Dodaj do ulubionych

Wroclaw i Tapierwsza :-)))

26.09.05, 15:55
jesli szukacie przewodnika po knajpakach to Jest dobra Gadzinka :-)))
Obserwuj wątek
    • tapierwsza1 Re: Wroclaw i Tapierwsza :-))) 26.09.05, 16:45
      Hihihihi albercik wczoraj poznał Wielkiego Brata Alberta i był najeszczęśliwszy
      na świecie:):):):) hahahahahhahaahahahaa
    • albercik7 Re: Wroclaw i Tapierwsza :-))) 26.09.05, 16:49
      no tak zgadza sie muza byla zajefajna i piwko sie lalo ale nad ranem mialem
      dosyc oczywiscie Tapierwsza szalala do bialego rana ma zdrowie Gadzinka:-)))
      kto jak kto ale ja sie na gaszeniu znam :-)))
      • tapierwsza1 Re: Wroclaw i Tapierwsza :-))) 26.09.05, 17:26
        Niewyspana jestem straszliwie, ale Ty strażaku jesteś niezniszczalny, muszę to
        przyznać!
        Opowiedz lepiej jak mandaty płaciłeś hiehiehiehiee
        • albercik7 Re: Wroclaw i Tapierwsza :-))) 26.09.05, 19:25
          no co mialem placic ale sie udalo spac mi sie chcialo i juz to sie zatrzymalem
          siedzonko bryk i spie a tu mi jakis smerf puk puk i 1000 zl za spanie na
          autostradzie hihi no ale to Twoja wina Chcialas balowac i jeszcze mnie wciagasz
          w takie imprezowanie Ty idziesz spac a ja jade na spiocha do domku:-)))ale
          koniec nastepnym razem idziemy spac do Brata Alberta ...
          • tapierwsza1 Re: Wroclaw i Tapierwsza :-))) 26.09.05, 19:40
            Niestety, ja nie zasypiam...;)
            • albercik7 Re: Wroclaw i Tapierwsza :-))) 26.09.05, 19:42
              dobra dobra a kto chrapal mi na kolankach moze mis z zoo :-)))
    • tapierwsza1 a to od asi... 26.09.05, 19:42
      Czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie ?
      Mężczyzna
      A wiesz czemu ?!
      Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek,jajka bez skorupek, no i worek
      bez pieniędzy !
      • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 19:46
        Asia ma w kly :-)))
        kto jak kto ale ja sie na gaszeniu znam :-)))
        • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 19:46
          asi ama psa, którego kochasz....
          • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 19:48
            nie kocham bo mi bydle kurczaka wpierniczyl ...
            • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 19:49
              ale jak Cię za to pięknie wycałował........mniam
              • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 19:57
                ale bylo bez jezyczka obiecalem mu nastepnym razem :-)))
                • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 19:58
                  hiheiheieheihie tylko potem koło mnie nie siadaj
                  • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:00
                    usiade i dostaniesz buziaczka z ...:-)))
                    • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:00
                      igrasz z ogniem albercik...
                      • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:02
                        jako strazak ognia sie nie boje ale dostaniesz i to z ...:-)))
                        • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:04
                          obiecujesz oj...
                          • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:06
                            boje sie bo masz tylu amantow wszyscy przystojni bogaci wyksztalceni hihi nie
                            dam rady nie ta liga :-)))
                            • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:09
                              Hm... gdyby tak o przystojnych mówić, to myślę, że uśmiech masz najpiękniejszy:)
                              • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:11
                                a mi brak slow na opisanie tego co widzialem i czulem:-)))to trzeba zobaczyc
                                i ...
                                • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:12
                                  o czym myślisz?
                                  • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:19
                                    juz Ty wiesz o czym :-)))
                                    • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:20
                                      nie wiem...
                                      • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:21
                                        a co powiesz na piwko u Spiza i ogladanie pajakow tam gdzie ostatnio?:-)))
                                        • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:23
                                          zgadzam się pod jednym warunkiem: będziesz mnie całą drogę niósł na rękach...:)
                                          • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:25
                                            dobra zgadzam sie ale sa dwa warunki...
                                            • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:25
                                              jakie?
                                              • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:26
                                                ze drewniana noge i reke zostawiasz u Asi z tym balastem nie dam rady:-)))
                                                • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:28
                                                  dasz radę, silny jesteś...a powiem, ze w to wątpiłam
                                                  • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:31
                                                    hihihi dalem rade sam jestem w szoku
                                                    100 kilo zywej wagi na plecach to nie byle co:-)))
                                                  • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:32
                                                    hahahahah zabiję Cię, wiesz?
                                                  • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:35
                                                    jesli tak jak zawsze to juz chce jutro znow jade przez wrocek ale sluzbowo
                                                    bedziesz stala na rogatkach i machala jak zawsze hihihi obiecaj prosze i nie
                                                    koncz jeszcze prosze:-)))
                                                  • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:38
                                                    jeśli w końcu kupisz sobie husteczki i jedna mi dasz, to będę machała...:)
                                                  • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:42
                                                    a kawalek bialej scierki moze byc chysteczka mala jest :-)))
                                                  • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:45
                                                    Co mi zrobiłeś na kolację?
                                                  • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:48
                                                    a co chcesz ? pewnie piwko:-)))
                                                  • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 20:49
                                                    Nie!
                                                    Czy możesz choć raz zrobić coś ekstra?
                                                  • albercik7 Re: a to od asi... 26.09.05, 21:01
                                                    dobra hmmm no co no to moze sok z piwkiem
                                                  • tapierwsza1 Re: a to od asi... 26.09.05, 21:06
                                                    dobra, idę spać, jak wymyślisz coś ekstra to mnie obudź...
    • iberia29 ciekawe czy Twoja zona 27.09.05, 08:08
      tez ma takie zdanie ?buhahahahahahaha ciekawe takis biedny jest a po knajpach
      szalejesz, co znow sponsorke znalazles ...buhahahahahaha zal mi cie....
      • tapierwsza1 iberia 27.09.05, 08:37
        przestań, co Cię tak boli, czyżby Ci było czegoś brak?:) Daj spokój wyluzuj,
        piwko tanie jest...
        • iberia29 Re: iberia 27.09.05, 10:19
          nie moja droga nic mi nie boli a tymbardziej niczego mi nie brak w
          rpzeciwienstwie do wiadomej osoby.......i moze nie ty mi mowic bedziesz czy mam
          wyluzowac czy nie, to jest forum i kazdy pisze to na co ma ochote.
          • agent006 Re: iberia 27.09.05, 18:36
            I już koniec? :( A tak dobrze się zaczynało.
            • tapierwsza1 Re: iberia 27.09.05, 19:03
              koniec czego?
              • t-rex33 Re: iberia 27.09.05, 19:12
                No dziewczyny dalej! My tu Wam pokibicujemy :)))))
              • agent006 Re: iberia 27.09.05, 19:13
                Pierwszej rundy.: Iberia w lewym narożniku, w prawym tapierwsza...Jak skończy się to spotkanie?
                • tapierwsza1 Re: iberia 27.09.05, 19:15
                  e tam, nikt nie ma ze mną szans hahhahahahahaha ale nie lubie jak się komuś
                  dupę obrabia publicznie...tym bardziej, jeśli ten ktoś wcześniej maczał w czymś
                  palce a teraz udaje.....tą ciężko poszkodowaną...
                  W sumie to nie moja sprawa, ale...
                  • iberia29 Re: iberia 28.09.05, 07:54
                    no widze, ze tradycyjnie odwrocil kota ogonem, moja droga jesli ktokolwiek byl
                    tu "poszkodowany" to on,a nie ja, zatem ja w przeciwienstwie do niego niczego
                    nie udaje a juz na pewno nie to jaka jestem idealna....
                • t-rex33 Re: iberia 27.09.05, 19:15
                  iberia wali cały czas poniżej pasa, ale tapierwsza dzielnie to znosi
    • tapierwsza1 Re: Wroclaw i Tapierwsza :-))) 27.09.05, 19:18
      hehhehehehee ja to po prostu zlewam jak wszystko inne hhahahahahaha
      • agent006 Re: Wroclaw i Tapierwsza :-))) 27.09.05, 19:22

Czyżby ;)?
    • tapierwsza1 Re: Wroclaw i Tapierwsza :-))) 27.09.05, 19:30
      oj agencie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka