Dodaj do ulubionych

szukam mężczyzny do tańca

IP: 213.241.32.* 09.04.01, 16:52
szukam meżczyzny ( ok.25), który umie i lubi tańczyć, i chciałby się wybrać na
imprezę latynoską w Warszawie.
Jak nie masz drygu do tańca, to proszę nie wygłupiaj się i nie odpowiadaj, bo
moja oferta jest poważna. Dla robienia głupich żartów masz wiele innych wątków!
Obserwuj wątek
    • Gość: Abdul Re: szukam mężczyzny do tańca IP: 172.30.22.88, 195.117.127.* 10.04.01, 12:38
      Przykro mi- ja nie tancer ja jebak.
      cześć mała.
      • Gość: gosc Re: do ABDULA IP: *.horsens.dk 11.04.01, 12:46
        Abdul, ty kretynie, dziwczyna prosila zeby takich "ofert" nie pisac ale
        widocznie tobie pomylily sie glowy i rozum masz miedzy nogami
        • Gość: Marianna Re: IP: 213.241.32.* 11.04.01, 13:00
          Gościu, dzieki za zrozumienie i wytłumaczenie Abdulowi dosadnie że tu nie ma
          miejsca dla takich zartów! No, naprawdę nikt z Was nie umie tańczyć?
          • Gość: ciekawy Re: IP: *.library.uu.nl 11.04.01, 13:12
            a jak dobrze trzeba tanczyc?
            • Gość: Marianna Re: do Ciekawego IP: 213.241.32.* 17.04.01, 14:52
              na tyle, żeby wyczuwać rytm i mieć przyjemnośćz tańczenia. I nie chodzi tu o
              wygibasy w rytmie techno.
              • Gość: ciekawy Re: do Marianny IP: *.library.uu.nl 17.04.01, 14:55
                a wygibasy w rytmie hip-hop wchodza w gre?
                • Gość: Marianny Re do Ciekawego IP: 213.241.32.* 17.04.01, 16:00
                  Sorry, nie wchodzą. Żegnaj więc...
                  • Gość: ciekawy Re: Re do Marianny IP: *.library.uu.nl 17.04.01, 16:14
                    zaczekaj nie powiedzialem ze nie znam innych tancow...
                    • Gość: Marianna Re: do Ciekawego IP: 213.241.32.* 17.04.01, 16:28
                      No to jak tam u Ciebie z flamenco i tańcem klasycznym?
                      • Gość: ciekawy Re: do Ciekawego IP: *.library.uu.nl 17.04.01, 16:33
                        taniec klasyczny mysle ze tak a flamenco-nie sadze PS
                        czy,bez obrazy,nie masz zadnego kolegi ze musisz szukac
                        kogos do tanca tutaj na forum?
                        • Gość: Marianna Re: do Ciekawego IP: 213.241.32.* 17.04.01, 16:48
                          Ja tez nie umiem flamenco! A o taniec klaszyczy spytałam, bo szukam kogos, kto
                          umie coś więcej niż przeskakiwanie z nogi na nogę ( przepraszam wszystkich,
                          którzy mogą czuć się urażeni) i taniec nie jest dla nich jedynie okazją do
                          przytulania się i całowania. Szukam po prostu kogoś, kto LUBI TAŃCZYĆ I UMIE TO
                          ROBIĆ!
                          • Gość: ciekawy Re: do Marianny IP: *.library.uu.nl 17.04.01, 16:55
                            musze przyznac ze czasami lubie tanczyc czasami
                            nie,jesli chodzi o umiejetnosci to troche wiecej niz
                            przeskakiwanie z nogi na noge(ale tylko troche)ale ty
                            sprytnie uniknelas odpowiedzi na moje pytanie czy nie
                            masz naprawde zadnego kolegi ze musisz szukac na forum?
                            • Gość: marianna Re: do Marianny IP: 213.241.32.* 17.04.01, 16:59
                              Kolegów mam, ale nie do tańca.
                              • Gość: ciekawy Re: do Marianny IP: 131.211.208.* 17.04.01, 17:05
                                dziwnie to zabrzmialo,a do czego,jesli mozna
                                wiedziec???
                                • Gość: Marianna Re: do Ciekawego IP: 213.241.32.* 18.04.01, 11:00
                                  Schodzenie na tematy dwuznaczne oznacza, że nie ma się już nic do powiedzenia i
                                  niczym nie można juz zabłysnąć. Czy to dotyczy też Ciebie?
                                  • Gość: ciekawy Re: do Ciekawego IP: *.library.uu.nl 18.04.01, 12:40
                                    ????to Ty dalas dziwna odpowiedz a ja to wykorzystalem,poza tym schodzenie na dwuznaczne tematy nie oznacza
                                    ze nie ma sie nic do powiedzenia.
                                    • Gość: Marianna Re: do Ciekawego IP: 213.241.32.* 18.04.01, 12:54
                                      Może i nie, ale nie odwracaj kota ogonem. To chyba
                                      Tobie wszystko kojarzy się z jednym. Jak pisałam tamte
                                      słowa to przez myśl nie przeszło mi jakieś
                                      dwuznaczności!!!!!!!
                                      Jesli byłoby tak, to ten watek od razy nazwałabym
                                      np. " pogadajmy dwuznacznie, z podtekstem..."
                                      • Gość: ciekawy Re: do Ciekawego IP: *.library.uu.nl 18.04.01, 13:09
                                        a zatem wrocmy do poczatku,a w zasadzie do srodka-czy Twoj koledzy nie umieja tanczyc-przez internet trudno
                                        bedzie znalezc Tobie tancerza,jak narazie ja jestem jedynym a Ty mnie wcale nie zachecasz.
                                        • Gość: Marianna Re: do Ciekawego IP: 213.241.32.* 18.04.01, 13:25
                                          Ja mam Cię zachęcać? No pomyslmy chwilę....
                                          jak zatańczysz ze mną choć jeden raz, wszystko się
                                          zmieni i nic nie bedzie już takie jak było dotychczas
                                          w Twoim zyciu!!!!! Będzie piekniejsze o te wrażenia!
                                          • Gość: ciekawy Re: do Marianny IP: *.library.uu.nl 18.04.01, 14:11
                                            zachecilas mnie,to jak mozemy sie spotkac?
                                            • Gość: Marianna Re: do Ciekawego IP: 213.241.32.* 18.04.01, 14:49
                                              Momencik, teraz Ty mnie przekonaj że warto się wybrać z Tobą na tańce!
                                              • Gość: ciekawy Re: do Marianny IP: *.library.uu.nl 18.04.01, 14:53
                                                jestem mily,sympatyczny i tymi cechami nadrobie braki w
                                                tancu a oprocz tego bedzie to nie zapomniany dzien dla
                                                Ciebie...ale cos mi sie wydaje ze tu nie chodzi o
                                                taniec yulko o rozmowe rozmawiamy juz chyba 2 tygodnie
                                                i jestesmy w tym samym punkcie jak tak dalej pojdzie to
                                                z zabawy(o ile bedzie naprawde)nic nie bedzie...musimy
                                                dzialac troche szybciej
                                                • Gość: Marianna Re: do Ciekawego IP: 213.241.32.* 18.04.01, 15:35
                                                  No dobra, czy Ty nie żarujesz? Czy nie jesteś
                                                  przypadkiem dziewczyną, albo nastolatkiem robiacym
                                                  sobie żarty? Kim Ty naprawdę jesteś i o czym chciałbś
                                                  porozmawiać? Bo ja naprawde chciałabym potańczyć.
                                                  • Gość: ciekawy Re: do Marianny IP: *.library.uu.nl 18.04.01, 15:38
                                                    nie jestem dziewczyna,jestem chlopakiem i mam 21lat.Co
                                                    jeszcze chcesz wiedziec? a kim Ty jestes czy nie jestes
                                                    facetem lub nastolatka ktora bawi sie internetem?
                                                  • Gość: Marianna Re: do Ciekawego IP: 213.241.32.* 19.04.01, 15:56
                                                    Nie jestem nastolatką, która bawi się internetem. No dobra, to gdzie chodzisz
                                                    kiedy masz już ochotę trochę potańczyć?
          • Gość: Marien Re: poszukiwany tancerz IP: 195.205.73.* 18.04.01, 13:33
            Marianno sugerowałabym Ci wybrać się na jakąś ,,tańczoną"imprezę, tam będziesz
            mogła naocznie przekonać się o umiejętnościach tanecznych panów i kogoś może
            wybrać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka