Dodaj do ulubionych

Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-)

21.09.05, 22:58
Lista obecnosci do podpisania;-)

Nezja..kto nastepny?;-)
Obserwuj wątek
    • noellin Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 22:59
      mnie:)))))))))))))))))
      • nezja Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:00
        no kochana , to rozumiem , szpiegu z krainy deszczowców;-))))Witaj ;-)Noellinko;-)
        • nezja Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:00
          dreszczowców***?!
          • noellin Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:01
            witaj, witaj kochana!! i co lezio doslal zdjecie?:))
            • nezja Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:02
              nie;-)
              • noellin Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:03
                tak, on szpieg na 100% nie chce zradzic siebie, ale gdzies w poblizu juz
                weszy:))
            • noellin Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:02
              a ja wiem, ze on tu znowu sie zaszywa, juz go dopiero co gdzies widzialam:))
              • nezja Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:03
                a Ty dasz mi fote?;-))))Robie archiwum ...szpiegowskie;-), do uzytku
                wewnetrznego hihi;-)
                • noellin Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:03
                  a moge, ale dostane Twoja? :))
                  • nezja Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:07
                    oczywscie ze tak;-)
                    • krzys23-1986 Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:10
                      szef przybył (vivaty okrzyki spazmy radości) SIEMA!!!!
                      • nezja Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:10
                        siemanko ksisiu;-)))
                    • leziox Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:10
                      Nic,k...,podpisywał nie będę.POdpiszę jakąś listę a potem okaże się że kredyt na
                      100 baniek wziąłem.Nie i już.Ale się po okolicy kręcę jak co...
                      • nezja Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:11
                        Nie pyskuj dobra , ;ppp;-) Czesc leziox-e;-)
                        • krzys23-1986 Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 21.09.05, 23:18
                          dzieje sie coś dziś ciekawego??i kto dziś obecny??
                    • noellin nezja 21.09.05, 23:11
                      to co, wysylamy?
                      • nezja Re: nezja 21.09.05, 23:12
                        tak ja za momencik ,ok;-)
                        • noellin Re: nezja 21.09.05, 23:13
                          ok, to ja brykam wyslac Ci:)
                          • nezja Re: nezja 21.09.05, 23:18
                            noellinko walnełam sie z nickiem ze ta m... to ja , jakbys nie kumneła;-)
                            • noellin Re: nezja 21.09.05, 23:22
                              wlasnie nic nie kumnelam, buahahahaha, nie moge zalacznika otworzyc, ale go
                              rozgryze:))
                              ja tez juz Ci wyslalam:))
                              • nezja Re: nezja 21.09.05, 23:23
                                on cos sie własnie i mi zacinał ze bład ale za drugim razem sie otworzył;-)
                                sprubuj jeszcze raz
                                • noellin Re: nezja 21.09.05, 23:25
                                  juz badam, badam:)
                                  • nezja Re: nezja 21.09.05, 23:26
                                    a ja nie ma co bo nic nie mam;-(
                                    • noellin Re: nezja 21.09.05, 23:27
                                      ale ja ci wyslalam, z mojego domowego, poczekaj brykne spradzic czy poszli,
                                      zaraz bede, na 100% wyslalam!!
                                    • noellin Re: nezja 21.09.05, 23:29
                                      poszlo, moze troszke trwa, ale poszlo na nezja@gazeta.pl
                                      poczekaj chwilke, napewno dojdzie:))
                                      • nezja Re: nezja 21.09.05, 23:31
                                        Chyba listonosz zachlał hehe;-)
                                        • noellin poczekaj wysle jeszcze raz:) 21.09.05, 23:31
                                          • nezja Re: poczekaj wysle jeszcze raz:) 21.09.05, 23:34
                                            ok
                                      • zwirek_one Re: nezja 21.09.05, 23:31
                                        Ale ten świat mały-przyszło do mnie :))
                                        • nezja Re: nezja 21.09.05, 23:32
                                          łehehehe ten listonosz widac jakas łajza stad doszło do ciebie ( marzycielu);ppp;-)
                                          • noellin zwirek 21.09.05, 23:33
                                            no to ja mam twoje ty moje to sie juz znamy:)
                                            • nezja Re: zwirek 21.09.05, 23:35
                                              zwirku , ale ja ciebie nie znam i twoich fot nie mam dawaj;-D;-))))
                                              • zwirek_one Re: zwirek 21.09.05, 23:36
                                                Noellin mówi,że ma,to wyśle :))))))))))))))
                                                • nezja Re: zwirek 21.09.05, 23:38
                                                  zwirku ty mi wyslij;-)
                                                  • zwirek_one Re: zwirek 21.09.05, 23:40
                                                    Jakbyś takiego "grzyba" zobaczyła...
                                                    w nocy koszmary pewne !!!!!! :))
                                                  • nezja Re: zwirek 21.09.05, 23:41
                                                    odpuszcze sobie spanko -wtedy hihihihihi;-)
                                                  • zwirek_one Re: zwirek 21.09.05, 23:42
                                                    Jesteś desperado....
                                                    Ja dbam o morale młodego pokolenia :))
                                                  • noellin Re: zwirek 21.09.05, 23:43
                                                    zwirek, dawaj tu zdjecie, my to tak dla siatki szpiegowskiej potrzebujemy:))
                                                  • krzys23-1986 Re: zwirek 21.09.05, 23:44
                                                    o co kurde chodzi z tymi zdjęciami??????
                                                  • nezja Re: zwirek 21.09.05, 23:53
                                                    krzysiu to taka nasz ciekawosc kto jest po drugiej stronie, takie wyobrarzenie o
                                                    tym kim juz jakies sie ma;-)Ot , co;-)
                                                  • nezja kkkkkkkkkkkrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyyyyyyysiuuuuuu! 22.09.05, 00:06
                                                  • noellin nezja 22.09.05, 00:07
                                                    mam!!!!!!!!!! ale fajne, taka sympatyczna!!!!!!!!!!!!! baaaaaaaaaaa!!
                                                    dzieki!!!!!!!!!!!!!
                                                  • krzys23-1986 Re: nezja 22.09.05, 00:07
                                                    jestem
                                                    co sie dzieje??
                                                  • krzys23-1986 Re: nezja 22.09.05, 00:08
                                                    ktoś mnie wołał czegoś chciał????
                                                  • nezja Re: nezja 22.09.05, 00:09
                                                    bo ja jestem sympatyczna buhahahahahahahahahahahaha...czasem bywam ,znaczy hihihi;-)
                                                  • krzys23-1986 Re: nezja 22.09.05, 00:09
                                                    znaczysie nie koniecznie rozumie ale??
                                                  • nezja Krzysiu bo ja powyzej pisze do ciebie , a ty ... 22.09.05, 00:10
                                                    odpowiadasz;-(
                                                  • krzys23-1986 Re: Krzysiu bo ja powyzej pisze do ciebie , a ty 22.09.05, 00:11
                                                    odpowiadam ale na co????
                                                  • nezja Re: Krzysiu bo ja powyzej pisze do ciebie , a ty 22.09.05, 00:12
                                                    Pytałes po co te foty i o co z nimi chodzi...;-)
                                                  • krzys23-1986 Re: Krzysiu bo ja powyzej pisze do ciebie , a ty 22.09.05, 00:12
                                                    a ja nie wiem gdzie bo nie chciało mi sie czytać tych nudnawych gadek...
                                                  • krzys23-1986 Re: Krzysiu bo ja powyzej pisze do ciebie , a ty 22.09.05, 00:13
                                                    dokłądnie o co chodzi z tymi fotkami???
                                                  • krzys23-1986 Re: Krzysiu bo ja powyzej pisze do ciebie , a ty 22.09.05, 00:13
                                                    jakiś klub tajnego agenta???
                                                  • krzys23-1986 Re: Krzysiu bo ja powyzej pisze do ciebie , a ty 22.09.05, 00:14
                                                    albo fana profesora baltazara gąbki??
                                                  • nezja Ide spac dobranoc , krzysiu dokładnie w miejscu... 22.09.05, 00:15
                                                    ...gdzie ciebie wołałam po wyzej nad tym -dokladnie , masz odpowiedz , papa;-)
                                                  • noellin nezja, to dobranoc, sie odezwie:)) 22.09.05, 00:16
                                                  • krzys23-1986 Re: nezja, to dobranoc, sie odezwie:)) 22.09.05, 00:17
                                                    no powiedz o co chodzi bo jak nie to ide spać...
                                                  • nezja Re: Krzysiu bo ja powyzej pisze do ciebie , a ty 22.09.05, 00:13
                                                    jak zwykle ..milusi jestes;-);ppp
                                                  • nezja noellinko , a Ty zwiałas?;-) 22.09.05, 00:13
                                                  • noellin Re: noellinko , a Ty zwiałas?;-) 22.09.05, 00:14
                                                    no nie jestem, ale sie nie moge rozeznac o czym wy tu gadacie?:)) oswieccie
                                                    mnie?
                                                  • noellin Re: noellinko , a Ty zwiałas?;-) 22.09.05, 00:15
                                                    nie bylo mnie chwile i co sie gra?:))
                                                  • nezja Re: noellinko , a Ty zwiałas?;-) 22.09.05, 00:16
                                                    krzysiu sie pogubił jak to krzysiu;-)))
                                                  • nezja Noellinko ide chaśku papapśku;-)))) 22.09.05, 00:17
                                                  • noellin Nezja: dobranocka:)) jutro bedzie mail! pa, pa. 22.09.05, 00:18
                                                  • nezja Re: Krzysiu bo ja powyzej pisze do ciebie , a ty 22.09.05, 00:11
                                                    ale czego nie rozumiesz?
                                                  • nezja TU MASZ KRZYSIU ODPOWIEDZ;-)...nad tym ;p 22.09.05, 00:19
                                                  • zwirek_one Re: zwirek 21.09.05, 23:45
                                                    Cosik mnie się szpiegowski aparat zaciąłłłł
                                                    A mówiłaś,że masz moje!!!
                                                  • noellin Re: zwirek 21.09.05, 23:46
                                                    tak, mialam ale cos mi poczta wszystko pozarla, musze moja szpiegowska siec
                                                    odnowic:))
                                                  • zwirek_one Re: zwirek 21.09.05, 23:48
                                                    Rozumię,że to sieć straszydła??????
                                                  • kotek_mru Re: zwirek 21.09.05, 23:45
                                                    zwirku,muchomorkiem to raczej nie jestes:DDDDD
                                                    nie strasz po nocy...cokolwiek;)))))
                                                  • zwirek_one Re: zwirek 21.09.05, 23:46
                                                    A co sie to stało......!!!!!!!
                                                    Koteczek!!!!!!!!!:)))))))))))))))))
                                                  • kotek_mru Re: zwirek 21.09.05, 23:48
                                                    własnie pojawił sie jak mara nocna;)))
                                                    ukłon niski składam i serdecznie pozdrawiam;DDDD
                                                  • zwirek_one Re: zwirek 21.09.05, 23:49
                                                    Miło....powspominać........
                                                  • kotek_mru Re: zwirek 21.09.05, 23:50
                                                    koteczki,kociunie,kocice...;DDDDD
                                                  • zwirek_one Re: zwirek 21.09.05, 23:51
                                                    Ach,moje stare serce...:)))
                                                  • kotek_mru Re: zwirek 21.09.05, 23:54
                                                    nie wierze..tak sie postarzałes??;DDDD
                                                  • zwirek_one Re: zwirek 21.09.05, 23:55
                                                    Dzięki,za miłe słowa :))
                                                  • kotek_mru Re: zwirek 21.09.05, 23:59
                                                    zawsze jestem miła...zwłaszzca dla "starych" znajomych:))))
                                                  • zwirek_one Re: zwirek 22.09.05, 00:02
                                                    Jak będziesz miała chwilę czasu,
                                                    skrobnij pazurkiem o .....
                                                    no o tym,czy się stało to,co miało sie stać!!! :))
                                                    Odpiszę,mam czas.....
                                                  • kotek_mru Re: zwirek 22.09.05, 00:04
                                                    zwirku,jutro cos naskrobie..dzis ide lulu,oczki mi sie kleja;)
                                                    słodkich snow;)))
                                                  • noellin nezja 22.09.05, 00:05
                                                    chetnie ci napisze, ale na priv, jak chcesz, to puszcze ci jutro mail?:))
                                                  • nezja Re: nezja 22.09.05, 00:07
                                                    chce;-)))
                                                  • noellin Re: nezja 22.09.05, 00:09
                                                    ok, jutro odpisze nezyjko:)) na 100%
                                                  • noellin Re: nezja 22.09.05, 00:11
                                                    ok, o co tu chodzi? nie bylo mnie i sie nie moge rozeznac?:))
                                                  • zwirek_one Re: zwirek 22.09.05, 00:05
                                                    Miłych snów!
                                                    Też myślałem o jutrze!
                                                  • nezja Re: zwirek 22.09.05, 00:08
                                                    a co bedzie jutro zwirku?;-)))
                                                  • zwirek_one Re: zwirek 22.09.05, 00:13
                                                    Jutro w @ będzie mailik od Kotka,
                                                    a to balsam na moje stare serce :))
                                                  • noellin nezja 21.09.05, 23:41
                                                    akurat wyslalam drugi raz, moze poczta naprawde opoznia, napewno tez oba maile
                                                    dojda, zobacz czy cos jest?:))
                                                  • nezja Re: nezja 21.09.05, 23:46
                                                    doszły , allllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelacha;-)))))Ile masz lat?;-)
                                                  • noellin Re: nezja 21.09.05, 23:47
                                                    mozesz smialo napisac na ile wygladam:)) a ja twoich nie moge otworzyc, ot:))
                                                  • nezja Re: nezja 21.09.05, 23:51
                                                    hahaha no co ty , nie mozesz?
                                                  • nezja Re: nezja 21.09.05, 23:52
                                                    ja nie umiem oceniac wieku ;-( , powiedz
                                                  • noellin Re: nezja 21.09.05, 23:54
                                                    hmmmm, nie masz swojego zdjecia w innym formacie? bo chyba dopiero jutro sobie
                                                    dam otworzyc, bo cus nie moge?
                                                    wole sie nie przyznawac, zanim nie zobacze twojego:))))))))))
                                                  • nezja Re: nezja 21.09.05, 23:57
                                                    a masz inna poczte na[rzykład na wp?
                                                  • noellin Re: nezja 21.09.05, 23:59
                                                    nezyjko, nie bo ja nie w polsce mieszkam:)) sorry:))
                                                  • nezja Re: nezja 22.09.05, 00:03
                                                    wysłałam jeszcze raz
                                                  • noellin Re: nezja 22.09.05, 00:04
                                                    ok, bede sprawdzac:))
                                                  • nezja Re: nezja 22.09.05, 00:04
                                                    a gdzie mieszkasz?
                                          • zwirek_one Re: nezja 21.09.05, 23:33
                                            :( Pomarzyć nawet nie pozwolą....
    • noellin nezja, masz? ! 21.09.05, 23:31
      • nezja Re: nezja, masz? ! 21.09.05, 23:37
        nie mam nic kuzia muzia buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    • masspass Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 22.09.05, 00:14
      a ja? a ja? a ja?
      • nezja tu jest Meksyk dzis ...za pozno;-) 22.09.05, 00:21
    • riese44 Re: Sprawdzmy -kogo dzis tu przywiało?!:-) 22.09.05, 00:28
      Melduje sie Riese:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka