                  • konrado80 Re: leziox & konrado 16.09.05, 01:43
                                                    gg szybko i latwo sie sciaga i instaluje
                                                    a ja zreszta i tak za chwile ide spac
                                                    bo rano do roboty o 6 trzeba wstac ;)
                                                  • mandana konrado 16.09.05, 01:44
                                                    a wiec: dobranoc, i milych snow!! przemysle Was i moze jutro sie pokaze:))))
                                                  • mandana Re: konrado 16.09.05, 01:46
                                                    dzieki, oki doki, moze sobie moje szare poradza. aha, ty moze nie wiesz, ze z
                                                    moim polskim jezykiem jest nie bardzo tak, ale to inna historia:))
                                                  • konrado80 Re: konrado 16.09.05, 01:51
                                                    to opowiesz mi pozniej ;)
                                                  • leziox Re: konrado 16.09.05, 01:52
                                                    A kto niby poszedł,możesz mi powiedzieć?Hę?No w końcu to nie byłem chyba ja czy jak?
                                                  • konrado80 Dobra i ja spadam, dobranoc ;) 16.09.05, 01:53
                                                  • mandana Re: Dobra i ja spadam, dobranoc ;) 16.09.05, 01:54
                                                    dobranoc:)))))))) c u 2:)
                                                  • konrado80 mandana to erotycznych ;) 16.09.05, 01:50
                                                    spij dobrze i do milego ;)
                                                    dobranoc
                                                  • mandana Re: mandana to erotycznych ;) 16.09.05, 01:51
                                                    :)))))))) miau, miau, milych snow!!!!!!!!
                                                  • konrado80 mandana ;) 16.09.05, 01:38
                                                    jego problem, ja jeszcze nie spie ;)
                                                  • leziox Re: mandana 16.09.05, 01:32
                                                    Czego mnie od śpiochów wyzywasz?Wgrałaś sobie już te gadu gadu?to pokażę ci
                                                    wtedy jaki to ja śpioch.A tymczasem,nawet jak cię kto deko nadgryzie,nic się nie
                                                    stanie,bardziej mięciutka w spożywaniu będziesz i delikatna,nie ma tego złego...
                                                  • mandana konrado 16.09.05, 01:32
                                                    no co ty? mam sie juz wyniesc? wyganiasz mnie, buuuuuu, niedobry konrado:((
                                                  • konrado80 Re: konrado 16.09.05, 01:35
                                                    a gdzie i kiedy ja Cie wyganialem?
                                                    ja raczej Cie zapraszam ;)
                                                  • leziox Re: konrado 16.09.05, 01:37
                                                    Miałem nawet kiedyś icq ale od chwili gdy wywęszyłem że icq trochę szpieguje
                                                    kompa,wywaliłem,a zaladowanie gg jest calkiem proste.
                                                  • mandana leziox, do diabla, spisz, co za haslo oni tu maja? 16.09.05, 01:29
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:26
                                                    ale jak ja zaczne to juz nic dla Ciebie nie zostanie :P
                                                    wiec nie masz na co czekac :)))
                                                  • mandana ?????????????????? 16.09.05, 01:27
                                                    co? kogo? do kogo? dlaczego? grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                                                  • konrado80 :)))))))))))))))))))))))) 16.09.05, 01:28
                                                  • leziox Re: pewna_pani 16.09.05, 01:29
                                                    Mandana ja cię oświecić nie mogę,musisz sama się domyślać w czym rzecz,no
                                                    wiesz,faceci też gadają czasami odmiennym językiem,więc może to właśnie słownik
                                                    mowy męskiej potrzebny albo co.Konrado,ja już taki bardzo cierpliwy człek
                                                    jestem,że poczekam sobie jednak,w końcu piffko mam jeszcze i całkiem niezły
                                                    widok na arenę przyszłych zmagań,hehehe.
                                                  • pewna_pani leziox, konrado and mandana 16.09.05, 01:32
                                                    Dobranoc Państwu:)
                                                    zycze bardzo satysfakcjonującej dalszej częsci wieczoru...;)
                                                    (nocy?;)
                                                  • konrado80 pewna_pani - erotycznych snow ;)) 16.09.05, 01:33
                                                  • leziox Re: pewna_pani - erotycznych snow ;)) 16.09.05, 01:34
                                                    <Pewna Pani,życzę ci najbardziej mokrych,ee,znaczy najfajniejszych snów jakie ci
                                                    się mogą przyśnić,papatki...
                                                  • mandana Re: leziox, konrado and mandana 16.09.05, 01:34
                                                    dobranoc, co ty????? mnie tu sama na pozarcie zostawiasz????????:)))))))))
                                                  • mandana leziox 16.09.05, 01:35
                                                    ty se lepiej icq zainstaluj, bo ja na tej stronce gadu gadu nic nie rozumiem
                                                    nie wiem jak i gdzie mam download zrobic, gamon ze mnie..
                                                  • konrado80 mandana 16.09.05, 01:37
                                                    na samym wierzchy jest pobierz gg 7.0
                                                  • konrado80 Re: pewna_pani 16.09.05, 01:32
                                                    no nie bede Ci bronil ;))
                        • mamstajla Re: seks 15.09.05, 22:47
                          Przeczytały "zboczeniec" i już lecą;)) kobietkom chyba czegoś brak..;)
                          • mandana Re: seks 15.09.05, 22:47
                            :))))))))) o nie, nie brak, ale ciekawy temat:)))))))
                            • pewna_pani Re: seks 15.09.05, 22:49
                              dobra dobra mandana
                              przyznaj sie-brak Ci zboczenca:P
                              • mandana pewna_pani 15.09.05, 23:03
                                rany, nie moge sie tu skoncentrowac, prowadze powazna dyskusje gdzie indziej:))
                                zboczenca wole nie, a mam pytanie: na tym forum dyskutuja tylko ci, ktorzy
                                kogos szukaja? tak sobie ot, nie mozna?:)))
                                • pewna_pani Re: pewna_pani 15.09.05, 23:10
                                  alez mozna, mozna
                                  przeciez ja tez nikogo nie szukam
                                  i leziox nie szuka
                                  i mamstajla tez nie szuka(bo juz znalazła;)
                                  • mamstajla Re: pewna_pani 15.09.05, 23:13
                                    tylko coś się wymiguje i zachęca do wibratora...:(
                                    • konrado80 Re: pewna_pani 15.09.05, 23:15
                                      ale kto zacheca do wibratora??
                                      bo ja nie przypominam sobie zebym Cie zachecal
      • irish76 Re: seks 16.09.05, 10:19
        no nie wierze
        to nawet nigdy nie krzyczalas, nie mowiac o placzu? :)
    • nahwile Re: seks 15.09.05, 23:38
      Na basenie w hotelu Kasprowy. Miałem 16 lat. Poznałem ją tego dnia na basenie,
      była starsza ode mnie – miała 25-30 lat. Najpierw weszła do mnie pod
      prysznic..., a potem w przebieralni - kabinie. Więcej jej nie spotkałem. Od
      razu zacząłem z górnej półki... Długo nie było lepiej
      • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:45
        ciekawe, czy ona też tak to oceniła..;)))
        • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:48
          jezeli wiecej jej nie spotkal to musialo nie byc jej za dobrze :))))
          • mamstajla Re: seks 15.09.05, 23:53
            chodzi mi głównie o wiek.. on- 16, ona- 30.. Jego pierwszy raz.. Ona
            doświadczona (mniemam).. Co dziecko może wiedzieć o seksie, oprócz kilku
            filmików i gazetek przewertowanych..?
            • konrado80 Re: seks 15.09.05, 23:55
              bajke fajna wymyslil ;)
              • t.flesz Re: seks 16.09.05, 00:02
                Zazdrościcie? Pewnie jest czego. Chciałbym przeżyć coś takiego. Ja klasycznie.
                Po studniówce...
    • mandana Re: seks 16.09.05, 00:14
      ok, widze, ze sie obraziles, no to tez brykam, nie chcesz mnie oswiecic, to
      nie. dobranoc.
      • konrado80 Re: seks 16.09.05, 01:01
        a do kogo to bylo??
        • mandana konrado 16.09.05, 01:03
          drugie bedzie udawac, ze nic nie widzi:)))))))))
          co bylo do kogo? my tu sie sami platamy:)))))
          • konrado80 Re: konrado 16.09.05, 01:04
            hehe :)) a co mialoby niby zobaczyc? ;))
            co do platania to rozumiem, pora juz chyba nie ta :))
            • mandana Re: konrado 16.09.05, 01:05
              herbatke!!!!!!!! mialo by zobaczyc. nie wiem tylko kto stawia: pani czy
              leziox:))
              • konrado80 Re: konrado 16.09.05, 01:07
                to juz ktos komus bedzie stawial? :)))
              • leziox Re: konrado 16.09.05, 01:08
                A co tam,mam gest.Mogę i herbatke poranną postawić i piwko jakby kto chciał,w
                końcu ja ludzki facio,bez specjalnych zakłamań i szukam tylko kobiet do wyrka
                albo dyskusji o motylkach co w sumie na jedno wychodzi.Ehm...No właśnie,to
                chciałem powiedzieć.
                • mandana kto jest para? boze, nic nie rozumiem!!!!!! 16.09.05, 01:09
                • konrado80 Re: konrado 16.09.05, 01:11
                  a dopiero co zapierales sie ze niczego nie szukasz :PP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka