irish76 21.09.05, 13:13 czy macie orgazm? czy krzyczycie wczasie niego? placzecie? :) to kolejny z serii tematow zyciowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziapoznan Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:14 głośno sapie i mlaskam ustami ;pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp aaaaaaa i nie miewam orgazmów ;p Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:17 oo fajnie wsrod tych 217 jeszcze takiej nie spotkalem :) nie miewasz orgazmow? szkoda sproboj moze sama sie do niego doprowadzic Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:19 dam ci adres do mojej ex jak jej jeszcze nie drza rece to ci opisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:22 BRAWO IRISH !!! CÓŻ ZA CIĘTA RIPOSTA ! Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:22 hehehehhehehehehehhehehehehehehehehhehe hmmm a ty umiesz doprowadzać kobietę do orgazmu? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:24 PEWNIE NIE UMIE, ALE W GADCE MOŻE BYĆ NIEZŁY - NIE MA TO JAK EROTOMAN - GAWĘDZIARZ, TYM BARDZIEJ CIĘ IRISH POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:34 widze ze ten temat cie stresuje bo tak nerwowo reagujesz potrafisz wymowic "O" z wykrzyknikiem? czy tylko czytalas o tym u Michaliny Wislockiej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:57 heh, u niej to tylko obrazkami się zajmowałam, bardziej pasjonowała mnie je biografia - sorki za trudne słowa Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:24 madzilko ..poczekaj, poczekaj on gdzie ma to zapisane hiehie;-)Jak to sie robi.. Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:34 nastepna mocna w paluszkach ;) sie odezwala Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:35 zaloz oddzielny temat :) nie widze koniecznosci rozmydlania jednego tematu drugim Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: dziewczyny! 21.09.05, 14:57 Albo powiedz swojemu facetowi tak (albo nawet zaśpiewaj;-) ): (...)tak jak kobieta chce byś odkrył jej punkt g i stymulował go aż wyda głośny jęk jak stwardnieją sutki jej musisz starać się bo z innym pójdzie w tan... [Nosowska to wszystko potrafi w kilku słowach określić najtrafniej] Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: dziewczyny! 21.09.05, 15:08 noooo ale jak widac dla kolezanek z forum to tylko teoria :) zlapaly pewnie swoich facetow jeszcze w LO i ciagna tak od 30 lat :)) o punkcie dowiedzialy sie Bravo Girl corki :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: dziewczyny! 21.09.05, 15:21 irish, orgazm dla kobiety to pikuś. każda potrafi sobie sprawić rozkosz i każda najlepiej zna swoje ciało i najczulsze na stymulacje punkty, które sprawiają że ziemia drży. a facet... to chyba wam powinno przede wszystkim zależeć na odnalezieniu punktu G. i tu trzeba się zastanowić, kto dowiedział się o jego istnieniu z gazetki córki. czy aby na pewno kobieta? :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan aaaaaaaaaaaaa 21.09.05, 15:23 oczywiście muszę zaznaczyć, że nie mam na myśli typowych samców z ciągle stojącym kutasem, dążących wyłącznie do zaspokojenia SWOICH potrzeb. bo o to, to w seksie chyba nie chodzi... z tego co wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: aaaaaaaaaaaaa 21.09.05, 15:41 ja tam nie wiem jestem katolikiem i wszelkich punktow poszukam po slubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: aaaaaaaaaaaaa 21.09.05, 15:42 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: aaaaaaaaaaaaa 23.09.05, 12:08 idę jutro na Stinga, dziś inaczej nie umiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:32 za to nezja z fanka nam chetnie opowiedza jak to bylo z tymi orgazmami przed wojna... gawedziarki... Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:49 irish..... hehehehehhehehehehehehehhe :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: dziewczyny! 21.09.05, 14:43 jaaaaaaaaaaaaaaaaa seks poważną sprawą? no nie ma nic nudniejszego na świecie niż poważny seks! hmmmm chyba znam odpowiedź na postawione wyżej pytanie odnośnie twoich umiejętności... Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: dziewczyny! 21.09.05, 15:04 spowodowala ze fanka sie zatkala i zrobila buhahaha. ciekawe ktorym otworem Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: dziewczyny! 21.09.05, 13:59 BUHAHAHA, CHYBA ZA WCZEŚNI POCHWALIŁAM CIĘ ZA CIĘTE RIPOSTY... IRISHKU Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: dziewczyny! 21.09.05, 14:05 poirytowanie sprrawiło , ze chłopczyk stracił pare w gębie...spoko zaraz dojdzi do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: dziewczyny! 21.09.05, 14:14 e tam, szuka teraz po całym necie jakiejś fajnej odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: dziewczyny! 21.09.05, 14:18 a nawet nie jednej ...rozłozy ją oczywiscie na kilka by złapac oddech miedzy pisaniem ...bo, a niz widelec doda cos od siebie , by nie było ze zerżnął gotowca;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: dziewczyny! 21.09.05, 14:22 ech, nieważne, ale zaczyna mnie nurtować powód, dla którego irishek rozpoczął tej temat... czyżby jakieś podejenia, że jego byłe po prostu udawały ??? skarbie - lepiej ich o to nie pytaj, podobnie, jak żadnej innej kobiety ! buziaczki ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: dziewczyny! 21.09.05, 14:22 a czy to normalne że dziewczyna jest w trakcie cicha ,tzn ma grymasiki,ale żadnych okrzyków po prostu zero Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: dziewczyny! 21.09.05, 14:45 hehehheheh a co jest normalnego i typowego w przeżywaniu orgazmu? jakieś zdefiniowane oznaki masz? a może jakąś listę odgłosów jakie wydaje kobieta podczas orgazmu? Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowo_zimny_maj Re: dziewczyny! 21.09.05, 14:53 cóż, można dostrzec pewną przewagę samogłosek nad spółgłoskami ... :-P jeśli syczy lub warczy może to oznaczać że cos jest nie tak ... ;-) :o) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: dziewczyny! 21.09.05, 15:03 tak niektore forumowiczki tak maja (te co zamiast wdac sie w temat pitola bez sensu) ale te z przed wojny tak maja: zero fantazji i leza jak klody dlatego tak czesto maluja sufity, bo nikt oprocz nich nie zna tak dobrze kazdej plamki nad lozkiem ;) a forum to dla nich forma rekompensaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: dziewczyny! 21.09.05, 15:29 Ej!śmiać mi się chce,ale powiem Ci,że jesteś okrutny...Jesteś gorszym szydercą,nizli ja,a to już jest okrucieństwo:-] ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: dziewczyny! 21.09.05, 15:40 takie szyderstwo na koniec dnia :) ale tylko jak ktos sam sie podklada :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 oj Irishq,Irishq.... 21.09.05, 14:46 ...dziewczęta oblały się rumieńcem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: oj Irishq,Irishq.... 21.09.05, 15:06 ktore? te co mialy sie oblac to sie oblaly :) a niektore nerwowo zareagowaly :) widocznie brak doswiadczenia w tym temacie niektorych stresuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: oj Irishq,Irishq.... 21.09.05, 15:26 Ja tam forumowych kolezanek od tej strony nie znam-nie wiem która jak?,z kim?,jak często?jak dobrze? etc.etc.,więc na ich temat wypowiadać się nie będę.Grunt,że o sobie samej wiedzę mam...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: oj Irishq,Irishq.... 21.09.05, 15:39 zdradze ci wielka tajemnice: ja tez o nich nie wiem. ale proboje sie wcielic w ich tok rozumowania: czyli wiem wszystko o innych i pisze o tym jeszcze z kims innym taki netowy terroryzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: oj Irishq,Irishq.... 21.09.05, 20:11 No dobra,wszystko cacy,ale po co to wszystko??Jeżeli mam już terror wprowadzać,to wybieram wersję tradycyjną.Uwielbiam to przerażenie w oczach poddanych... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: oj Irishq,Irishq.... 21.09.05, 22:40 PO co właściwie ten hałas,toż babole to nie zwierzaki a faceci wyłączności na orgazm nie mają.Kobiety więc podczas orgazmu: -wrzeszczą -drapią -przeklinają potwornie i to z rozkoszy -wyją i zawodzą -czasami tracą na chwilę przytomność -duszą nogami -gryzą po dostępnych częściach ciała co należy potraktować jako ostrzeżenie aby facet w trakcie kobiecego orgazmu siedział we właściwym miejscu -demolują meble -potem koniecznie chcą zapalić Faceci-jak się oni w trakcie orgazmu zachowują,do dzisiaj nie wiadomo.Naukowcy odkryli jedynie,że z niewyjaśnionych przyczyn pytają nieustannie kobietę: -Kochanie,jaki byłem... Co,jak wiadomo,nie ma sensu,bo kobiety wolą faceta okłamać niż powiedzieć mu prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: oj Irishq,Irishq.... 21.09.05, 15:41 a mówi się ze najmniej wie sie o sobie w tych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: oj Irishq,Irishq.... 21.09.05, 15:44 jestesmy juz na etapie: podaj mi swoj nick a powiem ci kim jestes? :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: oj Irishq,Irishq.... 21.09.05, 15:52 a co nie widac mojego nicku??? Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: oj Irishq,Irishq.... 21.09.05, 16:24 to bylo pytanie skup sie troche Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: oj Irishq,Irishq.... 22.09.05, 07:45 a mnie tak przyszło do głowy, co to za faceci, pod którymi kobiety leżą jak kłody ??? irishku maleństwo, jeśli do nich należyszx, to może jakieś wsparcie sobie skombinuj... Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: dziewczyny! 21.09.05, 15:51 zdarzylo Wam sie kiedys wykrzyczec nie to imie co trzeba? :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: do Irish 21.09.05, 15:53 jesli tobie sie to udalo to juz po tobie nie zyjesz nie ma nic gorszego Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: do Irish 21.09.05, 16:23 mam patent: wybieram kobiety o tym samym imieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: do Irish 22.09.05, 10:46 To wyjasnilo mi pare moich watpliwosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: do Irish 22.09.05, 10:47 ale pewnie niewiele kobiety to chodzace watpliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: do Irish 22.09.05, 11:05 tzn napisalem ze kobiety to chodzace watpliwosci bo wiecznie nie sa czegos pewne w odroznieniu od facetow ktorzy sa powodami ich najwiekszych watpliwosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: do Irish 22.09.05, 11:11 tzn, ty jestes zawsze pewien swego wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś