Dodaj do ulubionych

jestem tu nowy

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 11:55
przyjmiecie, czy odrzucicie?
Obserwuj wątek
    • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 11:57
      z pewna niesmialoscia:)
      • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 11:58
        to Ty jestes niesmiala?
        • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:02
          mowisz tak, jakbys mial watpliwosci:)
          • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:03
            bo mam! Mozesz swoja teze udowodnic?
            • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:07
              jedne z objawow to: jakanie:) czerwienienie:) czyli populanie kobieta w pasach
              hihihi tiki typu podskoki na jednej nodze, wkladanie palca do buzi, nerwowe
              oblizywanie sie:) hihihihi
              przekonalam cie?
              • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:09
                a nie zaczynasz czasem syczec?
                • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:11
                  owszem widze zbieznosc na sy, ale ja na czeterch chodze, a nie brzuszkiem po
                  glebie:)
                  • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:19
                    nawet jak wypijesz?
                    • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:21
                      hahahaha fakt!:) jak wypije zaczynam sie wic jak w konwulsjach heheh (ty chyba
                      spostrzegawczy jestes:)
                      • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:24
                        jak cie zobacze, to ci powiem
                        • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:27
                          czyli to na razie tylko teoria?:)
                          • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:29
                            i obserwacja forumowa
                            • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:40
                              o kurcze musze zrobic szybko rachunek sumienia:)
                              • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:41
                                chcesz liczydlo?
                                • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:44
                                  hahahaha ty mi wystarczysz:)
                                  • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:48
                                    jestes tego calkowicie pewna?
                                    • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 13:05
                                      licze na twoja uczciwosc, ze mi dodatkowych nie dolozysz!!!!:) uffna jestem
                                      nieslychanie:)
                                      • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 13:08
                                        a kto te dzieci wychowa?
                                        • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 13:09
                                          boszzze to ty mnie juz skazales!!!!! przerazona!
                                          • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 13:22
                                            wypelni sie twoje powolanie kobiety!
                                            • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 13:27
                                              o kurcze!:)))) powiedzialo sie A teraz musisz powiedziec B
                                              mow o tym powolaniu!! bo chyba nie masz na mysli rodzenia i gotowania!?:)
                                              • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 13:41
                                                nie- to jest normalne!
                                                Mowie o kaplance ogniska domowego :)
                                                • czarna_pantera2 Re: jestem tu nowy 11.09.02, 13:51
                                                  czy przewidujesz kapiel w oslim mleku i inne rozkosze cielesne?:)
      • iwusia Re: jestem tu nowy 11.09.02, 11:59
        ale komuś się nudzi;))))
        • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:00
          Tobie sie nudzi?
          Mnie nie!
          • iwusia Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:14
            Gość portalu: ☼♂☺ napisał(a):

> Tobie sie nudzi?
            fakt troche;)

> Mnie nie!
            no to chociaż Tobie;)
            • tygrysek_ Re: cześć siostra!!!!:)) 11.09.02, 12:17
              • iwusia Re: cześć bracie!!!!:)) 11.09.02, 12:32
                jak tam pracy dużo? ......z wynoszeniem flaszek ha ha ha
        • robsonick Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:01
          iwusia napisała:

> ale komuś się nudzi;))))
          >
          • iwusia Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:15
            nie wzystko, nie wszystko......i ripostuje nie za często.....a zresztą wracam
            do pracy......;)
            • tygrysek_ Re: Iwa!!!!!!:) 11.09.02, 12:23

osiołek nie jezd Wasz!!!!:))))
            • czarna_pantera2 iwusia!!! 11.09.02, 12:25
              chce malpe od ciebie!!!:)
              • iwusia Re: iwusia!!! 11.09.02, 12:30
                a co ja kuźwa zoo prowadze!!!!!!!!!!!!
                no dobra pomyśle o czymś;)
                • robsonick Re: iwusia!!! 11.09.02, 12:33
                  iwusia napisała:

> a co ja kuźwa zoo prowadze!!!!!!!!!!!!
                  > no dobra pomyśle o czymś;)
                  >
                  • iwusia Re: iwusia!!! 11.09.02, 12:36
                    eeeeeee czy coś mnie ominęło? czy nie o tym samym zlocie myślimy?!!!!! wszyscy
                    byli wpatrzeni...jasne!!!!! ale w czarodziejke gorzałke he he he
                    • robsonick Re: iwusia!!! 11.09.02, 13:18
                      iwusia napisała:

> eeeeeee czy coś mnie ominęło? czy nie o tym samym zlocie myślimy?!!!!!
                      wszyscy
                      > byli wpatrzeni...jasne!!!!! ale w czarodziejke gorzałke he he he
                      >
                      • iwusia Re: iwusia!!! 11.09.02, 14:37
                        po nogach lałeś po nogach!!!!!!! :))
                        i nie pisz że nie pamiętasz:)))))
    • mathildae Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:04
      cze homo-nie-wiadomo;)
      jak jestes troche rozgarniety to bierzemy. a co umiesz robic?
      • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:07
        Umiem czytac, pisac i pic!
        Wystarczy?
        • mathildae Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:25
          malo!!!
          tyle to i gimnazjalista potrafi;)
          • Gość: samanta Re: jestem tu nowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:30
            Nowy czy stary ,jak postawi ziubera to bedzie juz swoj:)
            • robsonick Re: a ja ? 11.09.02, 12:36
              Gość portalu: samanta napisał(a):

> Nowy czy stary ,jak postawi ziubera to bedzie juz swoj:)

to znaczy ze ja juz jestem swoj ??? ale nowy swoj czy po prostu swoj ;)
            • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:39
              a komu ziuber nie staje?
              • Gość: samanta oj znaczkowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:47
                Ertoman jezdes czy co?Ziuber=zubrowka z sokiem jablkowym i kostka lodu ,no!
                zapamietaj na wszelki wypadek czym samcia siem odzywia!:)
                • Gość: ☼♂☺ Re: oj znaczkowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:51
                  preferuje piwo
                  • Gość: samanta Re: oj znaczkowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:54
                    preferujesz sobie co kcesz ale stawiasz ziubera,no!!!!!:)
                    • Gość: ☼♂☺ Re: oj znaczkowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 13:09
                      zapomnij! chyba ze w Lazienkach nastepnym razem!
                      • Gość: samanta Re: oj znaczkowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 19:34
                        :))))))) kto juz Ci zapodal ze mam obsesje na punkcie lazienek?:) Baaardzo
                        chetnie ,mam tam fajowskie miejsce nad samym stawem:))))
                        • Gość: ☼♂☺ Re: oj znaczkowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 19:57
                          obok Czorta?
          • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:32
            potrafie jeszcze byc mily!
            • iwusia Re: jestem tu nowy 11.09.02, 12:34
              nie bój nie bój.......przestaniesz he he he he
              • Gość: samanta Re: jestem tu nowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:38
                robsonic ,ty jezdes swoj ,ochrzczony nad zegrzem;) A ten nowy znaczkowy miejmy
                nadzieje ,ze czasami nie bedzie taki milusi jak przyjdzie mi ochota poklocic
                siem z kims;)
                • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:40
                  chcesz sprobowac?
                  • Gość: samanta Re: jestem tu nowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:45
                    kuwa....masz plusa znaczkowy!:) terozki nie bo jezdem w dobrym humorze ale jak
                    mnie cos wkurwi to siem zgloszem,oki?:)
                    • Gość: leziox Re: jestem tu nowy IP: *.arcor-ip.net 11.09.02, 12:54
                      A jak cię znaczkowy nazywać właściwie?Rozpromienione Uśmiechem Męskie Słoneczko?
                      Czyli RUMS?Czy jak?
                      • Gość: samanta mus! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:56
                        Meskie usmiechniete Sloneczko czyli MUS
                        • Gość: leziox Re: mus! IP: *.arcor-ip.net 11.09.02, 12:58
                          Mus to mi się zaraz z jabłkami kojarzy,jabłka z zacierem,zacier z
                          alkoholem,alkohol z nietrzeźwością i chyba już się najebałem deko.
                          • Gość: samanta Re: mus! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 13:12
                            Noooooooo,pieknie kurwa,pieknie...Znaczkowy bedzie siem wiec dobrze kojarzyl ,z
                            upojeniem alkoholowym:)))))))
                            • Gość: ☼♂☺ Re: mus! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 13:20
                              masz tylko takie skojarzenia?
                              • Gość: leziox Re: mus! IP: *.arcor-ip.net 11.09.02, 13:30
                                Jak się na Musa zgodzisz to każdy będzie miał TYLKO TAKIE SKOJARZENIA.
                                • robsonick Re: mus! 11.09.02, 13:33
                                  Gość portalu: leziox napisał(a):

> Jak się na Musa zgodzisz to każdy będzie miał TYLKO TAKIE SKOJARZENIA.

A na co on ma sie zgadzac? jak Mus to mus ;P
                                  • Gość: leziox Re: mus! IP: *.arcor-ip.net 11.09.02, 13:38
                                    No niby tak,w końcu na forum towarzyskiem panuje pełna demokracja.Stalinowska.
    • Gość: ☼♂☺ Re: jestem tu nowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 13:07
      Ledwie tu wlazlem, a juz mnie chca bic (:{o)
      • mathildae Re: jestem tu nowy 11.09.02, 14:26
        mozesz wybrac rodzaj kary;)
      • Gość: ulalka Re: jestem tu nowy IP: 195.116.200.* 11.09.02, 14:50
        witaj nowy "obrazkowy" :-))))))))))))
        ja tyz nie stara, ale jakos siem przyjelam (chiba... ;-)) choc nie wiem teraz..
        jak tak sie wylgalam od Zegrza... ;-)))), to we mnie masz oparcie (choc fotelem
        nie jestem ;-))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka