mawyr 09.09.02, 12:02 Przed chwilą otrzymałem pocztę z wiruskiem w32 klez z adresu kapitan dodo wysłany przez mailis01. Może ten kto to wysyła przeczyta i zrozumie,że na tego typu pocztę jest rada. Szkoda czasu. ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 12:07 przyzwyczaisz sie ja dostaje codziennie kilka takich, nawet okazuje sie ze sama sobie wysylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 12:09 czarna_pantera2 napisała: > przyzwyczaisz sie ja dostaje codziennie kilka takich, nawet okazuje sie ze sama > > sobie wysylam:) Na inny adres w onecie dostałem ostatnio 24 tak tak 24 na raz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 12:14 to moze podchodzic pod molestowanie!!!!!! 24???????? boszzzze jaki wynik;) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 12:21 czarna_pantera2 napisała: > to moze podchodzic pod molestowanie!!!!!! 24???????? boszzzze jaki wynik;) > hihihi Raczej reklamę programów antywir. A ztym molestowaniem to co miałaś na myśli? Czyżby? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 12:23 wybacz, ale mnie zawsze sie wszystko z tym kojarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 12:26 czarna_pantera2 napisała: > wybacz, ale mnie zawsze sie wszystko z tym kojarzy:) Miło by było :-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 12:36 czarna_pantera2 napisała: > oj mysle, ze tak:)))) Z tego wrażenia aż zapomniałem języka schować, cała klawiatura mokra ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 12:46 oj nie przygotowales sie:) toz to wiadomo ze bez sliniaka nie podchodz:) tyle sliny sie marnuje!!! zalamac sie mozna!!!:)hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 12:54 czarna_pantera2 napisała: > oj nie przygotowales sie:) toz to wiadomo ze bez sliniaka nie podchodz:) > tyle sliny sie marnuje!!! zalamac sie mozna!!!:)hihihi To coś jak odruch Pawłowa, na łakomy kąsek, no i wyobraźnia. ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 13:41 lubie cieknaca slinke:) bo to jest fajna forma nawilzacza:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 13:50 czarna_pantera2 napisała: > lubie cieknaca slinke:) bo to jest fajna forma nawilzacza:) Ale Ci się oczka zaiskrzyły i pazurki schowały :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 13:55 a ty masz niezly wzrok:) pazurki tylko troche schowane, zeby nie odstraszaly, a przyjemnie drapaly:) mlask oblizuje sie lakomie jezorem, bo swieze miesko poczulam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 14:05 czarna_pantera2 napisała: > a ty masz niezly wzrok:) pazurki tylko troche schowane, zeby nie odstraszaly, a > > przyjemnie drapaly:) mlask oblizuje sie lakomie jezorem, bo swieze miesko > poczulam:) Świeże mięsko będzie jak tak pomalutku to futerko czarne zedrę. Na pewno nic podnim nie masz! Samo mięsko takie cieplutkie. Auuuuuuuuuuuuuuu :>)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 14:07 hahahahah niezle wyjesz:)! to jest podniecajace! przestan! ludzie patrza!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 14:25 czarna_pantera2 napisała: > hahahahah niezle wyjesz:)! to jest podniecajace! przestan! ludzie patrza!!:) To oni nie pracują? A poszli wy do roboty, koteczka tylko stresujecie ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 14:27 bo ludzie to by sie ciagle tylko uczyc chcieli:))))))))))))))))))))))))))!! hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 14:32 czarna_pantera2 napisała: > bo ludzie to by sie ciagle tylko uczyc chcieli:))))))))))))))))))))))))))!! > hihihi Na jakim poziomie? Bo my byś my chyba mogli za promotorów jak tak dalej by poszło jak idzie :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 14:38 hahah jakby tak dalej mialo isc to musilibysmy za erotyke sie przeniesc:) ktora lobca mi nie jezd:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 14:48 czarna_pantera2 napisała: > hahah jakby tak dalej mialo isc to musilibysmy za erotyke sie przeniesc:) ktora > > lobca mi nie jezd:) No widzisz jak to można znaleść odpowiednie miejsce dla kontynuacji, oszczędzając wzrok ludziom. Jakie my dobre som.;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 14:54 som w stawie rybki:) aaaaa takie skojarzenie z piosenka ludowa, badz czujny bo moze wyrusze na lowy:) tylko musze pazurki naostrzyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 14:59 czarna_pantera2 napisała: > som w stawie rybki:) aaaaa takie skojarzenie z piosenka ludowa, badz czujny bo > moze wyrusze na lowy:) tylko musze pazurki naostrzyc:) Zawsze podobała mi sie bajka o panterze i mieliźnie : Pan tera mie liżnie, i widzę nową wersję : Pantera mie liżnie ? ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 15:01 hahahaha wczoraj jadac na trasie widzialam znak "dziewczynaka z lizakiem" jakbys to zinterpretowal?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 15:04 czarna_pantera2 napisała: > hahahaha wczoraj jadac na trasie widzialam znak "dziewczynaka z lizakiem" > jakbys to zinterpretowal?:) A czy pod spodem było 30 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 15:08 mknelam tak szybko ze nie zauwazylam, ale rozgladalam sie i widzialam kilka dziewczynek , kurcze ale lizaki pochowane chyba mialy:( Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wirus - kapitan dodo 09.09.02, 15:13 czarna_pantera2 napisała: > mknelam tak szybko ze nie zauwazylam, ale rozgladalam sie i widzialam kilka > dziewczynek , kurcze ale lizaki pochowane chyba mialy:( Nie wiadomo co takim dziewczynkom wadnie do głowy, lizaki pochować, fe, A tak apropos to odłączają mię od sieci, przyszła zmiana, narazicho. Jak byś ćhciała kontynuować to wystaw ten swój czarny ogon :-)))))))))))) Mawyr M.W Odpowiedz Link Zgłoś